• 1 915
  • 20

vetoo

Slovakia, Bolts
Itäisen konferenssin finaalisarjan avausottelu. Eiköhän tätä katso yksi tai kaksi muutakin.

Tampa Bay - Washington klo 03.15

7 min pelattu 0-0

E: Kempny 0-1

aatelisode

Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Saatanan vauhdikas alku. Caps ollut kuskin paikalla, mutta eiköhän Tampa tuosta heräile. Kempnylta hieno sijoitus.

vetoo

Stamkos on haastanut jo kahdesti kiekollisena vastustajan puolustajaa tässä ottelussa. Moista ei ole nähty tällä kaudella kuin ehkä pari kertaa. Stamkos sai samalla hankittua Washingtonille jäähyn.

Viimeksi muokattu:

vetoo

Ei jumalauta mikä erän loppu. Kutsherov tekee 1-1 7 sekuntia ennen erän loppua, mutta Tampa Baylla liikaa pelaajia jäällä ja maalia ei luonnollisestikaan hyväksytä. 2 min jäähy. Washingtonille yv. Aloitus, 100-0-aloitusvoitto, levitys, kiekko Ovetshkinille ja 0-2 2 sekuntia ennen summeria.

Boltning

Tampa Bay Lightning
Kai se kuuluu asiaan pudottaa pallo taas ensimmäisessä pelissä. Jos jotain positiivista pitää hakea, niin Stamkosin meno näyttää ihan hyvältä.

Bolt_up

Lightning
Tampa on aivan käsittämättömän huono. Ei mitään pois Capseilta, pelaavat todella hyvin. Kuniz jäähylle. Se on 5-0 kohta.

vetoo

Holtbylla 8 torjuntaa 36 min pelin jälkeen. Washingtonin ei ole tarvinnut esittää kovin kummoista jääkiekkoa ja 0-4 taululla. Tämä on kyllä Tampa Bayn huonoin ottelu sen runkosarjan lopun umpisurkean jakson jälkeen.

Hauntti

Boston Bruins, TPS
10 torjuntaa kahden erän jälkeen Holtbylle. Hyvä Tampa.

Hauntti

1-4. Hyvän pyörityksen jälkeen ylivoimalle ja siellä sitten kavennus. Stamkos tekijänä.

speksi

Capitals, TPS
Kyllä Caps tästä vielä tasaisen pystyy tekemään. Olikin aika vieras fiilis johtaa neljällä maalilla playoff ottelua.