Tampa Bay Lightning (1.) – Boston Bruins (2.), Atlantic 2. kierros

  • 18 146
  • 74

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Maalipaikat taisi mennä aika tasan. Valitettavasti vieraat iski heti alkuun kaksi maalia, mikä latisti kyllä kummasti tunnelmaa. Ekassa erässä Bruins oli kyllä heikko ja Tampalla oli ihan älyttömästi paikkoja maaleille, mutta toisessa ja kolmannessa saivat Tampan älyttömän hyvästä puolustuksesta huolimatta ne tarvittavat paikat päästä peliin mukaan, mutta ei oikein ollut Bruinsin yö/päivä.
Tosiaankin täydelinen vieraspeli ja sitkaan puolustuksen lisäksi vieraat rakensivat liikkeellään ja varmalla syöttöpelilä myös paikkoja lisäosumille. Ylivoimaa olisi toivonut kotijoukkueelle enemmän, koska siinä näytti olevan tosi hyvä pöhinä päällä sen yhden kerran kun päästiin koittamaan. Myös ilman molaria oli nättiä pyöritystä ennen hasardia joka viimeistään Krugin jäähyn myötä tappoi ottelun. Seuraavaan otteluun pitää tulla heti hereillä ja pelata kiekot syvään jolla hyydyttää Tampan kiekollinen loistokkuus. Bostonilla riittää kyllä vääntö kulmissa, mutta keskialueen iskujen vaihdossa ollaan kyllä jäljessä jos kiekko jatkossakin löytää omat noin hyvin Tampalla. Lisäksi Krugin,McAvoyn ja kumppaneiden tyhmääkin tyhmemmät jäähyt joita eilen nähtiin tulee karsia pois. Kummassakin kopissa ensin hyvää suoriutumista ja sitten siihen pieni exstra pääle jotka oli helppo viheltää pois. Game on, ei se cupin voitto tulekkaan olla helppoa ja nyt on sauma näyttää miten reagoidaan selkä seinää vasten. Kipsaako peli vaiko löytyykö se seuraava vaihde survival modessa!
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Nyt on Bruins aika hyvin köysissä, seuraavassa pelissä sitten vain ottamaan lukua. Itse en tällä kertaa peliä kyennyt katsomaan, joten kommenttien varassa mennään. Hyvää pöhinää siellä on ilmeisesti puolin ja toisin ollut.

Toivottavasti tuo Stamkosin maali nyt luojan tähden avaa vähän kapteenin peliä ja tuttu lento löytyisi taas. Alkukaudesta mies etäisesti muistutti sitä pre-veritulppa, pre-kinttukatki, 2x Rocket Richards, shoot-first, Top-5 sentteriä. Tällä hetkellä ollaan todella kaukana siitä.

Jos ei liike riitä enää, niin sitten vaan päittäin Johnsonin kanssa pelipaikat vaihtoon. Kyllä Stamkos laidalla saa tehtyä lähelle sen, mitä Johnson siellä tekee. Johnson taas voisi playoff-beastmodessa saada tuon ykkösen ihan erilaiseen liekkiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Bruinsin onni tässä on se, että Stamkos ja Kucherov ovat ihan jäässä. Tampalla on kuitenkin neljä niin loistavaa ketjua, että silti se johtaa tätä sarjaa nyt vaikka sen suurimmat starat hyökkäyksestä ovat syväjäässä. Jos Tampa jatkaa samaan malliin ja tuosta vielä Stamkos ja Kucherov heräävät (tai edes toinen) niin jatkoon pääseminen on enemmän kuin todennäköistä. Toki pitää muistaa tuon Charan vaikutus tässä, on se vain yhä iästään huolimatta aivan mielettömän hyvä puolustaja!

Toistaiseksi kuitenkin tuo Tampan joukkueen laajuus on tätä hommaa ratkaisemassa tällä hetkellä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Toistaiseksi kuitenkin tuo Tampan joukkueen laajuus on tätä hommaa ratkaisemassa tällä hetkellä.
Tai Bruinsin kapeus. Kyllähän Bolts on ollut kolme peliä parempi, mutta Rask ja Pastrnak varastivat yhden Bruinsille. Ja siinä on Bruinsin saumat aikalailla jatkoakin ajatellen. Vaikuttaa kyllä siltä, että Bolts on keksinyt lääkkeet Bruinsin ykkösen varalle ja vaikka nämä jokusen paikan per peli luovatkin, niin kovin on optimistista toivoa niistä paikoista voittoon riittävä määrä maaleja.
 

ML17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Tästä jää aika paljon jossiteltavaa, ja todella haluaisin tietää, mitä tuomari miettii, kun viheltää Acciarille jäähyn muttei Kucheroville. Boston olisi ansainnut myös pelillisesti voiton, mutta nyt on aika kairaaminen, kun pakeista Krug ja Carlo pois ja hyökkäys pelaa puoliksi puolikuntoisena ja pitäisi voittaa kolme putkeen. Ehjällä nipulla tuohon jokin mahdollisuus olisi. Toki nytkin, mutta pirusti pienempi.

Vituttaa.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tästä jää aika paljon jossiteltavaa, ja todella haluaisin tietää, mitä tuomari miettii, kun viheltää Acciarille jäähyn muttei Kucheroville. Boston olisi ansainnut myös pelillisesti voiton, mutta nyt on aika kairaaminen, kun pakeista Krug ja Carlo pois ja hyökkäys pelaa puoliksi puolikuntoisena ja pitäisi voittaa kolme putkeen. Ehjällä nipulla tuohon jokin mahdollisuus olisi. Toki nytkin, mutta pirusti pienempi.

Vituttaa.

Juu, me pelattiin pleijarit muutamana viime vuonna niin tikissä :/ Täysrosteri ei loukkaantumisista huolen häivää.
 

Robu

Jäsen
Tosi tylsää, ettei tuomari uskalla viheltää 3. erän lopussa enää mitään. Ajatus on varmaan se "annetaan pelaajien ratkaista", mutta ironisesti se onkin sitten tuomari, joka ratkaisee. Tässä tilanne, jos ei joku ole nähnyt: https://streamable.com/cceiy
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
On kyllä todella ikävää kun tuomarit varastavat shown tuollaisten tilanteiden kanssa. Aivan selvä kakkonen jäi viheltämättä Kucheroville.

Silti väitän, että sarja olisi 3-1 Tampalle, vaikka oltaisiin nähty laadukkaampaa tuomaritoimintaa. Kyllähän Bruins on niin vahvasti tuon ykköskentän varassa. Tampalla oli eilen jokaisessa maalissa eri maalintekijä ja muutenkin pystyttiin hyvin painamaan joka ketjulla peliä Bruinsin päätyyn. Tuo on sitä leveyttä, jolla keväisin pärjätään.

Sarja ei ole ohi, mutta todella pahaltahan tuo näyttää, kun Krug ilmeisesti siirtyi lasarettiin. Ensi matsissa pidetään Bruinsin ykkösketjun maalimäärä alle 4 maalissa, ja lähetetään rotta kotiin nuoleskelemaan.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Tässä pelissä oli vielä vähän heppoisesti saatu ylivoima Tampalle ja sitten se päähän kohdistunut taklaus josta tuli vain 2min. Nyt kyllä Bruinsia kairattiin kakkoseen tässä pelissä tuomarien toimesta.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Taas kerran paska alku Bostonilta, kiekkoa ei uskallettu pitää vaan häjissään siirreltiin äkkiä vidduun ihan kuin Tampa saisi sen joka kerta kun sattuu lähelle pääsemään. Myöskin ulos pelaava karvaus antoi Tampalle punaisen maton eteen levitettynä tulla alueelle. 3-9 kudit jossain vaiheessa vieraille ja do or die tilanteessa Boston laittoikin kaiket likoon ja älyttömällä paineella vei seuraavan reippaan erän ajan Tampaa vieden kudit tyyliin 20-6 tms. Toki siinä oli muutamat vastaiskut vihulla, mutta tuo hurjan energian vaatinut jakso olisi pitänyt käyttää hyväksi.

Toisessa erässä nähtiin sarjan fyysisintä peliä ja tilanteita molemmissa päissä Bostonin hallitessa peliä selkeästi. Brad nuoleskeli vaihteeksi Callahania jossain jälkitilanteessa ja mies vain tuijottelee vihaisesti ja nimittelee geiksi. Ite olisin pammauttanu samantien nokkaan, mutta kukin tyylillään.

Kolmas mentiin tasaisissa merkeissä, kunnes vaihteeksi kerran tunarit päätti ottaa hommaa haltuun ja antaa Tampalle tukensa viheltämällä jostain Hedmanin horjahtelusta jäähyn Bruinsille. Avut eivät menneet tällä kertaa perille vaan ergeron kävikin napauttamassa Bostonin johtoon. Krugin loukkaantuminen oli aika ikävä kun nilkka näytti menevän aika huolella paskaksi. Näytti kuin olisi itse menettänyt tasapainon Killornin hiipiessä niskaan, mutta en ole nähnyt hijastusta olisiko ollut rike kyseessä. Sitten tunarit otti roolia ja täysin selkeä Kucherovin estäminen McAvoyhin päätettiin jättää viheltämättä ja kiekko Stammerille joka pamautti jaloista yläpeltiin. Nämä tuomari vahvistukset eivät ole osuneet kyllä nappiin Bostonilta, kun tuntuu että jokaisessa pelissä on hyöty lopulta mennyt Tampalle. Salaliittoteorioiden ystäville pohdiskeltavaa johtuisiko tämä Marchandin pelleilyistä vai onko kivitalot painettu Vegasissa Tampalle, mutta itse haluaisin pelaajien ratkaisevan nämä ottelut vaikka oma joukkue häviäisikin.

- Backes voisi joskus koittaa muitakin ratkaisuja kuin tykittämällä logoon rannaria out of scoring range.
-Nashin kulmaväännöistä tykkään kyllä edelleen, mutta muuten tuntuu olevan vaikeuksia pysyä miehen ja maalin välissä.
-Point on kyllä huikee kaveri ja tuntuu järjestään tekevän oikeita ratkaisuja kiekollisena sen lisäksi että on aivan saatanan liukas pideltävä.
-Pasta pelasi hyvän ottelun ja seuraavissa! otteluissa enemmän vielä kiekollista haastoa tarvitaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllähän toi loppu oli varmasti Bruins-faneille katkeraa. Ensiksi Krug tipahtaa pelistä pois ja sitten perään 3-3 tasoitus jota edelsi semmoinen fifty-fifty tilanne, että olisiko pitänyt jäähy viheltää. Ja sitten jatkoajalla turpiin. Auts. Nyt on sitten kova paikka Bruinsilla, mutta kaikki on mahdollista. Toki prosentit Tampan jatkoon menolle pomppasi jatkoajan päätyttyä melkoisesti...
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
^ No katkeraa ja katkeraa... Tollasia jossitteluhetkiä tulee joka kevät. Mestarijoukkueet marssivat eteenpäin. Mun mielestä tän vuoden Bruinsin taso kävi ilmi jo Leafs-sarjassa. Optimistisimmat tietysti toivoivat että Leafs oli vain hankala vastustaja, mutta kyllä viimeistään tässä vaiheessa pitäisi olla kaikille selvää, että 5vs5 -pelissä Bruins on keskinkertainen ja kaukana siitä tasosta, jolla mennään edes finaaleihin.

Bolts on parempi joukkue ja johtaa täysin ansaitusti 3-1. Bolts on ollut kolmessa ottelussa selvästi parempi ja tämä viimeinen meni sitten tasan.

Seuraavassa menee poikki. Bruinsilla on tankki tyhjä.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Eikös se @larzzon in mukaan pitänyt tippua ja hävitä kaikki pelit myös Torontolle ja nyt sitten kyseessä onkin paska poppoo jonka Bruins nippa nappa puotti jatkosta. Ihme negailua pelistä toiseen. Keskinkertaisuudesta aika kaukana Bruins, mutta nyt on vaan liian hyvin liikkuva ja kiekollinen joukkue vastassa, lisäksi Tampan puolustus on aika pirun hyvä paketti. Ilman tuomareitten avustusta sarja olisi nyt vähintään 2-2 tilanteessa ja edelleen auki, valitettavasti tällä hetkellä Tampalla on kolme ottelupalloa ja tulee etenemään finaaleihin saakka! Toivottavasti pääsevät tällä kertaa terveellä rosterilla hakemaan pokaalia, ei olisi mikään älytön ihme vaikka pelaajien turhautuminen purkaantuisi ylilyönteinä jossain vaiheessa, mitä toivottavasti ei tässä sarjassa ainakaan nähdä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Kyllähän Tampa on huikealla tavalla tylsyttänyt Bruinsin kärjen ja mikäli muutosta ei tapahdu, niin Bolts menee ansaitusti tästä jatkoon. Olin kyllä pettynyt Bruinsin otteisiin Gardenissa vaikka kaikki kunnia Tampalle, joka pelasi täydellistä vieraspelaamista ja tuollaisella puolustamiselle Tampalla on mahdollisuudet ihan mihin vain. Keskustaa puolustetaan keskialueelta alkaen niin tiiviisti, että edes Bruinsin ykkönen ei ole päässyt mellastamaan siellä. Toki eipä tuo Tampankaan kärki ole joukkuetta kantanut, joten tämä on ihan secondary scoring vastaan secondary scoring, ja sillä osastolla Boston ottaa lukua illasta toiseen.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Keskinkertaisuudesta aika kaukana Bruins, mutta nyt on vaan liian hyvin liikkuva ja kiekollinen joukkue vastassa, lisäksi Tampan puolustus on aika pirun hyvä paketti. Ilman tuomareitten avustusta sarja olisi nyt vähintään 2-2 tilanteessa ja edelleen auki, valitettavasti tällä hetkellä Tampalla on kolme ottelupalloa ja tulee etenemään finaaleihin saakka!

Just näin. Bostonilla on oikeasti hyvä joukkue, mutta Tampalla vaan on vielä piirun verran parempi. Sehän on melko yleistä, että joukkueessa on joku alisuorittaja, tänä vuonna se taitaa Bostonilla olla suurella hypellä sisään tuotu Rick Nash. Kaikkia tämän sarjan pelejä en ole nähnyt, mutta Leafs-sarjassa Nash oli aika rivipelaaja...
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Nash on ollu ihan hyvä, voittaa kiekot kulmissa ja muutenkin vahva jässikkä. Backes kunnostautunut vain noiden logoon toivoton rannari otteiden saralla ollen itselle lievä pettymys. Itse en nähnyt kahta keskimmäistä peliä niin niistä paha sanoa juuta jaata, mutta Donato tuli ainakin pirteästi edelliseen otteluun. Schallerilla oli edellisessä täydellinen paikka iskeä kun ryöpytys oli kuumimmillaan, mutta ei pamahtanu. No eiköhän se ole analysoitu sillä että tehoja tarvitaan muiltakin. Ei tässä nyt ihan kokonaan ole kirvestä heitetty kaivoon ja toki aina on saumat nousta vielä jatkoonkin, mutta se on aika kaukana tällä hetkellä....

Tampalla on tosi hyvät nuo alemmatkin ketjut. Cirelli ja mitä muita sähikäisiä siellä onkaan antavat älytöntä painetta non stop luistelulla. Lisäksi Point ollu omaan silmään Tampan paras pelaaja.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Krug (left ankle) has been ruled out for the remainder of the Bruins' second-round playoff series against the Lightning
Itsestäänselvyys mutta ei välttis kaikken tiedossa ja tilalle tulee Holden McQuadin pariksi. Voi tulla pojille omissa kiire illalla...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin se idän ykköshevonen porskuttaa. Kertoo jotain Tampan joukkueen tasosta, että vaikka suurimmat tähdet Kucherov ja Stamkos eivät pelanneet mitenkään kummoista sarjaa niin joukkue lyö Bruinsin 4-1, hurja joukkue ja päivänselvä ennakkosuosikki konferenssifinaalissa kumpi tahansa toisesta parista jatkoon meneekään.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Boston oli yhden ketjun jengi ja sillä harvemmin näitä sarjoja voitetaan. Maalivahtipeli ja syvyys ratkasivat Tampalle, Pointin ketju myös nosti huimasti tasoaan ensimmäisen pelin jälkeen. Silti Bruinsilta hyvä kausi ja paljon läpimurtoja, tulevaisuus on ihan valoisa Bostonissakin.

Taas pääsi Lightning suht helpolla sarjasta ja se on kyllä kova etu tuleviin konferenssifinaaleihin
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Kiitos Tampa!

Nimimerkillä torstai-iltana Orlandossa perillä. Sit vaan jännäämään miten peliajat sattuu ens kiekalla. Toiveissa game 2 ja game 5 mahdollisina, mutta ei tuo game 1 + game 2 combo myöskään huono olisi.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Lightning on hyvä joukkue. Bruins ei ole jäänyt pudotuspelisarjassa näin pahasti jalkoihin viimeiseen kymmeneen vuoteen. Katkeria tappioita sinä aikana on kertynyt paljon. Olisi pitänyt voittaa ja olisi voinut voittaa -sarjoja. Jossiteltavaa. Nyt ei ollut pienestä kiinni. Se on pienten marginaalien NHL:ssä pudotuspelien toisella kierroksella sinänsä huomionarvoinen juttu.

Bolts joutuu varmasti tiukempiin paikkoihin jatkossa, mutta jos avainmiehet säilyvät terveenä, niin mahdollisuudet ovat hyvät.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Sanokaahan matsit katsoneena, miten Nash, Nash, Backes ja Krejci pelasivat. Itselläni on elämäntilanne ensimmäistä kertaa täysikäisenä sellainen, etten pysty juurikaan matseja katsomaan, ja olen tässä ihmetellyt tätä ylikävelyksikin kutsuttua pleijarisarjaa, jossa Bruinsista puhutaan yhden ketjun jenginä. Itse oletin, että heillä olisi ollut ainakin kaksi selkeää tulosketjua...
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Rick the dick Nash oli eilen aika vaisu, ihmeen paskoja yrityksiä nykiä kiekkoa maalille kun oli pelannut itsensä laidassa tukalaan tilanteeseen. Tykkään kyllä kaverin väännöistä lidoissa, mutta jotenki tuo hyökkääminen on aika hankalaa eikä pääse maalipaikoille muuten kuin pakin haastamalla kun tilaa löytyy.Voitti myös joukkueen - pörssin eli heipat vaan kaverille ja uutta kaveria uuniin. Toista Nashiä ei juurikaan näkynyt tosipelien alkaessa ja 1pts 9 peliin ei vakuuta. Aloituksissa taisi olla hyvä mutta muuten ihan paska ja en kyllä jatkaisi sopparia. Runkkarin spesialistejä ilmeisesti ja mestaruutta haettaessa ei mitään käyttöä.
Backes -6 ja toisena heti Nashin jälkeen. Turhauttavia rannareita haki veskan logoon turvalliselta etäisyydeltä. Plussaa siitä että pyrki sota-alueelle painimaan, mutta jostain syystä Bruins ei saanut kiekkoja juurikaan maalille kuten Jets tuntuu tekevän Nashvillelle.
Muita failureita oli Heinen 0+1 9 otteluun ja ylipäätänsä kaikki muutkin jotka kokeilivat kolmosessa. Nelonen pelasi vähäiset minuutit mielestäni ihan ok.

Ykkönen pelasi viimeisessä kamppailussa 24minsaa keskimäärin. Marchand oli ihan paska yön ottelussa huonoineen ratkaisuineen, mutta minkäs teet kun pitäisi maaleja tehdä ja muista ei näköjään ollut siihen niin kaverukset joutuivat ottamaan ihan liikaa vastuuta. Tampan ketjut olivat huomattavasti terävämpiä vähemmistä minuuteista johtuen ja ehkä osansa tähän oli Toronto sarjan venyminen turhan pitkäksi. Ettei menisi turhan negatiiviseksi niin kausi oli kokonaisuutena hyvä ja nuoret pelaajat ajettiin sisään joukkueeseen vaikkeivat olleetkaan valmiita vielä voittamaan poffeissa.
Nämä taitaa olla kausiketjun kampetta joten onnittelut Tampalle ja toivottavasti nähdään huikeat finaalit lännen mestaria vastaan. Jos Jets vastassa niin ehkä heidän bändwägöniin, koska altavastaajaa on mukavampi kannattaa. Omissa papereissa Tampa on suurin suosikki mestariksi leveyden vuoksi, jota ei ollut vielä Chicagoa vastaan käydyssä sarjassa, ja jossa Johnsonin paska kylki koitui mielestäni joukkueen akilleen kantapääksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös