New York Rangers 2017–2018

  • 81 993
  • 304

BlueRanger

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Melko varmasti Gorton hakee kaupan kautta alempaa vuoroa. Spekulaatiossa ollut mm. Senatorsin (4.), Canadiensin (3.) ja Coyotesin (5.) vuorot.

Tämä paljon mahdollista. Onhan siellä ylempänä mielenkiintoisia nimiä tarjolla. Tuo Montealin 3 picki olisi kova (Zadina), 4-7 pickit myös jos hinta ei ole kuu taivaalta.

Pari vapaata agenttiakin kiinnitetty viime päivinä. Pienen tauon jälkeen hiukan suomalais vertakin saatiin kun Ville Meskanen lähtee tavoittelemaan paikkaa auringossa. Katsotaan kuinka pitkälle rahkeet riittää, eiköhän sieltä ainakin jonkun tason näytönpaikka anneta. Sopparin yksityiskohtia ei vissiin vielä julkistettu(?) Tovotaan ettei hyvän ilves kauden jälkeen käy "Michael Keräset". (heh) Onhan Meskasen ura toki hyvässä nosteessa, tuplasi viime kaudella pistesaldonsa toissa kauteen nähden Liigassa.

Lisäksi Färjestadissa hyvän kauden pelannut Michael Lindqvist teki vuoden entry level contractin. Viimekaudella Lindqvist teki 33 peliin 34 pistettä joista 20 maaleja. Maaleista 10 ylivoimalla. Lindqvist Meskasen tapaan oikealta ampuva laituri.

Hyviä hakuja molemmat, saadaan positiivista kilpailua aikaiseksi läpi kauden.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Tämä paljon mahdollista. Onhan siellä ylempänä mielenkiintoisia nimiä tarjolla. Tuo Montealin 3 picki olisi kova (Zadina), 4-7 pickit myös jos hinta ei ole kuu taivaalta.

Pari vapaata agenttiakin kiinnitetty viime päivinä. Pienen tauon jälkeen hiukan suomalais vertakin saatiin kun Ville Meskanen lähtee tavoittelemaan paikkaa auringossa. Katsotaan kuinka pitkälle rahkeet riittää, eiköhän sieltä ainakin jonkun tason näytönpaikka anneta. Sopparin yksityiskohtia ei vissiin vielä julkistettu(?) .

Sopimus on 2-vuotinen perinteisellä 925K caphitillä. Varmaankin kaksisuuntainen sopimus kyseessä.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Viikon päästä jännätään. Vuosien menestyksen hintana ollut heikot draftivuorot. Viime kaudella päästiin varaamaan kaksi kertaa ensimmäisellä kierroksella ja tänä vuonna samaa herkkua luvassa, kun 3 varausvuoroa ensimmäisellä kierrokselle. Todella paljon kysymysmerkkejä mitä tehdään Kreiderin, Zuccarellon, Spoonerin ja Namestnikovin kanssa. Itse näen, että 4-10 sijoilla varatut pelaajat ovat niin tasaisia ja jopa mennä niin ristiin, että sijalle 4 ennakoitu pelaaja varataan vasta sijalla 10, että ei kannata treidata vuoroa alemmaksi (toki, jos hinta halpa ja tulisi yllätyksiä, että Zadina, vaikka olisi vapaana vielä sijoilla 5->). Mielummin koittaisin tarjota RFA ja iäkkäämpiä (Zuccarello, Kreider, vaikka kipeetä tekisi, mutta Kreiderin seuraava soppari tulee olemaan luultavasti pitkä ja hintava) ja saada haalittua joko Edmontonin (10) vuoron tai Floridan (15) vuoron.

Viime vuonna mentiin safety-pickillä ja varattiin Lias Andersson ja sitten ykkösen loppupäässä varattiin Chytil, joka näyttäisi loistava haku. Tänä vuonna toivoisin, että ensimmäinen varaus käytettäisiin eniten potentiaalia omaavaan pelaajaan ( Noah Dodson, Oliver Wahlstrom, Quinn Hughes olisivat itselle jöpön aiheuttavia varauksia. Brady Tkachuk, Adam Boqvist ja olisin tyytyväinen sitten Bouchard, Kotkaniemi, Farabee sitten taas ok ja, jos mennään joku muu nappaamaan 9 varauksella niin pettynyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös