Divisioonien MM-kisat 2018 – liveseuranta

• 14 631
  • 163

MVP8

Lukko
On kyllä hankala päättää kumman voittoa tässä toivoisi. Toisaalta olisi mahtava nähdä britit 25(?) vuoden tauon jälkeen isoissa kisoissa, muttta toisaalta ensi vuoden kisat olisi Unkarille lähes kotikisat, niin kai tässä täytyy sinnepäin kallistua.

Roku

Rauman Lukko
Sisso. On tossa Ben Bownsissa hiukan maalivahdin vikaa.

Andi

Jukurit, Tappara
Hyvä meininki tuolla Unkarilaisyleisössä kyllä on. Briteillä vielä erä aikaa naulata vähintään tasoihin matsi.

Roku

Unkari 2-0 johtoon. Csanad Erdely tekee ajassa 41.53. Voi kettu.

Ostoskassi

Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Unkari siirtyy kahden maalin karkumatkalle, peli näyttää ratkenneen. Hyvä, että Unkari nousee, vaikka olisin suonut brittienkin nousevan. Italiaa tai varsinkaan Kazakstania en jaksaisi ylimmässä sarjassa ensi vuonna katsella.

juhis82

TPS,Detroit Red Wings,Kanada
Britit pelaa kun Tepsi. Pelaa kyllä hyvin suurimmanosan peleistä mutta ratkaisevassa vaiheessa hyytyy. Toki ei Brittien häviö harmita mutta olis ollut nähdä uusi joukkue MM kisoissa.

Roku

Sitäkö ne nyt videolta syynää että osuiko se kiekko unkarilaisen käteen vai mikä nyt taas on?

Ostoskassi

Vielä tarkistellaan, mutta ei tuossa mitään rikollista ole. Kiekko keskelle ja peli käyntiin.

McBean

HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Jjoo, momentum oli ja meni. Liettuan nousujuhlia odotellessa.

Tähän liittyen, tietääkö kukaan mikä oli Liettuan maalilauluna tässä turnauksessa? Kappale soi myös kokonaisuudessaan palkintojenjaon jälkeen.

Jayzon

Jukurit, Golden Knights
Ja vihdoin britit onnistuivat! Kavennus 2-1:een kun kolmoserää on jäljellä 9 minuuttia! Toivo elää :)

Roku

Unkari-Britannia 2-1. Rob Dowd brittien maalintekijänä.

juhis82

2-1. Vielä yksi maali. Kyllä tämä peli näemmä jotain tunteita herättää vaikka ei luulis. Mutta kyllä sitä soisi Britannien nousevan

Roku

Unkari pelaa alivoimalla ja saa rankkarin.

Ei maalia.

Jayzon

Huh huh! Unkari ottaa jäähyn 2-1-johdossa reilut kolme minuuttia ennen matsin loppua, ja sitten britit aiheuttaa Unkarille rankkarin - joka ei mene sisään! Jännäksi vetää!

Espen

Old time hockey like Eddie Shore
Brooksille se paikka tuli...

Espen

Ja tasan. Kohta lähtee Unkarin maalivahti maalilta.

Roku

Britannia tasoittaa 16 sekuntia ennen loppua kuudella kenttäpelaajalla pelaten. Robert Farmer maalintekijänä. Huh huh.

Jayzon

Britit tasoittivat ilman maalivahtia kun 16 sekuntia kolmatta erää jäljellä! HUIKEITA JAMPPOJA!