• 4 653
  • 74

mesag

Ilves
Ylivoimalla Forsberg ampuu tyhjästä maalista tolppaan, ja heti ylivoiman jälkeen Scheifele rankoo, melkoisen tyly vierasjoukkue tuo Jets.

Lico

Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Nyt Preds tekee viime yön Penguinsit, kun painun nukkumaan. Ei vaan pysy hereillä, täytyy aamulla katsoa vika erä.

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Smashvillessä aika hiljasta 0-3 maalin jälkeen. Toistaiseksi hyvä ja kärsivällinen vieraspeli Jetsiltä. Avausmaalinhan tämä taktiikka usein vaatii. Nyt jos Preds ei saa erän alkuun tsemppimaalia, niin johto riittää helposti.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Nyt iso maali Predsille! Turrikselta loistava syöttö.

Walkin

Vaarallisen näköinen tilanne, mutta onneksi Elliksen silmät säästyivät vaurioilta.

Walkin

Mukavan arven sai Ellis tuosta tilanteesta naamaansa.

Walkin

Scheifele tyhjiin 4-1, illan suurin tähti löytyy vieraiden maalinsuulta.

Naamavelli

NHL
Laine 13:57, Stastny 13:04, Ehlers 12:47.

Ei haittaa ollenkaan, että kenttä pelaa kolmosen minuutit tässä vaiheessa. Varmaan säästyy kivasti virtaa noilla peliajoilla. Ykkösessäkään ei kellään yli 20min peliaikaa.