Jesperi Kotkaniemi – porilainen suurlupaus

  • 446 967
  • 2 019

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Se olisikin loistavaa, kun ylemmät kentätkin olisi täytetty kaljaliigojen luistelutaidottomilla gooneilla.
Äläs nyt, olihan SJS viime vuonnakin kovasti kaavailemassa Anton Landeria ja Pontus Åbergiä Ässiin. Ikävä kyllä toinen näistä teki parin miljoonan KHL-sopimuksen ja voitti KHL:n mestaruuden ja toinen teki jatkoa NHL:ään. Mutta ehkä sitten ensi kaudeksi?

Kotkaniemen kiekollinen peli on ajoittain edelleen turhauttavaa yksinyrittämistä, mutta kokonaisuutena Kotkaniemi esitti varsin vahvaa ja ennen kaikkea kokonaisvaltaista peliä. Peli ei ollut pelkkää kuljettelua, vaan kiekko vaihtoi tarvittaessa omistajaakin ja omaan päähän Kotkaniemi oli yksi Suomen parhaimpia hyökkääjiä. Poika on myös osoittanut halukkuutta vähän fyysisempäänkin peliin, joten mielenkiinnolla odotan, millainen paketti tuosta tuleekaan kun luiden ympärille tulee edes vähän lihasta.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Vitun Valkoryssä saatana. Toivottavasti Jepu ei loukkaantunut pahemmin.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Solisluu meni. Ei tuo mikään törkeä ollut, että en lähtisi ryssittelemään.
Polvihan siinä meni vaikka itsekin aluksi katsoin että käsi. Taittui kyllä aika ilkeästi, toivottavasti oli vain puujalka. Jos on puujalka niin voin perua ryssittelyt, mutta jos tulee pidempi huili niin en peru.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Siinä on toki Ässien tuleva kausi ja kesäkuussa odottava varaustilaisuus kokemassa heilahduksen. Mutta odotellaan nyt ensin josko ei ihan niin kriittistä. ja jos onkin niin sitten vaan operoidaan ja kuntoutetaan.
 

Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jalkaansa ontui ja kuukausien toipumisaika edessä. Hänen itsensä ja Ässien kannalta erittäin valitettavaa, että läpimurron kynnyksellä käy noin paska tuuri.
Ehkä kuitenkin voi odottaa siihen asti, että vamma on tutkittu.

Taklaus oli polvitaklaus ja sinällään jo törkeä. Tuli siitä sitten puujalka tai jotain pahempaa. Vaikea arvioida lopputulosta ennen kuin tutkimukset on tehty. Reiden sivuun äkkiseltään näytti osuvan ja siinä on vielä monta vaihtoehtoa mitä on tapahtunut.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pahalta näytti, nyt täytyy vain Kotkaniemen, U18 ja Ässien kannalta toivoa että säikähdyksellä selvittäisiin
 

Salama85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei se kyllä ihan siltäkään näyttänyt, mutta ilman parempaa tietoa täytyy kyllä toivoa, että Niemelän kommentti pitäisi kutinsa ja ettei pahempaa olisi käynyt. Usein valmennus toteaa näihin, ettei ole tietoa ja katsotaan yms, joten aika outo kommentti valmentajalta, jos ei asiasta mitään tietäisi.

Edit: ylempänä ehdittiin ensin todeta samaa asiaa.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Ei paha:

-tuli puujalka
-meni polvi
-meni solisluu
-meni käsi
-kuukausien toipumisaika ja varaustilaisuus ja Ässien ensi kausi pilalla

-eikueimitään, jos vaan valmentaja ei puhu vastoin parempaa tietoaan

Jatkoaika War Room toimii hienosti.

Että silleen...
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Vaikka koutsi tietäisikin niin ei passaa mennä hölöttämään siitä julkisuuteen. Sen näkee sit seuraavassa pelissä onko tähtisentteri kokoonpanossa vai viltissä.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
On muuten aika tärkeä pelaaja turnauksenkin kannalta. Viime pelin ulosajon ja tämän päivän loukkaantumisen seuraus: Suomen hyökkäyspeli meni aivan sekaisin ja loppupelissä ei tuota Suomen dominointia enää näkynyt.

Vaikka ei olekaan se kovin pistemies, niin on kyllä tehnyt tuosta Suomen pelistä totaalista dominointia ajoittain.

Toivotaan ettei tosiaan säpäleiksi polvi mennyt ja pääsee turnausta jatkamaan.
 
Mutta huomasitteko, että Kotkaniemelle säälittävät 0+0 surkeaa Valko-Venäjää vastaan. Suurlupaus vain porilaisella asteikolla. Vai miten se menikään.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Eipä tuo ole pelejä omalla taidollaan juuri ratkonut vs. esim. Nordgren. Neljästä syöttöpisteestäkin varmaan puolet on puhuttuja kakkossyöttöjä.
 

ruoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panelian Raikas
Onko tuosta Kotkaniemen pelikunnosta muuta tietoa kuin tuo valmentajan vakuuttelut että kunnossa on?
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Draftin lähestyessä Kotkaniemi on nostamassa pientä hypeä p-amerikassa. Jopa top10 varaus voi olla mahdollinen, todennäköisemmin numero on jotain 12-16. Jepu on ennakoissa draftin aivan kärki senttereitä (top3). Sentterit ovat aina haluttuja, ja varsinkin nyt kun draftin kärjessä on vähän senttereitä. Joten Jepun varaus tuskin pääsee kovinkaan alas huonoimassakaan tapauksessa liukumaan.
Huomenna mielenkiintoinen varausvuorojen arvonta. Tuon jälkeen tulee tarkempia asiantuntijoiden spekulointeja millä vuorolla Kotkaniemen nimi mahdollisesti tullaan huutamaan.
Viime vuosina top10 varauksista heti ensimmäisellä kaudella NHL:ssä on debytoinut noin puolet. Melko luottavainen kyllä olen että Jepua vielä yksi kausi Porissa nähdään.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Pisti aika likaisen lämärin. Pitäsköhän pelata ens kaudella useamminkin tuota paikkaa ylivoimalla, vaikka eiköhän toimi paikassa kuin paikassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös