SaiPa Oy:n tulevaisuus

  • 1 342 650
  • 5 770

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Piti mainita tänne jo aiemmin, mutta unohtui. Siis äitilleni tyrkytettiin tätä lyconess/lyoness (cashback) kusetusta sillä perusteella, että SaiPa liittyy siihen lähiaikoina. Onhan tuossa jo Jokerit mukana ja Pelsutkin hurahti jossain välissä Zinzinoon, mutta toivottavasti tämä oli vain myyntikusettajan omaa keksintöä. Tuossa linkki omaan postaukseeni verkostokusetusketjussa (jossa jatkolinkki muroon):

https://keskustelu.jatkoaika.com/threads/verkostomarkkinointi-järkee-vai-ei.21577/page-13#post-7408353

Edit: siis äitiäni yritettiin uudestaan kusettaa tähän mukaan SaiPan mukaantulolla.

Hyi helvetti, toivottavasti SaiPa ei koskaan sekaannu tällaiseen pyramidipaskaan.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
2 miljoonaa pitäisi olla minimissään pelaajabudjetti koska pelkästään lisäraha TV-sopimuksesta riittää siihen (siis lisättynä entiseen 1,8milj. budjettiin). Eli ei edes tarvitse "panostaa" lisärahaa juhlakauteen. 2,2 miljoonaa sisältäisi jo panostuksen ja siihen olisi heittämällä varaa ilman mitään riskiä.
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taitaa lippujen hinnat tai ainakin kausikorttien hinnat nousta juhlakauden kunniaksi? Tuossa kun vertasin Porin ja Kouvolan lipun hintoja, niin siellä taitaa olla enemmän "kannattaja ystävällisemmät" hinnat kuin Lappeenrannassa? Eläkeläisetkin / erityisryhmät (opiskelijat, työttömät, jne) on otettu paremmin huomioon ja saavat hankkia lippunsa halvemmalla jopa paraatipaikoilta, eikä mistään A1 takanurkasta (eläkeläiskarsinasta). Varmaan tarkoitus on saada halli vielä tyhjemmäksi, mitä kuluvalla kaudella.....
Minkäslainen lähde tuohon hintojen nousuun?
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Okei. Toimistolla on varmasti laskettu hinnat kohdilleen nykyisten yleisömäärien mukaan.

Kisapuistossa on niin vähän paraatipaikkoja, joten turha niitä on eläkeläisille / opiskelijoille / muille ryhmittymille puoli-ilmaiseksi luovuttaa. Kulmakatsomot on hyvä täyttää halvemmilla lipuilla, koska niiden hinta pitää näkörajoitteiden takiakin olla halvempi. Eli mielestäni hyvä mennä nykyisillä lippukategorioilla.
 

Ferris

Jäsen
Parhailla paikoilla saakin olla hintaa, ne menee kaupaksi joka tapauksessa. Kunhan vaan nyt tekeevät kunnon seisomakatsomokamppiksen, joita on nähty tänä keväänä jo muilla paikkakunnilla. Edelleen sitä mieltä, että seisomakausarin hinnaksi olisi sopiva se 150€ ja myyntiin voi laittaa huoletta sen 500 kappaletta.
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllähän alennuksia on annettu mm. alemmille riveille istumapaikoille useassa katsomossa.

Voihan kausikorttien mahdolliselle hinnan nousulle syynä olla esimerkiksi pelaajabudjetin nosto / kaljan hinnan laskeminen.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Kaljan hinnan nosto olis oikein tervetullut. Tasaraha on paras raha, ja sais syyn olla juomatta tuolla, tai ainakin vähentää paljon. Ehkä yks neljään peliin tms. Ja jos vielä kävis niinkin hurjasti, että samalla sen tarjoilu jouhevoituisi eli enemmän kassoja/hanoja niin eikun vain parempi.
 

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kisakenttä Oy
Kaljan hinnan nosto olis oikein tervetullut. Tasaraha on paras raha, ja sais syyn olla juomatta tuolla, tai ainakin vähentää paljon. Ehkä yks neljään peliin tms. Ja jos vielä kävis niinkin hurjasti, että samalla sen tarjoilu jouhevoituisi eli enemmän kassoja/hanoja niin eikun vain parempi.
Ihan mielenkiinnosta kysyn, että montako tuoppia viime kaudella Kisapuistossa joit?
 

Ferris

Jäsen
Ihmettelen ajattelutapaasi. Istumapaikoilla suurin osa on ihan tavallisia taatelin tallaajia, vanhuksia, eläkeläisiä, jne jotka ovat käyneet katsomassa pelejä jopa koko saipan olemassaolo ajan. Meinaatko että heillä ei tule jossakin vaiheessa mitta täyteen? Mikäli he eivät osta kausaria istumapaikalleen niin kuvitteletko että he siirtyvät seisomakatsomoon? Minusta pelkästään seisomakatsomon alennusmyyntiä on turha laittaa vireille, jollei alennusmyynti koske kaikkia paikkoja tasapuolisesti. Veikkaan että mikäli kausikorttien ja kertalippujen hintoja korotetaan, niin lippu / oheismyynti laskee tähän vuoteen verrattuna. On aivan sama vaikka seisomakatsomoon saisi lipun 100.lla, niin oheismyynti ei kasva tuon taivaallista, eikä kyseisien alennuslippujen lipputuloilla ole mitään merkitystä kassavirtaan... Sama vaikka jakaa ko liput ilmaiseksi... Lisäksi kun tv tuloja pitäisi tulla lisää, niin miksi nostaa lipun hintoja? Kyllä joku peruste pitäisi löytyä... Hienompi homma olisi jos osa mahdollisista tv tulo lisäyksistä suunnattaisiin pelaajabudjettiin ja osa lipunhintojen alentamiseen. Se olisi syvä kumarrus kanattajia kohtaan... Mikäli jotkin katsomon osat lisäksi menevät anniskelualueeksi, niin luulisi kaljan myyntituloja tulevan lisää???

Seisomakatsomon osalta minusta kannattaa miettiä myös muita näkökohtia kuin pelkkää rahan tuloa sisään. Seisomokatsomo on mielestäni juuri se lipunmyynnin "ongelmakohta", koska sinne mahtuu paljon porukkaa eikä sinne kuitenkaan nykyään esim. tiistaipeleissä ketään mene. Jos sinne saadaan huokealla kausarihinnalla esim. 300 ihmistä enemmän joka peliin kuin mitä kuluneena kautena, niin tasan varmasti se näkyy oheismyynnissä.

Mutta kuten sanoin niin tässä halpiskamppajanideassa ei ole tärkeintä heti sisään saatava lisäraha vaan se, että saadaan päätyyn lisää porukkaa ja sitä myöten mahdollisesti myös parempi meininki koko latoon. Kun Kisiksessä on hyvä meininki, niin se vetää kyllä ajallaan hallille lisää porukkaa ja nostaa SaiPan kiinnostusta. Tästä on hyvää esimerkkiä ymmärrykseni mukaan mm. Porissa.

Lisäksi sillä halvalla seisomakausarihinnalla voidaan saada niitä ihmisiä sitoutumaan SaiPaan koko kaudeksi, jotka nyt jättävät pelejä väliin sen takia että yks seisomalippu maksaa saman verran kuin Ruudun kuukausihinta. Jos itse asuisin vielä E-Karjalassa niin tasan varmasti ostaisin tuon hintaisen kausikortin vaikken kaikissa peleissä pääsisi edes käymään. Saattaisin jopa harkita sen hankintaa vaikka pidän kortteeria täällä Pirkanmaalla. Kortti olisi maksanut hintansa takaisin käytännössä niillä kymmenkunnalla pelillä mitä vuosittain tulee nytkin käytyä. Ja muuna aikana sitä korttia vois käyttää muut perheenjäsenet, jotka asustavat vielä E-Karjalassa. Tuon hintaisen kausikortin voisi ostaa lapselle/kummilapselle jne vaikka synttäri/joululahjaksi. Ja se kaikki toisi hallille lisää sitä väkeä joka ei sinne muuten välttämättä tulisi. Ja tulisi niitä oheismyyntitulojakin ihan varmasti.
 

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kisakenttä Oy
eikä mistään A1 takanurkasta (eläkeläiskarsinasta).
Nyt toimisto hereillä ja tähän "eläkeläiskarsinaan" automaattinen konjakkitarjoilu erätauolla. Cheerleaderit myymään papoille väliaikakonjamiinia, niin saadaan pelin loppupuolelle vakavaa kilpailua kaiteen porukan kanssa, kummat on äänekkäämpiä. Samalla voitaisiin sijoittaa Hakalilaiset omaan karsinaan, jossa konjakki on korvattu jaloviinalla. Kyyditykset kotiin sitten yhteistyössä savonlinjan ja vallesmannien kanssa. Ja loppuun joku hauska hymiö.
 

ahal

Jäsen
"Ei liity dramatiikkaa", mutta Ek sai kuulla "potkuistaan" vasta uutisen julkaisun alla... Just just. Ekin työ ei nähtävästi hallitusta tyydyttänyt ja mono heilahti. No onhan häntä matkan varrella arvosteltukin mm. näkymättömyydestä. Siinä Jussi on arvatenkin toista maata. Uusi näytönpaikka hänelle.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Näin ulkopuolelta katsottuna aika erikoinen ratkaisu. Onko Markkasella mitään edellytyksiä hoitaa tuota tehtävää? Varmasti arvostettu paikallisissa piireissä ja onhan tuo fiksunoloinen kaveri haastattelujen perusteella, mutta aika ohkaiset on näytöt tuohon hommaan. Noh, toivotaan että hyvä työ jatkuu edelleen Lappeenrannassa.
 

17Kovalchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa & kahvakiekko
No nyt oli kyllä aikamoinen pommi!

Ja vaikuttipa Ek jotenkin kovin tuohtuneelta, ihan kuin tämä olisi hänellekin tullut ihan yllätyksenä. Tersakin kiemurteli tuolissaan kun ilmoitti muutoksesta. Ei nyt ihan jäänyt sellainen maku että tiet olisivat kaikessa rauhassa ja yhteisymmärryksessä eronneet...

Jussille ehdottomasti onnea ja menestystä ja miehen visiot junioripuolesta kyllä kuulostivat oikein hyvältä. Ainut pelko näissä Jussin ja Hämäläisen Villen nimittämisissä nyt tietysti on se ettei kokemusta kuitenkaan liiaksi ole. Toki miesten karisma on omaa luokkaansa ja sillä pääsee jo hyvin alkuun.

En edes haluaisi ajatella koko asiaa mutta jotenkin tämä kuuluisa selänpesu- ja saunakaverifilosofia aina nostaa päätään kun tällaisia päätöksiä tehdään. Mutta kuten jo sanoin niin haluan uskoa että Jussi kokee aidosti pystyvänsä noihin saappaisiin, jo näin aikaisessa vaiheessa.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Vähän kyllä epäilykset herää että miten Jussilla tuo bisneksen pyörittäminen sujuu. Onkos sillä mitään koulutusta/käytännön kokemusta liiketoiminnasta?
 

Bigg_Doggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei Jussilla niinkään koulutusta / kokemusta ole liiketaloudellisista tehtävistä, mutta on niistä ilmeisesti aina ollut kovin kiinnostunut ja luultavasti käytännön kautta oppinut mm. Liiga-SaiPa Oy:n omistajana. Varmasti on paljon juttuja, joita Jussi ei tiedä talouspuolesta, mutta siihen hänellä on toimistossa ja hallituksessa erinomaiset apukädet ja tietotaito.
Tiedotustilaisuudessa kysyttiin, että onko samanlaista mallia muualla Liigassa, mutta kukaan kolmesta miehestä ei osannut siihen vastata. Mielestäni Ilveksellä on samanlainen omistajan johtama malli, kun Risto Jalo toimii toimitusjohtajana.

Edit: Ilmeisesti Jussilla on siis tradenomin paperit, että kyllä hän jotain talouspuolestakin ymmärtää.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Minä kun luulin että OY:n hienous on siinä, että omistus ja johto voidaan eriyttää, mutta kaipa olin väärässä.
Ei kai omistaja-toimitusjohtaja -yhdistelmässä ole mitään pahaa? Ongelmallisempaa on jos toimitusjohtaja on myös yrityksen hallituksessa (jonka tehtävä on valvoa toimarin työskentelyä), mutta Jussi ei omistuksestaan huolimatta ole hallituksen jäsen joten homma on siltäkin osin kunnossa.
 

Ferris

Jäsen
Kyllä täytyy sanoa, että kun tuota tiedotustilaisuutta katsoo niin ei kyllä jotenkin vakuuttavalta nyt vaikuta tää touhu. Mulle jäi nyt semmoinen kuva, että kaks viikkoa sitten alettu miettiä, että Jussille on jotain töitä nyt saatava kun on kymmenen vuotta sitten vähän semmosta lupailtu. Laitetaan toi Ek pihalle, kun ei se oikein oo ollu pidetty kaveri. Kaikki on varmaan ilosia kun SaiPa-legenda on johtamassa seuraa jatkossa eikä kiinnitä semmoesen mitään huomiota, että Jussilla ei oo mitään alan kokemusta.

Toivotaan, että Jussi klaaraa homman, mutta jotenkin pelottavalle ja amatöörimaiselle tää nyt vaikuttaa. Vähän sama kun liigajoukkueen maalille ois hankittu joku liigatasolla pelannut hyökkääjä. Onhan sekin seurannut vierestä vuosien ajan kuinka veskarit pelaa ja treenaa, joten varmaan siltä pohjalta hoitaa homman ihan ok?
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pieni huutelu naapurin pöytään, sallittiin tai ei:

Marko Ek on työskennellyt kansainvälisen firman (eli UPM:n) johtotehtävissä. Hänellä on DI:n paperit ja kasvatustieteen yliopisto-opintoja. Jussi Markkasella on tradenomin paperit. Pelaajana näitä kahta ei voi toki verrata, mutta onhan Ekilläkin pelaajataustaa SaiPasta, jos sillä jotain väliä on.

Ek ehti olla hommassaan alle kaksi vuotta. SaiPan edelliskausi oli karmea, mutta viime kausi hyvinkin onnistunut. Talouslukuja en ole nyt äskettäin seurannut, mutta SaiPa on hoitanut taloutensa pitkään mallikkaasti, ja pleijareissa pelaaminen on tuonut varmaan hyvän tuloksen myös taloudellisesti. Kyllä tämän on täytynyt olla myös osaltaan toimitusjohtajan ansiota.

Ymmärrän, jos tämä tuntuu Ekistä melkoiselta teloitukselta. Markkasen olisi voinut saada organisaatioon varmasti muihinkin hommiin, ns. kasvamaan korkoa. Nyt tämä vaihdos ei oikein tyylipisteitä kerännyt.

Lisäkysymyksenä se, että ovatko SaiPa-fanit olleet rautakauppiaan toimintaan yleisesti tyytyväisiä?
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Marko Ek on työskennellyt kansainvälisen firman (eli UPM:n) johtotehtävissä. Hänellä on DI:n paperit ja kasvatustieteen yliopisto-opintoja.

Tämän olisi pitänyt näkyjä jossain kohtaa operatiivisessä toiminnassa. Kallioniemen aikana pienet purot oli kalastettu kuivaksi. Ainakin itse toivoin Ekin mukana tulevan tukku isomman kaliberin yhteistyösopimuksia paperialalta ja näihin alihankkijoilta, joiden kanssa Ek oli toiminut edellisessä vakanssissa. Mutta ei mitään.
Vuosi sitten SaiPan A-junnarit meni leirille Kiinaan. Olisi luullut tämänkin poikivan jotain, mutta aika hiljaista on ollut. Ainut mitä Ek sai parissa kaudessa aikaiseksi oli etääntyminen tärkeimmän sidosryhmän, eli kannattajien, kanssa sekä Kallioniemen ajoista pienentyneen liikevaihdoin.
 

Aatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kisakenttä Oy
Pieni huutelu naapurin pöytään, sallittiin tai ei:

Marko Ek on työskennellyt kansainvälisen firman (eli UPM:n) johtotehtävissä. Hänellä on DI:n paperit ja kasvatustieteen yliopisto-opintoja. Jussi Markkasella on tradenomin paperit. Pelaajana näitä kahta ei voi toki verrata, mutta onhan Ekilläkin pelaajataustaa SaiPasta, jos sillä jotain väliä on.

Ek ehti olla hommassaan alle kaksi vuotta. SaiPan edelliskausi oli karmea, mutta viime kausi hyvinkin onnistunut.
Vaikka Ek:llä onkin taskussa DI:n paperit ja on myös kasvatustieteitä opiskellut, niin itse ainakin odotin Markolta niiden isojen kalojen kanssa tehtyjä sopimuksia, mistä oman muistikuvan mukaan oli puhetta, kun hänet tj:n paikalle pestattiin. Ainakaan minulle ei ole tullut tietoon, että Ek olisi oman toimarikautensa aikana saanut neuvoteltua isoja sopimuksia taikka käyttänyt business maailmassa luotuja kontakteja hyväkseen. Voin toki olla myös väärässä, mutta ei näistä ainakaan kannattajille ole tietoa tihkunut. Ainoat tiedot mitä hänen tj kaudeltaan on saatu, ovat huhuja hänen luonteestaan ei mitenkään ihmislähtöisenä johtajana.

Tietysti Markkasen kokemattomuus yritysmaailmassa askarruttaa, mutta annetaan nyt Jussille reilu mahdollisuus.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
En pahemmin Ek:stä pitänyt verrattuna Kallioniemeen, mutta millä edellytyksillä Markkasesta uusi toimari? Ensimmäisenä ajatuksena on, että nyt mentiin kertaheitolla metsään ja pahasti. Tietty Ek tarvitsi kaikenlaisia apumiehiä ja niitä sinne toimistoon pestailtiin, mutta siitäkin huolimatta, onko Markkasella tällä hetkellä mitään edellytyksiä olla toimitusjohtaja? Millä koulutuksella? No rakkaus seuraa kohtaan auttaa tietty johonkin asti ja innostuksesta ei homma ainakaan jää kiinni.

Tietty reilu mahdollisuus pitää antaa, mutta tässä reilussa mahdollisuudessa on kääntöpuolena se, että parin vuoden haarukalla ollaan tilassa, jossa toivotaan uutta Kallioniemeä, joka tulee pelastamaan talouden, ettei ihan konkkaan mennä. No päätökset on tehty ja nyt pitää toivoa parasta.
 
Viimeksi muokattu:

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pieni huutelu naapurin pöytään, sallittiin tai ei:

Marko Ek on työskennellyt kansainvälisen firman (eli UPM:n) johtotehtävissä. Hänellä on DI:n paperit ja kasvatustieteen yliopisto-opintoja. Jussi Markkasella on tradenomin paperit. Pelaajana näitä kahta ei voi toki verrata, mutta onhan Ekilläkin pelaajataustaa SaiPasta, jos sillä jotain väliä on.

Ek ehti olla hommassaan alle kaksi vuotta. SaiPan edelliskausi oli karmea, mutta viime kausi hyvinkin onnistunut. Talouslukuja en ole nyt äskettäin seurannut, mutta SaiPa on hoitanut taloutensa pitkään mallikkaasti, ja pleijareissa pelaaminen on tuonut varmaan hyvän tuloksen myös taloudellisesti. Kyllä tämän on täytynyt olla myös osaltaan toimitusjohtajan ansiota.

Ymmärrän, jos tämä tuntuu Ekistä melkoiselta teloitukselta. Markkasen olisi voinut saada organisaatioon varmasti muihinkin hommiin, ns. kasvamaan korkoa. Nyt tämä vaihdos ei oikein tyylipisteitä kerännyt.

Lisäkysymyksenä se, että ovatko SaiPa-fanit olleet rautakauppiaan toimintaan yleisesti tyytyväisiä?
SaiPa-fanit eivät ole tyytyväisiä rautakauppiaan toimintaan sillä vallalla on ajatus, että Tersa hankkii aina Audiinsa uudet vanteet SaiPan rahoilla. Ei siis kannata kysyä SaiPa-fanin mielipidettä. Kannattaa ymmärtää, että Tersalla on omaa rahaa millä hankkia vanteita tms. Joo siis onhan tuo iso muutos. Uskon kuitenkin, että Jussi klaaraa homman. Lisäksi hänessä on tietyntyyppistä voittamisen paloa ja poltetta rutkasti. En nyt osaa verrata Ekiin mutta että ylipäätään. Jussi on miellyttävä ja sopivan nöyrä. Katson että tämä on selkeä yritys kunnianhimoisempaan suuntaan SaiPalta. Ainakin siinä mielessä allekirjoitan täysin.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eihän tätä vaihdosta olisi tässä kohtaa tehty, jos Ekin panos toimitusjohtajana olisi ollut onnistunut näinä kahtena vuotena. Sen, onko Markkanen tässä kohtaa ruutuun oikea valinta aika näyttää.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Iso peukku tästä nimityksestä. Ekistä en ole kuullut oikeastaan yhtään hyvää sanaa sen jälkeen kun hän puikkoihin hyppäsi. Toki asetelma on epäreilu, koska vertailukohtana oli Riku Kallioniemi, joka oli koko Liigan paras tj.

Markkanen on paras mahdollinen keulakuva SaiPalle. Hän on koko eteläkarjalaisen jääkiekon kasvot, Stanley Cup -finalisti, jonka sydän sykkii Etelä-Karjalalle. NHL-vuosinaankin hän sitoutui SaiPaan ja maakuntaan. Hänellä oli koti Lappeenrannassa ja hän lähti omistajana mukaan SaiPaan. Ketterä-kasvattina hän myös vahvistaa sitä imagoa SaiPasta koko maakunnan joukkueena.

Kun vielä tietää Markkasta ihmisenä, niin hän on nöyrä, kunnianhimoinen, määrätietoinen. Täydellinen kippari Sputnik-logoa luotsaamaan.

Pieni huutelu naapurin pöytään, sallittiin tai ei:

Marko Ek on työskennellyt kansainvälisen firman (eli UPM:n) johtotehtävissä. Hänellä on DI:n paperit ja kasvatustieteen yliopisto-opintoja. Jussi Markkasella on tradenomin paperit. Pelaajana näitä kahta ei voi toki verrata, mutta onhan Ekilläkin pelaajataustaa SaiPasta, jos sillä jotain väliä on.

Ek ehti olla hommassaan alle kaksi vuotta. SaiPan edelliskausi oli karmea, mutta viime kausi hyvinkin onnistunut. Talouslukuja en ole nyt äskettäin seurannut, mutta SaiPa on hoitanut taloutensa pitkään mallikkaasti, ja pleijareissa pelaaminen on tuonut varmaan hyvän tuloksen myös taloudellisesti. Kyllä tämän on täytynyt olla myös osaltaan toimitusjohtajan ansiota.

Ymmärrän, jos tämä tuntuu Ekistä melkoiselta teloitukselta. Markkasen olisi voinut saada organisaatioon varmasti muihinkin hommiin, ns. kasvamaan korkoa. Nyt tämä vaihdos ei oikein tyylipisteitä kerännyt.

Markkanen on omistajana ollut vuosia mukana ja tuntee tuon seuran sisäpiiristä käsin. Eli kyse ei ole vain "pelaajasta, joka lopettaa uransa ja hyppää kylmiltään toimariksi". Toisekseen, vaikka Ekin cv olisi minkälainen, niin näiden kahden vuoden aikana seuran sisältä ja viiteryhmiltä kuului Helsinkiin asti viestiä, että nyt eivät asiat ole kunnossa. Ja jostainhan kertoo sekin, että Ek myös häntä läheltä seuranneen hallituksen luottamuksen menetti.

Ja mitä tulee Markkasen kokemattomuuteen tj-pestissä, niin hänellä on aika kokeneita toimareita tukenaan hallituksessa, joten kyllä sieltä apuja tulee.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös