Avoin kiitos Hjallikselle

  • 28 024
  • 72

ludvig

Jäsen
Hjallis ansaitsee tunnustusta, kuten tässä ketjussa eri nimimerkeiltä on tullut hyvin esille. Tosin en itse lähtisi vielä tässä vaiheessa laskemaan enkelin siipiä hänen ylleen "uudesta tulemisesta". Organisaatiotoiminnassa on vielä uskomaton määrä parantamisen varaa (mm. markkinointi) ja kaiken käyttämättömän potentiaalin realisoimiseksi pitäisi seuran rekrytoida lisää ammattitaitoisia ihmisiä. Vaikka suunta on oikea, näen vielä hyvin pitkän matkan edessä todelliselle huipulle. Mallia huipulle pääsemiseksi voisi ottaa esimerkiksi Ruotsin puolelta tai Pohjois-Amerikasta, mutta se aihe kuulunee toiseen ketjuun.

Allekirjoittanutta pisti hymyilyttämään ketjun avaus, kun cobol intti faktoja case Karalahdesta ja Jokerijohdosta muutama päivä sitten toisessa ketjussa virtuaalinen puna naamalla, mutta oli kuitenkin julistamassa toista totuutta heti parin päivän päästä tässä topicissa.

Sen vielä ymmärrän, että nykytilanteessa Karalahti (Mr. HIFK - niinhän se oli?) pyrkii Jokereihin, mutta se että joku ihan oikeasti luulee Jokerien johdon hänet tällä hetkellä ottavan, se menee sitten yli ymmärryksen. Ei Virmanen sen paremmin kuin Hjallis. Fakta.

Jokerien johto ei harkitse nykytilanteessa Karalahtea, ei ole harkinnut eikä tule harkitsemaan hänen palkkaustaan.

Shedden ja Virmanen yrittivät kuluneen kesän aikana eri tavoin saada Jere Karalahden Jokereihin.

No, näitä sattuu ja tapahtuu.

Ps. Erityiskiitos Sipoon Kukolle myös täältä, että tosiaan piti päänsä, eikä Jereä näin Jokereissa nähdä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
No, näitä sattuu ja tapahtuu.

Ehkä ei olisi syytä kommentoida kun mustelmalla ei ole faktat lainkaan hallussa, mutta korjataan nyt kuitenkin se, että kirjoitin jo päiviä ennen Mustelman lainausta siitä, kuinka Shedden oli Karalahden Jokeri-pestin takana.

Jokerien johdon muodostaa Hjallis Harkimo sekä Jokerien hallitus. Alusta saakka ja koko ajan olen todennut, että johto ei ole Karalahtea Jokereihin palkkaamassa, myös siinä vaiheessa, kun Jatkoajassa oli asiasta myös päinvastaista kirjoittelua.

Kuten jokainen meillä tietää, Hjallis tekee isot päätökset ja edustaa Jokerien johtoa myös käytännössä. Virmanen on kaikessa Hjalliksen alainen, vaikka onkin muodollisesti (ja sitten käytännön asioissa todellisuudessa) Jokerien toimitusjohtaja.

Se että Shedden halusi Jereä Jokereihin on ollut koko ajan teksteissäni esillä. Ensimmäisen kerran kirjoitin asiasta elokuun 7. päivä näin:

Ei ole ollut tulossa eikä ole tulossa Jokereihin - ei vaikka Shedden Jeren haluaakin. Onneksi Hjallis toimii kuten toisen IFK-legendan eli Mäkiahon kanssa: ei paikkaa Jokereissa. On jotenkin säälittävää, että Karalahti-Mäkiaho on edes antanut suostumuksensa agentilleen Jokereihin pyrkimisestä...

Mitä Virmaseen tulee, niin hän toimi vilpittömin mielin ja Jokerien parasta tavoitellen sukkuloimalla Hjalliksen ja Sheddenin välissä. Ei todellakaan helppo paikka :)

Katsokaapa Virmasen videoitu haastattelu** perjantailta 10.8. Marskista, jossa hän vastaa kysymykseen "onko Karalahden tulo Jokereihin mahdollinen?" Virmanen vastaa, että kyllä on, vaikkakin epätodennäköinen. Tämä johtui siitä, että Shedden oli Karalahtea tuomassa, Hjallis torpannut koko hankkeen ja Virmanen yritti olla sitten siinä välissä.


**Virmanen 10.8.2007 Marski Cupin sivuilta löytyvässä videohaastattelun lopussa pyöriteltyään case Karalahtea aikansa: "en näe varmana, että Karalahti meillä pelaisi... pidän pelaamista hyvin epävarmana."
 
Viimeksi muokattu:

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Niin, mitä tulee tuohon katastrofikauden toimintaan, niin ei silloinkaan seurajohdon toiminnassa ollut off-seasonilla mitään vikaa, päinvastoin: Sopimukset tehtiin aikaisin Filppuloiden ja Lepistöjen kanssa, meille tuli Toke Virtaa ja Jani Ritaa, jopa Tim Thomasin nimi saatiin paperiin... Sitten kävi, kuten kävi ja ilmeisesti se sai seurajohdonkin pasmat niin sekaisin, että koko kausi meni yleisen sekasorron parissa. Kyllä silloinkin Hjallis&Virmanen käyttivät rahaa ja periaatteessa välillä ihan laatupelaajiin: Tuskin Norton, Hyvönen ja Vopat ihan halpoja äijiä olivat. Virheet tehtiin silloin valmennusjohdon toimesta harjoituskaudella.

Ja mitä tulee cobolin väitteisiin siitä, että Shedden ja Virmanen olisivat halunneet Jeren Jokereihin... En jaksa uskoa. Virmanen on jopa allekirjoittaneelle todennut aikoinaan, että Karalahti on niitä pelaajia, jotka eivät ikinä tule Jokereissa pelaamaan ja tässä aiheessa luotan Masan sanaan. Mies on Jokeri koko sydämeltään. Sen ovat kaikki enemmän miehen kanssa tekemisissä olleet todenneet.
Se voi olla mahdollista, että Shedden on Karalahden halunnut, mutta hyvä, että viimeistään Hjallis laittoi suitset tämän toiminnan päälle.

Väänästä ja sitä hyökkäävää pakkia odotellessa... ;)
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ja mitä tulee cobolin väitteisiin siitä, että Shedden ja Virmanen olisivat halunneet Jeren Jokereihin... En jaksa uskoa. Virmanen on jopa allekirjoittaneelle todennut aikoinaan, että Karalahti on niitä pelaajia, jotka eivät ikinä tule Jokereissa pelaamaan ja tässä aiheessa luotan Masan sanaan.

No, kaikki on suhteellista. Tuomakselle ja minulle (ja vieläpä erikseen) Virmanen sanoi aikanaan jokunen vuosi sitten, että hän nimenomaan haluaa Karalahden Jokereihin :) Ja jos kukaan ei Jokereihin Jereä halunnut, miten Jokereilla oli kuitenkin tarjous sisällä Karalahdesta - tosin ilman yksityiskohtia? Virmanen kertoo videohaastattelussaan Marskista 10.8. että tapaus Karalahdessa ei Jokerien osalta ole tapahtunut mitään uutta viikkoon, mutta että koskaan emme voisi sanoa niinkään, etteikö Karalahti kuitenkin Jokereissa voisi pelata... Haastattelusta näkee, että Virmanen oli pihalla kuvion uusimmista käänteistä, mutta samoin se, että hän tunsi tilanteen viikkoa aiemmalta ajalta. Silloin neuvottelut Jokerien ja Jeren agentin kanssa katkesivat Hjalliksen toimesta Jeren soitettua itse Hjallikselle ja kuultua todellisen tilanteensa.

Mitään ei ainakaan itselläni ole niitä vastaan, jotka Jereä Jokereihin enemmän tai vähemmän aktiivisesti puuhasivat. Sellaisen käsityksen olen saanut, että vilpittömässä mielessä olivat liikkeellä, Jokerien parasta ajatellen. Oma kantani siirrolle oli ja on kuitenkin ehdottoman kielteinen osin samasta syystä kuin Hjalliksen plus siksi, että Jere on HIFK-äijä. Sellaisten ei vaan kuulu pelata Jokereissa ja kun tämän ymmärrämme, myös Jokerien identiteetti vahvistuu.

Hjallikselta kaikin tavoin hyvä ja vahva siirto. Ja mielenkiintoista on sekin, että niin oli Junnoltakin. Kaikki voittivat: Kärpät, Junno, Jokerit, Hjallis sekä Karalahti. Ainoa joka hävisi, oli HIFK ja varsinkin Matikainen, joka oli pelannut itsensä ulos Karalahden pomona jo aikoja sitten.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Virmanen on jopa allekirjoittaneelle todennut aikoinaan, että Karalahti on niitä pelaajia, jotka eivät ikinä tule Jokereissa pelaamaan ja tässä aiheessa luotan Masan sanaan. Mies on Jokeri koko sydämeltään. Sen ovat kaikki enemmän miehen kanssa tekemisissä olleet todenneet.
Se voi olla mahdollista, että Shedden on Karalahden halunnut, mutta hyvä, että viimeistään Hjallis laittoi suitset tämän toiminnan päälle.
Samaa mieltä siitä että Masa on todellakin Jokeri viimeisen päälle. Ja muutenkin olet koko asiassa varmasti samaa mieltä, riippuen vain siitä miten sanoja painottaa.

Aikoinaan nelisen vuotta sitten kun Masa Karalahdesta puhui niin koko ajatuskin miehestä Jokereissa oli täysin utopistinen. Ja sitä se on onneksi edelleenkin vaikka jotain keskusteluja oli käytykin. Siihen aikaan Karalahti oli vielä sen tason pakki minkä jokainen olisi aika suoraan kiljuen ottanut - jos vain sitä ifk-taustaa ei olisi.

Tuossa pe-la yönä Vaakunan yökerhossa tuli Virmasen ja Sheddenin kanssa jotain näistä asioista Mikkelissä juteltua. Aika huonot muistikuvat tosin on että mitä joten turha tänne kirjoitella :) Mutta joutui Shedden vähän rauhoittelemaan kun kävin miehelle aika kuumana siitä että roudaa julleja meille... "Tuomas, take it easy", ja sitten listaa että ei pelaa Karalahti meillä huomenna, ei ensi viikolla, ei ensi kuussa, ei ensi vuonna...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Kärpät, Junno, Jokerit, Hjallis sekä Karalahti. Ainoa joka hävisi, oli HIFK ja varsinkin Matikainen, joka oli pelannut itsensä ulos Karalahden pomona jo aikoja sitten.

Asiahan ei minulle toki kuulu, eikä kiinnosta huudella toisten hiekkalaatikoille liikoja, mutta kerropa cobol, perustellusti, millä tavoin HIFK ja Matikainen tässä hävisivät? Eikö mielestäsi kyse ollut ns. pakkoraosta?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Aikoinaan nelisen vuotta sitten kun Masa Karalahdesta puhui niin koko ajatuskin miehestä Jokereissa oli täysin utopistinen.

OK, muistin väärin että hän olisi sanonut sinulle kuten minulle.

Tärkeintä on kuitenkin se, että Jokerit on tällä kaudella Jokerien näköinen joukkue ja joukkue on rakennettu "vanhan kaavan" mukaan. Kyllähän sitä näkisi mielellään Valtterin tai Lehterän sentterinä, mutta ne ajat ovat tyystin muuttuneet SM-liigassa pelaajien tehdessä työtä ammattimaisemmin leipänsä eteen.

Ensi kauden Jokerit näyttää jo nyt hyvältä ja kun saamme kauden aikana ulkomaalaiskiintiön täyteen ja luultavasti yhden oman paluumuuttajan, kaikki eväät on aina jopa finaaliin asti. Kova tavoite ja ei lainkaan helppo, sillä se vaatii valmennukselta ja koko joukkueelta ehjää suoritusta.

(OT: Ja Pärde, minusta HIFK hävisi. Ainoa jermu koko joukkueessa ja nyt siirtyi Ouluun. Kuka nyt on HIFK:n profiilipakki ja HIFK kentällä? Mutta se tappio ei tullut nyt vaan siinä vaiheessa kun Matikainen ja johto päästivät Karalahden pyörittämään itseään. Nyt tappio vaan kirjattiin ulos)
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainoa joka hävisi, oli HIFK ja varsinkin Matikainen, joka oli pelannut itsensä ulos Karalahden pomona jo aikoja sitten.
Kerrotko vielä tästä kuinka Matikainen "pelasi itsensä ulos"? Ainakin vuoden takaisen Karalahti jupakan jälkeen annettiin ymmärtää, että Matikainen oli HIFK:sta ainoa, joka sai asiat järjestymään siten että Jere sai vielä viimekauden IFK:ta edustaa.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
(OT: Ja Pärde, minusta HIFK hävisi. Ainoa jermu koko joukkueessa ja nyt siirtyi Ouluun. Kuka nyt on HIFK:n profiilipakki ja HIFK kentällä? Mutta se tappio ei tullut nyt vaan siinä vaiheessa kun Matikainen ja johto päästivät Karalahden pyörittämään itseään. Nyt tappio vaan kirjattiin ulos)

No tuo on kieltämättä totta, niin tuskallista kuin se onkin myöntää.

Jerestä ei tässä ketjussa varmaan liiemmin tarvitse puhua, joten en jatka keskustelua tämän enempää.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kerrotko vielä tästä kuinka Matikainen "pelasi itsensä ulos"? Ainakin vuoden takaisen Karalahti jupakan jälkeen annettiin ymmärtää, että Matikainen oli HIFK:sta ainoa, joka sai asiat järjestymään siten että Jere sai vielä viimekauden IFK:ta edustaa.

Vastasin HIFK-puolella.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Heitetään tähän nyt vielä yksi ketjun aiheeseen liittyvä kysymys cobolille, koska viime kauden väitteistäsi on jäänyt mieleen yksi: silloinen jokereiden tyhmä johto ei ymmärtänyt sitä, että areenan kaukalo on aivan liian suuri joukkueen yli 93 kiloisille pelaajille. Onko tämä ongelma jotenkin poistunut, nythän sinne on tullut lisääkin massaa Heleniuksen muodossa ja ei huhuamasi Väänänenkään mikään pikkupoika ole?
 

Brad

Jäsen
Onko tämä ongelma jotenkin poistunut, nythän sinne on tullut lisääkin massaa Heleniuksen muodossa ja ei huhuamasi Väänänenkään mikään pikkupoika ole?

Hah, Helenius ei tule pelaamaan kummoisia minuutteja Jokereissa tulevana kautena. Alivoimalla käyttöä löytyy ja 5v5 tilanteen mukaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin IFK:n näkökulmasta ei kyllä mitään hävitty pistämällä ylipalkattu, ylipainoinen ja motivaationsa menettänyt Jere ulos. Jeren 'IFK-imago' isona, röyhkeänä ja taklaavana on vuosien takaa ja todellisuudessa viime kaudella Jeren naamasta ja olemuksesta näki piippuhyllylle asti, että homma ei kiinnosta pätkääkään ja kuuluisat taklauksetkin osuivat kovin harvoin (usein ajaessa itsensä ulos tilanteesta). Sen sijaan, että mies olisi ollut katsojien kunnioituksen saava profiilipakki, niin katsojia lähinnä vitutti Jeren otteet. Jokeritaustan omaava Fagerastedt esitti viime kaudella paljon enemmän kuuluisaa IFK-henkeä kaukalossa.

Eli kuten sanottua, näin IFK:n näkökulmasta ei kyllä mitään hävitty. Jos jotku on sitä mieltä, että Jokerit vahvistui, kun Jere siirtyi IFK:sta Kärppiin, niin se heille sallittakoon.

Tsemppiä Jerelle jatkoon. Kun aikaa on hieman kulunut, muistamme Jeren varmasti jälleen sinä nälkäisenä, nuorena punaisena kolmosena, joka ei kuvia kumarrellut.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Heitetään tähän nyt vielä yksi ketjun aiheeseen liittyvä kysymys cobolille, koska viime kauden väitteistäsi on jäänyt mieleen yksi: silloinen jokereiden tyhmä johto ei ymmärtänyt sitä, että areenan kaukalo on aivan liian suuri joukkueen yli 93 kiloisille pelaajille. Onko tämä ongelma jotenkin poistunut, nythän sinne on tullut lisääkin massaa Heleniuksen muodossa ja ei huhuamasi Väänänenkään mikään pikkupoika ole?

Ei ole poistunut, jos katsotaan Jokerien pakkikalustoa. Siellä on tällä hetkellä kuusi pakkia, jotka ovat 93 kiloa tai yli. Se on selvä, että tällainen lähes NHL-luokan (painossa) pakisto hyötyisi ainakin jossain määrin siitä, jos kaukalo olisi pari metriä kapeampi.

Shedden tietää tilanteen, mutta kaukaloa ei tulla kaventamaan. Yksi syy on varmasti se, että maajoukkue pelaa leveässä kaukalossa. Mitä olen muuten kuullut, niin esimerkiksi Heleniukselle haetaan yllättävänkin aktiivista roolia Sheddenin pyrkiessä parantamaan Samin ja jokaisen muun pakin liikettä. Aika näyttää.
 

ludvig

Jäsen
Ehkä ei olisi syytä kommentoida kun mustelmalla ei ole faktat lainkaan hallussa...

Itse pidän faktana sitä, että yrityksessä toimitusjohtaja lasketaan johtoon. Nähtävästi Jokereissa toimitusjohtajan asema on jotain aivan muuta. Hyvä, että tämä tuli selville ja eipä se lopulta yllätä, sen verran amatöörimäiseltä toiminta on näyttänyt monessa suhteessa organisaation ulkopuolisen silmiin.

* * * * * * * *

Hjallikselle voisin antaa vielä lisäkiitoksen halliprojekteista. Enkelin siivet ja messiaan viitan lasken vasta sen entrepreneurin harteille - olkoon sitten HJK:sta, Jokereista, IFK:sta tai TPS:stä - joka ensimmäisenä uudistaa urheiluorganisaationsa ammattimaisempaan suuntaan. Sitä odotellessa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Itse pidän faktana sitä, että yrityksessä toimitusjohtaja lasketaan johtoon. Nähtävästi Jokereissa toimitusjohtajan asema on jotain aivan muuta.

On se. Yrityksessä on hallitus, jonka päätöksiä toteuttaa toimitusjohtaja, joka on suoraan hallituksen alainen. Jokereissa on hallitus, jota johtaa Hjallis, joka on Jokereissa duunissa ja omistaa yhteistyökumppaniensa kautta enemmistön Jokereista. Jokerien toimitusjohtaja on aina Hjalliksen alainen, joka johtaa nyt muista megaluokan projekteista päästyään yhä tiukemmin Jokereita. Historia on aika kiistatta näyttänyt, että Hjalliksen johdolla Jokerit menestyy ja kun Hjallis keskittyy paljon muuhun (kuten halliprojektit ja niiden konsultointi, finski ja fc), Jokerien sijoitus myös putoaa.

Vaikka miten asiaa katsoisi, Hjalliksen panos on ratkaiseva Jokereille tällä hetkellä. Niin rahojen ja omistuksen muodossa kuin johtamisenkin osalta. Epäilen syyksi myös sen, että Hjallis malttaa nykyään kuunnella omia jääkiekon asiantuntijoitaan. Hyvä niin.
 

ludvig

Jäsen
Yrityksessä on hallitus, jonka päätöksiä toteuttaa toimitusjohtaja, joka on suoraan hallituksen alainen.

Niin, yrityksen hallitus päättää toimitusjohtajan asemasta. Se ei välttämättä tarkoita sitä, että tj:n asema muodostuu yllä kuvailluksi.

Yrityksessä on hallitus, jonka päätöksiä toteuttaa toimitusjohtaja, joka on suoraan hallituksen alainen. Jokereissa on hallitus, jota johtaa Hjallis, joka on Jokereissa duunissa ja omistaa yhteistyökumppaniensa kautta enemmistön Jokereista. Jokerien toimitusjohtaja on aina Hjalliksen alainen, joka johtaa nyt muista megaluokan projekteista päästyään yhä tiukemmin Jokereita.

Jokerit siis sinun mukaasi toimiikin kuin normaali yritys tässä asiassa, vaikka aikaisemmin annoit ymmärtää, että Jokereilla on "oma mallinsa". Eli em. kappaleen mukaan Virmanen toimii "normaalin" tj:n tavoin. Jokereissa hallituksen päätöksiä toteuttaa Virmanen ja näin hänet siis lasketaan johtoon, vaikka aikaisemmin kiistit sen, että Matti ei kuulu johtoon: "Jokerien johdon muodostaa Hjallis Harkimo sekä Jokerien hallitus".

Erilaisia faktoja on aiheesta näköjään liikenteessä. Rooleja tuskin on mitenkään erityisemmin määritelty organisaatiossa, tai siltä se ainakin kuulostaa. Jokereissa ilmeisesti toteutetaan luovan kaaoksen -ideaa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jokerit siis sinun mukaasi toimiikin kuin normaali yritys tässä asiassa, vaikka aikaisemmin annoit ymmärtää, että Jokereilla on "oma mallinsa". Eli em. kappaleen mukaan Virmanen toimii "normaalin" tj:n tavoin. Jokereissa hallituksen päätöksiä toteuttaa Virmanen ja näin hänet siis lasketaan johtoon, vaikka aikaisemmin kiistit sen, että Matti ei kuulu johtoon: "Jokerien johdon muodostaa Hjallis Harkimo sekä Jokerien hallitus".

Enpä viitsi vääntää rautalangasta enempää.

Ainoa tarkoituksesi on sotkea asiallista keskustelua Jokereista. Et voi olla niin tyhmä ettet tietäisi Jokereissa Hjalliksen johtavan ja tekevän isot päätökset ja toimitusjohtajan (nyt Virmanen) olevan hänen alaisensa. Tai jos olet, parempi jättää keskustelu silti.
 

ludvig

Jäsen
Enpä viitsi vääntää rautalangasta enempää.

Hienoa, että otit tyhmä-kortin esille. Kunhan kyseenalaistin faktojasi, jotka tuntuvat vaihtelevan. Se on ilmeisesti kiellettyä. Kirjoitukseni ovat koskeneet Hjallista, sivuuttaen Jokereita sekä Virmasta, mutta poistun suosiolla - pähkinät norsunluutornistasi alkavat jo osua minuun.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Hienoa, että otit tyhmä-kortin esille. Kunhan kyseenalaistin faktojasi, jotka tuntuvat vaihtelevan. Se on ilmeisesti kiellettyä.

Minkään kirjoittamani kyseenalaistaminen ei haittaa, mutta inttäminen Jokerien päätössuhteista ja yritysvertailu kyllästytti. Virmasen voi laskea Jokerien johtoon (ja minulle Virmanen on Jokerien johtaja siinä kuin Hjalliskin), mutta kun puhutaan siitä, kuka Jokereissa tekee isot pelaaja- ja valmentaja- ja muut palkkauspäätökset ja vetää linjat, niin se on Hjallis. Jokerit ei tee sellaista päätöstä, jota Hjallis ei halua (tosin yhden poikkeuksen tiedän). Mutta Jokerit voi tehdä päätöksiä, joita Virmanen ei halua tai joihin hänen mielipidettään ei kysytä. Hjalliksen rooli operatiivisessa johdossa kasvoi kun häneltä liikenee nyt enemmän aikaa Jokereille muiden isojen projektin väistyttyä. Tässä on se iso ero verrattuna muiden yritysten ja liigaseurojen johtoon ja mielestäni asia on jokaisen tiedossa Jatkoajassa.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
"Jokerit ei tee sellaista päätöstä, jota Hjallis ei halua (tosin yhden poikkeuksen tiedän)"

Mikäs homma tää oli? Muutama tulee mieleen, mutta en osaa nyt valita niistä oikeata...
 
K

kangaroo

Mutta Jokerit voi tehdä päätöksiä, joita Virmanen ei halua tai joihin hänen mielipidettään ei kysytä. Hjalliksen rooli operatiivisessa johdossa kasvoi kun häneltä liikenee nyt enemmän aikaa Jokereille muiden isojen projektin väistyttyä. Tässä on se iso ero verrattuna muiden yritysten ja liigaseurojen johtoon ja mielestäni asia on jokaisen tiedossa Jatkoajassa.

Näinhän se on. Tokihan myös muissa yrityksissä tehdään toisinaan hallituksessa päätöksiä, joita toimitusjohtaja ei halua tai joihin hänen mielipidettään ei kysytä. Tällöin vaan yleensä seurauksena on se, että toimitusjohtaja ns. tekee johtopäätökset ja eroaa toimestaan luottamuspulan vuoksi.

Muihin yrityksiin verrattuna Jokereissa hallituksen puheenjohtajan rooli päivittäisessä toiminnassa on poikkeuksellisen iso. Tuollaista on perinteisesti nähty joissakin vanhoissa perheyhtiöissä, joissa hpj:n tuolilla istuva patruuna on voinut puuttua monenlaisiin ns. juoksevan hallinnon asioihin, jotka osakeyhtiölain näkökulmasta kuuluvat toimitusjohtajan toimivaltaan.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kiitos kaikesta mitä olet tehnyt Jokereiden hyväksi ja kaikkea hyvää jatkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös