Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

  • 302 706
  • 871

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kiitos. Jotenkin kuvittelisin Edmontonin kesän menneen varsin pahasti pieleen jos Rattie on ykkösen laituri syksyllä.
Tähän vahva sama. Vaikka Rattie hurjalla prosentilla laittoi kiekkoa maaliin loppukaudesta niin pakko on olla joku varmempi vaihtoehto tuolle tontille. Toisaalta eipä ne kesät ole yleensäkään ihan putkeen menneet.

Enkä uskaltaisi Puljujärvenkään varaan laskea vielä paljoa. Ehkä alkuun helpompia minuutteja pelaavaan ketjuun hakemaan itseluottamusta.

Lucicin palaaminen lähemmäs vanhaa tasoaan on aikalailla elinehto Oilersille. Hänessä on niin paljon rahaa kiinni että jos tämän kevään kaltainen tilanne jatkuu niin Oilers on pulassa.

Veskariosastoakin Chiarelli ajatteli vahvistaa. Eikös hän juuri maksanut varausvuoron veskarista jolla on vuosi sopimusta jäljellä. Jos Montoya ei ole se kakkonen ensi vuonna, niin oli vähän hukkaanheitetty vuoro taas. Tätä kautta ajatellen hankinta oli auttamatta myöhässä.

Ja puolustustakin pitäisi parantaa. Oliko kiekollista rightin pakkia hakusessa vai muistanko sen kohdan väärin. Tähän mennessä ei Hallilla ja kahdella korkealla varauksella saanut sitä haluamaansa puolustajaa joten saapa nähdä miten nyt käy kun pienellä cap-tilalla lähtee touhuilemaan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Joo kyllä muistat oikein. RNH ei ole siirtymässä mihinkään joten veikkaisin että Klefbom on varmaankin lähtökuopissa.
 

eeMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kiitos. Jotenkin kuvittelisin Edmontonin kesän menneen varsin pahasti pieleen jos Rattie on ykkösen laituri syksyllä.

Joo, ei aiheuta riemunkiljahduksia.

Wildin ja Jetsin välistä vääntöä katsellessa tuli mieleen, että irtoisikohan Charlie Coyle millään Wildista tuohon top-6 rooliin?
 

Ralph

Jäsen
Ryan Nugent-Hopkinsista kysyttiin ja Chiarelli sanoi, että Nuge ei ole lähdössä mihinkään.
Tämä on sitä kuuluisaa jargoniaa, joka ei välttämättä tarkoita mitään. Eihän Chiacrellilla ollut muuta vaihtoehtoa kuin sanoa näin. Ei hän voi huhtikuun alussa todeta, että "kyllä, pyrimme hänestä pääsemään kesällä eroon, koitetaan kaupata muualle".

Kiitos. Jotenkin kuvittelisin Edmontonin kesän menneen varsin pahasti pieleen jos Rattie on ykkösen laituri syksyllä.

Tai sitten ketjukaavailut menee näin:

RNH - McDavid - Rattie / Aberg / Yamamoto
XXX - Draisaitl - Puljujärvi / Caggiula / Slepyshev

Eli yksi laituri UFA:na sisään ja luotetaan, että pari nuoremmista* laitureista ottaa paikan top-kutosessa. Toki onhan tuolla vielä Strome myöskin. Ja Oilersin arpaonnella varaavat Svechnikovin, olisiko hän heti NHL-valmis?

* hauska puhua jostain nuorista, kun Draisaitl ja McDavid on nuorempia kuin kuudesta mainitusta nuoresta laiturista neljä.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo kyllä muistat oikein. RNH ei ole siirtymässä mihinkään joten veikkaisin että Klefbom on varmaankin lähtökuopissa.
Joo, Klefbom lienee vahva ehdokas. Ja toisaalta tietenkin aina normaalin käytännön mukaisesti olisivat myymässä kaveria, joka on pelannut heikohkon kauden. Toisaalta Klefbomin normaalitasosta ei oikein edes tiedä kun vaihtelu on niin suurta kausien välillä. Tällä kaudella alku oli taas aivan katastrofia omassa päässä. Ja ilmeisesti vammat vaikuttivat kiekolliseen peliin. Mutta vähän sellainen pelko itselläni on, että jos Klefbom myydään, niin taas veikataan väärää hevosta.

Sekeran sopimuksen ostaminen ulos olisi myös mahdollista. Ja sillä säästäisi cap-tilaa ensi kaudella vajaan neljä miljoonaa, kahdella seuraavalla kolmisen miljoonaa ja sitten kolmella viimeisellä tulisi 1,6 miljoonaa takkiin. No nyt sitten jos haluavat hyvän ykkös- tai kakkosparin kiekollisen rightin pakin, niin sitähän ei kolmella miljoonalla saa. Tai jos on joku nuori ja lupaava, niin sitten tietysti tässä vaiheessa saa, mutta kuka on valmis luopumaan nuoresta ja lupaavasta potentiaalisesta ykkösparin pakistaan kovinkaan halvalla. Jolloin tullaan siihen, että saadakseen tuollaisen kaverin joutuisi Chiarelli todennäköisesti tekemään ison aukon johonkin muualle.

Jos UFA-kavereita haluaa (en tiedä onko ketään potentiaalista edes tarjolla), niin sitten pitää laittaa iso pino rahaa tarjolle. Ja sitä taas ei oikein Oilersilla ole.

Klefbomin myymisessä ja vaihtamisessa rightin pakkiin on myös sellainen pieni riski, että silloin vasempia pakkeja olisivat Sekera, Russell ja Nurse. Sekera pystyy täysin kunnossa ollessaan pelaamaan ykkösparin minuutteja, mutta paluusta aiemmalle tasolle ei ole mitään takeita eli siinä on riskinsä. Russell ei missään nimessä ole kiekollisesti ykkösparin tasoa. Nursella on vahva kausi alla, vaikka vähän hiipui lopussa, mutta onko tuleva kausi jatkumoa tälle vai oliko tämä poikkeus eli siinäkin on riskinsä laskea liikaa vielä Nursen varaan. Klefbom ailahtelevasta tasostaan huolimatta on silti omasta mielestäni nykyisestä porukasta etukäteen ajatellen varmin vaihtoehto ykköspariin vasemmalle.

Eli toisaalta kaiken järjen mukaan omasta mielestäni puolustuksen vahvistamiseksi kannattaisi myydä se RNH. Joka taas tietenkin aiheuttaa ison loven jo valmiiksi reikäiseen hyökkäykseen. Itse en todellakaan haluaisi että RNH lähtee, mutta jos nyt ihan järjellä ajattelee, niin lienee järkevin vaihtoehto. Ja lisäksi sitten vaikka se Sekeran ostaminen ulos, niin voisi olla rahaa laitahyökkääjäänkin.

Edelleen sitä itse haluaa jossitella sillä, että miksi se Hall piti mennä antamaan pois. Tai että joo, idea hyvä, mutta jos kahden vuoden päästä ollaan sille paikalle hakemassa pelaajaa jolle jo hankittiin pelaaja myymällä Hall pois, niin ei ihan mennyt kuten piti. Ja Larsson on ihan hyvä puolustaja, mutta nimenomaan puolustava puolustaja.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Chiarellin eiliset kommentit antoivat vähän olettaa, ettei kesän aikana välttämättä tule mitään isompia treidejä vaan enemmänkin hienosäätöä. Ja itse asiassa nythän Chiarellille ei ollut niin väliä, että onko tuo hakusessa oleva kiekollinen pakki left vai right. Ja vähän tuntui siltä, että tuo ykköskierroksen varaus saatettaisiin vaihtaa puolustajaan sellaisenaan.

Ja yleensä jos GM jostain pelaajasta sanoo, että häntä ei treidata niin kyllä se melko usein sitä tarkoittaa. Viittauksena Chiarellin kommenttiin Nugent-Hopkinsista.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Bob NIcholson pitää tänään tiedotustilaisuuden, joten liekö sieltä jotain uutisentynkää tulossa.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Chiarelli pysyy seuran GM:nä ensi kaudellakin, se oli tuon Nicholsonin presserin suurin anti. Jonkinnäköinen suunnitelma siellä on, mikä julkistetaan pian. Sen sijaan McLellanin ja hänen valmennusjohtonsa tilanne on aika epävarma. Siellä taitaa olla uuden päävalmentajan kartoitus käynnissä.

Kyllä Oilers on edelleen melkoinen puuhastelukerho, vaikka luulin että siitä on jo päästy eroon.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Aiheuttanut aika paljon somessa hilpeyttä nämä Oilers-johdon tiedotustilaisuudet. No mutta viihdebisnestähän se on. Parhaita paloja mielestäni nämä:
On the organization's handling of the salary cap:
"We know what Connor McDavid's salary is going to be next year. Anything that we do, we look at a one, two and a three-year plan. So, that's why the cap was where it was this year for our organization.
We haven't gone into great depth on that (McDavid's contract kicking in and changing cap) but we feel when we've looked at that, we will be a cap team. We're very close to being a cap team and we're going to make some moves to strengthen this team."
Niin että ihan vakavissaanko se näitä heittelee. Jos jokainen Oilersia yhtään enemmän seurannut fani on osannut laskeskella millainen cap-tilanne on tällä kaudella tai tulee olemaan jatkossa niin toivottavasti toimistollakin on osattu niin tehdä. Tietysti kun Edmontonin medialle heittelee tällaisia helppoja syöttöjä joihin voisi toimittaja iskeä kiinni, niin koko porukka on hiljaa eikä kyseenalaista mitään.

Ja vielä parempi.
Peter Chiarelli has got a very good relationship with other general managers in this League to make those trades or exchanges easier than someone who doesn't have those great relationships."
No aika yllätys. Kyllähän siellä varmaan muut GM:t odottelevät kieli pitkällä jos Peter sattuisi soittelemaan. Jos kauppojen taso on se mitä se on pari vuotta ollut, niin taatusti löytyy helposti vastakaikua muilta. Ja ainahan se yksi vähän yksinkertaisempi kaveri kannattaa pitää porukassa mukana, niin voi sitten naureskella selän takana ja pitää vähän hauskaa vedättämällä kaikenlaisilla pikku jekuilla.

Kyllähän valmennus tuossa Nicholsonin tilaisuudessa heitettiin muutamaan kertaan bussin alle eli aika selvä homma että on muutoksia tulossa.
Nyt näytti netissä olevan esillä myös lokakuulta se miten McLellan toisessa pelissä vaihtoi Talbotin maalilta, kolmannen pelin jälkeen osoitti syyttävällä sormella McDavidia ja neljännen pelin jälkeen arvosteli Klefbomia. Eli heti ensimmäisistä peleistä lähtien alkoi median edessä syyttelemään tärkeimpiä pelaajiaan. Eli pointtina tämän nostamisessa se, että olisiko ensin kannattanut ihan henklökohtaisesti keskustella pelaajien kanssa eikä heti ensimmäisessä vaiheessa lähteä median kautta käymään asioita läpi. Arveluja on siis ollut siitä, että McLellan ei välttämättä ole hirveän kovassa arvossa olisi pelaajiensa silmissä mutta mistäpä sen tietää.

Toisaalta McLellanille pisteet siitä, että on koko kauden ollut se mies joka on tullut median eteen ja vastannut kysymyksiin. Ei ole apuvalmentajiaan uhrannut. Ja toisaalta ylempi johto on pitänyt pääasiassa suunsa kiinni lukuunottamatta kahta tai kolmea kertaa kun ovat käyneet juttelemassa jotain höpöjä.

Nicholsonilta aika kuvaava kommentti myös siitä että on tyytyväinen Chiarellin tekemiin muutoksiin scouting-osastolla ja pelaajakehityksessä. Ja että GM:n tehtävänä on huolehtia pitkän tähtäimen menestyksestä ja valmentajan tehtävänä lyhyen tähtäimen menestyksestä. Eli aikalailla selvä mistä syyllistä haetaan. Itse lisäksi vielä vähän kyseenalaistaisin tuon scouting-puolen kehityksen. Nyt on toki ihan lupaavia kavereita tuloillaan, mutta niin on ollut ennenkin. Ja pro-scouting ei ainakaan ole ihan hirveästi vakuuttanut.

EDIT: Tosin nythän esim. Benson eilen teki ensimmäiset pisteensä ammattilaisena kun kirjautti 0+2 (hänen neljäs pelinsä AHL:ssä). Cooper Marodylle ensimmäinen maali ja kahden pelin jälkeen 1+1. Samorukovista olen nähnyt myös ihan positiivisia arvioita näiden neljän pelinsä ajalta.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Mielestäni tämä Nicholsonin kommentti oli aika hyvä: You heard Peter the other day talking about our roster and players that underachieved. We have to really evaluate that. We have very, very good pieces. We just have to make sure we evaluate all those pieces and put the right pieces in place to get to playoffs, which is very difficult. But we have one goal and that's to make sure we're back in there."

Alisuorittaneita pelaajia siis arvioidaan ja kyllähän esim. Lucic kuuluu tähän porukkaan. Hieman kyllä tulkitsin tästä kommentista, että siellä nyt mietitään mitä hänen suhteensa pitäisi tehdä. Toiseen floppikauteen ei ole varaa Lucicin kohdalla. Tuohon Nicholsonin kommenttiin peilaten myös muutaman muun pelaajan tulevaisuus organisaatiossa on epävarma.

Ryan Rishaug spekuloi, että Oilers saattaisi kaupata Klefbomin ja ykköskierroksen varausvuoron vaihdossa kiekolliseen rightin pakkiin.
 
Viimeksi muokattu:

Kyle

Jäsen
Itseä häiritsee se että ei McDavid tarvitse 6,0 miljoonan cap hitin laitureita, luki selässä sitten Nugent-Hopkins tai jotain muuta. McDavid on Crosbyn jälkeen paras sentteri NHL:ssa ja Crosby on pelannut suurimman osan urasta varsin keskinkertaisten laitureiden kanssa tai sanotaanko että ilman Crosbya keskinkertaisten laitureiden kanssa. Samoin Draisaitlin ympärille pystyisi kokoamaan ketjun, joka olisi vaarallinen jo pelkästään sillä että saksalaisen ympärillä olisi pelaajia jotka pysyvät Leonin mukana.

Penguins on hyvin pitkälti kulmioitunut Crosbyyn ja Malkiniin. Oilersilla on McDavid ja Draisaitl ja mielestäni nämä kaksi pelkästään pitäisi riittää siihen että Edmontonissa on pari ensimmäistä ketjua kunnossa. NHL:stä ja kyllä löytyy halpoja pelaajia jotka pystyvät ratkaisuihin kun vastuu kasvaa ja kemia löytyy ketjukavereiden kanssa, Vegas on tästä kympin esimerkki.

Eli yritän sanoa, että Edmonton pystyisi helposti tinkimään McDaividin ja Draisaitlin laitureista, saaden kilpailuetua muihin joukkueisiin ja vahvistamaan alempiaketjuja ja puolustusta jotka ovat se Oilersin todellinen ongelma. Itsestä tuntuu että Oilersissa koetaan että suurin ongelma on se kuinka McDavid pystyisi tekemään 130 pistettä 110 pisteen sijaan, kuin se että kuinka omissa soi 260 maalia 220 maalin sijaan.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ty Rattielle yksivuotinen jatkosopimus 800 000 taalan caphitilla. Onneksi tekivät maltillisen sopimuksen eivätkä mitään mottipäistä summaa pelkilllä kevään näytöillä. Mielenkiinnolla odotan, mihin hän ensi kaudella pystyy.
 
Viimeksi muokattu:

eeMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tuossa yksi päivä rustailin uuden ketjun aloituspostausta (ehkä vielä joku päivä saisin sen ketjun avattua) ja siinä pohdin, että olisiko Koskisen Mikko mahdollinen kirittäjä Talbotille. No nyt ainakin venäläislehti Championatin mukaan Koskisen suunta olisikin sitten Edmonton.

MTV.fi: ”Lähde: Mikko Koskista viedään nyt uuteen NHL-seuraan” (linkki vie MTV:n nettisivuille)

Ei olisi omasta mielestä yhtään hassumpi haku, vaikka sieltä Montoya jo löytyykin. Olisipahan oikeaa kilpailua pelipaikoista, uskoa Koskisen pärjäämiseen löytyy. Toki tämä on pelkkää spekulaatiota ja Islanders on vielä vahva ehdokas Koskisen jengiksi, mutta katsellaan.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
William Lagesson on myös palaamassa ensi kaudeksi Pohjois-Amerikkaan, hänhän vietti tämän kauden lainalla Djurgårdenissa koska Bakersfieldissa oli noita leftin pakkeja melko monta jonossa. Ensi kaudella hän hakee pelipaikkaa Oilersista, tosin Condors lienee todennäköisempi vaihtoehto. Lagesson pelasi Djurgårdenin takalinjoilla 49 ottelua tehden pisteet 1+12=13. Sju spelare lämnar Djurgården - Djurgården Hockey
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
No joo, tuskinpa kukaan muu GM kuin Chiarelli maksaa tuollaista summaa maalivahdille, jolla ei ole minkäänlaisia näyttöjä NHL-tasolta. Ei sillä, että epäilisin Koskisen taitoja, uskon hänellä olevan hyvätkin mahdollisuudet pärjätä NHL:ssä, mutta en kyllä olisi tälläistä sopimusta miehelle tehnyt. Jos tuo sopimus tulee, siellä on sitten ensi kaudeksi kiinnitetty kakkosmaalivahteihin 3,5 miljoonaa, olettaen, ettei Koskinen tipahda heti alkuun Bakersfieldiin. Montoya tosin saattaa ehkä jonnekin kelvata, on kuitenkin halpa mies ja pystynyt pelaamaan hyvin kakkosveskarin tontilla NHL:ssä ennenkin.

Ehkä oma skeptisyys juontaakin juurensa siihen, ettei luottoa Chiarellin juurikaan ole.
 

ipaz

Jäsen
Jos summa on tuo 2 x 2,5 miljoonaa, niin tarkoittaa melkein sitä että siellä on ollut useampikin tarjous pöydässä ja että Koskinen on pystynyt korottamaan hintaansa. Muuten tuo kuulostaa melko kovalta rahalta, vaikka onhan Koskinen osaamisensa todistanut.

Oilersilla on capissa ihan hyvin tilaa, kun ainoat kalliimat RFA:t ovat Strome ja palkankorotuksen saava Nurse. En usko että Caggiula ja Benning mitään isoja miljoonasopimuksia tulevat saamaan ja jos Cammalleri tekee jatkon niin se on tuota yhden miljoonan luokkaa kuten päättyneellä kaudella. Jos Koskinen ottaa paikan syksyllä, niin Montoya on helppo pistää Bakersfieldiin tai myydä halvalla pois.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joo kovinkaan kovaa luottoa ei ole Chiarellin tai Oilersin pro-scoutingin onnistumiseen. Tai kai Virmanen on pelejä käynyt katsomassa.

Faktahan on toki se, että kakkosveskari pitää olla. Tosin jos McLellan jatkaa valmentajana niin kakkosveskari ei pelaa mikäli Talbot jotenkin saadaan kannettua maalille. Mutta sitten kun Talbot on niin rikki ettei oikeasti voi pelata, niin olisi kiva olla joku jonka laittaa maalille.
Nyt sitten tällä kaudella Chiarelli tuli siihen tulokseen että se kaveri on Montoya. Palkka reilun miljoonan ja sopimusta vielä ensi kaudeksikin. Maksoi yhden varausvuoronkin ja kauppa tuli siinä vaiheessa kautta kun ei enää ollut mitään mahdollisuuksia pudotuspeleihin. Eli oikeastaan aika turha liike Oilersin tämän kauden osalta joten olisi voinut luulla että on tähdätty tulevaisuuteen. Toki syynä saattoi ennemminkin olla, että Brossoit haluttiin laittaa Condorsiin auttamaan heidän pudotuspelitaistelussaan.

Itse siis ajattelin, vaikka en mikään Montoyan isoin fani olekaan, että Montoya hoitaa sen kakkosveskarin tontin ensi kaudella. Tosin loukkaantumisherkkyys vähän huolestuttaa. No, jos nyt sitten hankkivat uuden kakkosveskarin niin eihän sekään mikään ongelma ole. Toinen näistä kavereista menee AHL:ään ja toinen istuu penkillä. Mutta sitä eniten epäilen, että onko se Koskinen nyt sitten jonkinlainen takuuvarma parannus nykytilanteeseen. Ehkä itse vähän jotain kokeneempaa NHL-kakkosveskaria olisin odotellut. Koskisella toki ihan vakuuttavat tilastot KHL:stä mutta on pelannut ihan kärkijoukkueessa. Eli esimerkiksi saman joukkueen toiseen veskariin verrattuna aikalailla identtiset statsit. Voihan tämä toisaalta olla ihan täysosumakin eli katsellaan. Eikä tuo Montoyaan verrattuna kuin 1,5M$ lisää palkkaa.

Oilersilla on capissa ihan hyvin tilaa, kun ainoat kalliimat RFA:t ovat Strome ja palkankorotuksen saava Nurse. En usko että Caggiula ja Benning mitään isoja miljoonasopimuksia tulevat saamaan ja jos Cammalleri tekee jatkon niin se on tuota yhden miljoonan luokkaa kuten päättyneellä kaudella. Jos Koskinen ottaa paikan syksyllä, niin Montoya on helppo pistää Bakersfieldiin tai myydä halvalla pois.
Vaikken itsekään niin huolissani ole capista kuin osa porukasta, niin on tämä silti aika harvinaista kun joku sanoo että Oilersilla on hyvin tilaa.

Stromelle 3M$ ja Nurselle vaikkapa siltasopimus samaan hintaan, jolloin ensi kaudelle on kasassa suunnilleen 69M$. Puljujärven maksimibonukset 2,5M$, mutta jos vaikka parille miljoonalle varaa tilaa niin olisi 71M$. Tuolla rahalla kokoonpanossa:
RNH-McDavid-Rattie
Lucic-Draisaitl-Puljujärvi
Khaira-Strome-X
Åberg-X-Kassian

Klefbom-Larsson
Sekera-Russell
Nurse-X

Talbot
Montoya

No nyt sitten sinne kun täyttelee vaikka Benningille 1M$ ja Bear (tai joku muu) seiskapakkina n.700k$. Hyökkäykseen Caggiulalle 1M$ ja sitten nelosen sentterille vaikka saman verran. Pari kaveria katsomoon yhteensä 1,5M$. Tuolla porukalla kasassa on suunnilleen 76M$. Jos katto on siellä 82M$:ssa niin vielä on tilaa suunnilleen 6M$. Koskinen jos korvaa Monotyan niin 1,5M$ lisää palkkaa eli jäljellä 4,5M$.

Toisaalta joukkueessa ei ole yhtään oikeaa laitahyökkääjää, jolla olisi jonkinlaista menestystä NHL-tasolla ylemmissä ketjuissa pelaamisesta (mikäli Draisaitl on keskellä). Tai ylipäänsä muita kokeneita oikeita laitureita kuin Kassian. Rattiella kymmenkunta hyvää peliä McDavidin rinnalla. Puljujärvestä ei tiedä yhtään mitä on luvassa. Voi olla loistava ja ottaa paikan ykkösen laidasta mutta ei sen varaan voi mitään laskea.

Vasemmalle on RNH, joka on enemmänkin sentteri, mutta pelasi hyvin McDavidin kanssa ja lisäksi sitten Lucic joka ei joulun jälkeen saanut mitään positiivista aikaiseksi. Khairalla yksi hyvä kausi alla, mutta kai se realistisin pelipaikka on kolmosessa tai nelosessa.

Toki tuollakin porukalla voi kauteen lähteä, mutta on aika kovahermoinen GM jos niin tekee. Varsinkin tämän kauden jälkeen voisi luulla, että on pieniä paineita parantaa.
Ihan kattoon astihan ei ennen kauden alkua kannata käyttää rahaa joten voihan tuohon vielä vaikka 3M$ käyttää ekstraa laitahyökkääjiin. Eli vaikka Caggiulan tilalle 4M$ tienaava laituri tai Caggiulan lisäksi 3M$:lla uusi kaveri. Eli ei tuo tilanne nyt ihan mahdoton ole, mutta varsinkin kun tämä kausi meni miten meni ja GM itsekin totesi, että nuorien laitahyökkääjien onnistumisen varaan laskeminen ei ollut onnistunut ratkaisu, niin luulisin että haluaa kokeneempia kavereita lisää kokoonpanoon.

Ja tietenkin aina voi laittaa jonkun isopalkkaisemman pihalle ja ottaa kaksi vähän halvempaa tilalle.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Parempihan se on ottaa mielestäni Koskinen näillä näytöillä hieman ylihintaankin kun ruveta tinkimään ja ottaa sitten joku Antti Niemi miljoonalla. Potentiaalia on kuitenkin olla hyvä myös NHL:ssä vaikka Edmontonin maalivahtivalmennuksesta sen tarkemmin tiedäm
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Parempihan se on ottaa mielestäni Koskinen näillä näytöillä hieman ylihintaankin kun ruveta tinkimään ja ottaa sitten joku Antti Niemi miljoonalla. Potentiaalia on kuitenkin olla hyvä myös NHL:ssä vaikka Edmontonin maalivahtivalmennuksesta sen tarkemmin tiedäm
Joo, on se niinkin. Enemmän ehkä ihmettelen sitä prosessia miten tähän päädyttiin. Tai lähinnä tämä Montoya-vaihe. Ei kai Montoya sen paremmin tai huonommin pelannut kun oli odotettavaa. Vai oliko tässä nyt sitten vain sellainen tilanne että tarkoitus oli mennä Montoyalla, mutta kun on tilaisuus avautunut niin on päädytty Koskiseen. Onhan hänen kanssaan kuitenkin mahdollisuus loistavaankin onnistumiseen. Montoyan taso nyt aikalailla on ja oli tiedossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös