Pittsburgh Penguins (2.) – Philadelphia Flyers (3.), Metropolitan 1. kierros

  • 38 265
  • 151

Nick Neim

Jäsen
Missä kaikissa tilanteissa Giroux (-10) ja Couturier (+1) muuten pelasivat eri kentissä?
Siinä pelissä, jossa Couturier huilasi otti -3, mutta eikö ne samassa kentässä vetäneet. Viimeisessäkin pelissä?
Viitospeliä en kokonaan nähnyt, mutta siinäkin käsittääkseni Filppula veti koko matsin Voracekin ja Giroux'n kanssa. Tässä kuudennessa Couturier pelasi myös käytännössä koko pelin Simmondsin ja Laughtonin kanssa, Vallen jatkaessa ykkösen keskellä.

Saattoi siellä ylivoimien lisäksi näissä viitos- ja kuutospelissä olla jotain yksittäisiä vaihtoja, joita Couturier veti tuossa ykkösessä. Pääsääntöisesti kuitenkin olivat eri ketjuissa nämä kaksi viimeisintä.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Todella sontainen maku jäi sarjan voittomaaliksi jääneestä osumasta, mutta parempi joukkue meni jatkoon. Toisaalta ihan hyväkin, että Coots ja Provocop pääsevät nyt lepuuttamaan itsensä kuntoon sillä onhan tuossa Flyers-nipussa vielä aivan liian isoja puutteita, jotta minkäänlaisesta menestyksestä voisi haaveilla. Parin vuoden päästä tilanne on toivon mukaan aivan toinen ja toivon todella revanssin mahdollisuutta kevääksi 2020. Ensi vuonna välttäisin vielä mieluusti pingviinit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös