Hermes 2018–2019

  • 143 568
  • 345
Tuunasella vahva SaPKo-tausta eli ei voi olla huono. Tulee Unitedin hajoavilta raunioilta. Ollut myös Jokereiden juniorivalmentajana.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Eli Janne Tuunanen tosiaan tuli. Eipä oo hyvää eikä pahaa sanottavaa miehestä, vaikutti rauhalliselta ja asialliselta koutsilta.

Muuten tiedotustilaisuudesta jäi positiivinen ja luottavainen kuva että seura ottais kehitysaskelia tulevina vuosina. Vähän kierrellen ainakin tuli että toimiston tämän hetkisellä panostuksella ei pystytä toimimaan Mestiksen kärkeen vaadittavalla tasolla. Oli puhetta palkallisista henkilöistä, niihin helpommin kohdistettavista vaatimuksista sekä henkilön vaihdosta jos ei onnistu. 12 neliön näyttö tulee tulevalle kaudelle, sekä oli puhetta RYn haasteista. Ens viikolla pelaaja julkistuksia, joko Sammalmaan soppari julkastas?
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Päävalmentaja saatiin ja ilmeisen hyvä sellainen, väittäisin ettei yhtään häviä pois lähteneelle Pajuluomalle! Kuten jo Niko haastattelijan ominaisuudessa mainitsi,on hän mm. hyvän pelaajien kehittäjän maineessa. Hän on ollut valmentajana kovemmissa ja vaativimmissa organisaatioissa kuin Pajuluomalle,eikä ollut ja pyörinyt omissa kotinurkissa,ollut siten omalla mukavuus alueellaan enemmän! Pajuluoma olisi ollut hyvä valmentaja meille sitä en kiistä, mutta uskon että saimme paremman, tulevaisuuden valmentajan joka on hyvässä maineessa pelaajien keskuudessa! Hyvä ME voimme onnitella itseämme valinnasta!Tästä on hyvä jatkaa luottavaisin mielin eteenpäin, tulemme saamaan tulevalla kaudella nauttia taas hienosta hokista ja hienoista hetkistä!
 
Viimeksi muokattu:

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Yli 500 kausaria on varattu ensimmäisen viikon aikana. Nyt pitäisi alkaa varsinainen kampanja kausarihaastetta pönkittämään, nythän on vasta alkupolkaisut nähty kun seuran miehet Myllymäki ja Sammalmaa ovat kaksin paikallisessa kauppakeskuksessa myyneet vähän kuin malliksi. Minkähänlaisen tiimin ovat kasanneet markkinoimaan ja myymään, ihan mielenkiintoista olisi tietää. Varmasti ovat lähestyneet paikallisia yrityksiä tässä, siis ilman laajaa yhteistyötä tästä ei tule yhtään mitään.

2000 on täysin mahdollista myydä, mutta ei missään nimessä yhden tai parin miehen toimesta.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Hiljaista on sopimuspelaajien suhteen. Ei varmaan pitäisi kuitenkaan enään muissakaan seuroissa pelata kukaan, tuskin kuitenkaan Kärpistä tai Tapparasta tänne ketään on tulossa. Toki Mestis finaalit päättyivät vasta eilen, ja oli muuten huikean hyvä sarja. Välillä sitä mietti että pelattaisiin vielä täälläkin. Tuntuu että kauden päättymisestä on jo ikuisuus. Mutta jospa se tästä kohta taas muuttuis jännittämiseksi kun soppareita tulee julki.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Hiljaista on sopimuspelaajien suhteen. Ei varmaan pitäisi kuitenkaan enään muissakaan seuroissa pelata kukaan, tuskin kuitenkaan Kärpistä tai Tapparasta tänne ketään on tulossa. Toki Mestis finaalit päättyivät vasta eilen, ja oli muuten huikean hyvä sarja. Välillä sitä mietti että pelattaisiin vielä täälläkin. Tuntuu että kauden päättymisestä on jo ikuisuus. Mutta jospa se tästä kohta taas muuttuis jännittämiseksi kun soppareita tulee julki.

Toiveesi kuultiin ja seura julkaisi tuoreimpana Paulaharjun jatkosopimuksen. Eiköhän se joukkue tästä taas kasaudu pikkuhiljaa.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Kestilä Ketterään. Olis tarvittu kyllä Kokkolassakin. Aika iso ero sopimusmäärissä, kun Ketterällä jo 19 sopimusta kasassa.

Juu olisihan se meillekin kelvannut, mutta ei kannata jäädä hänen perään murehtimaan, ja eiköhän meillekin ala noita sopimuksia tippumaan...
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Ketterä lyöny sellasen sopparin nenän eteen että ottanu sen mielummin kuin Liigaseuran epävarman pelipaikan ja pienen korvauksen.

Paulaharju siis sai sopimuksen, hyvä runkomies. Nyt vaan pitäs saada mediaseksikkäitä soppareita esille tuon kausarihaasteen takia. Vajaa 600 myytyä ja melkeen 2tonttua pitäs rikkoo, vielä on matkaa...
 

redcougar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan Svedut
Ihan heittona.. Naaratkaa Iilahti Vaasasta maaliin. Olisin mielelläni pitänyt Vaasassa mutta tällä kertaa meni näin.

Liiga-status, pohjalainen ja kaikkea. Eiköhän tolla pari kausaria saisi myytyä kamppiksen aikana.
 

Magnum-44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Yleensä ottaen kannattaisi nyt olla hereillä pelaajamarkkinoilla ja yrittää saada muutakin, kuin jämäpelaajat jotka ei muihin seuroihin kelpaa.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Niin ja voisi alkaa myymään kausareita kun tulisi jotain "kunnon" soppareita! :D

Pahoin pelkään, että tulevista sopimuksista huolimatta jatketaan alla olevan kuvalinkin mukaisella myyntivahvuudella ilman sidosryhmien tukea. Kaksi tai kolme ihmistä on liian vähän, tarvitaan sadan tai parin sadan hengen osallisuus myyntiin. Käytännöissä näiden herrojen pitäisi tehdä sitä työtä mikä heille kuulu, mutta eivät vain saa kasatuksi minkäännäköstä myyntitiimiä tai edes että näyttäisivät firmayhteistyötä näissä promokuvissa. Näyttää surkealta toiminnalta ja toivottavasti se vain näyttää siltä.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.ne...=f4a31ddb5b49748b4fe2cab837de44b0&oe=5B5C1D94
Linkin kuvassa Hermeksen PJ ja hallituksen jäsen kauppaamassa kortteja Chydeniuksen ostoskekuksessa.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Kausarihaaste ilmeisesti laahaa perässä? Ei ole tainnut tuhat mennä rikki, ei edes lähelle. On muuten hienoa nähdä miten palloveikot on esillä, on linja-autojen ikkunoissa ja taisin nähdä jonku taxin ikkunassa myös mainoksen. Ja muutenkin katukuvassa törmää jatkuvasti KPV:n johonkin mainokseen. Lisäksi seura on sosiaalisessa mediassa hyvin esillä. Mutta siellä on ilmeisesti tähän panostettu. Hermes ei vieläkään tunnu ymmärtävän että niitä vähäisiä ropoja kannattaisi sijoittaa mainontaan ja henkilöihin jotka näitä haluaa tehdä ja tuottaa.

M: -

P: Sikstus

H: Limma, Paulaharju

Toisaalta, näillä nimillä yli 500 myytyä kausikorttia on muuten aika hemmetin kova suoritus.

Seurassa on äärettömän paljon potenttiaalia, ja mahdollisuuksia. Mutta tekijöitä ei ole, ja kaupunkia ei kiinnosta jääkiekko. Olishan se hienoa jos Hermeksellä olisi tällähetkellä sama tilanne ku Imatralla. Tosin pieni pelko on persuksissa että keuliiko Imatralla uutuuden viehätys vähän liikaa, ja muutaman vuoden päästä siellä ihmetellään että tältäkö tämä 2-div tuntuu. Korostan että toivon että näin ei missään nimessä käy, vaan siellä saataisiin pidettyä tällänen pöhinä päällä vielä vuosia. Mutta mihin he tällä pyrkivät, suljettu liiga ja mätä järjestelmä. Vaikka Imatralla tehtäisiin kuinka loistavaa työtä toimistolla, mihin sillä voi päästä? Ei oikeastaan mihinkään. Oikeastaan voisi todeta että KeuPakin pelasi jääkiekon vähän niinkö läpi. Kuten tietokonepelin, eihän heillä ole enään mitään mitä he voivat saavuttaa. Aloittaa alusta 4-divarista?

Toivottavasti Hermes pikkuhiljaa saisi kunnon nipun soppareita ilmoille, ja tulisi jotain uusiakin nimiä. Nyt on sillä rintamalla hiljaista. Mutta tulisko vanhoja Jokereiden, Hifk tai Bluesin junnuja kenellä ei ihan riitä liigaan niin nyt tänne? Sehän kertoo jo valmentajasta paljon, saako hän heitä tänne hommattua. Jos on hyvä, pitäisi onnistua helposti, jos on huono niin sillon ei varmaan ole tulossa. Mutta uskon että tämä on ollut myös yksi kriteeri kun on valmentajaa valittu. Että saisi tuotua pelaajia.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Seurassa on äärettömän paljon potenttiaalia, ja mahdollisuuksia. Mutta tekijöitä ei ole, ja kaupunkia ei kiinnosta jääkiekko.

On muuten hienoa nähdä miten palloveikot on esillä, on linja-autojen ikkunoissa ja taisin nähdä jonku taxin ikkunassa myös mainoksen. Ja muutenkin katukuvassa törmää jatkuvasti KPV:n johonkin mainokseen. Lisäksi seura on sosiaalisessa mediassa hyvin esillä. Mutta siellä on ilmeisesti tähän panostettu.


Nämä.

Yks asia mitä toivon olis että saatais fanituotemyymälä hallille otteluiden ajaks. Enkä meinaa nyt sitä mikä oli parissa pelissä viime kaudella, vaan jossa oikeesti olis tavaraa. Harva lähtee ostaan mesilästä tai tilaan netistä, hallilla ne olis näkyvillä ja helposti ostettavissa.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Viikonloppuhan se on huomennakin, mutta toisaalta ei varmaan olis ollu mitenkään ylitsepääsemätön juttu kirjoittaa sitä nimeä samalla ku kirjotti tuon päivityksen. Nyt alko vaan lähinnä ottaan päähän kun tämä seuran some "taito" on huonommalla tasolla kun ala-aste ikäsillä. Lauantaina iltapäivällä tollanen uutinen, että tiedotetaan jossain välissä. Olisi sitten edes lukennut että milloin, ja mahdollisesti jollain vihjeellä. Tai kuten nyt paras on, niin suoraan nimi ulos. Se on että olisi vaikka kampanja että viikon aikana julkaistaan joka päivä yksi nimi, sillon ymmärrän tälläisen. Mutta hyvä nyt jos on jotain tulossa, toivottavasti on sitten joku oikeesti kova nimi, että ei mitään Jokereiden A:n viimekauden kapteenia tai Sportin A:sta jotain ylijäämää. Jos jatko, niin Markkula, Sammalmaa, Jukuri. Jos aivan uusi pelaaja, niin Salonen, Kuiri, Nättinen, Karevaara tyylinen nimi pitäisi tulla vähintään. Uudestahan tuossa kyllä vahvasti vihjataan.
 

rasperi75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Rauhotuhan nyt. Käsittääkseni kyse uudesta pelaajasta eikä jatkosopparista ja näiden sopimusten julkaisemissa ollaan tarkkoja. Veikkaan että seura odottaa nyt ns lupaa julkaista uutinen. Jestas millä energialla täällä jaksetaan kaikesta valittaa
 

Mahika7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Devilin kanssa täysin samaa mieltä!

Tänään tuli toki pienimuotoinen korjaus parempaan onneksi!

S M tuli vihjeenä, Sniklas Mbäckström?
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Huhuissa pyörii vahvasti Sebastian Moberg.

Katsotaan rauhassa tuleeko virallista vahvistusta tähän huhuun.
 

Magnum-44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Kärpät
Huhut pitivät paikkaansa. Sebastian Moberg sieltä tuli. Mielestäni hyvä kiekollinen pakki. Nyt vain toivotaan, että kaveri pysyy ehjänä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös