Jalkapallo – liveseuranta

  • 6 041 310
  • 120 293

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
"Live". Mutta Fifa World Cup alkoi Facebookissa juuri striimaamaan 1998 vuoden Ranska-Brasiliaa. Perkele millainen nostalgiafiilis ja odotukset kisoja kohtaan tuli samantien.
Kokoonpanot:
Ranska:
Barthez, Thuram-Leboeuf-Desailly, Lizarazu, Deschamps-Karembeu-Petit, Zidane-Djorkaeff, Guivarc'h
Brasilia:
Taffarel, Cafu-Aldair-Baiano-Carlos, Rivaldo-Sampaio-Dunga-Leonardo, Bebeto-Ronaldo
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
WBA - Pool peliä juuri ryhdyin katselemaan. WBA saisi tasoittaa ja sitten Pool saisi tehdä pari häkkiä lisää :)
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Nyt on tuomarilla peli vähän pois hanskasta. Ings sai nyrkistä mahaan ja ei punaista. OK eihän se täysillä lyönyt mutta löi kuitenkin.
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Mä niin arvasin tämän..
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
Ingsin olisi niistä parista paikasta pitänyt vähintään yksi tehdä. Plus se rankkari olisi toki voitu puhaltaa.

Mutta maaleja taas nähtiin ja onhan nämä Poolin pelit hauskoja katsoa kun sattuu ja tapahtuu.

Ajattelin ensin että pelaan myös Poolin suoraa voittoa ja leikittelin jopa -1.5 vedolla mutta luojan kiitos en haksahtanut niihin.
 

Jesus Shaves

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dorados de Sinaloa
WBA:lta melko kova suoritus. Pitää kyllä arvostaa etteivät lopettaneet pelaamista vaikka näytti pahalta. Pool suli vähän ikävästi.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
Chamionshipissä varmistui tänään muuten myös Sunderlandin tippuminen League 1:seen. Tirsk.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hammers taas perseilee puolustuspäässä niin tuelta, että oli vain ajan kysymys koska Arsenal rokottaa. Ja yllättäen se maali tulee sitten suoraan kulmasta, kun äijä jää keskelle boksia TÄYSIN ilman vartiointia ja vetää säärellä alapönttöön. Toi vitun Hart ei ehdi ikinä mihinkään ja joku vitun taulapää pakki vielä väistää palloa siinä tolpalla. Se on vittusaatana sun homma olla edessä, sen takia sä siinä tolpalla vittu päivystät. Noh, ei tässäkää pelissä nyt oikeasti ole mitään palaa, mutta ei sitä tarvitsisi aina ilmaiseksi kaverille antaa persettä. Divariin vaan, vittusoikoon.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
PAPAU! Arniella parikin maalipaikkaa, normaali patisiossa makaaminen käsiä levitellen, mutta luojan lykky että ensimmäisen kudin blokkasi joku Arse-pakki. Jälkiliukkailta sitten turhautumispommi kolmesta metristä uuniin ja 1-1!
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
West Ham tasoittaa Arsenalia vastaan. @disco-stu nyt saa hymyillä :)
Hymy perseeseen, Hammers-fani ei hymyile paitsi kivittäessään vastustajan fanibussia tai näyttäessä omistajaportaalle persettä! Ei maar, hyvän paineen saivat aikaiseksi ja onnistuihan se Arnautovic paneen pallon pömpeliin. Seuraavaa puolustuksen/Hartin aivopierua odotellessa. Negan kautta, sano.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Just näin. On se kiva kun toi puolustuspään kommunikaatio pelaa vuodesta toiseen hienosti ja raudanluja linja pitää. Voi vittu mikä maali. Keskityspallo ei kenellekään ja pakki väistää ja Hart ei tee mitään. Tää on mun West Ham!!! Edelleen 90% päästetyistä maaleista on sellasia joita edes Veikkausliigassa ei saisi tapahtua, ja tapahtuu tuolla vähän korkeammalla sarjatasolla. Miten se saatana voi aina olla noin helvetin vaikeeta. Nyt tuli sentään 82 minuutilla eikä 90+4 minuutilla, eli eteenpäin on menty!
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Monta omaa maalia saa tehä? Ollaan kyllä niin väärässä sarjassa, toivottavasti pääsis divariin voitaan edes jonkun pelin. Yks vitun farssi tämä(kin) kausi kaikilta osin. Imekää parsaa ja painukaa vittuun Gold&Sullivan etunenässä. Ei tollasella nipulla voi voittaa ketään kun pakit ei osaa ja veskari on kuin suolapatsas. Säälittävää paskaa ja siellä Bobby Moore ja kumppanit kierii haudassaan.

edit. loistava puolustuspelaaminen jatkuu ja 4-1. Putoamisviiva lähestyy ihastuttavasti. Soton saisi vähän petrati niin homma menisi jiiriin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös