San Jose Sharks 2017–2018 – tyyntä myrskyn edellä

  • 102 716
  • 359

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Taasko me kohdataan finaalissa? :)

No ei haittaisi kyllä yhtään vaikka molemmilla joukkueilla matka sinne on vielä todella pitkä, mutta jos jollekin joukkueelle olisi pakko lännestä hävitä niin ehdottomasti teille. Ankkojen sweeppaaminen kumminkin osoittaa, että Sharksissa on potentiaalia todella paljon, jopa päätyyn asti. Jones muistuttaa 2016 vuoden Jonesia, loistavaa peliä.
 

Backis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carolina Hurricanes
Kyllä itselläkin täytyy Hurricanesin miehenä hypätä Sharksien bandwagoniin näissä pleijareissa. Etenkin Thorntonin takia tullut aina sivusilmällä sympattua särkiä.

Kova urakkahan tuo on niinkuin aina, kun pitäisi Vegasin jälkeen pudottaa vielä todennäköisesti Preds tai Jets ja sitten vielä Idän paras. Mutta kyllä Sharksilla voisi olla jonkinnäköinen yllättäjän mahdollisuus, Jones on hirmuvireessä ja tulivoimaa löytyy tuolta Couturen, Pavelskin ja loistohankinnan Kanen muodossa muun muassa. Vielä jos Thorntonin saa hyvään vireeseen nollaamaan vastustajan kärkiä niin olisi todella kova porukka.
 

Floyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Ei helkutti sentään, kyllä lähes sanattomaksi jää. En olisi uskonut, että näin helposti menee, en todellakaan. Jones oli kyllä tämän sarjan paras mies, mutta oli monta muutakin.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Vaikka etunenässä Dallasin miehiä olenkin, niin kuten kirjoitusaktiivisuudestani Sharksin ja Ducksin ottelusarjaketjuun on voinut päätellä, niin Sharksin Stanley Cup-kelkassa ollaan. Todella toivon että internetin idiootit lakkaa kutsumasta San Josea Kalifornian paskimmaksi jengiksi koska sattumoisin se on viimeinen cali-jengi ilman pystiä. Eiköhän kirjoiteta historia uusiksi poijjat ;)
 

Vislami

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
DeBoer varmistanut, ettei Jumbo ole kokoonpanossa kakkoskierroksen avauksessa.

Burns ja Karlsson pitäneet huoltopäivän eivätkä osallistuneet harjoituksiin. Ei kuitenkaan mitään hätää, pelikunnossa ovat.

Kunhan nyt julkaistaisiin pelikalenteri niin tietäisi suunnitella menoja..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Radim Simekille sitten kahden vuoden jatkosoppari. Hyvin on kaveri sopeutunut amerikan kiekkoon ja tosi lujaa on mennyt siitä lähtien, kun Heedin vierelleen on saannut.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Näköjään Barracuda tippunut AHL:n pudotuspeleissä..

NHL:n ennakossa kaavaillaan Meieriä ykköseen, Karlssonia kolmoseen ja Hansenia neloseen.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Kentät olikin:
Meier-Pavelski-Bödker
Hertl-Couture-Labanc
Sörensen-Tierney-Donskoi
Goodrow-Fehr-Karlsson

Kai pitää olla tyytyväinen mutta toivottavasti ei mennä DeBoerin tyyliin voittavaa kokoonpanoa ei vaihdeta. Kumpa Thornton olisi kolmanteen peliin kunnossa ja saisi heti Kane-Thornton-Pavelski ketjun pystyyn.. Onkos kukaan kunnolla perehtynyt kuinka Donskoi on pärjännyt kahdessa pelissä, nyt ainakin olisi odottanut että Pavelskin rinnalla olisi saanut jatkaa..

Ja kuinka pakisto. Oliko Martinilla jotain vai eikä uskalleta peluuttaa enempää, vai pitäisikö vaihtaa Ryan mukaan..
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Jäätävä pettymys, hävitä nyt huonommalle.

Kalliiksi tuli hurlumhei eka peli, josta kukaan ei tainnut edes ottaa vastuuta. Onhan Sharks ollut kamala aina bye-viikkojen jälkeen, mutta ei nyt pleijareissa voida tulla noin takki auki peleihin.
Kolme peliä DeBoer peluutti Martinia yhtä lännen nopeinta joukkuetta vastaan. Suurin syy, kun Ryan ei ollut pelannut kuuteen viikkoon. Herranjumala. Samalla heti kun Sharks iski ottelusarjan tasoihin, reagoitti Gallant laittamalla lisää lihasmassaa pakistoon Sbisan muodossa, vaikka kaveri on pelannut viimeksi helmi-maaliskuun välillä(?). Jotkut uskaltaa, jotkut ei.
Viidennen pelin ratkaisu nähtiin tuomareilta, ketkä antoi helposti kakkosen Hertlille pelin kannalta hyvin ratkaisevassa tilanteessa. Jälkikäteen siitä oltiin Petelle pahoiteltu, ettäjoo huono vihellys, mutta se ei mitään auta. Näitä huonoja vihellyksiä ei tullut yhtään Vegasille ja esim. Perronin huitomiset katsottiin läpisormien, vaikka syytä oli pariin otteeseen jakaa 5vs3 ylivoimaa Sharkseille. Ei ne mistään ilmasta keksitty ole, että tulokasjoukkue saannut vähän hjelppiä. On se nyt hienoo, että voi markkinoida amerikan urheiluhistorian menestyneintä tulokasjoukkuetta, niin elää vähä pidempää kiekkobuumi aavikolla.
Tähän vikaan peliin sitten kunnon tehottumuutta. Hieno ajoitus sillekin, ei yhtään enempää voisi näin fanina vituttaa.

Neloskenttä oli hyvä ja kiva olisi nähdä samat miehet myös ensi kaudella.
Kolmoskentän junnut kaikki osa tulevaa. Tierney ja Timo oli erinomaiset, LaBanc tyydyttävä. Kaikilta voi ja täytyy odottaa vielä parempaa.
Kakkoskenttä oli selvästi paras ja tärkein. Hertl oli ottelusarjan paras kenttäpelaaja 2.kiekalla. Bödkerin meno oli sitä tasoa, että buyout puheita ei tarvi käydä kesällä.
Ykköskenttä oli pettymys, mutta siellä Kane ja Donskoi pelasivat loukkaantuneena. Varsinkin Kanen fyysisyys oli pois pelistä, kun olkapää oli edelleen paskana kauden lopussa tapahtuneen takia. Pavelski oli hyvä centterinä, mutta ei yllä samalle tasolle kuin Thornton, ei se vaan lopulta riittänyt.

Pakistosta kyllä tonne enemmän hyökkäysvaaraa täytyisi saada. Liikaa nojaa Burnsii, ketä taas todella virhealtis, kun peliminuutit nousee liikaa. Vlasic-Braun onko vaan liian kädetön kaksikko pelamaan noin isoja minuutteja?

Jones oli tarpeeksi hyvä, mutta hävisi oman taistelunsa kuitenkin.

Toivottavasti tämä joukkueen esitys silti osoitti Thorntonille, että täällä hänen kannattaa jatkaa mestaruuden jahtaamista. Wilson saisi onnistua joko Tavaresin tai Karlssonin nappaamisessa. Molemmille löytyisi tonttia.

Hyvästit sanotaan varmasti Wardille ja Hansenille. Varmaankin myös Martinille, jos tosissaan ollaan Tavares -juoksussa mukana. Bödkerin buyouttiin en usko ja uskoisin Wilsonin kisuttelevan Fehriä, hinnasta en sitten uskalla sanoa mitään. Nykyinen 2millin cäppi kuulostaa kovalta, muttaniin capin nousu jne.

Loppuun vielä, että itse tekisin jatkon Kanelle. Lopulta hiljanen esitys pleijareissa, mutta kyllä miehelle tonttii löytyisi. Kunhan ei AAV ala seiskalla, olen tyytyväinen.
 

Telnyashka

Jäsen
Suosikkijoukkue
SJS
Thorntonilla oli polvi täysin yhtä paskana kuin viime kaudella. Kiva tuuri, vuoronperää polvet aivan romuksi vuoden sisällä.
Puhellut samalla, että joukkue ja jatko Sharksin kanssa kiinnostaa häntä. Oli kysytty myös suoraan, että onko valmis leikkaamaan palkasta menestyksen nimissä; "Absolutely, yeah. There’s enough money around for everybody." Jotenkin hassu koko kysymys-vastaus episodi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös