Ti 17.4.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 51 316
  • 639

Kassu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Oikea joukkue voitti. Pompuilla Tappara olisi voinut voittaa tai rima sisään. Junttila toki kova ratkaisija. Ei Luodolle maistunut, mutta toisaalta Kärpillä paikkoja ihan hyvin myös.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eroaa se kun se on Tapparan pelaaja ja se ohittaa kaikki muut säänöt

Jostain syystä tuntuu, että seuroillakin tuntuu olevan vääristyneitä käsityksiä siitä, että NHL-seuroilla olisi jotain erityisiä velvollisuuksia "palauttaa" pelaajia Suomeen. NHL-seurat laittavat kyllä sopimuspelaajiaan juuri sinne, mikä heidän mielestään on kehittymisen kannalta järkevintä. Näistä kirjatuista periaatelinjauksista ei pidetä kiinni, jos seuran etu sitä vaatii tai (useissa tapauksissa) jos pelaaja itse ei sitä halua.

Eikös jokainen palaa erikseen sovittavan lainasopimuksen kautta, koska aiempi sopimushan on NHL-klausuulin myötä purkautunut?
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Ja täpötäysi stadilainen urheilubaari räjähtää Kärppien lisätessä johtoaan. Hieno tunnelma. :)
Ja mikähän baari, aamulla Finnairin sinisin siivin taas Suomeen ja torstain peli odottaa....?
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Miksei Haapala saanut käytöskymppiä hanskojen heittämisestä?
Tällä kaudella on aikaisemmin annettu pelirangaistuksia hanskojen pudottamisesta, mutta nyt ei mitään. Lisäksi Haapala riisui vielä kypäränsäkin, mistä voisi antaa ottelurangaistuksen. Mielenkiintoista nähdä mitä otteluvalvoja ja päävideotuomari ajattelevat.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Haapala ja se mikäseoli Kärppä molemmat tiputtivat vain toisen rukkasen, siitä ei tule kymppiä... Ja kypärä lähti päästä kun se moppitukka tuli silmille, eli eteenpäin!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Surkeeta Tappara. Selvästi meni "pohjoisen" huutaminen Haapalalla tunteisiin ja siihen ratkesi eka taistelu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös