KHL:ssä muutoksia – asetelmat tasoittuvat?

  • 14 623
  • 56

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ketä kiinnostaa pelata KHL:ssä kun yksi joukkue tekee 56 pelin runkosarjassa yli 50 maalia enemmän kuin sarjan 2 tai 100 maalia enemmän kuin puolivälierävastustajansa? Lisäksi tuomarit on maksettu sokeiksi.

Luin jostain Twitteristä että SKA taitaa jyrätä tänäkin vuonna Gagarin cupin voittoon ja muilla ei ole sitten mitään mahdollisuuksia.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Mikäli uskomme erinäisiä nimimerkkejä HFBoardissa (ja miksi emme uskoisi?), niin ilmeisesti Slovan Bratislava on saanut ensi kaudeksi merkittävän sponsorisopimuksen. Gazprom Export ja puhvat tuolla ilmeisesti 14 miljoonasta eurosta.

Slovakikendoilijat ovat vaan tätänykyä aikalailla täyttä paskaa ainakin Euroopassa olevien osalta, joten jengi tulee jatkossakin olemaan yhtä turha kuin Riika jollei löydy haluja pestata runkoa kokonaan ulkomailta täydennettynä parilla parhaalla slovakkipelaajalla.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Se että ottaa takkiin yhdessä pleijarisarjassa ei pelasta tilannetta yhtään mihinkään.
No se ei ainoastaan muuta tilannetta, vaan se vie pohjan kokonaan ainakin noilta ”tuomarit on maksettu sokeiksi”-väitteiltä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Minusta tuntuu, etten usko, että varsinaisia voittajaehdokkaita tulee lisää, vaikka KHL:ään tulisi mitä muutoksia. Suuret ovat aina vahvoja ja ehkäpä saattaa tulla vähän ns. vahvempi keskiluokka joukkueita enemmän.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minusta tuntuu, etten usko, että varsinaisia voittajaehdokkaita tulee lisää, vaikka KHL:ään tulisi mitä muutoksia. Suuret ovat aina vahvoja ja ehkäpä saattaa tulla vähän ns. vahvempi keskiluokka joukkueita enemmän.

Toisaalta se varmaan on tarkoituskin. 10-vuoden aikana kuitenkin viisi eri mestaria, eli kärjen osalta jo nyt varsin tasaista. Hyvä jos saadaan entistä vahvempi keskiluokka siihen sitten haastamaan. Vaikuttaa siis lupaavalta, jos ennustuksesi osuu oikeaan. Come on Hande75!
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
KHL:n omien sivujen mukaan divisioonat muuttuvat hieman ensi kaudeksi ja ensi kaudella jokainen joukkue pelaa runkosarjassa 62 peliä. Kaikki pelaa kaikkia vastaan kahdesti (kertaalleen kotona ja kertaalleen vieraissa), tästä luonnollisesti tulee 48 peliä, kun vastustajia on 24 joukkuetta. Tämän lisäksi jokainen joukkue pelaa omassa konferenssissaan 14 lisäpeliä (seitsemän kotona ja seitsemän vieraissa). Eli onkohan tuo sillä tavalla, että kaikki oman divisioonan joukkueet kohdataan toiseen kertaan kotona ja vieraissa ja sitten yksi tai kaksi joukkuetta toisesta saman konferenssin divisioonasta kotona ja vieraissa? Uutinen ei löydy KHL:n englannin puolisella sivulla, mutta venäjänkielisen puolen kun kääntää googlekääntäjällä englanninkieliseksi, niin sieltä sitten löytyy. Jokereiden divisioonassa pelaa ensi kaudella Dynamo Moskova, Dynamo Riika, Severstal, SKA ja Spartak Moskova. Dynamo Minsk ja Slovan Bratislava siirtyvät lännen toiseen divisioonaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös