Sairastupa kaudella 2017–2018

  • 134 833
  • 405

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Lennulla on kyllä kova kipukynnys jos miettii missä kunnossa pelasi vikan finaalin -11.

Eiköhän Lennu pyydä Heleniusta lyömään vaan paikallispuudutuksen ennen matsia. Tuskin haluaa missata Game Seveniä. Ei ole niitä jätkiä, jotka makaa sohvalla.

Jos saa luistimet jalkaan niin muunhan voi teipata ja puuduttaa.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mieholla näytti luistin jotenkin takertuneen tuossa ratkaisumaalin tullessa, olisiko jalka siinä hieman vääntynyt tai vastaavaa. Pelätään pahinta. En olisi runkosarjan aikaan uskonut, kuinka paljon Miehon poissaolo harmittaisi.
 
Viimeksi muokattu:

444

Jäsen
Miedolla näytti luistin jotenkin takertuneen tuossa ratkaisumaalin tullessa, olisiko jalka siinä hieman vääntynyt tai vastaavaa. Pelätään pahinta. En olisi runkosarjan aikaan uskonut, kuinka paljon Miehon poissaolo harmittaisi.
Näytti siltä kuin olisi ollut kärppäpelaajan maila siellä luistimen terän ”välissä” kiinni. Aika kehnoa tuuria on, jos tuosta saa koiven väännettyä kovinkin pahasti.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Olipas harvinainen loppukausi.
IFK:lla oli melkeinpä paras miehistö jalkeilla koko kevään, JyPHT ja Kärpät olisivat kyllä muuten vienneet sarjat selvästi.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Pystyiskö nyt jo paljastaa että mitä sille Nypsille kävi? Hajosiko se siitä lämäristä selkäpuolelle vai mitä kävi?
Mun tietoon tuli, että 2 kylkiluuta poikki. Todenperäisyydestä en tiedä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös