Pittsburgh Penguins (2.) – Philadelphia Flyers (3.), Metropolitan 1. kierros

  • 38 253
  • 151

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Battle of Pennsylvania on täällä taas.

Sarjataulukko kuvastaa hyvin otteluparia, Penguins on lievästi parin ennakkosuosikki. Runkosarjassa keskinäiset ottelut menivät 4-0 Pensin eduksi ja hallitsevan tuplamestarin ydin on edelleen kasassa, mutta otteissa on ollut valtavasti epätasaisuutta. Tämä pari on perinteisesti ollut arvaamaton joten liikaa aiemmin tapahtuneille ei kannata antaa painoarvoa. Tilanteet voivat kääntyä nopeastikin päälaelleen missä tahansa vaiheessa ottelusarjaa.

Pittsburghin vahvuudet painottuvat hyökkäyspelaamiseen ja kotikaukaloon, ylivoimaprosentti koko liigan paras (26.2%) ja tehdyissä maaleissa liigan kolmas (270). Pittsburgh oli koko liigan vaikeimpia paikkoja vierasjoukkueille. Heikkoudet löytyvät puolustuspäästä, pudotuspeleihin päässeistä joukkueista eniten päästettyjä maaleja. Alivoima liigan keskikastia, 80% (17.) Avainpelaajia ilmiselvän kolmikon lisäksi Murray ja Letang, joista kummankin täytyisi parantaa ja/tai löytää tasaisuutta.

Philadelphian vastaava tilastokatsaus on tasaisempi eikä valtavia vahvuuksia löydy joukkueen numeroista. Tehdyissä maaleissa liigan 12. (249) ja päästetyissä 18. (236). Ylivoimaprosentti 20.7% (15.) ja alivoimaprosentti 75.8%(29.) Flyers pärjäsi paljon tasaisemmin koti- ja vierasotteluvertailussa, kotona 22-13-6 ja vieraissa 20-13-8. Hieman ehkä yllättäenkin otteluparin tehokkain pelaaja runkosarjan osalta löytyi Philadelphian riveistä sillä Giroux teki 102p ja sijoittui pörssissä toiseksi. On Flyersin selvästi tehokkain ja tärkein pelaaja, eroa syntyi lopulta 17p Voracekiin. Provorov ja Gostisbehere taistelevat(?) tärkeimmän puolustajan tittelistä. Flyersin maalivahtitilanne onkin mielenkiintoinen. Elliott palasi helmikuussa tapahtuneesta loukkaantumisesta pelaamaan pari peliä runkosarjassa ja lienee aloittava maalivahti. Jos koppi ei jostain syystä tartu niin Mrazek saanee kuitenkin herkästi mahdollisuuden.

Niin kuin Battle of Pennsylvaniaan kuuluu joukkueiden yllä leijuu paljon kysymysmerkkejä. Kumman maalivahtipeli sakkaa enemmän, miten peluutukset menevät, kuka pimentää kenet? Crosby vastaan Couturier, Gostisbehere vastaan Letang, Elliott vastaan Murray.

Jos pientä vertailua tekee niin maalivahtiosasto tilastojen valoissa kohtalaisen tasavahva, vaikka Elliottin ympärille voikin antaa kysymysmerkkejä. Hyvin vähän pelejä alla loukkaantumisen jäljiltä. Puolustuksessa Flyersilla lienee pieni etu, varsinkin siinä terävimmässä kärjessä. Hyökkäyksessä Penguinsilla on terävämpi kärki Giroux'sta huolimatta.

Sarjan aikataulut:

- 1 Wednesday April 11 @ PIT 7:00PM
- 2 Friday, April 13 @ PIT, 7:00PM
- 3 Sunday, April 15 @ PHI, 3:00PM
- 4 Wednesday, April 18 @ PHI, 7:00PM
- 5 Friday, April 20 @ PIT, TBD
- 6 Sunday, April 22 @ PHI, TBD
- 7 Tuesday, April 24 @ PIT, TBD*
 
Viimeksi muokattu:

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Tästä tulee hieno sarja, myös Jatkoajassa. Siistiä seurata ulkopuolisena miten yhdet palstan parhaat sekä asiantuntevimmat kannattajaryhmät pysyvät housuissaan. :)

Flyers in 6.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Veikkaan, että sarja ratkeaa maalinsuulle, jossa Pinguilla on etu. Murray pelasi keskinkertaisesti runkosarjassa, mutta luultavasti parantaa playoffeissa. Flyersin kaksikkoon ei löydy luottoa. 4-2 Pens.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mielenkiintoinen sarja edessä, joskin todnäk ei tule 2012 kaltaista tulitusta. Silloin oli vielä mukana monen monta herkästikin syttyvää kaveria mm. Neal, Cooke Pensiltä sekä Hartnell ja Schenn Flyersilta. Nyt Flyersilla enää Simmonds ja Gudas ja hmm.. Meinasin mainita Pensiltä Reavesin, mutta eipäs olekaan. Taitoon tämä tällä kertaa perustuu. Sääli, että Flyersin maalivahtitilanne on näin epäselvä, antavat turhaa tasoitusta tuossa. Toki ei loukkaantumisille mitään voi, ja Mrazek puolestaan ollut vähän ailahteleva. Viime vuonna Flyers kaapi ainakin sen toisen voiton Capseista täysin Neuvirthin ansiosta, täytyy toivoa että Elliott pystyy samaan.

Päällimmäisenä itseä Penguinsin jengistä pelottaa lähinnä tuo kolmikko, sen jälkeen sitten tasaisempaa. Toki tällä hetkellä ei Flyersin Giroux-Couturier-Voracek hirveästi häviä Penguinsin tähdille.

Tämä sarja tulee ratkeamaan kolmeen osa-alueeseen: Maalivahtipeli, erikoistilanteet sekä valmennus. Näissä kaikissa Pens on etulyöntiasemassa. Flyersin iskun paikka on siinä, jos Elliott/Mrazek onnistuu otteissaan edes tasolla hyvä ja Flyers ei istu hirveästi boksissa. Flyersin YV kykenee todellakin vastaamaan Penguinsille, kaikki pelaajat huomioon otettuna varmaankin ihan liigan TOP 3 ylivoimamiehitys oransseilla Giroux'n ja Ghostin johdolla.

Pittsburghista Game kolmoseen mentäessä tasatilanteessa, ja sarja voi oikeasti mennä miten vain. 2-0 tappioasema olisi vielä korjattavissa, mutta huomattavasti vaikeampaa. Luotan Flyersin kotiotteisiin, joten luonnollisesti iskun paikka on peleissä 1 & 2.

Kyllä uskoisin viimeistään Phillyn peleissä näkyvän sellaisen taistelun ja hurmoksen, jolla Flyers voi tästä sarjasta jatkoon liitää, jos on liitääkseen. Vaikea sarja tulee, mutta omiin pitää kuitenkin uskoa.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Aamulla tuli vilkaistua sarjataulukkoa että mihinkäs muottiin ne lopulliset sijoitukset sitten asettuivat. Eikä tullut edes hoksattua että sehän on taistelu Pennsylvanian herruudesta luvassa pienen tauon jälkeen. Kuten @Jyyd totesi niin ei varmaankaan tule olemaan niin räjähdysherkkä sarja kuitenkaan, kuin 6 vuotta sitten mutta eiköhän tuohon peaajilta extra-lataus löydy. Sopivasti vielä 1. kierros kun sitä virtaa vielä riittää.

Vaikea on kyllä arvata tästä sarjasta yhtään mitään, että miten päättyy. Arvaan silti, että Flyers vie seitsemässä. Flyersista kehittyy taas peikko pingviinilaumalle ja toisaalta Pensillä alkaa kaksi pitkää kautta näkyä jo tässä vaiheessa, kolmatta eivät enää jaksa.
 

_Samppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
Tosiaan takana ovat ne ajat kun tästä sarjasta olisi voinut sanoa että sota tulossa. Nyt joukkueet ovat muuttuneet ja tuskin saadaan nauttia vuosikymmenen alun kaltaista sarjaa. Pens hallinnut keskinäisiä matseja tällä kaudella voittojen merkeissä, ja nehän ne tunnetusti on ainoat jotka lasketaan. Mä melkein sanoisin että Elliott on se jonka mukana joko mennään jatkoon tai lähdetään kesälaitumille, sillä häneltä vaaditaan nyt onnistuminen ja tasaista suorittamista illasta toiseen. Selvää on myös se että Flyersin pitää pysyä poissa boksista, eikä näin ollen edes tarjota mahdollisuuksia Pensin hurjalle yv:lle. Sarja varmasti ratkeaa myös kärjen onnistumisiin, ja se joukkue menee jatkoon jonka parhaat ovat parhaita myös tosipelien alkaessa.

Oma mielenkiinto Flyersin puolelta kohdistuu nuorisoon ja että onnistuvatko he edelleen isossa roolissaan - Konecny ainakin tulee nauttimaan pleijarikiekosta, se on varma.

Mä oon itse ihan fiiliksissä siitä että Pens tuli vastaan just ekalla kierroksella, sillä Nemon sanoin tää on se kierros millä pelataan kauden parasta kiekkoa. Ja enää ei tarvitse kauaa odottaa että kiekko tippuu jäähän! Toivon myös että heti ekaan peliin saadaan joku taklaus jonka jälkeen liekki roihahtaa kunnolla. Laitojen ryskettä, hanskojen tiputtamista, paljon maaleja ja viihdyttävää lätkää, sitä täältä ainakin tilattu.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mielenkiintoinen sarja edessä. Omiin löytyy kyllä luottoa, Sullivanin alaisuudessa Pens vain pelaa eikä keskity mihinkään muuhun ja nyt MAF:n sijaan maalilla on Murray joka on jo onnistunut voittamaan pari cuppia ja näyttämään henkistä vahvuuttaan ja samoin koko joukkue. Murrayn kausi oli kuitenkin todella keskinkertainen joten tasonnostoa sieltä tarvitaan ja siihen luotetaan. Pens pelasi todella epätasaisen kauden kuten @tsajari totesikin jo hienossa avauksessaan, mutta nyt kun nämä kevään pelit alkavat niin uskon, että ruuvia kiristetään napsun ja parin verran. Couturierin ketjua Hakstoll tulee varmasti käyttämään Crosbyn tai Malkinin ketjun pimentämiseen, toivottavasti oma ketju pimentyy siinä samalla, mutta tästä syystä jos olisin Sullivan niin istuttaisin Crosbyn, Malkinin ja Kesselin jokaisen omiin ketjuihinsa, toki näin toimittiin paljon jo runkosarjassakin.

2012 Flyers oli mörkö, Fleurylle. Nyt Sullivanin alaisuudessa osat ovat kääntyneet ja Pens on vienyt keskinäisiä hienosti.

4-1 tai 4-2 Pensille.
 

Gemondo

Jäsen
Tätä sarjaa tulee varmasti seurattua niin tarkasti kuin mahdollista ja toiveissa olisi Philadelphian voitto.

Mutta..

Veikkaan, että sarja ratkeaa maalinsuulle, jossa Pinguilla on etu. Murray pelasi keskinkertaisesti runkosarjassa, mutta luultavasti parantaa playoffeissa. Flyersin kaksikkoon ei löydy luottoa.

..Minäkään en usko että Philadelphia pystyy sarjaa voittamaan mrazekeilla mikäli Murray vain on terveenä.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Battle of Pennsylvania on täällä taas.

Voi ei!

Rakkaan vihollisen kohtaaminen hieman keskeneräisenä joukkueena ei ole mukavaa. Melko paljon nojaa Flyersilla kahden ketjun onnistumiseen.
Mennääs viivoilla:

-maalivahtipeli: Pens
-puolustus: tasan
-hyökkäys: Pens
-valmennus: lol
-???
-Profit

Eli jos rehellisiä ollaan, on voiton ennustaminen Flyersille perusteluja vaativa temppu. Onneksi NHL-jääkiekko on yllätyksiä täynnä, ja melkein kuka tahansa voi voittaa melkein kenet tahansa neljä kertaa seitsemästä. Toivottavasti sarjasta tulee kuuma. Olisi niin kiva vihata Penguinsia taas kunnolla.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kyllähän Elliottilla pitää kopin tarttua, mikäli Flyers aikoo toisesta kierroksesta haaveilla. Mrazek voi vetää jonkun yksittäisen haamupelin, muttei mitenkään koko sarjaa. Rangers-matsi oli jo askel parempaan Elliottin osalta, mutta hiukan liian nopeasti tämä nyt tulee.

Suurin erohan joukkueiden välillä on, että Pensillä on pari peräkkäistä mestaruutta ja tietävät tasan tarkkaan mitä tiukkojen otteluiden ja sarjojen voittamiseen vaaditaan. Viime vuodet kovasti nuorentunut Flyers alkaa vuorostaan vasta opetella näitä. Eiköhän sarjassa nähdä tasaisia matseja, mutta hieman skeptinen olen, että Flyers kykenisi niitä riittävästi edukseen kääntämään.

Provorov-Gostisbehere on heittämällä sarjan paras pakkipari (jo nyt) ja näitä tullaan varmasti kuormittamaan surutta. Tässä on kuitenkin samalla elementti, joka voi tuoda sen ratkaisevan eron Flyersin eduksi, jos nyt jostain pitää tällaista osa-aluetta hakea. Pensillä kun ei yhtä loisteliasta ykkösparia löydy, vaikka Letang parhaimmillaan kova onkin. Tietysti pojat ovat vielä poikia, joten voihan tämä sarja mennä, niiden oppirahojen maksuunkin.

Hyökkäyksen osalta Giroux'n, Voracekin ja kumppanien pitää luonnollisesti kyetä vastaamaan huutoon. Runkosarjan loppu antoi tähän hyviä viitteitä, mutta tahdin pitää tästä vain kiihtyä.

Mutta rehillisyyden nimissä ei Flyers tätä sarjaa tule yksilöillään voittamaan, vaan sen on oltava parempi ja yhtenäisempi joukkue. Tiivis ja äärityöteliäs armottomasti liikkuva paketti vain molempiin suuntiin, jonka myötä jäähytkin jäävät vähemmälle, niin voidaan puhua jo mahdollisuuksista. Mikäli työmäärässä tulee turpaan ja paketti rakoilee, niin se on menoa.

Kyllähän kaikki odotukset kasaantuvat Pensin jatkoon menolle, mutta tämä Underdog asetelma on jo tänä vuonna sopinut philadelphialaiselle urheilulle. Kerrankos sitä vielä...
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Tarkoittaakohan ketjun valahtaminen toiselle sivulle tämän ottelusarjan ennalta arvattavasta tapahtumankulusta? Toivottavasti ei, näiden joukkueiden välistä vääntöä seuraisi mielellään aina seiskapeliin asti. Sekä tässä ketjussa että eri medioiden playoffs-ennakoissa ollaan käyty Penguinsin ennakkosuosikin asema aika kattavasi läpi, eikä siihen tarvitse enää sen enempää lisätä.

Flyersin mahdollisuuksiksi on esitetty näitä kliseisiä heittoja Pensin viime kausien pelimäärien rasituksesta ja mahdollisesta "mahan täynnä olemisesta" kahden mestaruuden jälkeen. Itse en tosin jaksa uskoa kummallakaan olevan vaikutusta ainakaan vielä tässä ensimmäisellä kierroksella. Toisaalta voisiko mikään olla osuvampaa, kuin että Penguinsin voittomarssin playoffeissa katkaisisi juuri rakas vihollinen Philly? Ehkä Hakstoll on ottanut puhelun Doug Pedersonille ja kysynyt vinkkejä dynastian nujertamiseen.

Joukkueiden materiaalia vertaillessa molempien rosterit ovat yllättävän samankaltaisia. Maalivahtipeli on kummallekkin kysymysmerkki, puolustajien taso laskee nopeasti kärkiparin jälkeen ja hyökkäyksen suurimmat tähdet on jaettu omiin ketjuihin. Eroa tuleekin sitten hyökkäyspään materiaalin syvyydessä, sillä siinä missä Penguins saa kolmen supertähtensä ympärille kolme kovaa ketjua, Flyersilla Girouxn ja Vorackekin kenttien jälkeen ei alaketjuista juuri taustatukea tule.

Sanomattakin selvää, että Flyersin tulee pysyä poissa jäähypenkiltä. Erikoistilanteissa etu menee selkeästi Penguinsille. Mielenkiintoista on kuitenkin se, että 5 vs 5 pelissä Pens päästi runkosarjan viidenneksi eniten maaleja, "edellään" vain Ottawa, New Yorkin tiimit ja Carolina. Flyers päästi 5 vs 5 maaleja kymmenenneksi vähiten. Tehdyt 5 vs 5 maalit menivät suht tasan, Penguins teki neljä häkkiä enemmän. Tilastot löytyvät muuten Natural stat trickista, jos joku haluaa niitä tarkemmin tutkia.

Vaikka samanlaista kähinää kuin 2012 sarjassa ei välttämättä olekkaan odotettavissa, löytyy joukkueista pelaajia, jotka saattavat herättää sarjan aikana tunteita sekä kentällä, että sen ulkopuolella. Mitä tekee Simmonds ja Koneckny playoffs-moodissaan? Pääseekö joku Malkinin ihon alle? Ja onhan siellä kentällä myös herrasmies nimeltään Radko Gudas.

Ensi yönä sitten mennään! Toivottavasti Flyers lyö altavastaajana parastaan tiskiin heti ensimmäisestä pelistä lähtien, kun yllätysmomentti on ehkä suurin. Onneksi itselle sattui vapaapäivä huomiselle, onhan se luksusta seurata tällaisia pelejä livenä katsoen.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Menin tuossa Ässien pudottua pieneen horrokseen lätkän suhteen, mutta jumalauta lätäkön tuolla puolen on tälläistä herkkua tarjolla! Harmi vaan, kun työt haittaavat sen verran, ettei arkena ehdi näitä 02.00 alkavia seuraamaan lainkaan. Jotain orastavaa paskatautia tähän huutaisi kyllä ;)

Toiveissa 2012 jonkunmoinen uusinta. Ja tietenkin kutosessa Flyers vie ja Gudas ratkaisee läpiajosta lämärillä toisessa jatkoerässä :)
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Enää neljä tuntia ja sit mennään!!! AiSSSatana mikä kiekkokiima on päällä! Onnea Philadelphialle sarjaan, ei valitettavasti vielä riitä. Ehkä muutaman vuoden päästä. Upee sarja joka tapauksessa tulossa
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
perkeles! tullut nyt katsottua niin monta kautta kaikki pingujen pelit, ja viimekauden lopussa tein päätöksen, etten herää kattelee pingumatseja runkosarjassa ainakaan jokaista noh, nyt on radiohiljaisuus ohi, ja kohta mennään! horny ja kessel ratkoo homman pensseleille! Letangin panosta vähän pelonsekaisin tuntein odottelen, ne vähät matsit, jotka häneltä olen nähnyt, eivät ole vakuuttaneet noh, ei pingut Letangin perusteella häviä tai voita (toivottavasti ainakaan), vaan kyllä homma ratkaistaan muuten. Miten Dumoulin suoriutuu, hänen pitää olla oman pään herra, ja oleksiak saa niistää, niin, ketä sieltä ikinä niistolle asti tulee, gudas antanee kylmää kyytiä. Mutta phillyn preesens maalien edessä on jännä nähdä. LGP. Kohta mennään , ja pingut jatkoon seiskapelissä! Kessel ja Horny, siinä hevoset joita seurata. Malkin ja Crosby lienee tarkoissa pihdeissä! yeaah!
 

JuiWSH

Jäsen
Tuosta pelistä tulee kyllä Flyersin porukalla olemaan kova paikka palautua. Eihän tuo ollut edes peli, vaan totaalinen nöyryytys. Pens laittoi henkisesti Giroux:n ja kumppanit kävelemään alasti Pensylvanian läpi samalla kun ihmiset nauravat ivallisesti vieressä. Miten 7-0 on edes mahdollinen lopputulos pudotuspeleissä nyky-NHL:ssä? Mennyt kyllä Philadelphiassa latautuminen aivan pieleen. Toivottavasti oranssit kasaavat pääkoppansa ja tekevät tästä vielä sarjan.
 
Miten 7-0 on edes mahdollinen lopputulos pudotuspeleissä nyky-NHL:ssä?

No jaa, eipä tarvitse katsoa kuin viime kevään pleijareita niin löytyy useampikin tuon kaltainen tulos. Stanley Cup-finaaleissa Penguins voitti Predsit kerran 6-0, konferenssifinaaleissa Senators otti samaisilta Pinkuilta nekkuun 0-7. Konferenssivälierissä Oilers voitti Ducksit kerran 1-7 mutta hävisivät kuitenkin tuon ottelusarjan. Taas ensimmäisellä kierroksella Oilers hävisi 0-7 yhden pelin Sharkseille, mutta voittivat kuitenkin kyseisen ottelusarjan jne jne. Eli onhan noita. Eikä yksittäinen peli siis välttämättä merkkaa mitään, muuta kuin tietysti sitä yhtä otteluvoittoa. Eiköhän tästä vielä ottelusarja tule, mutta jotain muutoksia se toki Philadelphialta vaatii.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Minkä koosteen mä just katsoin? Eikä mennyt edes molarien piikkiin tämä tappio vaikka muutama liian helppo menikin. Voi jessus, tunnustin kyllä että Pingut on selvä ennakkosuosikki mutta mitään saippuanpudotuksia en odottanut. Jossittelu on turhaa mutta Laughton kun olisi pistänyt sisään "varmasta" paikasta niin olisi ehkä saatu jopa peli vielä aikaiseksi. Lampaanperseitä menee nyt niin paljon joukkueen suuntaan että alkaa olemaan määkijät sukupuutossa. Fy fan mitä kuraa...Malkinin alivoimamaali oli jotain niin kamalaa etten voi ymmärtää mitä siinä tapahtui.
 

JuiWSH

Jäsen
No jaa, eipä tarvitse katsoa kuin viime kevään pleijareita niin löytyy useampikin tuon kaltainen tulos. Stanley Cup-finaaleissa Penguins voitti Predsit kerran 6-0, konferenssifinaaleissa Senators otti samaisilta Pinkuilta nekkuun 0-7. Konferenssivälierissä Oilers voitti Ducksit kerran 1-7 mutta hävisivät kuitenkin tuon ottelusarjan. Taas ensimmäisellä kierroksella Oilers hävisi 0-7 yhden pelin Sharkseille, mutta voittivat kuitenkin kyseisen ottelusarjan jne jne. Eli onhan noita. Eikä yksittäinen peli siis välttämättä merkkaa mitään, muuta kuin tietysti sitä yhtä otteluvoittoa. Eiköhän tästä vielä ottelusarja tule, mutta jotain muutoksia se toki Philadelphialta vaatii.
Ehkä itseltäni puuttui tässä sitten se kyky katsoa tilannetta ulkopuolelta. En siis lukeudu kummankaan joukkueen fanijoukkoon, mutta itsellä on aivan mielettömät odotukset tätä sarjaa kohtaan ja sitten kun aloitetaan näin niin ehkä jäi hiukan paha maku suuhun. En näe mitenkään epätodennäköisenä sitä että Flyers tekisi tästä jälleen sarjan, mutta tuollaisen pudotuksen jälkeen kysytään pelaajilta luonnetta ja työmoraalia tulla takaisin seuraavaan otteluun täydellä teholla.
 

karhjoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers
Huhhuh, mitä kyykytystä. Rehellisesti - en odottanut Flyersin tästä parista menevän jatkoon, mutta nyt sen verran taisteluhenkeä odotin Battle of Pennsylvianian perinteen velvoittamana, että pelit pysyisivät edes näennäisesti tiukkoina. Ei Elliotille puhtaita papereita voi antaa - pitkä pelaamattomuus paistaa edelleen otteista mutta eipä tätä MV-pelillä voitettu eikä hävitty.

Seuraavaksi jännitetään, että voittaako Flyers sarjassa peliäkään.
 

Rene Saari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hamilton Mustangs
Aika vahvat linssit saa olla päässä, että pitää untuvikkoja Ghost-Provo sarjan heittämällä parhaana pakkiparina, vai miten @Eager näkemyksiään perustelee?
Henk.koht. toivon, että Flyers kairaisi, muttei taida ilman pingu-avainpelaajien loukkeja olla mahdollista.
Jatkoon voivat mennä ainoastaan Bullies-tyylillä. Muuten ei palaa.

LISÄYS:
Pojat pelaa syksyllä, miehet keväällä.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Flyersin avainpelaajat alisuorittivat ja tekivät lisäksi isoja virheitä kiekon kanssa oman sinisen tuntumassa. Elliott oli heikko, Coots surkea, Giroux samoin. Kun peli oli 3-0 Pingut olivat tehneet lähes jokaisesta maalintekopaikasta byyrin.

Yllättäen Lehterä vaikutti pelaavan parasta peliään. Tämä saattaa olla optinen harha, enkä pane pahakseni jos Jori poppareilla joutuu. Matt Read oli totuttuun tapaan hyvä.

Toiseen peliin odotan Konecnyn siirtymistä takaisin ykköseen. Ja kurinalaisempaa paremmin liikkuvaa kiekkoa Flyersilta. Eilisiltaisen jengin Penguins voittaa vaikka vasemmalla kädellä.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Aika vahvat linssit saa olla päässä, että pitää untuvikkoja Ghost-Provo sarjan heittämällä parhaana pakkiparina, vai miten @Eager näkemyksiään perustelee?
Henk.koht. toivon, että Flyers kairaisi, muttei taida ilman pingu-avainpelaajien loukkeja olla mahdollista.
Jatkoon voivat mennä ainoastaan Bullies-tyylillä. Muuten ei palaa.

LISÄYS:
Pojat pelaa syksyllä, miehet keväällä.

Siinä ei oikeat miehet linssejä tarvi laseihinsa, riittää ku nakkaa viitan niskaan ja tulee kertomaan Kapteeni Jälkiviisauksena miten homman piti mennä.

Edittiä sen verran, että kannattaa katsoa maalit uusintana. Nakkas nimittäin Sid The Kid yhen aivan unreal hienon osuman ja se yläpeltiin ohjuriki oli aika seksikäs.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Olipahan startti. Kirjoittelin jo aloitukseenkin, että yksi peli ei merkkaa tässä sarjassa yhtään mitään eikä tämäkään tulos sitä mielestäni muuta. Sarja on ainoastaan 1-0, Penguins osoitti vaarallisuutensa ja Flyers puolestaan erheitään. Tuosta kun kummankin jäävuoren huiput vähän tasoittuvat niin peli on heti tasaisempaa - ja tämä tapahtuu viimeistään Philadelphiaan mentäessä. Flyersin kannalta vaarallisinta on, että Penguinsilla jäi vielä varastoon mm. Kesselin oma mausteensa tulostaululta.

Elliott saa ottaa ottelun voittomaaliksi jääneestä avausosumasta kyllä kaiken kontolleen. Karmea rebound. Elliott oli kysymysmerkki sarjaan lähdettäessä ja heikko avauspeli laittoi Hakstolin mielenkiintoiseen tilanteeseen. Voiko hän heittää Elliottin junan alle avaamalla seuraavan matsin Mrazekilla vai onko häneen edelleen luottoa.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Flyersin avainpelaajat alisuorittivat ja tekivät lisäksi isoja virheitä kiekon kanssa oman sinisen tuntumassa
Tämä oli kyllä silmiinpistävää, liekkö mennyt lataus kärkiäijillä yli tai jotain. Toivottavasti kakkospeliin tulevat sisuuntuneena takaisin. Couturierin ketju ja Provorov-Ghost pari ovat kuitenkin ne tekijät, jotka voivat otteluita Flyersille kääntää. Valmentajana asettusin entistä enemmän heidän taakseen ja osoittaisin luottamusta peluutamalla esim. Provorovia sen 25+ minuuttia seuraavaan peliin.

Turha tässä on lähtä epätoivossa rypemään, 7-0 on saman yhden voiton arvoinen tulos kuin 1-0. Pens oli hemmetin hyvä, mutta seuraavaan otteluun lähdetään taas nollista.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Että sellaista. Omalta osalta jäi onneksi näkemättä valtaosa pelistä kun Elisa pisti ensin kanavan pimeäksi ja lopulta kadotti sen kokonaan kanavalistalta (kiitos, omatoimisesti en olisi kyennyt antamaan periksi). No, 3-0 asti näin ja kyllähän tuo toi mieleen Caps-sarjan parin vuoden takaa. Silloin Neuvy voitti pari peliä olemalla hetken liigan paras maalivahti, mutta muuten oltiin täysin purjeessa. Ei jossiteltavaa, peli 1-0 ja toiseen peliin jälleen herätyskello valmiiksi. Josko sitä saataisiin peli aikaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös