To 5.4.2018 HIFK - Kärpät (välierien 2. ottelu)

  • 8 585
  • 35
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Kannatan näitä hajautettuja pelipäiviä, vaikkakin vain näin sarjojen alkuun. Peli tuleekin näemmä JIMiltä, joten mukava asento sohvalta ja seuraamaan peliä.

Voittakoon IFK, vaikka kolmannessa jatkoerässä ajassa 107 tai jotn...

Edit. Sieltä tulee joku Leijonienkin höntsä samaan aikaan...hyvin on taas fundeerattu tämäkin. No mää kallistun Liigapelin suuntaan selkeesti!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Selkeyttäskö joku mulle mistä Humaloja sai jäähyn?
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielestäni Kärpät oli tänään aika selvästikin parempi kuin HIFK. Toisen erän jäähysuma oli kääntää pelin kotijoukkueelle. Kärpät latasi kolmanteen erään vielä uuden vaihteen silmään. Erittäin tyylikäs voitto. Puolestaan O’Connor hoiteli kyllä perin tyylittömästi Ruohomaan sairastuvalle. Uskoisimpa, että tuon sikailun vaikutuksesta Kärpät löysi itsestään raivon. Nyt se on sitten irti! Tulta munille!
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
Puolestaan O’Connor hoiteli kyllä perin tyylittömästi Ruohomaan sairastuvalle. Uskoisimpa, että tuon sikailun vaikutuksesta Kärpät löysi itsestään raivon. Nyt se on sitten irti! Tulta munille!

Kenetkä IFK:sta tullaan noutamaan Oulussa. Kuka käskyttää ja ketä? Nyt alkaa jännittämään riittääkö tulevalle finaalivastustalle enää miehiä kentälle, vai onko kaikki ehditty jo noutaa vuorollaan siihen mennessä. -.-
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kenetkä IFK:sta tullaan noutamaan Oulussa. Kuka käskyttää ja ketä? Nyt alkaa jännittämään riittääkö tulevalle finaalivastustalle enää miehiä kentälle, vai onko kaikki ehditty jo noutaa vuorollaan siihen mennessä. -.-
Ei ketään Kärppien toimesta. Kärppien raivo purkautuu maalintekoon, kuten tänään nähtiin. HIFK on sellainen joukkue, että niistä en voi varmaksi sanoa. Usein Kärpiltä miehiä loukkaantuu, kun heitä vastaan pelataan. Voipi olla, että saa TPS tai Tappara finaaleihin vastaansa Kärpiltä varsin A-juniori painotteisen joukkueen. :)
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Pakkohan se oli suorittaa vierasreissu Nordikselle etäkärppänä. Aiemmin olen ollut kyseisessä hallissa vain Unibetin aitiossa vieraana, mutta nyt istumapaikka oli F8-katsomossa. Mökkihän oli tupaten täynnä, sillä yleisömäärä oli 7800 katsojaa. Laitan heti raporttini alkuun molempien erikoistilannekoostumukset ylös, jotta niitä ei tarvitse kesken tekstiosuuden enää kerrata:

Kärpät YV: Heshka-Ruohomaa-Kukkonen-Bertrand-Junttila, Koivisto-Leskinen-Vesalainen-Mäenalanen-Lasu
Kärpät AV: Kukkonen-Hakanpää-Lasu-Junttila, Koivisto-Heshka-Humaloja-Sailio, Ruohomaa-Mäenalanen, Karvinen-Koivisto.

HIFK YV: Heiskanen-Rask-Tyrväinen-Carlsson-Thorell, Eronen-Kaski-Malinen-Sopanen-Haataja.
HIFK AV: Varakas-Kankaanperä-Tyrväinen-Petrell, Teppo-Eronen-Carlsson-Tallberg, Malinen-Åsten.

Sitten itse asiaan. Ensimmäisten viiden minuutin aikana Kärpät hallitsi ensimmäisen minuutin, kun ykkösketju pakotti Tyrväisen ketjun heittämään kulmarallin jälkeen pitkän kiekon. Seuraavat neljä minuuttia HIFK kiekotteli jatkuvasti oikean laidan kautta keskialueen yli. Kaski laukoikin sieltä kahdesti putkeen pienestä kulmasta. Johtomaalikin syntyi oikean kautta, kun Sopasen valelaukaus viivalla olikin syöttö kulmaan Maliselle ja tämä löysi slotista Heiskasen, joka naulasi kiekon oikeaan yläkulmaan ohi Karvisen blokin. Seuraavaksi Mäenalanen spurttasi läpi riiston jälkeen, mutta hänet poljettiin kiinni. Jatkotilanteessa Lasu osui rimaan. Sitä seuraavassa vaihdossa Humaloja ohjasi ohi Ronkaisen kulmapassista.

Puolivälissä erää nelonen pelasi hyvän vaihdon luoden paikkoja kakkosparille viivaan, mutta Kukkosen ja Ronkaisen laukaukset olivat pehmeitä. Hetkeä myöhemmin Mäenalanen antoi huonon passin alas Kivihalmeelle ja Thorell karkasi puolittain läpi, mutta Vehviläinen tuli vastaan ja torjui etukulmasta. Sen jälkeen Junnila niittasi HIFKin maalin edessä kiekotonta Engbergia. Ylivoimalla Thorell pääsi laukomaan vapaasti keskeltä Mäenalasen kompuroitua.

Viimeisen vitosen aluksi Junttila menetti maalin edessä, mutta Haatajan kääntörannari jäi räpylään. Reilut kolme minuuttia ennen erän loppua Engberg kosti Junnilalle ja sai samasta syystä jäähyn hyökkäysalueella. Ylivoimalla Leskinen ja Vesalainen pommittivat kertaalleen siivistä tuloksetta. Suurta uhkaa ei Kärpät kyennyt luomaan. Minuutti ennen loppua Humaloja ajoi maalille kaataen Lankisen ja seurauksena Varakas antoi poikittaista mailaa jäähynarvoisesti. Puoli minuuttia myöhemmin Kivihalme peruutti kiekollisena hyökkäyssiniseltä oman maalin taakse ja kiersi sieltä vauhdilla oikeaa laitaa ylös. Sinisen ylitettyään Heiskanen kaatoi hänet ja sai jäähyn. Lopun 4 vs. 3 erikoistilannetta pelasi ykkösketju ja Heshka, mutta kudit jäivät uupumaan Petrellin ja puolustajien peittäessä vetolinjat. Avauserä oli kaikkineen vauhdikas. Varsinkin Kärpillä kärkikarvaaja oli usein HIFKin maalin edessä pyörimässä, joka avonaista peliä. Tasaviisikoin vierailla oli niukasti paremmat paikat, joista olisi pitänyt ainakin kertaalleen maalata. HIFK oli avauskympin yhden vaihtokierron perässä alun pitkän kiekon vuoksi eli kun vierailla oli jäällä kolmonen, HIFK peluutti vasta kakkosketjuaan.

Kärpät tasoitti heti kakkoserän alkuun ylivoimalla, kun Vesalainen kiersi keskelle ohi Petrellin mailan ja laukoi takakulmaan kuten Heiskanen. Ensimmäiset neljä minuuttia olivat vieraiden hallintaa. Junnila laukoi ohi keskeltä kakkosketjun aloittaman kulmarallin päätteeksi, kun HIFKin kakkonen oli pulassa omissa. Vasta sitten HIFKin ykkönen heräsi ja sai paineen vieraiden alueelle vajaan viiden minuutin pelin jälkeen. Hetken päästä Ikonen kaatoi keskelle leikanneen Sopasen. AV toimi hyvin, Hakanpää blokkasi Thorellin vaarallisimman ja ainoan vedon. Seuraavaksi Hakanpää niittasi päädyssä vastataklauksella Petrellin ja jatkotilanteessa Kivihalme kamppasi itsensä boksiin erän puolivälissä. Isäntien ykkösylivoima jauhoi maltilla ja osui, kun Koivisto oli liian ylhäällä ja Heshka ei saanut Raskin poikkipassia katki, jolloin Thorell sai lapioida tyhjiin.

Maalin jälkeen Kärpät piristyi hetkeksi, varsinkin kakkosketjun Leskinen-Mäenalanen kaksikko sai paineen isäntien alueelle kahdessa vaihdossa putkeen, mutta peli meni päädyssä pyörimiseksi. Viitisen minuuttia ennen erän loppua Ruohomaa loukkaantui O'Connorin laitataklauksesta ja poistui koppiin. Perään molemmat saivat jäähyjä, kun Vesalainen kosti niitin ja Kärpät joutui nuhjakan päätteeksi alivoimalle. Alivoimaa ehti kulua vain puoli minuuttia, kun Lasu yritti purkaa ilmasta, mutta maila osui Haatajan naamaan ja kotijoukkue sai puolitoista minuuttia kahden miehen ylivoimaa, jonka se hyödynsi heti, kun yksinkertaisen pakkikierron jälkeen Kaski sai kiekon toiseen aaltoon Maliselta ja pommitti kilpialakulmaan. Voittava maalivahti olisi torjunut vedon, vaikka se olikin luja. Junnila-Kukkonen-Hakanpää kolmikko hajotettiin toki lahjakkaasti. Lopun alivoiman Kärpät selvitti ja sen jälkeen erässä ei tapahtunut enää mitään maininnan arvoista. Kuriton lammaslauma hölmöili itsensä boksiin jatkuvasti toisessa erässä ja se kostautui ankarasti. HIFK vetäytyi keskialueella pääosin trapiin, mutta Kärpät karvasi edelleen rohkeammin.

Kolmoserään Lasu nostettiin ykköseen, Vesalainen kakkoseen ja Koivisto kolmoseen Ruohomaan loukkaantumisen takia. Päätöserän alussa molemmilla oli paikat avausminuutilla. Ensin Heiskanen syötti takatolpalle Tyrväiselle, mutta Veini liukui eteen ja vastaiskusta Bertrand haki Junttilan lapaa levityksellä, mutta kultakuuppa ei saanut kiekkoa haltuun. Kärpät kavensi kuitenkin heti toisella minuutilla, kun Leskinen voitti laidassa kamppailun ja syötti päätyyn, josta Vesalainen syötti maalin eteen kohti Mäenalasta, mutta kiekko kimposi Kukkoselle takatolpalle ja tämä viimeisteli rystyltä maalin kattoon Thorellin ollessa myöhässä. Heti maalin jälkeen Junttila laukoi slotista suorahyökkäyksen päätteeksi päin Lankista. Sen jälkeen vasta HIFK heräsi oltuaan mankelissa viisi minuuttia. Se sai luotua todella pitkän päätymyllyn, jonka vuoksi Säiliö ja Hakanpää pelasivat ylipitkät vaihdot.

Heti mainoskatkon jälkeen kiekko pomppasi päädystä kaiketi Kukkoselta maalin eteen, mutta Lennu nosti onneksi rystyltä yli ja ohi. Sen jälkeen Kärpät otti taas otteen ja se palkittiin erän puolivälissä. Junttila nosti kiekon kattoon röyhkeän maalille ajon jälkeen. Sitä ennen hän otti kiekon taidokkaasti mukaansa luistimella laidassa Tallbergin paineen alaisena. Hetkeä myöhemmin päätöskympin aluksi Varakas taklasi voimakkaasti Vesalaista ylävartaloon kuten Liivikia finaaleissa 2011. Kärppien kiima päätykiekoissa näkyi koko erän ja se voitti järjettömän määrän kamppailuja kotijoukkueen alueella.

Seitsemän minuuttua ennen loppua Leskinen kilautti tolppaan puolustajan jaloista vasemmasta laidasta. Samassa Kärpät sai ylivoiman, kun HIFKillä oli liikaa pelaajia askissa. Ylivoimalla kesti minuutti saada kuvio kuntoon ja ainut paikka oli Leskisen heitto laidasta maalille. Hakanpää pelasi kakkosylivoimassa ja Vesalainen paikkasi Ruohomaata. Alivoiman jälkeen Petrell heitti ennen sinistä kohti Veiniä ja tämä melkein haparoi kiekon omiin. Viimeisten minuuttien aikana Kärpät piti paineen isäntien alueella, mutta ei saanut luotua kuin puolittaisia paikkoja viivasta, vaikka hyökkäyspään aloituksetkin Kärpät kaapi.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Jatkojen alussa HIFK oli hivenen terävämpi kahdessa avausvaihdossa. Muun muassa Tyrväinen haki vanhanaikaista, mutta Veini piti kulman kiinni ja Eronen pääsi kokeilemaan viivasta vastakiekkoon, mutta veto painui yli. Kärpät pääsi vastaiskuun hyvän käännön seurauksena, kun Leskinen sai kiekon J. Koivistolta oikeaan laitaan ja kuljetuksen päätteeksi lätty napsahti Humalojan lapaan takatolpalle, joka puttasi voittomaalin. Huusin jo mielessäni, että Koivisto on vapaana toisessa aallossa, mutta onneksi tilanne päättyi kuitenkin maaliin. Eronen ei saanut lättyä katki ja Kaski oli myöhässä. Samalla Kärpät ML betsi kirjattiin osumaksi.

Yhteenvetona todettakoon ensimmäisen erän olleen ehkä hivenen jopa vieraiden tasaviisikoin, ainakin mitä tulee maalipaikkojen laatuun. Toinen erä kääntyi isännille vierasjoukkueen jäähysuman vuoksi. Päätöserä olikin sitten melkeinpä yhtä päätä ja Kärppien nälkä ja kiima voittaa kamppailut oli hurja. Se tuottikin palkinnon ja peli venyi jatkoille. Päätöserästä jäi mieleen se, että kun Kärpät sai hurmoksen päälle, jokainen ketju kykeni tulemaan pienillä syötöillä keskialueen yli eivätkä etäisyydet venyneet liiaksi, vaan aina löytyi vapaa pelaaja seuraavasta taskusta, vaikka HIFK koitti puolustaa tarkasti viidellä miehellä siniviivojen välistä aluetta. Kokonaisuus huomioiden parempi joukkue voitti mielestäni.

HIFK:
+ Lankinen oli ihan OK, torjui ne mitkä olivat marjoja, mutta gamesaverit puuttuivat tänään.
+ Puolustajista parhaita olivat Heiskanen ja ehkäpä Varakas. Ensiksi mainittu järjesteli syötöillään tutusti maalipaikkoja ja pärjäsi kamppailuissa ihan OK. Otti toki myös pari rangaistusta huolimattomuuttaan, joista pieni miinus illan esitykseen. Varakas oli hyvin pelin sisällä ja sitkeys alakerrassa vakuutti. Bonusta niitistä Vesalaiseen, joka oli puhdas. Heiskasen tavoin tehotilastoon +1. Kaskelle sitten plussaa maalistaan ja oli kiekollisena tasaviisikoinkin melko luotettava. Nukahti toki voittomaalissa.
- Lievää negaa Kankaanperälle, nukkui hieman kolmannessa maalissa, kun lähti seuraamaan miestä maalin taakse. O'Connor oli tasapaksu ja tasapainotti ihan onnistuneesti Heiskasta. Kakkospari Eronen-Teppo jäi miinukselle. Eronen oli näistä selvästi enemmän kiekossa hyökkäysalueella, mutta laukausten laatu jätti parantamisen varaa. Lisäksi hän ei saanut Vesalaisen ja Leskisen syöttöjä poikki toisessa ja neljännessä osumassa. Teppoa en juurikaan noteerannut kentällä, mutta ei nyt missään nimessä loistanut. Melko tasapaksu peli O'Connorin tavoin.
+ Kotijoukkueen hyökkääjistä kehut kolmosvitjan yksilöille. Malinen keräsi pari passia ja oli ehkäpä paras kahden suunnan sentteri kotijoukkueelta. Aloitusprosenttikin oli 55. Hän oli yksinkertaisesti hyvä ja kirjaimellisesti vahva molemmissa päissä kenttää. Sopanen alusti avausmaalia ja kemia toimii mielestäni Malisen kanssa. Engberg jäi hivenen pimentoon, mieleen jäivät lähinnä ne avauserän jäähytilanteet.
+ Kakkosvitjasta Rask oli energisin vääntäjä ja sai yhden syötön. Thorell teki maalin ja tilaisuuksia oli tehdä enemmänkin. Miinusta sitten siitä, että ei seurannut Kukkosta toisessa maalissa, mutta kokonaisuutena kuitenkin kotijoukkueen ehkäpä se vaarallisin hyökkääjä tässä pelissä. Tyrväinen oli ykkösketjun paras hyökkäysalueella ja parhaiten pelin sisällä mielestäni tuosta kolmikosta kuitenkin. Lisäksi hän oli mukana yhdessä YV-maalissa.
- Nelonen jäi miinukselle. He olivat jäällä, kun Kärpät tasoitti päätöserässä. Kiekollinen peli jäi heiltä melko vajaaksi kaikkinensa. Ehkä Tallberg oli tuon ketjun näkyvin lopulta, vaikka ei saanut Jullea kuriin kolmannessa maalissa. Haataja oli ykkösestä suhteellisen vaisu, pari löysää kutia jotka Veini poimi. Petrellkään ei häikäissyt. Missasi päätöserässä avopaikan ja ei oikein muutoin päässyt paikoille. Alivoimalla toki oli hyvä ja siitä plussaa, mutta hyökkäyspäässä odotin häneltä enemmän.
- Carlsson oli kakkosketjun heikoin, tuloksenteko jäi piippuun ja ei oikein päässyt edes paikoille.

Kärpät:
+ Vehviläiselle voitto, mutta esitys jätti parannettavaa, koska pariin otteeseen hän pomputti pahasti ja unelmailtana kolmas maali olisi ollut otettavissa. Vastapainona Veini sitten otti päätöserän alussa gamesaverin Tyrväisen laukoessa takatolpalta.
+ Kärppien alakerrasta kehut erityisesti kolmelle pelaajalle. Ronkainen keräsi kolme plussaa ja homma toimi Lassen kanssa, vaikka peliaikaa tuli vain reilut 12 minuuttia. Kukkonen puolestaan teki maalin ja oli kiekollisena tänään tavallista rohkeampi siniviivalla eikä vain heittänyt ränniin, vaan pyrki toimittamaan maalille ohi karvaajan. Alivoimalla arvokasta raatamista toki myös, vaikka kahden miehen alivoimalla omissa kolisi. Hakanpäästä jäi mieleen taklaus Petrelliin ja yksi ylipitkä vaihto, mutta senkin hän selvitti ja jaksoi mennä painimaan kulmiin. Kiekollisena ihan jees avauspelaamista ja pelirohkeus oli tapissa kuten on ollut koko kauden.
- Kivihalme oli epävarmin kärppäpakistosta. Nimenomaan kiekollisena olen nähnyt häneltä virtuoosin elkeitä, mutta tänään niitä ei näkynyt, vaan ongelmia oli laitojen läheisyydessä. Yksi hyvä suoritus iltaan mahtui ja se oli kakkoserän jäähyn hankkiminen Heiskaselle. Ykkösparista Koivisto jäi miinukselle ja Heshka nollille. Ylivoimalla varsinkin Heshka oli melko mitäänsanomaton viivapyörittäjä ja uhka puuttui. Alivoimalla puolestaan hän mokasi Thorellin maalissa. Lisäksi hän meni jotenki arasti toisinaan kulmiin, mutta hoiti tilanteet toki usein rauhallisuudellaan. Koivisto paini vahvasti ja pelasi melko neutraalin matsin. Ei häikäissyt eikä pettänyt. Odotusarvo kuitenkin on hänen kohdallaan kova, joten siksi en listaa häntä erityisiin onnistujiin joskaan en epäonnistujiinkaan.
+ Hyökkääjistä minut vakuutti alkuperäinen kakkosketju ja Vesalainen. Viimeksi mainitun ulottuvuus, liike ja teränkäyttö on yhdistelmänä jotain maagista. Heti kun hänet nostettiin kakkosketjuun, seurauksena oli maali. Lisäksi hän vastasi avausmaalista kliinisellä laukauksella. Lasun kamppailupelaaminen päädyssä oli väkivahvaa ja samoin kiekolliset siirrot menivät pääosin omille. Leskinen keräsi kolme passia, yksi illan hahmoista. Osui myös tolppaan päätöserässä. Mäenalanen jäi kiikareille, mutta kemia toimi Leskisen kanssa ja oli pelin sisällä jatkuvasti. Tehoja tulee varmasti noilla esityksillä. Kuulun itse siihen koulukuntaan, joka ei ole ymmärtänyt Mäenalasen saamaa kritiikkiä. Hän on arvokas TOP6-laituri ollut viimeiset kaksi kautta ja niitä ei puissa kasva.
+ Ykkösketjusta Junttila oli pari erää lievä pettymys, kun kiekollista peliä leimasi arkuus, mutta päätöserässä hän paransi reilusti ja teki tietysti hienon maalin.
+ Kolmosketjusta Humalojalla oli jo avauserässä paikka, mutta hän säästi maalinsa jatkoajalle. Muutoin hän pelasi melko tasapainoisen pelin kuten kolmossentteriltä toivookin. Laitureista Junnila oli aika usein siellä missä tapahtui, mutta avauserän turha jäähy ja sitten kahden miehen alivoimalla Kasken vapaaksi jättäminen vievät illan niukasti miinukselle, vaikka peruspörrääminen olikin parempaa kuin esim. nelosketjulaisilla. Toisessa erässä laukoi ohi hyvästä paikasta. Hölmöilyt pois, niin ansaitsee jatkaa rosterissa. Koivisto sai vastuuta tasaisesti, vaikka oli 13. hyökkääjä aluksi. Pelasi alivoimaa ja päätöserässä nousi sitten kolmoseen. Melko virheetön ottelu, pidin näkemästäni. Bonusta syötöstä voittomaaliin.
- Oikeastaan ainut epäonnistuja oli nelosketju, joka mokasi avausmaalissa. Merkkauspelaaminen unohtui, en tiedä olisiko Ikosen sentterinä pitänyt huolehtia Heiskasesta taustalla. Mutta tuon ketjun ollessa muutenkin jäällä kahdessa avauserässä se jäi monesti pyörimään omiin. Päätöserässä toki tuli reipas tasonnosto, mutta kaksi erää he olivat huonoja. Säiliöllä oli purkujen kanssa hieman huolimattomuutta ja Karvinen oli suhteellisen neutraali, peli kului lähinnä raastaessa laidoissa. Ikonen ei hirveästi vakuuttanut edelleenkään, kertaalleen hän laukoi puolustajan jaloista räpylään päätöserässä, sen muistan.
- Bertrand oli hutiloiva kiekolla ja jäi vähän pelin ulkopuolelle. Ruohomaan ilta päättyi toisessa erässä. Sitä ennen hän ei sen kummemmin häikäissyt, vaan jäi Lasun varjoon. Ylivoimalla varsinkin Ruohomaan ja koko ykkösketjun suorittaminen oli huonoa ja mielikuvituksentonta. Silti kuitenkin ykkönenkin oli sellainen tasaviisikoin, että omissa ei tarvinnut pelätä kuten nelosketjun kohdalla parin erän ajan.
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Aika tyhjentävä selostus pelistä tuossa edellä....

Nyt kun pelin uudelleen katselleena naputtelen, meni kyllä onneksi voitto oikeaan osoitteeseen. Kärpät oli oikeastaan kaikilla osa-aluilla parempi, Lankisen ja Vehviläisen kaksintaistelu meni tasan.

Pähkäily:
Voisiko muka olla niin, että DDR:n kapeampi kaukalo suosiikin Kärppiä? IFK ei pääse niin pyörimään karvauksen alta pois tilan loppuessa...?
 

JaniK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pähkäily:
Voisiko muka olla niin, että DDR:n kapeampi kaukalo suosiikin Kärppiä? IFK ei pääse niin pyörimään karvauksen alta pois tilan loppuessa...?

Tätä olen itsekin ihemetellyt, mutta näin se näyttäisi olevan. Myös noissa runkosarjan lopun backToback peleissä Kärpät pelasi paremmin Helsingissä.
 

Nick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Huippupeli. Hienoa maalivahtipeliä, jokseenkin kateeksi käy näin Ässien pelejä paljon seuranneena.

Huvittavaa, vaikkakin täysin toissijaista oli studion Lankinen-Vehviläinen -jutustelu; Kasken vedon Lankinen olisi kuulemma torjunut, mutta Vesalaisen ranne oli mahdoton.. Lankinen on kuulemma selvästi liigan paras maalivahti tällä hetkellä.

On, on erittäin hyvä molari, mutta on siellä muillakin oikein hyviä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös