Tärkein arvosi?

  • 2 816
  • 22

Mikä on tärkein arvosi?

  • Koti

    Ääniä: 110 45,3%
  • Uskonto

    Ääniä: 7 2,9%
  • Isänmaa

    Ääniä: 37 15,2%
  • Ei mikään näistä

    Ääniä: 89 36,6%

  • Äänestäjiä
    243

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Äänestin koti, mutta mielelläni olisin ottanut mukaan vaihtoehdot, uskonto ja isänmaa. Koska yksi vain oli mahdollista, niin koti.
 

JanJ

Jäsen
Tää voisi keskusteluna toimia ihan ok, mutta kovin on suppea äänestys. Missä on veri ja kunnia? Työ vapauttaa?
 
Ehdottomasti koti. Isänmaa ja uskonto arvojen pleijareissa varsin yhdentekeviä, jonkun Bluesin luokkaa.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Noista kolmesta vaihtoehdosta koti.
Uskonto on täysin yhdentekevä "arvo", se on jokaisen henkilökohtainen asia.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Tärkein arvoni on oma terveys, kärjistettynä hengissä pysyminen. Millään muulla arvolla ei ole mitään merkitystä sen jälkeen kun terveys pettää. Esim. kodista, perheestä, lapsista, isänmaasta tai mistään muusta itselle tärkeästä ei voi pitää huolta, eikä juuri nauttiakaan ilman omaa terveyttä. Terveys on perusedellytys kaikkien muiden arvojen ylläpitämiselle.
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Käsittääkseni ketjun avaaja haluaa äänestäjän valitsevan juuri näistä vaihtoehdoista eikä lukea kitinää siitä, kun terveys, lätkä ja seksi eivät ole ehdokkaina.

Kodissa ja isänmaassa on paljon samaa. Vituttaisiko enemmän, jos oma koti palaisi vai kaikki Suomen kodit palaisivat(paitsi omasi), ts. isänmaa? Tässä tapauksessa tärkein arvo on jälkimmäinen. Mutta arkielämässä jonkinlainen kotipesä on jokaiselle(paitsi HC-uskonsoturille) tietysti tärkein arvo näistä kolmesta.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei mikään listalla olleista, lähimmäksi pääsee koti mutta sitäkin tärkeämpi on terveys - joten siksi äänestysvaihtoehdoista viimeisin.

Uskonto ja isänmaa ovat täysin toisarvoisia arvoja minulle, etenkin ensinmainittu mutta yhtälailla jälkimmäinenkin "arvona" on korvattavissa toisin kuin esim. terveys.

vlad.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Olen toki ylpea suomalainen, mutta Isanmaa sinallaan, eli Suomi, ole enaa sillalailla lahella sydanta. Monet vuodet on tullut jo asuttua Suomesta poissa ja siella tuskin enaa koskaan tulen asumaan, joten se tasta suljetaan heti pois.

Uskonto on taas aina edustanut mulle ihmisjoukkoa, jolla ei ole mitaan mista tarrata kiinni, joilla on huono itsetunto ja jotka haluavat tehda kaiken laumassa ja siten uskotella muille, etta "nain pitaa elaa". Lisaksi tama maailma olisi paljon parempi paikka, jos uskonnot olisi laeilla kielletty. Itse uskon tiettyihin asioihin ja tietyilla tavoilla. Niita ei vain ole kirjoihin kirjoitettu eika niista pitanyt koulussa saada arvosanaa. Toistaiseksi hommat on toimineen ok.

Jaljelle jaa koti. Koti on siella mihin laitan hattuni. Koti on siella missa on rakkaani. Koti on siella missa voin sanoa, etta "tassa on hyva olla". Juuri nyt se on taalla. Missa viiden vuoden kuluttua? Sita ei tieda viela kukaan.
 

JanJ

Jäsen
HN löytänyt elämänkumppanin? Hienoa!

Noista kolmesta arvosta uskonto on 0, isänmaa on vaan asuinpaikka ja koti on missä sattuu. Eli enpä anna ääntäni millekään nyt tyrkyllä olevalle vaihtoehdolle.

Jos Perhe olisi ehdolla, sille voisin ääneni antaa.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Isänmaa ja koti näistä vaihtoehdoista parhaat. Koti on siellä missä sydän ja sydän siellä missä perhe. Ja perhe on ehdoton ykkönen.
Uskonto on vain hyvä tekosyy polttaa erivärisiä kavereita liekinheittimellä.
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Panzerfaust kirjoitti:
Käsittääkseni ketjun avaaja haluaa äänestäjän valitsevan juuri näistä vaihtoehdoista eikä lukea kitinää siitä, kun terveys
Käsittääkseni siellä on myös vaihtoehtona "Ei mikään näistä", jonka valitsin ja perustelin. Yritä päästä sen yli. Keskustele vaikka jonkun kanssa ja muista, että alkoholi ei ole ratkaisu.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Esitetyistä vaihtoehdoista koti. Vastasin kuitenkin "ei mikään näistä" ja jos arvo pitää yhdellä sanalla määrittää niin sanon rehtiys. Toinen hyvä termi voisi olla suomalaisuus, mutta sekin on alkanut tässä pikku hiljaa hämärtymään joten en rohjennut sille linjalle lähteä. Joka tapauksessa olen sellaisen rehdin ja rehellisen miehen on tehtävä mitä miehen on tehtävä -asenteen kannattaja ja se merkitsee myös arvona minulle ehkä enemmän kuin mikään muu. Tietenkin nämä terveydet ja muut ovat myös tärkeitä, mutta tällä kertaa näin.
 

solamnic76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlos Tevez... siis punaistako pitää kumartaa?
Olisin kaivannut vaihtoehdoksi optiota "Oma perse". Vaikka oma perseeni onkin itselleni kaikkein tärkein arvo maailmassa, niin pidän omaa persettä laajempana käsitteenä johon kuuluu oma poika ja läheisimmät ihmiset, enkä niinkään fyysisenä paskaa tuottavana elementtinä torston alapuolella.

Eli suomeksi sanottuna tärkein arvo on oma ja läheisten hyvinvointi kaikissa tilanteissa. Tosin jos ryssä hyökkäisi tänne niin isänmaa olisi aika korkealla arvostuslistassa. Me suomalaiset kun ei oikein tykätä että tänne tullaan kutsumatta.
 

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä kaikkein tärkein arvo on raha. Itseasiasssa tuntuu että se on nykyään ainoa arvo. Sitä pitää saada aina vaan lisää itselle, millään muulla ei ole mitään väliä. Kännissä oleminen on toinen arvo, mikä on vahvassa nosteessa. Kaljaa pitää saada juoda aina ja joka paikassa, oli sitten kyseessä lapsimessut tai keittiöremontti.
 

scholl

Jäsen
Arvomaailma koostuu niin monista arvoista, että niitä on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen. Voisin kuitenkin veikata, ettei mikään noista kolmesta.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
scholl kirjoitti:
Arvomaailma koostuu niin monista arvoista, että niitä on vaikea laittaa paremmuusjärjestykseen. Voisin kuitenkin veikata, ettei mikään noista kolmesta.
Pahus... kun näin tuolta tuoreimmista viesteistä että scholl on kirjoittanut tähän ketjuun niin sormet täristen napsauttelin touchpadia (josta en perkele saa tappingia millään pois päältä..). Pettymys oli suuri, ei selvinnyt mitään.
 

Ender00

Jäsen
Nyt 6 päivää kyselyn aloittamisesta voidaan vilkaista saldoa.

FutisForum
Mikä on tärkein arvosi?
Koodi:
Koti               32%  [28] 
Uskonto             2%  [2] 
Isänmaa             4%  [4] 
Ei mikään näistä   60%  [52] 
 
Total Votes : 86
Jatkoaika
Mikä on tärkein arvosi?
Koodi:
Koti               44.65% [96]
Uskonto             3.26%  [7]
Isänmaa            15.81% [34]
Ei mikään näistä   36.28% [78]

Äänestäjiä: 215

Mitä näistä sitten pitäisi päätellä?
Jääköön jonkun graduntekijän murheeksi.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Omat tuntemukseni arvoista ovat kuta kuinkin toisaalla, ilman kunnollista ja reipasta seksuaalielämää en viitsi näitä polkuja tallata, se missä homma tapahtuu kotona isänmaassa tai kirkossa ei ole niinkään olenaisen tärkeää. Tärkeintä on syke, elämän syke !

veini
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Empatia. Autoni ovi on aina auki liftaritytöille, jotka ovat kyytiä vailla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös