Pitäisikö FIFA:n jalkapallon 2018 MM-kisat siirtää Venäjältä muualle?

  • 9 079
  • 78

Pitäisikö FIFA:n jalkapallon v. 2018 MM-kisat siirtää Venäjältä muualle?


  • Äänestäjiä
    159
  • Poll closed .

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Juuri näin ja siksi toisekseen tämä tarkoittaisi sen luokan taloudellista turskaa erilaisten korvausten muodossa ja myös suorastaan häpeällistä arvovaltatappiota FIFA:n hopealusikka/norsunluutorni-klaanille, että ei tule ikipäivänä tapahtumaan vaikka ryssät räjäyttäisi mafiosojen pääkonttorin Sveitsissä atomeiksi. Niin saatanan rumaa touhua tuo FIFA:n(kin) rötvääminen on ollut jo vuosikaudet, että aivan utopistista edes miettiä tällaisia. Seuraavaksi sitten sivistysmaat Qatar ja Marokko niin johan jumalauta on taas viety potkupallon ilosanomaa köyhille ja kipeille!

Ei olisi yhtään haitaksi jos nyky-FIFA saisi paitsi taloudellisen jättitappion myös arvovaltatappion. Luulisi, että erityisesti eurooppalaisilla jalkapallon suurmailla ja UEFA:n ykköstykeillä olisi varaa ja jopa haluja pistää FIFA:n toimintaa uusiksi tai jopa irtaantua sen toiminnasta ja perustaa oma pulju, jos/kun FIFA vajoaa yhä syvemmälle korruptioon ja häikäilemättömyyteen.

Ei nykymeiningissäkään ole mitään järkeä, kun Saksan, Espanjan tai vastaavan suurmaan äänivalta on yhtä suuri kuin minkä tahansa piskuisen hevonvittumaan josta syydetään lahjuksia FIFA:n johtajille solkenaan. Tai sitten esim. Qatarin kaltainen maa pumppaa rahaa leopardihatuille joiden kotimaissa jalkapallojen nahkakin on jo syöty nälänhädän takia, mutta joiden isot porhot ottavat mielellään lisää käteistä ja äänestävät Qatarin kisaisännyydestä.

B-suunnitelma vain käyttöön ja kisat pikavauhtia Saksaan ja/tai Englantiin. Ei edes haittaisi, vaikka pelattaisiin vasta ensi kesänä, kunhan Venäjällä ei pelattaisi kisoja lainkaan, tai korkeintaan jotkut naurunalaiset tynkäkisat.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Ei olisi yhtään haitaksi jos nyky-FIFA saisi paitsi taloudellisen jättitappion myös arvovaltatappion.
Joo ei olisi tietenkään pätkääkään haitaksi, pätee myös lähes kaikkiin muihinkin "länsimaisiin" laitoksiin, jotka ovat paisuneet totaalisesti yli oman aatteensa ja haalineet käsittämättömän määrän valtaa&massia. KOK nyt etunenässä. Joutuu vaan olemaan sen verran kyyninen, että ei tälläista nyt vain tapahdu, sillä niin isoja kenkiä on tuolla joko ihan istumassa palleilla tai vähintään kulisseissa nytkyttämässä. Enkä nyt sitä ihan koko järjestelmän romahtamistakaan jaksa toivoa, vaikka kyllä sekin sieltä vielä tulee. Ja saa tulla kun on tullakseen.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Enkä nyt sitä ihan koko järjestelmän romahtamistakaan jaksa toivoa, vaikka kyllä sekin sieltä vielä tulee. Ja saa tulla kun on tullakseen.

Tuskin koko järjestelmä romahtaa sinänsä, mutta kyllä tähän järki saadaan Qatarin jälkeen.

Pohjois-Amerikka voisi olla hieno, Kanada järjesti todella hyvät naisten kisat 2015. Marokko on lähellä Eurooppaa ja se saadaan järkiinsä ja kurissa pidettyä.

Sitten onkin jo 2030-luku ja maailma ei ainakaan huonommaksi ole voinut mennä sillä nykysekoilijat ovat jo Honkanummella.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
FIFA tunnetusti on erittäin tarkka siitä, että politiikka ja jalkapallo pidetään erillään toisistaan. Aika ajoin saamme mediasta lukea, miten milloin mikäkin maa saa FIFAlta ukaaseja tai jopa rangaistuksia siitä, että maan hallitus on puuttunut paikallisen jalkapalloliiton asioihin.

Näin muodoin onkin siis ihan selvää sattumaa, että tulevissa jalkapallon maailmestaruuskilpailuissa Venäjällä ei nähdä yhtään Brittiläistä tuomaria. Kyseessä on ensimmäinen kerta sitten vuoden 1938 kun näin tapahtuu.

Fifa confirms no British referees will take part at Russia World Cup | Football | The Guardian
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös