Otteluseuranta 29.–30.3.2018

  • 1 967
  • 15

Zohan

Jäsen
Yön matsit

02:00 Boston - Tampa Bay
02:00 Buffalo - Detroit
02:00 New Jersey - Pittsburg
02:30 Ottawa - Florida
03:00 Minnesota - Dallas
03:00 Nashville - San Jose
03:30 Chicago - Winnipeg
04:00 Calgary - Columbus
05:00 Vancouver - Edmonton
05:30 Los Angeles - Arizona

Mielenkiinnolla odotellaan onko se Borgströmin debyytti tänään. Kuitenkin täällä seurataan Floridan taistelua pudotuspelipaikasta.
 

Zohan

Jäsen
NHL.comin sivuilla ainakin näkyy Borgström kokoonpanossa olevan! Kolmosketjun keskellä. McGinn ja McCann vierellään.
 
Viimeksi muokattu:

Zucker #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Ilves
Eipä ole Ryan McDonagh ollut kyl omalla tasollaan loukkaantumisen jälkeen uudessa seurassa. Nytkin melko räikeä virhe omalla alueella, joka kostautu maalin muodossa. Tästä hyvän erän pelanneelle Bruinsille hyvää momentumia entisestään ja nyt ylivoimalla jo 2-0.

Viihdyttävää kiekkoa Atlanticin kahdelta kärkijengiltä. Huomaa, että tärkeästä pelistä kyse. Boston menee voitolla Tampan ohitse divisioonan piikkipaikalle.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Aikamoinen tasoero on Bostonin ja Tampa Bayn välillä, vaikka pitkään mentiin maalittomassa tilanteessa. Aivan erän lopulla McDonagh toheloi omalla sinisellä, 2-1-yv-hyökkäys, josta 1-0. Heti perään yv:llä 2-0. Laukaukset 16-6 1. erän jälkeen.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Krug pelaa kyllä niin kovalla tasolla tällä hetkellä ettei oo enää varmaa onko Bruinsin 2 parasta pakkia loukissa. Aivan uskomatonta kiekollista röyhkeyttä!
 

Rambokala

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Borgström pelannut vasta muutaman vaihdon, mutta sijoittuminen on ollut suht vakuuttavaa, ei näytä eksyneeltä. Hyvä Barkovmainen takakarvaus ja kiekonriisto tuli myös äsken.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös