Ketjukoostumukset kaudella 2017–2018

  • 85 632
  • 431

Camo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Saa nähdä minkälainen kokoonpano saadaan tänään puolustuksen osalta kasaan. Maalahti tippui edellisen pelin kolmannessa erässä pois ja ei matkustanut Turkuun ollenkaan. Jos Carson ei ole toipunut, niin kyllä tosi ohuella pakkikalustolla mennään.
 

Sigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Bruins
Maarnela ykkösparissa, jepjep. Voiskohan noita jakoja vaihtaa, Tepsin Forsströmille löytyis paikka SaiPan ykkösestä? No mut varmaan käytännössä mennään viidellä pakilla: Denisov, Lappalainen, Vaakanainen, Sneck, PSN. En haluaisi olla pessimisti, mutta eihän tuo puolivälieräjoukkueen pakistolta kuulosta.
 

Spac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sarı ve siyah, HIFK, Ketterä
Maarnela varmaan taas aika vähillä minuuteilla, ainakin alkuun. Kyllä vähän ketuttaa, että ei tullut yllätystä ja saatu Löfmania jostain ihmeestä kaivettua kokoonpanoon. Eikös Kallio ja Denisov ollut yksi taistelupari? Silti hävittäisiin. Sieltä pitäisi Denisovin noutaa samalla Palve ja Perrinkin. Sen jälkeen Monni riehaantuu ja tekee 3+2.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Joo-o...Meiltä Maalahtikin pois ja Tepsille Kallio sisään...ei tää hyvältä näytä ja realisti minussa valmistautuu melko vääjäämättömään tappioon lukemin 4-1...aina toki pieni toivo on, joten katsellaan.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Lienee turha toive, mutta olispa miellä joku pakki pelikunnossa huomiselle. Jospa Maalahtikin jäi kotiin varotoimenpiteenä ajatuksella jos vielä torstaina pelataan niin sitten hänkin on pelaamassa.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Jääkö Oksanen vähän pimentoon tossa ketjussa. Nostaisin itse takaisin ykköseen Tanuksen tilalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös