Patrik Carlsson HIFK:hon

  • 81 103
  • 332

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
5+4 viiteen matsiin. Ihan ok suoritus. Heitin puoliksi toiveena ja puoliksi mutulla ennen sarjaa, että Purre on kevään mies, ja sitä hän todella on. 4 maalia yhteen matsiin on ihan huikea suoritus. En olisi uskonut että tämä tyylikäs zentlemänni lyö JYP:n Suomeloille ja Puustisille jauhot suuhun tässä sarjassa. Hieno pelaaja, joka on paljon muutakin kuin vain tehopisteet.
 

Nigi

Jäsen
Täällä yksi suolaaja. Väärässä olin. Aloituksia ei edelleenkään osaa ottaa kuin satunnaisesti, mutta ehkä tällä saa jotain anteeksi. Sama tahti vaan loppuun asti, niin lupaan rakentaa patsaan Purrelle Töölöön.
Helposti sitä tunteella elävät fanit alkavat suolaamaan, jos pelaaja ei vastaa odotuksia tai palkkapussia. Tärkeintä kuitenkin on suoraselkäisesti nostaa käsi pystyyn ja nauttia omien esityksistä. Tsemppiä kevääseen Porista!
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se oli vuoden mittainen visiitti se. Ihan OK pelaaja, muttei missään nimessä korvaamaton. ”Tehomies” on aika vahvasti sanottu, mutta mediahan sen keksi. Runkosarjassa kolmosen sentterin tehot, pleijareissa hyvät kymmenen pistettä, joista tosin puolet tuli yhdessä ikimuistoisesta matsissa Jyväskylässä.

Matka jatkuu takaisin Frölundaan. Tack och adjö.

https://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/...kihyokkaajansa-frolundalle/6881360#gs._I9o_2k
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Juu ei tule ikävä kyllä. Välillä väläytteli muutaman matsin hyviä sarjoja, että kuinka hyvä hän voisi olla, mutta kun ei vaan ole. Hyvä pelaaja, ammattilainen. Tehoton kolmoskentän juhta, varmasti omaa kapteeni ainesta kyllä.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Kallis ja keskinkertainen, eli tyypillinen Nybarihankinta. Hyvä veto Salmelaiselta laittaa nämä Nybiksen ylipalkatut jannut ulos jengistä. Toivottavasti ei kuitenkaan paikattaisi Santalalla, joka ei välttämättä ole ylipalkattu. Pikemminkin yli-ikäinen.
 

Burnittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Blackhawks, Chiefs, Liverpool
Linnavalli paljasti tuossa Raskin haastattelussa että kaveri pelas vuodenvaihteen jälkeen loppukauden olkapää paskana, ja siitä huolimatta painoi mm. muuan jyväskylän pelissä 4 maalia.
Oli kyllä huikea ukko. Ottaisin takaisin anytime. Elkins V2.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös