Marco Insam

  • 56 587
  • 326
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei nyt oikein aukea. Eivätkö nuo ole ihan hyviä esimerkkejä pelaajista, jotka pystyivät nousemaan isoihin rooleihin omalla tekemisellään ilman mitään armopaloja peliajan suhteen? Eihän pelipaikkansa ansaitseminen sitä tarkoita, että jokaisen pitäisi tasostaan riippumatta kaavamaisesti aloittaa nelosessa ja vuosien varrella nousta hiljalleen isompaan rooliin.
Jep. Onhan Mika hyvä esimerkki siitä, kuinka oli tuolla mestaruuskaudella ihan eri jätkä kuin aiempina vuosina. Toisen ison stepin Mika otti viime kesänä, olisi periaatteessa hauska nähdä nykykuntoisen Mikan tuloskyky Liigassa.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tää nyt on aika asiaton viesti, kun varsinkin Niemen ja Elon potentiaali kärkikenttiin on ollut aina tiedossa. Ei ole mitenkään tarvinnut "raivata" sitä tietä vaan aloittivat ehkä alhaalta (Niemi tosin ekalla kaudellaan pelasi ykkösketjussakin).

Niemi pelasi pitkään A-nuorissa, hänelle annettiin mahdollisuus, jonka hän käytti. Tosin hän painui seuraavilla kausilla alaketjuihin, josta hän taisteli tiensä ylös. Elo tuli Poriin epäonnistuneena lupauksena, pelasi kolmosketjussa, josta raivasi työnteolla paikan ykköskenttään. Ihan vastaavasti Varttinenkin pelaisi tällä hetkellä Ässien ykkösessä, jos olisi tehnyt Insamin verran maaleja syksyllä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös