Marko Anttila Jokereihin

  • 205 609
  • 788

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sivulta 3. löytyi Anttila.

Konkurssiin mennyt vähittäiskaupan ketju ei paljoa paina kun Anttila näytti tänään myös taistelijan HAMPAAT!

On se uskomaton juttu kun kulmassa pyörähtää niin vastustaja on heti kaksi metriä perässä.

Ekassa erässä yksi parhaimpia.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Uskomaton äijä. Äijä!

Onneksi Marko on kiinnitetty pitkällä sopparilla.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Anttila pelasi varmaan eilen kuumeessa koska mikään ei onnistunut ja liike sairastumisen johdosta todella nihkeää.

Nyt Beroccaa aamulla naamariin ja sloganilla "tästä tulee hyvä päivä" voitto kotiin! Pikaista paranemista!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Heh, hauska on lukea noita ensimmäisien sivujen viestejä Anttilan tulosta Jokereihin.

Vaikee kuvitella nykysin neloskenttää ilman mörköä. Toivottavasti ensi kaudella taas nähdään parasta Anttilaa! Meidän venytetty Jagr, hieman huonommilla käsillä vaan, mutta pidemmällä mailalla ja kovemmalla lämärillä.

Vieläkin silmissä pyörii Markon kumautus Kazania vastaan, vaikka sitä kiekkoa ei kukaan ehtinyt nähdäkkään!
 

Gemondo

Jäsen
Marko Anttila myi juuri minulle lipun perjantain peliin!
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienosti Anttila pelasi joukkueeseen yhteishenkeä! Grant arvosti aivan varmasti.

Naama punoitti kuin naapurilla Liiga aikoina.

Kiitos Anttila!
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Kyllä hymyilytti koko pelin loppuun kun Mörkö takoi vastustajan rotan koppiin ommeltavaksi. Oikea-aikainen kuitti varmasti hitsaa myös joukkuetta kasaan. Se hymyilyttää vielä hieman lisää.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Mörötä hieno suoritus hieman harmaalla olevan taklauksen jälkeen. Lisäksi plussat Marjamäelle ettei noissa ole kieltoa päällä vaan mennään näyttämään ettei näitä katsota sormien läpi. Studiossa taklaus käytiin läpi ja Jalosen kommentit tulkiten se piti painaa loppuun ja ei jäähyä olisi ollut oikea lopputulos, mutta nyt on Jokerit antanut näytön kuinka noihin reagoidaan.
 

Moses

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mörölle helvetisti propseja, tuli ihan kotisohvalta noustua ja hurrattua kuitille. On se eläin.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mörkö Anttila parantanut edelleen viime kaudesta. Varsinkin peliäly ja oikea aikaisuus ovat läsnä kun tämä korsto painelee kentällä menemään.

Jätkä ei hätäile ja säntäile keskitason motoriikalla kuten nuorempana vaan vaikuttaa kentällä laskelmoivalta ”supertietokoneelta” joka miettii siirron tai kaksi eteenpäin peliä.
 

Buster

Jäsen
On ollut alivoimalla läpiajossa tällä kaudella myös varmaan ainakin 4-5 kertaa varovasti muistellen ja ykkösalivoimajuhtana Jokereilla av edelleen sarjan toiseksi paras. Sitten vielä nelosvitjasta sisäisen pörssin nelosena ja maalipörssin kakkosena, sekä 11 peliin +9. Ei löydy enää ylisanoja, miten loistavasti pelaa. Ehkä vähän harmi kun on 33-vuotias, sillä meren toisella puolella voisi aika monessa paikassa muutoin kuola valua suupielistä. Hienosti on kehittänyt Marko itseään varmaan jokaisella osa-alueella. On enempi kestävyyttä, samoin ehkä myös nopeutta ja käyttää poikkeuksellisiä avujaan joka päässä kenttää. Vaikka voisi olla tuon kokoiseksi vielä vahvempikin suojaaja, niin hyvin pitää siinäkin kiekkoa kaukana suojassa ja ottaa kontaktia pakkiin, jonka jälkeen irtautuu.

Yhtälailla siinä vierellä myös Mika Niemi ollut myös jälleen vakuuttava. Luulisi, että on Jalosella maajoukkueen peräsimessä aika mukavaa kun on pari tälläistä palasta kahden suunnan rooleihin ja alivoimalle. Vielä Pihlström jos pääsee mukaan ja näiden miesten tasolle, niin siinä saa taas hykerrellä kun vastustaja on pesukoneessa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yhtälailla siinä vierellä myös Mika Niemi ollut myös jälleen vakuuttava. Luulisi, että on Jalosella maajoukkueen peräsimessä aika mukavaa kun on pari tälläistä palasta kahden suunnan rooleihin ja alivoimalle.

Vaikken muiden pelejä olekaan nähnyt niin Niemi - Anttila on varmaan liigan dominoivin kaksikko alivoimalla tällä hetkellä. Anttilan ulottuvuus aiheuttaa suuria vaikeuksia vastustajalle jo keskikentällä ja Niemi on todella hyvä laittamaan lapansa oikeaan paikkaan katkoja varten.

Täytyy kyllä nostaa hattua Markolle. Selvästi duunia on painettu kaukalon ulkopuolella ja on tällä hetkellä ehdottomasti yksi joukkueen tärkeimpiä pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo, kyllähän Anttila on niin kova alivoimalla, että kohta varmaan kierot tuomarit alkavat jättää selviä jäähyjä puhaltamatta Jokereille. Ettei Mörkö pääse pelaamaan alivoimaa. It could happen, you know.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Anttila on kyllä harvinainen pelaaja siinä mielessä että ilman valmentajan tarkkaa silmääkin näkee hänen kehittyneen pelinsä eri osa-alueilla oikeastaan koko uransa ajan yli 30-vuotiaaksi asti. Toki aivan liian hidas kehityskaari NHL-junaan, mutta moinen määrätietoisuus herättää kyllä kunnioitusta.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Sitten vielä nelosvitjasta sisäisen pörssin nelosena ja maalipörssin kakkosena, sekä 11 peliin +9. Ei löydy enää ylisanoja, miten loistavasti pelaa.

Eikä listasta pidä unohtaa mitä tapahtui, kun Grant ajettiin laitaan. Anttila oli varmaan kaikkien mielestä aikanaan huumorihankinta, mutta niin vain jätkä on nostanut itsensä tasolle, mitä varmaan kukaan ei osannut odottaa. Naureskelin itsekin Anttilan sopparille, mutta jälleen kerran osoitus miksi olen fani enkä pelaajatarkkailija taikka valmentaja.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Eikä listasta pidä unohtaa mitä tapahtui, kun Grant ajettiin laitaan. Anttila oli varmaan kaikkien mielestä aikanaan huumorihankinta, mutta niin vain jätkä on nostanut itsensä tasolle, mitä varmaan kukaan ei osannut odottaa. Naureskelin itsekin Anttilan sopparille, mutta jälleen kerran osoitus miksi olen fani enkä pelaajatarkkailija taikka valmentaja.

Ihan hauskahan on noita ekan sivun juttuja lukea. Tekis mieli sanoa, että olin oikeassa.
 

Buster

Jäsen
Eikä listasta pidä unohtaa mitä tapahtui, kun Grant ajettiin laitaan.
Joo, ja jätin kanssa ehkä sen häikäisevimmän osa-alueen pois, eli loistavan riistopelaamisen. Tekee sen todella näppärästi ja tietää milloin, sekä miten iskeä. Ei joudu roikkumaan ja onkimaan turhaan, jolloin tulee harvoin boksia. Ja kuitenkin ajautuu varmaan eniten noihin kaksinkamppailuihin ja riistotilanteisiin hyökkääjistä pelityylinsä kautta. Tai siis ainakin laitureista.

Ehkä hienointa on se, miten saa vastustajat näyttämään noissa aivan hölmöiltä. Eivät ole tottuneet siihen, että joku sieltä jostain kolmen metrin takaa jo kykenee riistolle ja vielä kuinka nopeasti, sekä helposti se kiekko lähtee siitä vihulaisen lavasta parhaimmillaan. Siinä pitäisi jo vastustajan kiekollisten pelaajien alkaa ehkä vähän tiedostaa, että milloin #12 on tulossa iholle tai selän takana. Hyvin pitää kanssa sitä mailaa yleensä vähän lähempänä kroppaa ja sitten lähtee ojentamaan yhtäkkiä sen välimatkan kiekkoon umpeen. Vaikka toki tuossa on myös se tarkoitus, ettei menisi syötöt siitä oman paketin läpi. Mutta tekee mielestäni samaa myös takakarvatessa.

On hienoa katsoa ja pakko arvostaa, että tuntuu kehittyvän edelleen jatkuvasti. Jokaisella KHL-kaudella vain parempi ja parempi. Toivottavasti löytyy keinot olla tälläisessa vireessä loppukaudestakin.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Anttilalla on se kuuluisa kolmen metrin maila. Alivoimalla aivan järjettömän kova äijä. Kuinka monesti onkaan vastustajan pakkipakki syöttö katkennu Anttilan mailaan.

Ja en oo vieläkään saanu silmistäni sitä låmäriä Kazania vastaan...
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
22 maalin tahdissa! Miettikääpä millaiset maalimäärät olisi taulussa jos käyttäisi edes joka toisen lukuisista läpiajoistaan. Todennäköisesti tahti hieman laantuu kauden mittaan, tai mistäs sitä tietää. Harmi, että Lempäälän jätti ei saa levätä maajoukkuepaussia, eikä Jokereilla riitä terveet ukot antamaan mahdollisuutta huilivuoroihin tällä hetkellä. Tai periaatteessa riittäisi antamalla kahden suunnan kundeille näytönpaikkoja, mutta sitä tuskin tapahtuu.

Aivan jumalainen neloskentän jätkä. Raastaa, riistää, katkoo syöttöjä, dominoi alivoimalla sekä kiekollisena kulmissa ja kaiken lisäksi maaliverkko heiluu. Puolustaa joukkuetovereitaan tarvittaessa nyrkein, antaa karmeita taklauksia vastustajiin ja niin lämäri kuin ranne lähtee lujaa.

Olisi ihan hauska nähdä Anttilaa ylivoimalla kokeilemassa onetimereita tolla vedolla tai sitten N.Jensenmäisesti tavallaan väärältä puolelta virittäen. Maskihommissahan Marko oli Jalosen ensimmäisellä kaudella ainakin alkukaudesta ylivoimissa. Toisaalta lisäminuutit rupeaisivat väkisinkin verottamaan muuta tekemistä jäällä noin isolla miehellä.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Anttilan kannalta harmi, että on löytänyt sen ns. oikean roolinsa vasta tässä vaiheessa uraa. Jos hänestä ei olisi väkisin koitettu leipoa ykköskentän snipperia, niin olisi nykyisellä roolilla kolkutellut NHL:n portteja noin 10v sitten. Nykyiseen järjettömän kovatempoiseen NHL:ään ei toki olisi ollut edes silloin mahdollisuuksia, mutta peli oli myös rapakon toisella puolella erilaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös