To 22.3.2018 Ässät - Kärpät (puolivälierien 2. ottelu)

  • 8 703
  • 56

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässät oli vähän edellä ja ansaitsi voittonsa.

Harmi juttu tuo Koiviston loukkaantuminen. Toivottavasti ei käynyt pahasti. Tällä kaudella Ässäfaneille tullut turhan tutuksi tärkeiden äijien loukit.

Lauantaina jatkuu, josko olis sillon se ryöstön paikka.
 

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
Sulkijalihas ei meinaa kestää näitä paniikkipyörintöjä johtopelien lopussa. Kiva se on silti johtaa, ei siinä mitään.
Ei ollut Rynnäksen päivä tänään, mutta en lähtisi ihan noin lujaa bussin alle heittämään mitä osa oululaisista tuolla kaverin omassa ketjussa jo tekee. Tänään paska peli, mutta tiistaina esim. oli todella hyvä.
Mutta miten vaan. Vaikka Veiniä seuraavaan sitten.

Tuomaritoiminta oli muuten ihan jees, mutta pilli oli vähän liian herkässä puolin ja toisin. Kun ei se kuitenkaan niiden homma ole ottaa roolia playoffeissa. Ymmärtääkseni.

Ruohomaa on aika taituri ja Kärpillä on muutenkin ihan huikeasti yksilötaitoa. Vielä kun toimisi nuo joukkueella hyökkäämiset, niin olisi tämän kauden mestari siinä. Vielä ei ole Kärpät kuitenkaan vakuuttanut - mekin roikutaan mukana ja ollaan väläyksittäin parempia.

Kotkaniemi voisi unohtaa tuon jättösyötön repertuaaristaan. Useammin söhlännyt kuin onnistunut.
Insam teki maalin. Herrijee. Ja Blood myös. Kärjen maali oli suorastaan seksikäs syöttöineen kaikkineen. Maalintekijä-Bertrand laukoi logoon useammankin kerran. On se edelleen sama jätkä. Hakanpää paransi ensimmäisestä pelistä huomattavasti.
 

Old referee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, tuomarit
Koosteen pääsin juuri katsomaan. Enpä suolaisi pelkästään Rynnästä. Suorastaan surkeaa puolustamista kahdessa Ässien viimeisessä maalissa. Ensin Lasu hukkaa Kärjen maalin edustalla ja jälkimmäisessä Ronkainen päästää Insamin ajamaan vapaasti maalille. Insamhan saa mailan laukauksen väliin ja tämän vuoksi kiekko ei tartu Rynnäksen varusteisiin. Bloodin maali näytti helpohkolta, mutta tekikö sinä Kärppä-peluri maskia. Huippupelissä nuo molemmat olisivat tarttuneet, peruspelillä ne menivät maaliin. Oikea reagonti valmennukselta kuitekin heittää Vehviläinen maaliin, antoi myös Veinille signaalin, että häneenkin luotetaan. Ässät tarttui nyt oljenkorteensa, edelleenkin olen kuitenkin sitä mieltä, että sarja päättyy 4-1 tai 4-2 Kärpille. Ässien mahdollinen mutta epätodennäköinen ryöstö lauantaina tekisi sarjasta täysin avoimen.
 

Kärmes1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Säästele jaxuhalit itsellesi, illalla tulet niitä taas kaipaamaan ;)

Kiitti! Lähetän uuden takaisin! *ja tähän semmonen pusuemoji.

Lainaan omaa viestiäni ja tummennan nuo tärkeimmät:

Olet kyllä ihan nimimerkkisi kaltainen kirjoittaja Ässien suhteen. Suohirviö putosi pois ykkösestä loukkaantumisen takia ja Sahasta ei ollut tuolle tontille. Kärjen vitjasta tippui jonkin aikaa sitten Lähteenmäki ja ketju on alisuorittanut jo hetken, joten näihin oli aivan oikein reagoida. Kärki on laiturin paikalla potentiaalisempi maalintekijä kuin keskellä. Tulosketjussa on huono pitää Insamin kaltaista kaveria, kun ei saa mistään sisään. Riittää, että Ville Korhonen hoitaa sitä virkaa. Köyhyys ei ole mikään ilo vaikka se rikkaita naurattaa, eikä noille paikoille ole tuon kummempia kavereita laittaa joten hyvät ketjumuutokset mielestäni. Ässät on kauden tavoitteessaan joten paineitta voidaan pelata ja tehdä tarvittaessa muutoksia kokoonpanoihin. Kyrpille tilanne on tietenkin toinen. Jos häviävät tänään Porissa niin siellä saattaa se paniikkinappula mennäkin pohjaan. Olisihan se ihan helvetillinen häpeä, jos puolen Suomen muukalaislegioona häviäisi sääleistä vastaan tulleelle Porin Ässille.

Tissi-Jussi saattaa Isomäessä saada kohtalaisesti huomiota ja tuleekin olemaan ihan mielenkiintoista nähdä miten hän sen kestää.

Heh, Kärki tekee maalin laiturina, mollaamani kolmikko tekee maalin ja Tissi-Jussi murtuu Isomäen huutomyrskyssä.
Pitää jatkossakin mollata omia ja ennustella, kun näin hyvin osuu! No kaikki kelpaa, jopa tulosveto osui tänään.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ei ollut Rynnäksen päivä tänään, mutta en lähtisi ihan noin lujaa bussin alle heittämään mitä osa oululaisista tuolla kaverin omassa ketjussa jo tekee. Tänään paska peli, mutta tiistaina esim. oli todella hyvä.

Jos nyt suoraan sanon, niin ei ole ollut koskaan mitään luottoa tähän kaveriin.

Runkosarjassa jos koppi tarttuu niin se on vain 50% tätä lajia. Lisäksi Kärppien takana on myös helppo onnistua. Toisekseen edes yhtä kokonaista ehjää runkosarjakautta ei ole Kärpissä nähty, ei siinä paljon muutama hyvä stintti lämmitä, jos tärkeissä paikoissa mies on kuin sulaa vahaa..

En ymmärrä miksi kaveri tuolla edes pelaa, kun parempi jätkä istuu penkillä.
 

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Ensin Lasu hukkaa Kärjen maalin edustalla ja jälkimmäisessä Ronkainen päästää Insamin ajamaan vapaasti maalille.
Lasu oli muutenkin hukassa koko pelin. Ei pystynyt yhtään vastaamaan siihen kun Ässät laittoi päälle hieman suuremman vaihteen kuin tiistaina. Kärppien hyökkäyspeli oli kyllä luvattoman liikaa yklösketjun varassa tänään.
Ronkainen on hieman rajatapaus. Pystyi juuri ja juuri pelaamaan oman ruutunsa Koiviston loukkaantumisen jälkeen. Mutta jos Kärppäpuolustuksessa tulee vielä lisää loukkaantumisia ja Ronkaisen pitää ottaa tosi iso rooli takalinjoilla, niin saa nähdä pärjääkö.
Muutenkin olen sitä mieltä että Kärppien puolustus kyllä kestää Koiviston poissaolon, mutta onhan se homma sitten jatkossa aikamoista pelkoa että putoaako muitakin pois. Nyt jo vääntää siellä runkosarjassa kymmenen peliä pelannut Huttula pelaavassa kuusikossa. Jos sieltä vielä vaikka Kukkonen tai Heshka lähtee sairaslistalle niin korvaajaksi tulee joku ihan keltanokka.

Ässien ketjumuutokset onnistuivat kyllä täydellisesti. Lambergin tulo ketjuun paransi Korhosen ja Makkosen peliä, ja Insam sekä Saha saivat pelata nelosessa itselleen sopivassa roolissa. Salminen-Kuparinen-Laganière on silti vaarallisin ketju. Toisaalta se mikä ketju on vaarallisin nähdään vasta sitten kun tulee oikeasti tasainen ottelu. Tässä sarjassa sitä ei vielä olla nähty vaikka tänään Kärpät lopulta sai numerot näennäisesti tasaisiksi. Mutta jos lauantaina olisi peli jossa mennään koko 60 minuuttia korkeintaan yhden maalin erolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös