To 22.3.2018 TsSKA Moskova - Jokerit (GAME 5)

  • 102 552
  • 963

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Siis kertokaas ... miten voittomaali katsottiin videolta? Siis oliko paitsio ??
Eikös haasto ollut jo Tolvasen ”maalista”.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Eikös nuo jatkoajan ratkaisumaalit katsota aina videolta?
Edellinenkin jatkoaikamaali tosiaan tarkistettiin, eli ehkä tässä on järkeä. Ehdin jo naureskella että aika systemaattisesti CSKA tuntuu Jokerimaalit aina haastavan.

Hyvähän se on että katsellaan ratkaisumaalit ihan varmuuden vuoksi. Paitsiohaastot voisi silti poistaa tästä lajista.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65

spede1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Menin nukkumaan ajassa 140.00, ei kuitenkaan haittaa. Herätys duuniin klo 05. Fiilis on uskomaton. Rämölle ja Niemelle kunniaa, kiitos Jokerit. Viesteistä päätellen paljon oli muidenkin jengien faneja seuraamassa matsia. Olihan tämä uskomaton voitto laajalla materiaalilla pelaavasta Zeskasta. Täytyy muistaa meidän isot poissaolot myös : Gilroy, Jormakka, Pihltröm mm. Lauantaina jatkuu Ilmalassa pelit. Toivottavasti 10.000 ylittyy vaikka aikaa myydä lippuja on reilut vuorokausi. Jengi ansaitsee ison tuen hallilla. Jo aiemmissa matseissa oli tosi hyvä tunnelma. Voi vaan kuvitella mikä se on huomenna.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Nyt kun en erinäisistä syistä pääsee pelejä viaplayn kautta seuraamaan, niin tämä homma meni aika mielenkiintoisksi. Seurailin peliä vilkuilemalla sillon tällöin khl:n sivuja. Jossan vaiheessa huomasin pelin menneen jatkoille. Seuraavaksi kun katsoin, taululla komeili 2-1 tseskalle. Ilmeisesti siinä oli käynyt niin että tuo hylätty maali oli ehditty jo merkata tulosseurantaan. Siinä vaiheessa sitten luonnollisesti lopetin seuraamisen kun ajattelin homman olevan sillä selvä. Aamulla sitten odotti pieni wtf-reaktio, kun selailin iltapäivälehtien nettitivuja.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Muiden kiireiden takia vain 4. jatkoerä kokonaan ja toki 5. jatkoerän ratkaisumaaliin asti. Ihmeellinen ottelu jo noidenkin perusteella. Jokerien kunto ei ainakaan tuossa pelissä jäänyt CSKA:n vastaavasta. Saas nähdä sitten G6 kun venäläisillä voi olla paremmat palautusjuomatkin. Iso voitto Jokereille, kaikin tavoin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös