Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 194 340
  • 1 155

senilix

Jäsen
Mielenkiintoista tämän päivän esityksessä oli se, että Lukko teki 2 maalia. Tekijöinä Suuronen ja Antonen. Tulosyksikköön hankitut pelaajat eivät tehneet yhtään. Heidän tekemisiään pitäisi ehkä varovasti ihmetellä.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pakko vielä tulla kehumaan eilisestä pelistä Arttu Ilomäkeä. Äijä veti hyvällä asenteella koko pelin ja laukoi varmaankin eniten? Haastoi myös erittäin hanakasti Ässien pakkeja ja näki ihan selvästi, että oli eilen syttynyt pelaamaan. Ei saanut läheskään yhtä hyviä ketjukavereita kuin Ramstedt, mutta Ilomäen kenttä painoi silti usein hyökkäyspäässä. Väitän, että teki kenttäkavereistaan parempia.
 

Guru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kyllä se vaan niin on, että menestyminen playoffeissa vaatii sekä pelillistä osaamista että aitoa halua pelata. Runkosarjassa voi pisteitä saada vain toisella puolikkaalla - tosipeleissä ei. Me pelattiin mielestäni runkosarja niin että vain 50% molemmista osa-alueista oli käytössä. Peli ei missään vaiheessa loksahtanut kohdalleen niin kuin olisi pitänyt. Niinkuin kaikki joukkueet, me saatiin tahtotilaa nostettua playoffeihin. Pelillisiä puutteita ei kuitenkaan voi samalla tavalla viikossa korjata - se näkyi valitettavan selvästi. Mielestäni on valmennuksen vika, ettei lääkkeitä viisikkopelaamiseen löydetty hyvissä ajoin ennen poffeja. Viisikkopelaamisen ongelmat korreloivat suoraan mm. yv:hen.

Viimekädessä homma kaatui hyökkäyksen tehottomuuteen (hyökkäävät puolustajat mukaan luettuna) ja maalivahtipeliin. Puolustuspään puolustaminen oli ainoa osa-alue, joka vastasi edes tyydyttävästi huutoon. Jos mietitään joukkueen nimiä kokonaisuudessaan, suoritti hyökkäyspää odotuksiin nähden heikoiten. Jos taas otetaan loukaantumiset huomioon ja ajatellaan odotusarvoa/saatua tulosta, oli Kähkönen selvästi suurin konttaaja. Tämä tuli itselleni yllätyksenä.

Kaukoviisaana olen sitä mieltä, että meidän olisi pitänyt hankkia Bäckström siirtorajalla Hifksta tuomaan joukkueeseen johtajuutta.
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
En ole täysin varma mikä ketju olisi sopivin, mutta laitetaan tänne.

Pelicans onnistui pelaamaan yhtä surkean runkosarjan lopun kuin Lukko ja hävisi myös enimmäisen lomakumimatsinsa vieraissa. Nyt Lahti on kuitenkin kaivanut selkärangan esiin ja on lujasti kiinni puolivälieräpaikassa (0-2).

Loukkaantumiset, häviämisen kulttuuri vai pelottava Pekka. Mikä saatana siinä on, että Lukko ei vastaavaa nälkää nurkkaan ajettuna onnistu esittämään? Viimeinen muistikuva vastaavasta Dufvan ensimmäiseltä kaudelta, kun Kärpät ja runkosarjan voittanut Jokerit laitettiin taidolla ja raivolla lomille.

Alkoipa taas vituttamaan.
 

PäätyynAsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vaan eipä kuitenkaan oltu ainoa joukkue joka suli viimeisillä minuuteilla.

Myönnetään: nuolaisin ennen sitä kuuluisaa tipahdusta. Voidaan lohduttautua sillä, että lähes miljoonan pienemmällä pelaajabudjetilla vetävä joukkue suoritti yhtä huonosti. Eiku nehän voitti kotimatsinsa Ässiä paremmin runkosarjan vetänyttä vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös