To 15.3.2018 Lukko - Ässät (neljännesvälierien 2. ottelu)

  • 6 504
  • 33

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Tiukaksi meni, Lukko tuli hyvällä jalalla tänään ja Ässät ei saanut syöttöpeliään toimimaan. Lukko oli pitkät pätkät hallitsevampi ja Ässiltä siinäm mielessä vieraissa hyvä ryöstö.
Ässille tosiaan tärkeä voitto jo ihan taloudenkin kannalta.
Höpö höpö. Ässillä oli tarpeelliset paikat lyödä homma pakettiin jo kakkoserässä, mutta Kähkönen oli tänään huippuiskussa. Ässille hänkään ei lopulta mitään voinut, mikä onkin aika luonollista.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Sen verran kovasti kyllä seisoo tuon Matti Kuparisen maalin johdosta, jolla lähetti pikkuveljet kesälomille, että saatan kyllä ajaa lapasta tänään.

Jos tuo kiihotti seksuaalisessa mielessä, niin siitä vaan. *peukku* Tuo vanhempi pikkuveli on kyllä edelleen erikoinen yhtälö. Olenkohan minäkin siis isäni isä, kun olen enemmän kouluja käynyt?!
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lukko kaatui luistimet jalassa niin ei jaksa edes vääntää mitään vitsiä. Olisi voinut mennä niinkin, että lauantaina oltaisiin pelattu mutta nyt on hyvä vetää vähän happea ennen kuin sieltä tulee isoja jengejä vastaan. Minimitavoite on saavutettu, tästä eteenpäin tulee plussaa.
 

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jos tuo kiihotti seksuaalisessa mielessä, niin siitä vaan. *peukku* Tuo vanhempi pikkuveli on kyllä edelleen erikoinen yhtälö. Olenkohan minäkin siis isäni isä, kun olen enemmän kouluja käynyt?!
Kommenteista päätellen koulutus on mennyt hukkaan, mutta eihän tuo kovasti yllätä.

Tuomarit oli tänään aika hyviä, Favoriniä aina kovasti haukutaan, mutta kyllähän se Japan kanssa liigan paras tuomari on. Vähän tommonen nykyajan Seppo Mäkelä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan hyvä peli oli. Lukko pisti selkä seinää vasten kaiken likoon ja hallitsi ensimmäistä erää ja toistakin ihan alkua lukuunottamatta. Kolmaskin erä oli Lukon aluksi, johtomaalikin tuli mutta mitä pidemmälle pelattiin niin sitä selkeämmin Ässät sai otteen ja Lukko keskittyi vain oman hyökkäyssinisen jälkeen lyömään kiekon päätyyn ja vaihtamaan äijät. Eli kiekko luovutettiin suosiolla Ässille ja tietysti se tasoitus sieltä sitten tulikin. Tämä taktiikka ei toiminut runkosarjassakaan enää aikapäiviin eikä toiminut nytkään.

Jatkoajalla Lukolla oli yksi hyvä paikka, ei maalia ja kohta peli olikin ohi.

Kohtalaisen kelpo kauden päätös, sikäli kun nyt tappioon päättyvä kausi kohtalaisen kelpo voi olla. Oli tämä paljon parempi peli mitä esim. Ilvestä, KalPaa ja Jukureita vastaan runkosarjan viimeisellä viikolla eikä samanlaista vapaapudotusta nyt nähty. Joka jätkä antoi kaikkensa, se ei tällä kertaa tämän kummempaa riittänyt mutta on tämä esim. viime kauteen verrattuna iso parannus, vaikkei peli enää maaliskuussa tuosta supervalmentaja Vuoren ajasta eronnutkaan kuin siinä että peli taisi nyt olla jopa hiukan huonompaa.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Itse en antaisi plussalle jäävää arvosanaa Lukosta kuin Ilomäelle. Ramstedt saa tyytyä pian pelaamaan mestistä, jos intohimo on tuota luokkaa.

Vaikka sen taakse ei saa koskaan ikinä mennä, mutta kyllähän Lukkoa myös rassasi todella paljon nuo kärkiäijien loukkaantumiset. Vielä kun Peksi on penkin takana, niin alamäen alkaessa bussinalle jää kaikki muut paitsi Pekka Virta. Hieno mulkku... siis anteeksi, mies.

Harmi että tosiaan Lukko ei edes halunnut todella voittaa. Ajoittain näkyi yritys, mutta voittamisen haluttomuus paistoi jäämerelle asti. Tehtiin näennäisesti, mutta ei ihan tosissaan.

Toivon tosissaan joskus vielä kunnon po-sarjaa Lukkoa vastaan. Nämä kaksi seuraa pleijareissa vastakkain, on se vaan tunnetasolla ihan uskomaton juttu. Hienoja hetkiä lätkäfaneille.
 

The Rock

Jäsen
Täydellinen ylikävely ja nyt pudotuspelihistoria on Ässille tyylipuhtaasti 5-0. Elämä on ihanaa! ♠️
 

Petra85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
hyvän ja tiukan vastuksen antoi lukko. paikallispelit ja tuolleen käy. no lukko voittaa sit pitsissä. hyvää kesälomaa raumalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös