To 8.3.2018 Jukurit - Tappara

  • 1 624
  • 4

hil

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Bromwich Albion, Primeira Liga e Segunda Liga
Tänään onkin monta päivää yhdessä päivässä. On Kansainvälinen naistenpäivä ja Jukureilla kauden viimeisen kotiottelun päivä, joka on samalla Niemisen Villen viimeisen kotipelin päivä Jukureiden kakkosvalmentajana. Vastustajana on Villelle sopivasti Tampereen Tappara. Jotain muistamista saanevat ensiksi (itse ajattelin tarjota Jukurit Cavaa Happy hour hintaan) ja viimeksi mainitut, ja toivottavasti Tapparakin muistaa Jukureita pisteellä tai useammalla.

Tapparalle on hävitty tällä kaudella kolmesti. Kaksi ensimmäistä peliä olisivat voineet olla vaikka voitettavissa, kolmas peli oli Tapparan vaikka siinäkin oli kohtuullinen loppukiri. Torjuntojen perusteella pelejä ei ole pelattu pelkästään Jukuripäädyssä (Rajaniemi 16+15+19=50 ja Hrachovina 23+21+31=75), mutta Tappara on sen tason kone että voittoihin tarvittavat maalit se on kyennyt tekemään. Pisteet siis Tapparalle 9-0 ja maalit 9-4.
La 7.10.2017 Tappara - Jukurit 2 — 1
Pe 3.11.2017 Jukurit - Tappara 1 — 3
La 3.2.2018 Tappara - Jukurit 4 — 2

Viiden ottelun kuntopuntarista Jukurit löytyy viidellä pisteellään sijalta 10. Kotona hävittiin KalPalle, vieraissa JYPille ja TPS:lle ei niin erikoisilla esityksillä. Mutta sitten, kotipelissä Jukurit yllätti kaikki - tai ainakin sivuunkirjoittaneen ja Ilveksen ja Veikkauksen kertoimenlaskijat - kun käytännössä nollasivat Ilveksen kymppisijahaaveet selvällä voitolla. Hyvät otteet jatkuivat Raumalla, jossa Lukon haaveille 8. sijasta annettiin kolaus JA-voitolla. Illalla sitten kolaus Tapparan kolmossijahaaveille? Erikoistilanneprosentit eivät ole kummoisia; YV 13. 10,53% ja AV 14. 71,43%.

Tappara on kahdeksalla pisteellään kuntopuntarissa kaksi pykälää ylempänä, 8. Kotona selvä tappio TPS:lle Perrinin (ja Budin) näytöksessä. Vieraissa kaatui niukasti Sport, ja kotona vielä niukemmin (VL) Ilves. Porissa Andy jätti Tapparan nollille, mutta - todennäköisesti Tapparan papereissa erittäin - tärkeässä kotipelissä Kärpät Tappara teurasti täysin. YV% on kaksi kertaa parempi kuin Jukureilla 20,00, 8. AV% taas on kaksi sijaa parempi kuin Jukureilla, 12. 72,73.

Kokoonpanot

Jukurit

#27 Partanen, Mika - #23 Asplund, Turo - #33 Ritamäki, Janne
#4 Suhonen, Teemu - #7 Piipponen, Samuli

#15 Leskinen, Ville - #88 Vähätalo, Julius - #54 Piitulainen, Jesper
#52 Hietanen, Valtteri - #43 Jaatinen, Antti

#25 Kalliola, Joonas - #16 Henritius, Teemu - #9 Roine, Miika
#5 Hyvärinen, Ville - #8 Kokkonen, Mikko

#73 Pitkänen, Ilmari - #61 Flinck, Markku - #14 Hotakainen, Valtteri
13. hyökkääjä #50 Vartiainen, Tuomas

#30 Rajaniemi, Sami
(#1 Dufva, Valentin)

Tappara

#67 Záborský, Tomas - #11 Järvinen, Matti - #71 Kuusela, Kristian
#33 Vittasmäki, Veli-Matti - #13 Kemiläinen, Valtteri

#81 Peltola, Jukka - #44 Järvinen, Jan-Mikael - #92 Repo, Sebastian
#78 Mikkola, Niko - #4 Lehtonen, Mikko

#25 Haapala, Henrik - #42 Rauhala, Otto - #26 Karjalainen, Jere
#23 Elorinne, Aleksi - #9 Salonen, Aleksi

#68 Luoto, Joona - #61 Jasu, Juhani - #20 Ojamäki, Niko
7. puolustaja #5 Rouhiainen, Jere

#30 Heljanko, Christian
(#49 Hrachovina, Dominik)

Jukurikokoonpano on tasan sama kuin Ilvesvoitossa ja Tapparakokoonpano on tasan sama kuin Kärppävoitossa, pl. maalivahti. Heljangosta jäi hyvä kuva kun tuo muutama vuosi sitten kävi täällä päin sairaslomittamassa. Ainakin fanien puolesta olisi jatkopaperia tarjottu mutta taisi Christianilla olla jo selvät suunnitelmat jatkosta. Toivottavasti tänään on kuitenkin erilainen peli mitä oli eilen Lempäälässä.

Ottelun tuomareina toimivat
#29 Lassi Heikkinen (Päätuomari)
#6 Mikko Kaukokari (Päätuomari)
#49 Lauri Nikulainen (Linjatuomari)
#32 Daniel Österholm (Linjatuomari)

Veikkaus ennakoi Tapparan jatkavan voittokulkuaan 4,30 4,00 1,65.

Otteluennakoita ovat kirjoittaneet Tappara ja Länsi-Savo.

Jukureilla on kahden ottelun voittoputki menossa, sitä pitempiä voittoputkia ei ole tällä kaudella ollutkaan kuin yksi, joka sekin oli kolmen ottelun mittainen. Tappara taas on viimeisistä 11 pelistä voittanut yhdeksän. Näistä huolimatta, kaksi edellistä Jukuripeliä luovat uskoa että vähämaaliseen tasapeliin voisi olla illalla mahdollisuudet. Jatkoajalla taas lisäpisteisiin ei juuri ole mahdollisuuksia, Tappara kun on ottanut niitä eniten (13) ja Jukurit vähiten (4).
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pitäisi tulla ainakin hyvä yleisömäärä kun raviskan tien ryysistä katsoo. Olisiko joku vihjanmut myös ryöstön yrityksestä kun polliisit meni pillit vinkuen.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Hieno peli! Kiitos Jukurit. Tasapäisesti pelattiin kuitenkin hiukan eri rahalla kasattua jengiä vastaan. Lopun tasoitus maistui kyllä erittäin hyvältä.
Ps. Villeltä erittäin nasevaa läppää haastatteluissa :)
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Eipä ollut kummoinen esitys mutta riitti tuokin (pitämään sarjanousijat takana ja melkein isommillekin pisteille). Jukureista Kalliola ja Ritamäki muistuttivat selkeästi seurajohtoa ettei ole sopimusta vielä julkistettu, siihen malliin oli asennetta. Leskisen Villeltä myös maalin lisäksi hyvää tekemistä, samoin kuin koko joukolta muutakin sininuttuväkeä toisesta erästä eteenpäin. Vastustajalta onnistui jokunen ylihintainen noubadi muita paremmin, se yksi sai laitettua pari kertaa viivasta. Raitapaidoista onnistui vähän katsantokannasta riippuen joko kaikki tai ei kukaan ja ylihintaisuutta oli joka tapauksessa ilmassa vaikka maksaisivat tuosta touhuilustaan.

Riston maine paikallisena messiaana toki kasvaa ja loppuun tuli mukavasti vielä tunnetta, minkä luulisi helpottavan kausarikauppaa. Voi myös olla että ilman lopun toimihenkilöjäähyä, ei tasoitustakaan olisi nähty (sen verran lepsusti kaveri tuon lopun pelasi kun päätteli voittaneensa kun johtotilanteessa viimeiset puoli minuuttia vielä yv:tä). Ei kai tässä nyt kun kannatusvermeet oottelemaan ens syksyä, urheilurintamalla ei taida mitään mielenkiintoista sitä ennen tapahtuakaan jos pelaajajulkkareita ja yhtiökokousta ei oteta lukuun.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Dufva todisti olevansa taktinen nero vailla vertaa ottaessaan tuon toimihenkilöjäähyn ja sai Jukureille alivoiman. Tapparalla tuli varmisteleva hyvä olo päälle loppuhetkiksi, ja Jukurit pääsi rokottamaan. Harvoin nykyään pääsee niin hyvää oloa kokemaan Jukurien matsissa kuin tuo lopun tasoitus!

Ihan hyvä ilme oli ekan erän koomailun jälkeen. Varsinkin kolmoserässä syttyi oikein kunnon taisteluilme. Koko matsi sillä rytinällä, niin kolmen pisteen voitto olisi ollut helppoa kauraa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös