Ti 6.3.2018 KooKoo - Ässät

  • 3 463
  • 24

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ässät sai viime lauantaina homman nippuun kymppisakin suhteen, joten sen suhteen pääsi helpotuksen huokaus ja loput runkosarjapelit voi ottaa siinä suhteessa rennosti. Patapakan peli on myös lähes kauden parhaassa kuosissa aivan oikeaan aikaan vuotta, kahdessa edellisessä pelissä SaiPalla ja Tapparalla ei ollut oikeastaan mitään saumaa. Ässien erittäin leveä materiaali on ollut iso siunaus, ja viime peleissä pelillinen rummutus onkin ollut hyvin tasaista.. eli sikäli joukkueen on hyvä valmistautua "sääleihin"

Suurin syy miksi avaan ketjun näin aikaisin on kuitenkin se, että luin aamulla KooKoon osiota, ja onko nyt jopa sellainen vaara ettei tätä ottelua kyetä pelaamaan? KooKoolla on siis ilmeisesti jäljellä vain seitsemän hyökkääjää (ja montakohan pakkia?), kaikki muut ovat loukkaantuneet tai myyty. Mestiksen suhteen laina-aika on ummessa, ja KooKoon junnuilla näyttää olevan tänään päällekkäin liigaottelun kanssa huipputärkeä peli Lahdessa, joten sieltäkin apuja on ilmeisen mahdoton(?) saada... tuo seitsemän hyökkääjää on siis käsittääkseni juuri ilman junnuikäisiä.

Montako pelaajaa joukkueen rosterissa pitää olla, että Liigan sääntöjen mukaan voidaan pelata? Onko kouvolalaisilla täällä jo tietoa esimerkiksi tänään aamujäiden jälkeen, että mikä kotijoukkueen tilanne on? Eli ihan tämän tilanne seurannan nimissä ajattelin avata ketjun jo nyt.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Jotenkin taas haiskahtaa vahvalta Kookoon voitolta. Ässät sai loppurutistukseensa homman kasaan ja varmisti pudotuspelipaikan, vastassa hanskat tiskiin heittänyt Kookoo. Mahdollisuus veikkauslapun ykköselle on huomattavan suuri.

Saas nähdä, Ässien voitto on hyvin ennakoitu todennäköisyys, mutta se ennakkosuosikin asema on Ässille harvoin sopinut. Varsinkin kun suurin katastrofi vältettiin ja voitettiin vielä tyylipuhtaasti Tappara lauantaina.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
GKS Tychy #92, Savinainen ja Ässien sylkykupit
Mahdollisuus veikkauslapun ykköselle on huomattavan suuri.

Mahdollisuus on toki olemassa, mutta ei se kyllä ole huomattavan suuri. Kertoimet ovat aika kohdallaan.

KooKoon kokoonpanomurheet ovat aika maksimaalisia. Mikä on nuorten pelaajien tilanne, ovatko he käytettävissä tänään?
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Suurin syy miksi avaan ketjun näin aikaisin on kuitenkin se, että luin aamulla KooKoon osiota, ja onko nyt jopa sellainen vaara ettei tätä ottelua kyetä pelaamaan? KooKoolla on siis ilmeisesti jäljellä vain seitsemän hyökkääjää (ja montakohan pakkia?), kaikki muut ovat loukkaantuneet tai myyty. Mestiksen suhteen laina aika on ummessa, ja KooKoon junnuilla näyttää olevan tänään päällekkäin liigaottelun kanssa huipputärkeä peli Lahdessa, joten sieltäkin apuja on ilmeisen mahdoton(?) saada.. tuo seitsemän hyökkääjää on siis käsittääkseni juuri ilman junnuikäisiä

Montako pelaajaa joukkueen rosterissa pitää olla, että liigan sääntöjen mukaan voidaan pelata? Onko kouvolalaisilla täällä jo tietoa esimerkiksi tänään aamujäiden jälkeen, että mikä kotijoukkueen tilanne on? Eli ihan tämän tilanne seurannan nimissä ajattelin avata ketjun jo nyt..

A-junnuilla ei ole tänään kovinkaan tärkeää peliä. Viimeinen runkosarjan kierros, jolla ainoastaan ratkeaa alkaako säälit Kouvolassa vai Lahdessa heidän osalta.
 

Coopperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pakistossa terveenä on 7 pelaajaa, joista ainakin Peetro Seppälä pelannee tänää A-junnuissa. Salmela ja Pelli myös pelanneet tällä kaudella A:ssa, mutta tuskin KooKoo neljällä pakilla lähtee.

Hyökkäyksessä sen sijaan on enemmän kysymysmerkkejä ja terveenä pitäisi olla ainakin 8 pelaajaa. Sairastuvalle viime viikolla joutuivat Juutilainen, Kähkönen, Pitkänen ja Strömwall. Toivottavasti apuja tulisi sieltä osastolta. Katsotaan nyt minkälainen kokoonpano saadaan jalkeille.
 

mjarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ässillä on mahdollisuudet ohittaa vielä Lukko ja ottaa kotietu sääleihin. luulisi kiinnostavan.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
A-junnuilla ei ole tänään kovinkaan tärkeää peliä. Viimeinen runkosarjan kierros, jolla ainoastaan ratkeaa alkaako säälit Kouvolassa vai Lahdessa heidän osalta.

Niin no kyllä tuota KooKoon osiossa pidettiin suhteellisen tärkeänä pelinä, siis suhteessa siihen että edustus pelaa täysin ilman panosta. Ilmeisesti nyt kuitenkaan tätä ottelua ei sentään onneksi tarvitse perua.

Todella mielenkiintoista on tosiaan nähdä, minkälaisen kokoonpanon KooKoo saa jalkeille... ihan jo siksikin, että periaatteessa minkä tahansa ottelun kykenee häviämään mistä tahansa lähtökohdista. Porissa jos missä tämä tiedetään.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hyvällä asenteella Ässäpelaajilla olisi tänään paikka kohennella omia pistetilastojaan. Luulisi kiinnostavan Matukkaa, Lagaa, Salmista ja kumppaneita. Mutta mitään ei ilmatteeksi saa jossei kiinnosta nöyrästi tehdä duunia molempiin päätyihin. Onko Kouvolassa tänään edes 2000 katsojaa?
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Niin no kyllä tuota KooKoon osiossa pidettiin suhteellisen tärkeänä pelinä, siis suhteessa siihen että edustus pelaa täysin ilman panosta. Ilmeisesti nyt kuitenkaan tätä ottelua ei sentään onneksi tarvitse perua

Todella mielenkiintoista on tosiaan nähdä, minkälaisen kokoonpanon KooKoo saa jalkeille.. ihan jo siksikin, että periaatteessa minkä tahansa ottelun kykenee häviämään mistä tahansa lähtökohdista. Porissa jos missä tämä tiedetään..

Mielestäni aika suhteellista tuo tärkeys. Säälipleijareissa näen kotiedun aika pieneksi asiaksi A-junioreissa.

Toiseksi, vaikka siellä eräs kirjoittaja puhui otteluiden perumisesta, niin täyttä huuhaata. Sponsoreille on luvattu tv-aikaa ja KooKoo saa tuloja siitä, että ottelut televisioidaan.

Siihen KooKoo voi toki lähteä mihin SaiPakin joutui viime kaudella, että junnuja oli kokoonpanossa, joiden paikka ei edes olisi Mestiksessä. Toivottavasti KooKoo ei joudu siihen menemään.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko Kouvolassa tänään edes 2000 katsojaa?

Ässät-peli on opiskelijapeli, jonne pääsee haalareissa ilmaiseksi, joten se voi hieman vaikuttaa yleisömääriin. Mutta jos yli 2 000:n päästään, niin hyvä.
 

The Rock

Jäsen
KooKoo saa Veikkauksen kokoonpano-sivun mukaan jalkeille tasan kolme kentällistä, kun taas Ässillä on täysi orkesteri valmiina soittelemaan Porilaisten marssia Kouvolan tiistai-illassa.

KooKoo

Strömwall – Pitkänen – Koivisto
Niemi – Salmela

Vainikainen – Virtanen – Hyvärinen
Keskitalo – Jacobsson

Savilahti – Leivo – Taavitsainen
Järvinen – Pelli

Järvenpää
(Perhonen)

Ässät

Korhonen – Makkonen – Suoranta
Peltola – Seppälä

Insam – Kärki – Kotkaniemi
Matushkin – Tommila

Salminen – Kuparinen – Laganière
Blood – Taimi

Huhtanen – Appelgren – Lamberg
Tuohilampi

Bernard
(Kiviaho)
 

Coopperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Järvenpää yrittää maalissa katkaista tappioputkea, joka kuvastaa kyllä karusti millainen syöksykierre joukkueella on ollut. Viimeinen voitto Järkkärillä on tosiaan 1.12.2017 Jukureita vastaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eiköhän niitä ukkoja taas sen verran loukkaannu, että pelin loppupuolella vedetään kahdella kentällä. Ja jos KooKoo sattuisi olemaan kolmannessa erässä alle neljän maalin tappioasemassa, niin sitten vedetään puoli erää ilman maalivahtia ja yritetään kavennusta.

This is Tuokkola hockey, baby!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kiviaho se ei sitten vain saa pelata, ei kirveelläkään. Ei vaikka ottelukin on "paineeton" (tosin nyt kahdeksannen sijan saavuttamisen suhteen ei tietenkään ole paineeton)

On kyllä erikoinen lähtötilanne. En kykene edes muistamaan milloin Ässät olisi pelannut noin heikkoa ja vajaata rosteria vastaan, joten aika mielenkiintoiseen sudenkuoppaan on kenties ainekset olemassa? Tähän päälle se, että Ässät on juuri lauantaina pelastanut oman persauksensa tämän kauden osalta, niin sen surullisen kuuluisan ulospuhalluksen paikka on nyt juuri tässä pelissä, etenkin kun lähtökohdat ovat nämä kuin ovat.. liikaa ei voi korostaa, että tällainenkin ottelu on mahdollista halutessaan hävitä, vaikkakin se kait rehellisyyden nimissä vaatisi jo aivan eeppistä töpeksintää. Mutta uskokaa pois, että 25 vuotta lätkää seuranneena Porin Ässien kannattajana on saanut uskomaan aivan täysin inhimillisen järjen vastaisiin asioihin ja tapahtumiin, koska niitä on nähnyt niin paljon *hymiö*

Toki kiistatta Ässät on pelillisesti kauden kovimmassa iskussa, mutta en siltikään uskaltaisi lähteä sellaiseen henkselien paukutteluun, että tästä illasta tulee jokin ihan totaalinen Ässien maalintekoharjoitus. Järkkäri pelkästään pelaa aina hyvin Ässiä vastaan, ellei muuten niin ihan vain ***tuillakseen. Ja kyllä tässä nyt kysytään Kotkaniemeltäkin osaamista valmistaa joukkue oikein, on sen verran poikkeuksellinen tilanne myös Ässien näkökulmasta
 
Eikö KooKoolla ole ketään junnuja, joille voisi tarjota peliaikaa jo tälle kaudelle nelosketjussa? Vähän erikoista tuo kolmella ketjulla pelaaminen tyhjennysmyynnin jälkeenkin. Vai säästetäänkö siellä vakuutusmaksuista?
 

kurnuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Eikö KooKoolla ole ketään junnuja, joille voisi tarjota peliaikaa jo tälle kaudelle nelosketjussa? Vähän erikoista tuo kolmella ketjulla pelaaminen tyhjennysmyynnin jälkeenkin. Vai säästetäänkö siellä vakuutusmaksuista?

Kookoon A-junnut pelaa tänään Lahdessa Pelicansia vastaan. Siinä ottelussa ratkeaa säälipleijareiden kotietu. Siksi junnuista ei tänään ole pelaajia nostettu. Itseasiassa viimeaikojen runkomies Sami Tamminenkin pelaa tänään junnuissa. Samoin Korhosen Olli tänään a:n mukana.
 
Kookoon A-junnut pelaa tänään Lahdessa Pelicansia vastaan. Siinä ottelussa ratkeaa säälipleijareiden kotietu. Siksi junnuista ei tänään ole pelaajia nostettu. Itseasiassa viimeaikojen runkomies Sami Tamminenkin pelaa tänään junnuissa. Samoin Korhosen Olli tänään a:n mukana.
Aivan niinpä onkin. Siinä tapauksessa täysin ymmärrettävä ratkaisu.

Aika selvältähän tämä peli ennakkotietoihin perustuen vaikuttaa. Ässät tosin osaa näissä aina, negatiivisesti, yllättää. Katsotaan ja toivotaan samalla Jukureiden voittoa.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin no kyllä tuota KooKoon osiossa pidettiin suhteellisen tärkeänä pelinä, siis suhteessa siihen että edustus pelaa täysin ilman panosta. Ilmeisesti nyt kuitenkaan tätä ottelua ei sentään onneksi tarvitse perua.

Todella mielenkiintoista on tosiaan nähdä, minkälaisen kokoonpanon KooKoo saa jalkeille... ihan jo siksikin, että periaatteessa minkä tahansa ottelun kykenee häviämään mistä tahansa lähtökohdista. Porissa jos missä tämä tiedetään.
Miten niin Porissa jos missä tämä tiedetään? Esimerkkejä asioista joita vain Porissa kuten joka ketjussa jaksat toistella? Väsynyttä lähteä väkisin etsimään uhkakuvia kun jo Veikkauksen antama 1.58 on jo jonkin verran ylikerroin.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aivan niinpä onkin. Siinä tapauksessa täysin ymmärrettävä ratkaisu.

Aika selvältähän tämä peli ennakkotietoihin perustuen vaikuttaa. Ässät tosin osaa näissä aina, negatiivisesti, yllättää. Katsotaan ja toivotaan samalla Jukureiden voittoa.
Ässät osaa näissä aina yllättää negatiivisesti? Juuri viime otteluunhan Ässät lähti suosikkina ja klaarasi puhtaasti. Tämä ei tietysti jää muistiin koska se ei ole mitenkään ihmeellistä, kuten ei mahdollinen illan Kookoo voittokaan muistu enää tulevaisuudessa.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jotenkin taas haiskahtaa vahvalta Kookoon voitolta. Ässät sai loppurutistukseensa homman kasaan ja varmisti pudotuspelipaikan, vastassa hanskat tiskiin heittänyt Kookoo. Mahdollisuus veikkauslapun ykköselle on huomattavan suuri.

Saas nähdä, Ässien voitto on hyvin ennakoitu todennäköisyys, mutta se ennakkosuosikin asema on Ässille harvoin sopinut. Varsinkin kun suurin katastrofi vältettiin ja voitettiin vielä tyylipuhtaasti Tappara lauantaina.
Jos vahvasti haisee niin kyllä sulla on nyt rahanteon paikka. Vai haiseekohan se kuitenkaan kovin paljon. Anna sä vaikka mulle kahden kerroin Ässille ja sano maksibetti millä lyödä.
 
Ässät osaa näissä aina yllättää negatiivisesti? Juuri viime otteluunhan Ässät lähti suosikkina ja klaarasi puhtaasti. Tämä ei tietysti jää muistiin koska se ei ole mitenkään ihmeellistä, kuten ei mahdollinen illan Kookoo voittokaan muistu enää tulevaisuudessa.
Olen niitä faneja, jotka odottaa joka pelistä voittoa niin pakostakin yllättyy välillä negatiivisesti ;-). No ei vaan, oot ihan oikeassa. Vähän meni hockeyjargonin puolelle. Joka tapauksessa vaikeita pelejä nämä tällaiset, joissa lähdetään selkeänä ennakkosuosikkina. Kolmannen erän 0-0:ssa saattaisi alkaa mailan puristaminen mutta eiköhän tämä ole ennen kolmatta erää hoideltu.
 

Kiekkovelho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pääsee pelaamaan paineetta tätä peliä, joten nyt pitäisi saada materiaalista paljon irti. Sellaset 6-8 häkkiä pitäisi pystyä tekemään jolloin omiinkin väkisin yksi kaksi menee. Pitäisi myös pelitapa olla vaistoilla pelaamista. Sanotaan 1-7.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No tuskinpa Ässät tätä peliä onnistuvat häviämään. Jos lasketaan myydyt, loukkaantuneet ja junnujen mukana olevat pelaajat niin KooKoolta taitaa puuttua rosterista enemmän pelaajia kuin mitä siellä on pelikuntoisina.

Jos katsotaan vaikkapa KooKoon sisäistä pistepörssiä niin kymmenen parhaan pistemiehen joukosta puuttuu peräti seitsemän pelaajaa Keränen, Bjorkstrand, Newton, Kähkönen, Hakulinen, Leivo, Kristensen ja Liivik. Onhan siellä sentään vielä pistepörssin 4.) Pitkänen, 6.) Strömwall ja 8.) Leivo.

No tässä on pitkään menty jo kapealla rosterilla, jotem tämä viimeaikojen kuormitus voi jo alkaa näkymään pelikuntoisten pelaajienkin otteissa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kotkaniemi mainitsi Ruudun haastattelussa, että vaikea ottelu tulossa, koska vastaan tulee levännyt joukkue, koska KooKoo ei pelannut lauantaina.

Noh ehkä sen voi niinkin sanoa, että KooKoo ei pelannut lauantaina, kun SaiPa nöyryytti KooKoota 4-0 kotivoitolla.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kookoolta ja Järkkäriltä hieno taistelu. Maalin pelinä pitivät tänään, lopussa pari omiin, ei muuttanut mitään...Kookoo taisteli hyvin, Ässät pelasi vähän heikommin mutta 3p muutaman yksilön ansiosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös