II-divisioonan lohko 1 kaudella 2017–2018 (etelä)

  • 66 786
  • 192

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Tuossa tuli pohdittua tuota huomista KJT Miehet - H.K.H. ottelua vähän tarkemmin ja intouduin sitten tekemään siitä vähän otteluennakkoa, jollaisia olen toistaiseksi tehnyt vain näistä meitin kotiotteluista. Ja kas kummaa, päädyinkin aivan toiseen lopputulokseen/veikkaukseen kuin eilisessä veikkausrivissäni! :D

Lähtökohdat:

KJT Miehet lähtee otteluun sikäli vapautuneesti, että sekä pudotuspelipaikka että kotietu puolivälierissä on jo varmistettu. Joukkuella on myös edessään kolmen ottelun viikonloppu, joten houkutus säästellä paukkuja on varmasti olemassa. HKH taas ei ole vielä varmistanut paikkaansa pudotuspeleissä, joskin voitto varsinaisella peliajalla sen tekisi. Kauden aiemmat ottelut joukkueiden välillä ovat päättyneet selkeisiin kotivoittoihin.

Kysymyksiä:

H.K.H.

- Kestääkö kantti vai musertavatko paineet? Joukkueella on kaksi ottelua aikaa kerätä 3 pistettä, joilla pudotuspelipaikka olisi varma. Pystytäänkö pelaamaan rennosti sitä omaa peliä vai puristetaanko mailaa liikaa jolloin ratkaisu pudotuspeleihin pääsystä jää viimeisen kortin varaan?

- Hyökkäyksiin lähtö? HKH:n onnistuminen riippuu paljon siitä, kuinka hyvin omalta alueelta päästään liikkeelle. Paineistettuna puolustus on tällä kaudella tehnyt liikaan huonoja ratkaisuja, jotka ovat sitten kääntyneet vastustajan kiekonriistoiksi ja monasti maaleiksi. Saadaanko kiekko ja miehet nopeasti liikkeelle?

KJT Miehet

- Pelataanko vielä vai keskitytäänkö jo pudotuspeleihin? Joukkueella ei ole enää muuta panosta kuin runkosarjan kolmospaikka, joka ei tarjoa muuta etua kuin varman kotiedun finaaleissa siinä tapauksessa että molemmat suorat välieräjoukkueet häviävät sarjansa. Ja kun edessä on kolmen ottelun viikonvaihde ja pudotuspelit käynnistyvät vain kahden välipäivän jälkeen, mennäänkö sata lasissa vai yritetäänkö säästellä pelaajia?

- Millainen on pelituntuma? Joukkueella on liki kahden viikon ottelutauko takana ja sitä edellisissäkin otteluissa peli on hieman yskähdellyt. Viimeisessä viidessä ottelussa saldona on selkeä kotitappio Vantaalle, niukka vierasvoitto Kirkkonummella, selkeä tappio Hyvinkäällä, niukka kotivoitto KelA:sta ja selkeä kotitappio Viikingeille. Onko tauon aikana saatu palikat taas järjestykseen vai pitääkö kone virittää playoff-kuosiin viimeisten otteluiden aikana?

Veikkaus:

Kotijoukkueella painaa jo mielessä tulevien päivien urakka kun seuraavana 10 päivänä saattaa pelattavana olla jopa 6 ottelua ja varmuudella 9:ssä päivässä 5. Vierailijoiden taas olisi saatava pisteitä mukaan kotimatkalle mikäli aikomus on pelata vielä runkosarjan päätösottelun jälkeen. Peliruuhkan tuoma tarve taloudelliselle pelaamiselle vastaan pakkopisteiden aiheuttama hermostuneisuus värittänee ottelua, jonka uskon (ja toivon, ennen kaikkea toivon) kääntyvän vierasjoukkueen eduksi yhden maalin marginaalilla.​
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
selkeä kotitappio Viikingeille.

Tappio voi vaikuttaa selkeältä numeroiden valoissa, mutta tapahtumat kentällä olivat hyvin tasaiset. Matsi ratkesi oikeasti vasta viimeisessä erässä ja olisi hyvinkin saattanut kääntyä kotijoukkueelle pikkuisen paremmalla tuurilla (ja johdonmukaisella tuomarilinjalla). Että ei kannata vetää liian hätäisiä johtopäätöksiä.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Tappio voi vaikuttaa selkeältä numeroiden valoissa, mutta tapahtumat kentällä olivat hyvin tasaiset. Matsi ratkesi oikeasti vasta viimeisessä erässä ja olisi hyvinkin saattanut kääntyä kotijoukkueelle pikkuisen paremmalla tuurilla (ja johdonmukaisella tuomarilinjalla). Että ei kannata vetää liian hätäisiä johtopäätöksiä.

Koska itse ottelua, sen pelitilanteita ja tuomaritoimintaa en ollut paikalla seuraamassa, on ottelun loppulukemat oikeastaan ainoa fakta, jonka perusteella pustyin johtopäätöksiä vetämään. Ja kyllä kolmen maalin tappio on mielestäni joka tapauksessa selkeä tappio, on sen maalieron saavuttamiseen tarvittu millaisia olosuhteita ja keinoja tahansa. Esimerkiksi jos ottelun laukaukset ovat about tasan, mutta yksi joukkue tekee niistä yhden maalin ja toinen neljä, on tämä toinen joukkue mielestäni selkeästi tehokkaampi maalinteossa. Selkeä loputulos ei toki tarkoita että toinen joukkue olisi ollut mitenkään jyrän alla.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
KJT miehet - H.K.H. 5 - 2

Selkeä voitto! :D

Ja kyllä se oli selkeä voitto myös jäällä. Valitetavasti. Nyt jää kaikki huomisen pelin varaan!
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Runkosarja olis taputeltu ja edessä pleijarit, jotka alkavat puolivälieräpareilla KJT Miehet - Wolf ja HC Vantaa - H.K.H.

KJT Miehet - Wolf

Runkosarjassa kohtaamiset 3-0 Miehille numeroin 3-5, 4-7 ja 5-4.

KJT M lähtee sarjaan suosikkina. Keskinäiset ottelut runkosarjassa kertovat, ettei Sipoo ole Miehille paha paikka voittaa. Maalivahtien osalta torjuntaprosentit ovat lähes tasoissa 89,26% - 90,68% KJT Miehille, mutta suurin ero tällä osastolla on siinä, että kun Wolfin paidan on ylleen otteluihin pukenut 7 vahtia, joista neljä on saanut peliaikaa, on KJT Miesten peleihin pukeutunut neljä vahtia, mutta joukkue on pystynyt luottamaan täysin kaksikkoonsa Nousiainen - Leppänen.

Hyökkäyksessä KJT M on saanut onnistumisia laajalla rintamalla. Runkosarjassa 10 Mietsen pelaajaa saalisti 20 pistettä tai enemmän, kun Wolfin pelaajista vastaavaan kykeni vain 3, ja tämä leveys tuo KJT Miehille edun pudotuspelisarjassa.

Kysymyksen sarjan päälle heittää otteluohjelma. Wolf on pelannut helmikuussa kahden ottelun viikonloppuja lähtiessään pudotuspeleihin, mutta KJT Miehillä aikataulu on ollut kenties vielä brutaalimpi. Joukkue pelasi 3 ottelun viikonlopun ja vain kahden välipäivän jälkeen pitäisi olla täydessä iskussa playoff-avauksessa. Mikäli päätösviikonlopun ottelusuma vielä painaa KJT M:n jaloissa on sarjan avausottelussa Wolfin iskun paikka, muussa tapauksessa KJT Miehet etenevät välieriin.

ennuste: 2-1 KJT Miehille

HC Vantaa - H.K.H.

Runkosarjassa kohtaamiset 3-0 Vantaalle numeroin 7,4, 1-10 ja 6-3.

HC Vantaa on otteluparin selkeä suosikki. Keskinäiset ottelut, maalivahtien torjuntaprosentit (90,97% - 86,93%) ja onnistujien määrä (9 pelaajaa tehnyt 20 pistettä tai yli vs. HKH:llä 3) viittaavat kaikki vahvaasti siihen, että HC Vantaa jatkaa välieriin. HC Vantaa on myös ottanut runkosarjassa vähiten rangaistuksia, joten siltäkään suunnalta ei ole tasoitusta tulossa ottelusarjaan.

HC Vantaan ei tarvitse muuttaa mitään pudotuspeleihin lähdettäessä, kaikki pelin osa-alueet ovat kuosissa. HKH:lla taas on rukattavaa vähän joka komponentissa: maalivahtipelin pitää nostaa tasoaan ja siihen liittyen myös puolustuspelin pitää tiukentua, sillä maalivahtien epätavallisen heikkoa torjuntaprosenttia selittää osaltaan se, että vastustaja pääsee liian helposti laukomaan niiltä parhailta paikoilta. Hyökkäyspäässä pitää maalipaikat kyetä käyttämään paremmalla prosentilla, niitä ei tule paljoa otteluissa tarjolle. Ja ylivoimapelin on onnistuttava, HC Vantaa ei monia mahdollisuuksia siihen tule ottelussa antamaan. Jos nämä kohdat saadaan viritettyä runkosarjaa parempaan kuosiin voi otteluparissa käydä miten vaan, muussa tapauksessa kyyti tulee olemaan Vantaalla kylmää.

ennuste: 2-1 HC Vantaalle (ja toive, että olen väärässä! :D)
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Kannan kynäni kekoon minäkin, tosin vain "oman sarjan" osalta.

KJT Miehet - Wolf

Runkosarjan kolme voittoa ei ole sattumaa ja silloinkin hedelmään kantanut sato on hyvinkin runsasta yhä. Miehillä on kaksi hyvää maalivahtia , tasainen leveä pakisto, josta on välillä varaaa jopa lainata kalustoa hyökkäyspäähän, sekä tasoaan nostanut hyökkäys. Joukkue ei ole pelkästään Jeskasen ja Lindholmin varassa, vaan tehoja on jakautunut koko joukkueelle melko tasaisesti. Viime aikoina etenkin on tasoaan huikeasti nostanut kesken kauden joukkueeseen liittynyt # 21 Tomi Väisänen. Joukkue onkin hyvä blandis kokemusta ja nuoruuden intoa ja edes 0-3 tappioasemaakaan ei tunnu joukkuetta masentavan, niin usein noista lukemista on vielä noustu mukaan peliin. Viime kauteen nähden myös joukkueen suoritus on tasoittunut. Jos katsotaan että HC Vantaa oli Miesten kanssa ns. samalla viivalla, niin joukkue hävisi vain yhden matsin kauden aikana sarjataulukossa huonommin sijoittunelle (tammikussa 6-3 turpiin Hyvinkäällä). Ennakkosuosikin asema on siis selvä, mutten usko Miesten rotsin olevan levällään, niin paljon jämerää kokemusta joukkueessa on, ettei ylimielisyyttä kuitenkaan otteissa tule olemaan. Sudet osaavat olla hankala vastus, se on nähty. Avainasemassa on tässä sarjassa hermokontrolli, runkosarjan kohtaamisissa Susilla se petti ja Miehet käyttivät sen hyväkseen.

Veikkaus: Miehet vievät 2-0, joskin eka matsi Keravalla tulee olemaan tiukka, sillä Sudet tuntuvat viihtyvät Sherwood Gardenin "lentokentällä".
Toive: Ettei Jesse Uronen ole tuomarina yhdessäkään Miesten ottelussa enää
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Hyvin mielenkiintoisin ketjuin lähtevät Miehet illan matsiin. Aina kokonaisuudessaan kokoonpanossa olevat Jeskanen-Lindholm ja Siren on nyt hajautettu kuten kakkonen Välimaa - Meriläinen- Sinkkonen. Oletan että tehoja haetaan nyt tasaisesti joka kenttään. Vanha herra Aki Tuominen myös tänäänkin rosterissa, on ollut yleensä painajainen Susille, jää nähtäväksi muten tänään, uppoaako rauhanluja lämäri viivasta yhä. Sipoolla on omat mahdollisuutensa, mutta koska en porukkaa pahemmin tunne, niin en juurikaan voi kommentoida heidän mahdollisuuksiaan tämä paremmin. Eli pitääkö ennakkosuosikki pintansa vai nähdäänkö sipoolainen versio aiheesta "Miracle on ice". Paras voittakoon.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Tasasissa merkeissä näyttää ottelu menevän. Ja Aki Tuominen se vastasi heti huutoon ylivoimalla, olisiko ollut juuri se lämäri! :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
No ei ihan lämäri. Semmone roikku vippasi vähän niinku Suomen naisten eka maali Venäjää vastaan
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Jahas, Vantaa vei 3-1 ja yllättäen Vantaan "pahis" on ollut mv Aaro Peltonen, 2 min. väkivaltaisuus sekä maalin siirtäminenkin josta tullut rankkari
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
No joo, tuomarityöskentely tossa ottelussa oli taas osastoa 'mielenkiintoinen'. Ei sillä, että siihen se matsi olis kaatunut, mutta kyllä sitä sois että oikeudenjakajan viittaa kantavat raitapaidat omaisivat edes alkeelliset tiedot puhaltamastaan pelistä.

Ottelu sinällään oli runkosarjan kohtaamisiin verrattuna yllättävänkin tiukka, mutta ratkesi oikeastaan siihen kumpi teki paikoistaan maalin. Vantaa teki ja HKH ei! Kyllä tosta jäi paljon hampaankoloon.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tänään on paljon pelejä kesi-uusmalaisilla joukkueilla, joista mielenkiintoisimmat tietty Rautaliigassa.

Wolf - KJT MIehet
Miehillä mielenkiintoinen kokoonpano, tehomiehiä jaettu jälleen tasaisesti kentällisiin. Näkyvin muutos on #93 Toni Jeskasen poissaolo, mutta tilalle tuleva #41 Mikael Kivinen on myös hyvin vikkelä ja aiheuttanee harmaita hiuksia susipuolustukselle. Sami NOusiainen jatkaa maalissa ja todelliset sudentappajat #2 Aki Tuominen ja #19 Miikka Lindholm toivottavasti jatkavat samaan malliin.

HKH - HC Vantaa
Hyvinkää runsaslukuisella yleisöllä varsutettuna on vierasjoukkueille paha paikka. Veikkaankin HKH:n venyttävän ratkaisun huomiseen niukalla voitolla.

KY - KJT Tuusula
Myös karsintasarjassa tapahtuu, kun Tuusulan KJT matkustaa kaakonkulmalle Haminan Kiekko-Ympyröiden vieraaksi. KY:llä taitaisi olla halua nousta, mutta veikkaan ettei rahkeet riitä. Äänekäs haminalaisyleisö hiljenee alta aikayksikön kun Tuusulan "Häpperttilä" trio tekee tuhojaan jo avauserässä pyörittäen isännät solmuun. Matsin jälkeen vanha sanonta: "pää on ku Haminan kaupunki" passaa KY-pakkien kohdalle paremmin kuin hyvin.

Muissa karsintamatseissa veikkaan voittoja ValKille (Valkealan Kiekko) KHT:stä (Kurra HT, Nurmijärvi) sekä yllätysvoittoa OKK:lle (Oulunkylän Kiekko-Kerho, Hki) HCK Salamoista.

Myös Haukat pelaavat tänään kotonaan, mutta sepä onkin toisen topicin asia.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Nonniih, KJT Miehet menivätten sitten ja lunastivat paikkansa välierissä suoraan kahdessa ottelussa. Tiukille se meni, ratkaiseva 3-5 maali tehtiin tyhjiin. Ja ottelun suurimpia sankareita on pakko olla Miesten maalilla 50 koppia napannut Sami Nousiainen. Eli keskiviikkona Miehillä on matka Kauniaisten jääpyhättöön.

Toisessa puolivälieräparissa lähdetään kolmanteen oteluun Vntaalla, kun kotijoukkue H.K.H. nappasi 6-4 voiton HC Vantaasta. Vieraiden maalivahtipeli ei ollu tisllä taoslla kuin olisi voinut odottaa Högbackan torjuessa vain 21 kertaa päästäen 5 taakseen. Oma lukunsa ottelussa on rangaistusten jakautuminen vierailijoiden 3 kakkosta ja kotijoukkueen 9. En näkisi ottelun oikeudenjakajien (kröhöm, varsinkin sinä, Nenonen) onnistuneen kovinkaan hyvin urakassaan, mutta edes he eivät voineet kääntää ottelun kulkua. Huomenna katsotaan, kuka lähtee keskiviikkona Vuosareen Viikinkien vieraaksi!
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, TPS, RoKi
Eikös Vantaan edetessä jatkoon vastakkain asetu Viikingit vs KJT Miehet ja Grani vs HC Vantaa. Ja taasen hyvinkääläisten mennessä seuraavalle kierrokselle otteluparit olisi Viikingit vs H.K.H ja Grani vs KJT Miehet. Näin ainakin itse olen "kaavion" ymmärtänyt etenevän.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Eikös Vantaan edetessä jatkoon vastakkain asetu Viikingit vs KJT Miehet ja Grani vs HC Vantaa. Ja taasen hyvinkääläisten mennessä seuraavalle kierrokselle otteluparit olisi Viikingit vs H.K.H ja Grani vs KJT Miehet. Näin ainakin itse olen "kaavion" ymmärtänyt etenevän.
Olen samaa mieltä. Tuo merkintätapa otteluohjelmassa hieman vain hämää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tällä viikolla onkin sitten jännitystä jatkon osalta keskiviikosta eteenpäin.

Ke 28.3
GrIFK vs. HC Vantaa
To 1.3
Viikingit vs. KJT Miehet
Pe 2.3
KJT Miehet vs, Viikingit
La 3.3
HC Vantaa vs. GrIFK
+
extra bonus tarvittaessa
su 4.3
Viikingit vs. KJT Miehet
GrIFK vs. HC Vantaa
 
Liitto julkisti Rautaliigan nousuhalukkaat

Suomen Jääkiekkoliitto julkisti tänään ne seurat, jotka ovat 2. divisioonasta valmiita karsimaan Suomi-sarjaan, mikäli kykenevät voittamaan oman lohkonsa.
  • KJT (Tuusula) – lohko 1

  • HC Giants (Hollola) – lohko 2

  • Virkiä (Lapua) – lohko 3

  • Kiekkokopla (Joensuu) – lohko 4
  • LL-89 (Lapinlahti) – lohko 4
  • PEPO (Lappeenranta) – lohko 4
  • Warkis (Varkaus) – lohko 4

  • Raahe-Kiekko (Raahe) – lohko 5
  • SoKi (Sotkamo) – lohko 5

  • LLuja (Lauttakylä) – lohko 6
  • Rockets (Loimaa) – lohko 6
Suurimmat nousuhalut näkyisivät siis olevan Itä-Suomessa, josta kyllä kieltämättä puuttuu Suomi-sarjajoukkue tai jopa kaksikin. Potentiaalisimpana karsijana pitäisin tällä hetkellä PEPO:a, jolla on kasassa varsin mielenkiintoinen nippu 2. divariin.

Lainattu Suomi-sarja keskustelun puolelta. Eli tarkoittaako tämä nyt sitä, että yleisesti kovana pidetystä Etelän lohkosta ei tulla ketään näkemään kevään Suomi-sarja karsinnoissa?
 

The Rock

Jäsen
Lainattu Suomi-sarja keskustelun puolelta. Eli tarkoittaako tämä nyt sitä, että yleisesti kovana pidetystä Etelän lohkosta ei tulla ketään näkemään kevään Suomi-sarja karsinnoissa?

Kyllähän se sitä nimenomaan tarkoittaa ja on kyllä todella harmillinen asia, sillä pidän Etelän lohkoa koko kakkosdivarin kovimpana kärjen osalta.

Ymmärrän toisaalta varsin hyvin, ettei Viikingeillä, GrIFK:lla, HC Vantaalla tahi KJT Miehillä ole haluja ylöspäin, sillä kulut pyöreästi tuplaantuvat Suomi-sarjassa kakkosdivariin nähden, eikä sellaisten rahojen kerääminen yhteistyökumppaneilta ole nykypäivänä mikään maailman helpoin nakki.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Viikinkien osalta tilanne on mielestäni ikävä, sillä heidän alueellaan eli Itä-Helsingissä voisi olla potentiaalia saada aikaan aikoinaan futiksessa koettu snadi KontU-hype. Vuosaaressa, Itäkeskuksessa, Kontulassa, Myllypurossa ja sen lähialueilla asuu kuitenkin reilu 100 000 ihmisä jollei enemmänkin, joten massaa riittäisi. Mutta kun halli on harjoitushalli jossa yleisö joutuu seuraamaan peliä katorajasta kävelysillalta, niin ymmärrän ettei mahdollisuudet ja aika ole vielä heidän osalta kypsä. Itä-Helsinkiin pitäisi saada joku isompi halli, jossa olisi oikeat katsomotkin, jossa alueen ylemmissä sarjoissa pelaavat aikuisten ja junnujen joukkueet voisivat pelata sarjapelinsä ja sitä myöten Vuosaaren ja Malmin halleista vapautuisi lisää harjoitusaikoja.

Granilla on vähän sama tilanne, paitsi että hallissa on toki katsomo. Resurssit ja olosuhteet eivät puolla ylöspäin nousemista. En tiedä onko Kaunaiaisten alueella tarvetta toiselle hallille, mutta ainakin vanha halli täytysi täysrempata mikäli ylöspäin olisi mieli.Garnin kohdalla mieniintoista on se, että HIFK periaatteessa tarvitsisi itselleen Farmiseuran (on ainakin jossain näin ilmaissut) ja "sisarseurana" Grani olisi hyvä valinta, mutta vaikea olisi kuvitella että HIFK alkaisi tukemaan Granin nousua, sillä Suomi-sarjaan joukkueen saisi pienillä avuilla kohtuullisin vaivoin, mutta Mestikseen nousu olisi jo ihan toisen juttu, ei mikään helppo nakki ja kun halli on mitä on niin vaikea olisi kuvitella, että Grani fanit lähtisivät seuraamaan joukkuetta Espoon suurhalliin tai Nordikselle.

Yleisökeskiarvot molemmilla joukkueilla on aika alhaiset (Viikingit 77 hlöä, Grani 68 hlöä) vaikka otteluttapahtumat ovat ilmaisia, joten sieltäkään ei lisärahoitus heru toimintaan.

HC Vantaalla olisi ainakin hyvä halli käytettävissä, mutta talouspuoli jarruttaa nousuhaluja, sehän on jo kertaalleen nähty.

KJT Miesten osalta ollaankin mielenkiintoisessa paikassa. Tälle vuodelle ei nousutavoitetta tehty ja ihan syystä. Mikäli seuran kuviot asettuvat kohdilleen, niin tämän joukkueen paikalla pelaa ensi kaudella uusi Keski-Uusmaalaisen kiekkoilun edustusseura, joka olisi suora jatke KJT-Haukkojen junnuputkelle. Ensi kaudelle on kaavailtu joukkueen rakenteen uudistusta entistä ehommaksi. Käytännössä se tarjkoittaa, suurempaa sitoutumista harjoitteluun sekä harjoitusmäärä nostamista, valmennuksen täydentämistä / uudistamista ja joukkeen rakenteen nuorentamista entisestään. Vielä on avoinna että asetetaanko nousutavoite Suomi-sarjaa jo ensi kaudelle vai sitä seuraavalle.

Ensi kaudesta on luvassa hyvin mielenkiintoinen, mutta palataan siihen pleijareiden jälkeen.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Tällä viikolla onkin sitten jännitystä jatkon osalta keskiviikosta eteenpäin.

Ke 28.3
GrIFK vs. HC Vantaa
To 1.3
Viikingit vs. KJT Miehet
Pe 2.3
KJT Miehet vs, Viikingit
La 3.3
HC Vantaa vs. GrIFK
+
extra bonus tarvittaessa
su 4.3
Viikingit vs. KJT Miehet
GrIFK vs. HC Vantaa
Runkosarjan pelit ei KJT Miehille hirveesti jatkopaikkaa lupaa. Viikkarit hoiti kotiaskissaan tylysti 12-5 ja Miehet kotonaan niukasti 5-4. Huomioitavaa, että Miehien voitto tuli harjoitushallissa pienessä kaukalossa. Ison kaukalon peli on aivan toinen. Kummalle siitä sitten on hyötyä? Se nähdään perjantaina.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Runkosarjan pelit ei KJT Miehille hirveesti jatkopaikkaa lupaa. Viikkarit hoiti kotiaskissaan tylysti 12-5 ja Miehet kotonaan niukasti 5-4. Huomioitavaa, että Miehien voitto tuli harjoitushallissa pienessä kaukalossa. Ison kaukalon peli on aivan toinen. Kummalle siitä sitten on hyötyä? Se nähdään perjantaina.
Älä unohda viimeisintä matsia kotona, joka lukemallisesti päättyi 1-4 sarvipäille, mutta oli hyvin tasainen ottelu, jossa viimeisen erän lievät "avustetut" onnistumiset ratkoi Viikingeille. Itse näen että iso kaukalo suosii juurikin Viikinkejä, valitettavasti, mutta vailla mahdollisuuksia Miehet eivät ole. Viikingit ovat selvä ennakkosuosikki ja Miehiltä vaaditaan kaksi täydellistä nappipeliä, etenkin puoustuksen osalta. En veikkaa kumpi menee jatkoon, mutta asettelen sanani siten, että jos Viikkarit menevät jatkoon, se tapahtuu voitoin 2-0 ja jos Miehet yllättävät, niin silloin se tapahtuu voitoin 2-1.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Kauniaisissa mennään sitten jatkoajalle kun Vantaa tasoitti 1:21 ennen summeria pelatessaan ilman maalivahtia. Ottelun maalit on tehty näemmä liki järjestään erikoistilanteista, 8:sta tehdystä maalista 1 on tehnty 5-5-pelissä, 1 tasavajaalla, 3 ylivoimalla ja 3 siirretyn rangaistuksen aikana.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Se jatkoaika ei kauaa ehtinyt vanheta kun Grani piti edelleen kotitilinsä puhtaana. Aaro otti taas pikku kakkosen, voisi kai sanoa että "kuuma" maalivahti ilmaisun molemmissa merkityksissä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Viikingit vei 3-2, ja matsi oli juuri niin tasainen kuin lukemat antavat olettaa. Päätöserässä Viikingit sai niukasti käännettyä voiton. Vääryys ei olisi ollut tulis toisinkaan päin. Hienoa, vauhdikasta ja siistiä playoff hokia. Huomenna taisto jatkuu Sherwoodissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös