La 10.2.2018 JYP - Ilves

  • 3 970
  • 16

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Eilen Ilves oli parempi 6-3, tekihän JYPikin viisi maalia, mutta kaksi hylättiin aiheellisesti. Olkinuoralta oli heikohko peli ja kaksi maalia meni kohtuuttoman helposti. Oikeastaan voisi sanoa, ettei Jussi antanut mahdollisuutta voittoon ja Ilves tämän hyvin hyödynsi.

Olkinuora kuitenkin saa tänään uuden mahdollisuuden, tiedä sitten tärisikö eilen kädet vielä Euroopan mestaruuden jäljiltä vai oliko kohmelo päällä, no vitsit sikseen.

Tänään siis nousee Euroopan mestareiden CHL-viiri kattoon ennen peliä ja itseasiassa mestaruus kahvitukset ja kakut alkaa jo 15.30. Mitä lipputilannetta katsonut niin täysi tai lähes täysi halli on luvassa ja hyvä niin.

JYP tänään:
Tuppurainen - Immonen - Nättinen
Vainio - Kalteva

Kanninen - Hytönen - Louhivaara
Mäenpää - Kuukka

Turkulainen - Suomela - Puustinen
Ikonen - Jokinen

Kolehmainen - Ju.Nättinen - Rooba
Yonkman -

Olkinuora (Laurikainen)


Eli muutokset eiliseen seuraavat, Ratinen pois ja Kanninen siirtyy nelosen keskeltä Hytösen ja Opan seuraksi. Nelosen sentterin paikan ottaa näin ollen Saksan 3divarista JYPiin siirtynyt ja loppukauden sopimuksen saanut Jussi Nättinen, joka näin ollen tekee myös depyytin kotiyleisön edessä. Saari myös pois ja tilalle Kolehmainen.

Voitto olisi toivottavaa näin juhlaottelussa ja eilisen ulospuhalluksen jälkeen, yhtään Ilvekseltä pois ottamatta, eilinen oli mukavan aktiivista ja nopeaa kiekkoa.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Nelosen sentterin paikan ottaa näin ollen Saksan 3divarista JYPiin siirtynyt ja loppukauden sopimuksen saanut Jussi Nättinen
Mä kun luulin että sille sorvattiin vain parin pelin pahvi? Noh, johonkinhan ne CHL-voittorahat pitää käyttää...
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Mä kun luulin että sille sorvattiin vain parin pelin pahvi? Noh, johonkinhan ne CHL-voittorahat pitää käyttää...
Ensiksi sorvattiin se viikon sopimus, mutta Nättinen esiintyi edukseen IFK ottelussa ja sai täten loppukauden sopimuksen JYPiin. Hyvä kiinnitys osaa roolin kuin roolin ja leveys/rotaatioon hankittu, oma kasvatti jne. Sopimus todennäköisesti arvoltaan nappeja tms, eli todella halpa kiinnitys.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yllättävänkin paljon odotan tämän illan matsia. CHL-juhlallisuudet, revanssi eilisesta ja Jussi Nättisen kotidebyytti ovat kaikki osaltaan nostamassa fiilistä.

Odotan ja toivon, että tänään nähdään jäällä todella motivoitunut ja työteliäs JYP. Alkais jo!
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Harmi kun Laakso ei pysty vieläkään pelaamaan. Tänään lienee eri tason vastus kuin eilen, eiköhän Jyp ole nyt aika ärsytetty. Ilves menee tällä hetkellä kapealla rosterilla, toivottavasti junnut ovat palautuneet eilisestä.

Heleniukselta vaaditaan tänään loistavaa peliä.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yhdeksän pistettäkö Sandell on tehnyt tällä kaudella Jypiä vastaan kolmessa ottelussa?
Tänään olisi parempi jatkaa tuota 3p/peli keskiarvoa jos Ilves meinaa pisteitä kotio viedä.
Pistekin olisi kiva, playoff-paikkaa ajatellen useampikin tarvittaisiin.

Helppoa ei tule olemaan Ilveksellä. Ei eilinen peli mikään Ilveksen suveneeri näytös ollut, vaan suht tasainen peli jossa pelitapahtumin nähden jyväskyläläiset olivat mielestäni niskan päällä. Laukaisukarttaakin vilaisemalla huomaa, että kyllä Jyp oli parhailla tekopaikoilla tarpeeksi ottelun voittaakseen, mutta eilen ei uponnut.

Saas nähdä minkälaisen latauksen mestaruusjuhla ennen peliä tuo.

Olkinuora on nyt "lahjoittanut" pari peliä putkeen Ilvekselle, olisiko kolmannen vuoro?
Ilveksellä eilen pelin kesken jättänyt Suomi onneksi mukana.
 

Shiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksellä ihan pakkovoitto-ottelu, kuten kaikki loput pelit tämän kauden osalta, jos mielitään jatkoon. Jatkoon meno edellyttää tosin jo muiden apujakin. Jypilla, vaikka häviäisi loput kaikki pelinsä (jota ei tietenkään tee), on jo iso menestys ollut tämä kausi.
Ilves on pelannut mainiosti jo pidemän aikaa. Jyp ei ole ehkä vielä ihan toennut CHL;sta, siinä saumat !?
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Sellainen tunne, että tänään JYP lyö isot luvut jo avauserässä. Eilinen pyyhitään kerralla pois. Voittoa kuitenkin tarvitsisi tänäänkin. Ja TPS:n voittoa Ässistä.

Sandell oli huikea eilen ja johdattaa varmasti joukkoja taas etujoukoissa. Heleniukselta vaadittaisiin taas kovaa peliä, että tänään pisteitä saataisiin.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hieno peli JYPiltä! Eipä ollu Ilveksellä alun jälkeen mitään palaa. Suomelan kenttä se jaksaa ihastuttaa pelistä toiseen ja Olkinuorakin sai koottua itsensä.

Seuraavaksi sitten porolauma.
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei jäänyt paljon jossiteltavaa.
Muutama oman pään koomailu kostautui tulostaululle ja lukemat olisi voineet olla jopa rumemmatkin. Aika vähissä lisäksi Ipan maalipaikat. Ainut maalikin Olkinuoran hörppäys.
Sellainen isät vs pojat peli.

Voisitte viedä mun puolestani tämän kansallisen sarjan pokaalin siihen euro-pokaalin viereen. Sen verran komiata peliä. Nyt Valtra päätyyn saakka!
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jypiltä tänään odotetunlainen esitys, tärkeät sarjapisteet plakkariin. Ensimmäisen erän alkuminuuttien jälkeen ei Ilveksellä juuri 5-5 pelissä saumaa ollut. Helgeltäkään ei nähty tänään eilisen veroista esitystä ja peli käytännössä ratkesi toiseen erään.

Mökki tänään täynnä ja se on aina positiivista se. Karri Kivelle propsit vilpittömistä onnitteluista pressissä, piti JYP:n CHL-mestaruutta isona juttuna paitsi Jypille niin myös koko Suomikiekolle. Mistäpä sitä tietää, miten isot ympyrät CHL:ssä jokusen vuoden päästä onkaan.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Ollaaks me nyt sitten aurinkokunnan mestareita kun voitettiin maailmanmestarit, jotka voitti euroopanmestarit? ;)
 
Viimeksi muokattu:

Surmanajaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä JYP sai nyt koko linnunradan mestaruuden tällä :D
Iskät kokos perjantain läpsyttelystä ittensä eikä jättänyt meille mitään palaa pisteisiin. No olis siellä ipalta muutama hyvä vaihto, ei tässä odotuksia enää kummempaan olekaan. Ehkäpä meilläkin on taas marraskuunkin jälkeen muutakin seurattavaa, kuin montako hyvää vaihtoa pelataan. Onnittelut voittajalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös