La 10.2.2018 Lukko - Sport

  • 1 542
  • 2

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ja taas mennään. Äijänsuolla otetaan eilisen uusinta kun Lukko ja Sport kohtaavat neljännen ja viimeisen kerran kuluvalla kaudella. Eilen Vaasassa nähtiin alavireisten joukkueiden virheiden sävyttämä peli, johon oman lisänsä toi epävarma päätuomarikaksikko mikä oli osaltaan kuumentamassa pelaajien tunteita. Eilen säästyttiin isommilta rähinöiltä, mutta kieltämättä tuosta pieni lisäjännite tämän illan peliin tuli.

Joitain pieniä muutoksia kokoonpanoihin on tehty. Lukolta neljä kaksiminuuttista istunut Atte Mäkinen putoaa seitsemänneksi pakiksi ja Tarmo Reunanen ottaa paikkansa pelaavasta kokoonpanosta. Eilen maalin tehnyt ja toisen syöttänyt Joose Antonen loukkasi ilmeisesti sen verran jalkaansa että ei tänään pelaa, hänen paikalleen tulee Valentin Claireaux. Ville Vahalahti siirrettiin eilen toisessa erässä Ilomäen ketjun laitaan ja sillä paikalla hän myös jatkaa.

Sport saa mukaan Erik Riskan ja seiskapakiksi tulee Juho-Erik Laitamäki. Chris VandeVelden taklauksessa loukannut Ari Grndahl puolestaan jää sivuun.

Kumpikaan joukkue ei ole maalivahtia vaihtanut. Sportilla tosin on kakkosvahtina kohtalaisen tuntematon Emil Söderlund, kun Jonathan Iilahti joutui jo ennen eilistä peliä viime hetkellä sivuun ja varmaan sen takia Järvinen saa tänäänkin pelata. Lukolla ei suurta tarvetta maalivahdin vaihtoon olisi ollutkaan, ei Kaapoa noista Sportin neljästä maalista syyttää voi.

Lukko

Mv: Kähkönen (Lehtinen)

I: Niskala-Motin; VandeVelde-Ramstedt-Koivisto
II: Ahonen-Sevänen; Vahalahti-Ilomäki-Keränen
III: Reunanen-Riikola; Koivistoinen-Tiivola-Suuronen
IV: Liedes-Friberg-Claireaux
(Mäkinen)

Sport

Mv: Järvinen (Söderlund)

I: Sund-Wrenn; Ainali-Kalapudas-Kiviranta
II: Tuulola-Nevalainen; Paukku-Tikka-Vauhkonen
III: Salo-Saukko; Körkkö-Riska-Laine
IV: Lehtimäki-Tuomisto-Parks
(Laitamäki)

Tuomarit: Boman-Leppäalho (Jusi-Niskanen)
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Lukolla vähän niinkuin pakkovoiton paikka, jos haluaa pitää homman omissa käsissä. Eilinen peli oli muutamaa välähdystä lukuunottamatta kamalaa roiskimista. Kähjäämistä oli normi peliin verrattuna paljon enemmän.

Tämä on Lukolle sikäli mainio paikka laittaa omaa peliä kuntoon, sillä myös Sport on tosi huono porukka. Parempi joukkue olisi syönyt Lukon eilen elävältä. Lukolta puuttuu yhtenäisyys ja taisteluilme. Ongelma on vahvasti pään sisällä. Hymy on kadonnut pelaajien kasvoilta ja epävarmuus jäytää mieltä. Tarvitaan riittävästi nöyryyttä myöntää faktat ja lopettaa tekosyiden keksiminen. Tarvitaan myös nöyryyttä myöntää omat heikkoudet. Ei siinä tarvita vippaskonsteja vaan tahtoa ja luonteenlujuutta.

Lukko ottaa tänään voiton perustuen yksilötaitoihin. Joukkueena nämä kaksi pelaavat samalla tasolla tällä hetkellä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko-Sport 1-2 jatkoajan jälkeen.

Lopputulos on täysin oikea, sillä erotuksella että Sport olisi ansainnut voiton jo varsinaisella peliajalla. Jos ei kerran Lukkoa kiinnosta vieläkään pelata kuin 20 minuuttia pelistä, tässä tapauksessa kolmannen erän, niin pistekin on sellaiselle sakille liikaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös