Ville Vahalahti Lukkoon

  • 148 610
  • 452

Darthjosku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Nashville Predators
Villelle näemmä tuli 40 vuotta mittariin.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onnea Villelle. Ikä alkaa valitettavasti näkymään jo kaukalossa.
Ikä on joskus vain numero, mutta valitettavasti urheilussa se alkaa jossain vaiheessa valitettavasti näkymään. Niin on käymässä myös Vahalahdelle, mutta vastuu ja kannattajien/seuran odotukset ovat samalla tasolla kuin pari kautta sitten. Vahalahti on edelleen kuitenkin sellainen saletin 30-35 pinnan ukko oikein roolitettuna ja harva Suomessa tuon ikäisenä on tuohon pystynyt.

Onnea Ville!
 

Mark Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tarkoitukseni ei ollutkaan dissata Villeä vaan todeta, että 15 minuutin peliajalla ja ilman alivoimaraatamista edelleen eliittiä. Kuorma on näkynyt epätavallisina syöttövirheinä ja pomppuina ylivoimilla.

Henkinen johtaja ja olen niin tyytyväinen, että pelaa meillä loppu-uransa.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä sanoisin, että Villen tehot ovat tällä kaudella kärsinyt myös ketjukavereista. Pelaajat rinnalle ovat vaihtuneet toisinaan tiheäänkin ja siinä ollut monesti myös Hildingiä ja Antosta. Tämä tietty mutuilua, mutta tuskin pistekeskiarvo merkittävästi edellisiä kausia alempi olisi, jos olisi koko kauden pelannut esim. Keräsen ja Ilomäen kanssa yhdessä. Toisekseen vielä Lukko muutenkin tehnyt tällä kaudella vähän maaleja.

Mutta toki tuo liike tuosta väkisinkin hidastuu. Ollut silti edelleen kova luu alivoimissakin, vaikka mieluusti siellä ei peluuttaisikaan 40-vuotiasta ehkä joukkueen taitavinta pelaajaa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Niin, omakin kirjoitukseni oli varmaan vähän turhan negatiivinen. Onhan Vaha edelleen Lukon tärkeimpiä pelaajia, vaikka roolin pitäisi ehkä olla jo pikkuisen kevyempi. Tällä kaudella onneksi on ollut Friberg ja Liedes jotka ovat ottaneet roolia alivoimilla ja Friberg välillä jopa ylivoimallakin viimeaikoina, sekä pelien lopussa kun puolustetaan johtoa. Se on totta että Vahalahdelle ei aivan kauden alkua lukuunottamatta ole oikein ketjukavereita löytynyt ja sekin näkyy suoraan pisteissä. Vahalahti on kuitenkin siitä esimerkillinen johtaja, että vaikka pinnoja ei tulisikaan, ei isompaa tuskastumista kentällä näy. Aina jättää kaikkensa jäälle.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Anssi Ritari puheli, että Vahalahdella ei ole urallaan yhtään ulosajoa, ja niin se taitaa olla kun yli 25 jäähyminuutin kausiakin on vain 2. On hämmentävä tilasto, kun kuitenkin tänäänkin Vahalahti taklasi Lukosta innokkaimmin. Hieno pelaaja. En tiedä oliko Jan Latvalallakaan ulosajoja kauheasti, Eepillä nyt tietysti oli pelikieltokin, ja kai se Ilkka Mikkolakin jotain on sohlannut. Ottelutilaston kärkimiehistä siis.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ville tänään 2+1. Tarkemmin sanoen taisi ohjata sen Lukon neljännekin maalin joka nyt on Ilomäen nimissä. Toivottavasti korjataan oikealle miehelle.

Mutta vaikkei korjattaisikaan niin pitkästä aikaa saa sanoa että Ville oli kaukalon paras pelaaja. Sopi Keräsen ja Ilomäen ketjuun kuin Toporowskin nyrkki keskelle Pasi Peltosen naamataulua. Toivottavasti tämä ketju pysyy kasassa huomisessakin pelissä.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voisi sanoa, että Vaha viihtyy Vaasan jäähallissa. Kauden alun Vaasan pelissä teki myös kaksi maalia. Toivottavasti Vaha ja Ilomäki pelaavat jatkossakin yhdessä.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihmettelen jos ei tosta materiaalista saada kahta tosi koviin tuloksiin pystyvää hyökkäysvitjaa. Kolmonen ja nelonen rohkeasti vähän enemmän rikkovaan rooliin ja leokomarovmaiseen kiekkoa vastustajan päätyyn ja pelataan vastustajan 1. 2. kenttä pimeeksi pitämällä sitä kiekkoa hyökkäysalueella. Vaikka sitten kulmissa pörräten. Maalinkin saa tehdä, mutta tärkein osuus olisi vastustajan keihäänkärjen pimentäminen.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oliko Vahalahden tilanteesta mitään tietoa? Palkanmaksuvelvoite ilmeisesti loppuu nyt kuun kuun vaihteessa?
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Ihan normaalisti kuntouttaa itseään ja paluu lähestyy kokoajan. Jos muutto on tulossa niin eiköhän se meinaa, että takaisin Paraisille asumaan mistä on kotoisinkin. Tarkoittanee, että kuluva kausi on Uran viimeinen ainakin Lukossa ja oletuksena kokonaan.
 

Unajan Urho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Turkulaiset kollegat kertoi muutosta. Ja olinko ainut kenen korviin särähti Telian insertissä maininta ”Toni Koivisto aktiivipelaajien neljäs ottelumäärissä” Siitä oli jo Vahalahti tiputettu pois aktiivipelaajista
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Harjoitteleeko Ville yksinään vai joukkueen mukana?

Meinaan kyllä minä olen aika luottavainen siihen että noista paikoista mitä Lukko jatkuvasti joka pelissä luo, Ville vielä jokusen kiekon verkkoonkin pistäisi. Ja kun mies ei kuitenkaan ole lasista tehty niin ei pitäisi Virrallakaan olla pelkotiloja siitä että uskaltaako hänet pistää kaukaloon vaiko eikö.
 

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Tänään Vahalahti ilmoittaa jatkosta, tai paremminkin jatkamattomuudesta.
Yllätys olisi jos ura vielä Lukossa jatkuu, jos/kun muuttohuhut kotikonnuille kesken kauden pitää paikkansa. Harmi jos/kun Vahan hieno ura päättyy loukkaantumiseen olisi ansainnut toisenlaisen lopetuksen.
 

Larsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Twitterissä oli case Vahalahdesta, että risteilyllä pelaajilta joku oli kysynyt Meidän Villen tilanteesta niin pelaajat olivat harmitelleet sitä, että ei tullut kuntoon eikä saanut myöskään sitä ns viimeistä matsia. Helvetin harmillinen juttu sillä terveellä Vahalahdella olisi ollut vielä paljon annettavaa kaukalossa.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuntuu kyllä niin väärältä. Mielestäni Vahalahti olisi ansainnut lopettaa pelaamisen jälkeen, eikä loukkaantumisen takia. Itse tulen ainakin muistamaan Vahalahden yhtenä parhaimmista Lukko hyökkääjistä 2010 luvulla. Laittoi Lukko aikana paljon kroppaa likoon ja voitti myös pistepörssin ja oli muutenkin kultakypärä useana kautena. Viisi kautta Lukossa, joista 4 ehjää runkosarjaa yli 40 pisteellä. Monikohan tästä nykyisestä kokoonpanosta ylittää 40 pinnaa edes kerran urallaan? Vain Keränen (1kerran) ja Koivisto (4 kertaa) ovat tuossa onnistuneet ja noistakin Koivisto vain kerran Lukossa. Siinä vähän tilastoa siitä, että kuinka kova pelimies Ville on ollut Lukossa.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Tänään Vahalahti ilmoittaa jatkosta, tai paremminkin jatkamattomuudesta.
Missä ja koska tästä ilmoitetaan? Lukon sivut, facebook ja twitter eivät asiasta mitään mainitse.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Niin mikäköhän on tilanne. En löytänyt (voi olla etten osaa) sen paremmin noita mainittuja twitter-viestejä (@Larsen) kuin tietenkään mitään virallistakaan tietoa. Perheen Paraisille muutosta nyt ei voi mitään sanoa suuntaan tai toiseen.
Eli onko nyt just ennen risteilyä selvinnyt että käsi ei tule pelikuntoon ja tämä oli risteilyllä jo pelaajilla tiedossa? Vähän aikaa sitten kun kuitenkin kerrottiin että jäällä käynyt ja laukonutkin kai.
No kai tässä vaan odotellaan tietoa. Jos sitä on tulossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös