Pe 9.2.2018 Pelicans - HIFK

  • 1 971
  • 3
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans tänään:

Rekonen-A.Tyrväinen-Vartiainen
Lassen-Kousa

Mankinen-Kestilä-Saarinen
Rowley-Sulak

Lahtinen-Mustonen-Kangasniemi
Jürgens-Manelius

Koivisto-Elimäki-Alanne
Leimu

Juvonen/Voutilainen

HIFK:

Petrell-Carlsson-Rask
Eronen-Kankaanperä

Thorell-J.Tyrväinen-Haataja
Varakas-O'Connor

Hämäläinen-Tallberg-Sopanen
Salmi-Salmela

Engberg-Åsten-Jääskä
Ulander

Lankinen/Engren

Isku-Areena tänään todennäiköisesti loppuunmyyty, joten hyvä tunnelma varmasti katsomonkin puolella.
Pelicans katkaisi 5 ottelun tappioputken lauantaina Saipaa vastaan 4-2 voitolla ja haki 2-5 voiton Raumalta murhaavaan avauserän ansiosta.
HIFK viilettää 7 ottelun voittoputkessa ja saapuu Lahteen 8-0 murskavoitto allaan Jukureista.
Pelicans levännyt tiistaista asti ja HIFK pelasi eilen, joten saapa nähdä saako Pelicans tästä pientä etua illan peliin.
Todella kovaa tulee varmasti Pelicans heti alkuun ja, jos viimeistely on Lukko pelin tasolla ei voitto mahdottomuus ole. Vastus on kuitenkin erittäin kova ja HIFKillä on kuuma maalivahti Lankinen tänään uunissa.
 

sensori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kotijoukkueen peluutus ratkaisee. Jos tota puolustussuuntaan surkeaa kolmosketjua heitellään omanpään aloituksiin painimaan niin ei hyvä heilu. Toivottavasti ollaan hereillä ja liukkaasti liikkeellä eka vartti, eikä kipsata täyden tuvan edessä.
HIFK:n peli oli todella hyvää eilen kotihallissa. Säästeliäs ja tasainen peluutus jätti energiaa heille tällekin illalle.
Kaksi pojoa kotijoukkueelle olisi jo voitto.
 

444

Jäsen
Ensimmäinen vierailuni hurjamaineisella perjantaisella Isku-Areenalla, saa nähdä mitä ilta tuo tullessaan. Toivon mukaan kolme pistettä, ja edellä olevat saavat pupeltaa omat pelinsä.

IFK:lla tosiaan peli eilen alla, mutta tuo tuskin painaa kovinkaan monen pohkeissa tänään. Ottelu ratkesi hyvissä ajoin ja lopun ottelusta porukka vain nautiskeli.
Mikäli kotijoukkue haluaa selvitä kuivin jaloin illan koitoksesta on heidän annettava armotonta painetta alusta loppuun IFK:n puolustajiin. IFK:n pelihuumori sammuu, jos avauspeli sakkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös