Jatkoajan suuri fäntasy liigadraft

  • 1 618
  • 10

Abdel

Jäsen
Tsenare!

Itellä jotenki niin kova kiima tämmöseen notta kokeillaan saanko seuraa.

Jokainen käyttäjä varaa itselleen joukkueen johon kuuluu 4 hyökkäysketjua 3 pakkiparia sekä 2 veskaria, tämän jälkeen äänestetään normi liiga playoff-kaavion mukaisesti joku aina mestariksi saakka. Tästä myöhemmin lisää sitte ku mukavin osuus eli varaaminen saatu alta pois.

Mukaan tarvitaan lisäkseni 14 muuta innokasta "urheilutoimenjohtajaa" jotka eivät jätä leikkiä kesken varaamis -eikä varsinkaan äänestämisvaiheessa vaikka oma joukkue ei olisi edes pudotuspeleihin päässyt. Leikkimieltä mukaan siis, toivottavasti muutkin mukaanlähtijät (jos niitä ees tulee) on tämmösiä samanmoisia niiloja ku allekirjoittanut, nimittäin sitten meillä on helppoa :)

Varausjärjestyksen arvon random.orgissa, laitan ilmottautumisjärjestyksessä nimet listaan ja pyöräytän onnenpyörää kolmasti. Varausjärjestys jatkuu aina käänteisenä seuraavalle kiekalle. Aikatauluista sovitaan sitte ku osallistujat kasassa. Varattavissa ovat kaikki pelaajat jotka ovat esiintyneet liigaseuran paidassa ottelussa vähintään kerran tällä kaudella. Kokoonpanoketjuun sitten päivitellään joukkuetta ja draftin päätyttä toivottavasti jokainen pitää jonkinmoisen mainospuheen jengistään! Unohtuikohan jotain oleellista mainita? jos, kysy!

Tämmöstä

HIFK: Kaspo
HPK:
Ilves:
Jukurit:
JYP:
KalPa:
KooKoo:
Kärpät: Abdel
Lukko:
Pelicans:
SaiPa: Barney
Sport:
Tappara: Virveliä kainaloon
TPS:
Ässät:
 
Viimeksi muokattu:

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pistä meikän nimimerkki tuohon HIFK:n perään.

Lähden isolla rahalla kasaamaan organisaatiota (iso kenkä heilumaan). Tarkoituksena on laittaa faksi puskemaan mottipäistä tarjousta maailmalle. Tällainen kaikenkokenut kipparihan ei lähde millään pikkupurrella seilaamaan :)
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Aikatauluista sovitaan sitte ku osallistujat kasassa.

Vaikka noinkin, niin voin lähteä mukaan. Jos tällä kertaa pääsisin playoffiin.

Joo, voin leikkiä Mikkiä. Ooksää Ripa?
Eli siis Tapparalla.
 

Barney

Jäsen
Jos saadaan riittävästi osallistujia, niin voin lähteä SaiPalla mukaan.
 

Abdel

Jäsen
Tosiaan treidejä voi tietysti tehdä kans esim jos pelkää että oma haku ehtii mennä ennen seuraavaa vuoroa niin voi halutessaan treidata ylöspäin jne. Pelaajia voi myös swappailla.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Ei oikein tunnu ottavan tuulta alleen.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Näiden aika on mennyt jo, sama kun taannoisten EHM-haasteiden, jossa vain tietyn NHL-joukkueen varauksilla sai pelata peliä ja tavoitella kannuja. Aikansa kutakin.

Sekin on varmaan totta. Viimeksi olin tällaisessa ties koska mukana, vähitellen alkaa jäädä koko Jatkoajan aika osaltani taaksepäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös