Perinteinen Jatkoajan Liigadraft 2013

  • 7 670
  • 80

J.Rita

Jäsen
Odotan yhä Bambinon, fourtyonen ja lake79:n pisteitä. Sen verran muutoksia huomisen aikatauluun, että uskallan luvata yhteenvetoa vasta klo 13.00.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Pahoittelut. Muistin että iltapäivästä ehtii vielä, joten siksi en ollut tehnyt. (Lomallahan ei ois ollenkaan ollut aikaa)

Aloitan rankkaamisen aivan juuri.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ärsyttävän tasaisia porukoita ja meinasin myöhästyä sovitusta tapaamisesta rankkaamisen takia, kaikki oli valmista ja mun arvostelut oli 800 merkkiä liian pitkät. :D

Hittolainen, kaventelin kiireessä arvosteluita, joten voin pistää tarkat tuonne äänestysketjuu sitten kun tulos selvillä. Vaikea oli löytää ne oikeat paikat ja varmasti joku sijoitus olisi vielä pidemmällä pohtimisella muuttunut. Kiitos kaikille draftista.
 

J.Rita

Jäsen
Bambino antaa äänensä klo 17-18 maissa, jonka jälkeen julkaisen avauskierroksen tulokset. Kolme finalistia selvillä, neljännestä paikasta kamppailee kolme joukkuetta.

Omasta mielestäni oli varsin tasaväkinen draft, enkä itse koe tehneeni yhtään superlöytöä. Huippusentterit ovat kortilla, joten ensimmäisinä varanneet saivat nähdäkseni tällä kaudella edun tärkeässä sentterihankinnassa.
 

Abdel

Jäsen
Mitenkäs, löytyiskö tähän kiinnostusta? Ja heti voisin myös kysyä että saatasko vaikka 5€ rahapanos kaikilta 15 managerilta ja ne (75€) jaettais sitten kolmelle parhaalle porrastetusti, kulta 45e, hopee 20e ja ronssi 10e. ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös