Otteluseuranta 26.–27.12.2017 (1. kisapäivä)

  • 98 062
  • 1 077
Tila
Viestiketju on suljettu.

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Sekavaa paskaa seuraavaksi ( kuten lähes aina ), mutta nyt kun tässä on "väännetty ja käännetty" et oliko maalin miten paikallaan tai ei ollut ja miten sen pitää olla tai miten se saa olla pois paikaltaan tjsp jne..., ( Tosiassa sehän ei ollut lähelläkään paikalla oloa ), mutta muistelisin notta oisin tässä jokunen aika sitten nähnyt änäripelissä tilanteen jossa kiekko olisi mennyt maaliin jostain sivusta tjsp maalin alta kun maalin "kaariosa" ei ollut jäässä vaan maali oli "kaatumassa" eteen päin
Muistaakseni maali jopa taidettiin hyväksyä ? Muistankohan totaalisen väärin ?
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Muistankohan totaalisen väärin ?

Ei tältä kaudelta tule moista tilannetta mieleen, ainakaan hyväksytyn maalin muodossa. Onhan tuollainen toki voinut itseltäkin ohi mennä vaikka aktiivisesti tuleekin taalakaukaloiden otteita seurattua.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Tajusin juuri tämän.

1. Tänään on Suomelta on pyydetty anteeksi Kanada-ottelun ensimmäistä maalia, koska...
2. Maali oli siirtynyt pois paikoiltaan ennen kuin kiekko ylitti maaliviivan.
3. Suomen kapteeni Juuso Välimäki sanoi eilen, että tuomarit sanoivat hänelle näin: "kiekko oli maalissa, ennen kuin maali liikkui"

Mitä hemmettiä ne ovat lähteneet sitten videotarkistamaan, jos eivät juuri sitä liikkuiko maali pois paikaltaan?

Jos nuo puusilmät ovat lähteneet tarkistamaan vain ylittikö kiekko maaliviivan tason, niin koko nelikko pitäisi lähettää samalta istumalta kotiin ja hyllyttää kaikista arvokisoista pysyvästi!

Sillä yhtään mitään muuta järkevää tuossa tilanteessa ei voi tarkistaa, kuin menikö kiekko maaliin ja oliko maalikehikko siirtynyt paikaltaan, kun kiekko meni maaliin. Esim. maalivahdin estämistä ei voi tarkastaa videolta näissä kisoissa, vaan se on suoraan tuomareiden päätöksestä kiinni.

Videotuomarinkin voisi lähettää tältä istumalta kotiin Jussi Ahokkaan lausunnon perusteella:
- Voi olla, että säännöt vielä muuttuvat sen osalta, mitä he tekivät. Videotuomari pyysi itse tarkistuksen, mutta he eivät katsoneet, oliko maali liikkunut paikaltaan. Vissiin näin. En ole tähän asiaan käyttänyt enää energiaa.

Onhan tämä nyt jo suurempi farssi kuin Harri Aholan farssi aikanaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös