Otteluseuranta 19.–20.12.2017

  • 8 620
  • 110

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Namestnikov laittaa maalin edestä yv:llä 0-2:een, kädet kohti kattoa ja McNabb lyö poikittaisella kylkeen. Suuntana heti pukukoppi. Kovin paljon turhempaa loukkaantumista ei voi tulla, joten toivottavasti pystyy jatkamaan 2. erässä.

Stamkos onnistui vaihteeksi klassikkotontilaan eli b-pisteen kaarelta suoraan syötöstä. Edellisestä patenttimaalista olikin jo kulunut aikaa. Kaiken kaikkiaan viihdyttävä ja tasainen erä Vegasissa. Yv-maalit ovat kovassa arvossa ja erätauolle 0-2-tilanteessa.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
NHL:n (kojoottifanien mukaan) huonoin ykkössena heittää riparin helposti reppuun. Itselläni ei ole mitään antipatioita miestä kohtaan, tosin huomasin aiemmin tässä ottelussa pelatuissa ylivoimissa, että Stepanilla oli hankaluuksia saada syöttöjä haltuun. 0-2.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Noniin, Big Nick heittää perinteisen märän lompakon suoraan aloituksesta 10 sekuntia ennen 2. erän loppua suoraan Raannan ohi.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Namestnikovin kannattaisi ruveta olemaan varuillaan, ei näköjään näille puukäsille kannnata selkää kääntää.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun tuosta Engellandille tuomittiin jotain, niin eikö se olisi pitänyt olla rankkari rikkinäisen mailan heittämisestä kohti kiekollista pelaajaa? Nyt tuli "vain" 2 min mailan heittäminen.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Oli kyllä Coburnilta aivan älyön jäähy tohon loppuun. No eipä siinä mitään. Ilman Fleuryn imua 3-3-osumaa ei olisi koskaan tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös