Kyselytutkimus: Jääkiekon seuraajien tiedonhankinta

  • 2 020
  • 0
Tila
Viestiketju on suljettu.
Jääkiekkoon liittyvä tiedonhankinta ei monelta osin ole varsinaisesti tiedon etsimistä, vaan etsitään enemmän itseä kiinnostavaa informaatiota, joka viihdyttää tai tuo muuten lisäarvoa jääkiekon seuraamiseen.

Mistä ja miten suomalaiset jääkiekon seuraajat hakevat tietoa? Koetaanko tietyntyyppiset jääkiekkoaiheista informaatiota tarjoavat tiedonlähteet selkeästi muita luotettavammiksi tai epäluotettavammiksi? Millaiseen informaatioon jääkiekon seuraajien tiedonhankinta keskittyy?

Edellisen kappaleen kysymykset ovat jääkiekon seuraajien tiedonhankintaan keskittyvän pro gradu -tutkielmani tutkimuskysymyksiä, joihin vastauksia etsitään kyselytutkimuksella (linkki, sama linkki myös viestin lopussa), johon osallistumaan haluaisin teidät kutsua. Etsin vastaajia kyselyyn aktiivisemmilta jääkiekkoon keskittyviltä keskustelupalstoilta Jatkoajasta sekä Tappara.co -foorumilta, sillä keskustelupalstojen lukijat edustavat keskimäärin aktiivisempaa osaa jääkiekon seuraajista. Kyselyyn vastatakseen ei tarvitse olla rekisteröitynyt palstalle.

Kyselyyn vastaamiseen kuluu noin kymmenen (10) minuuttia.Vastaukset käsitellään nimettöminä, jolloin vastauksia ei voi yhdistää vastaajiin. Kyselyn muutama taustoittava kysymys on mukana vain vastausten tilastollisen analyysin helpottamiseksi. Kyselyyn vastaamalla autatte yhtä jääkiekosta vahvasti kiinnostunutta nuorta valmistumaan ikuiseksi opiskelijaksi ajautumisen sijaan.

Kyselyn vastauksia hyödyntävä pro gradu -tutkielma julkaistaan aikanaan Tampereen yliopiston Viestintätieteiden tiedekunnan käytäntöjen mukaisesti Tampereen yliopiston sähköisessä TamPub -julkaisuarkistossa. Itse olen maisteriopiskelija informaatiotutkimuksen ja interaktiivisen median tutkinto-ohjelmasta.

Kyselyn lopussa on mahdollisuus ”Sana on vapaa” -hengessä antaa palautetta tai kommentteja kyselystä tai jääkiekon seuraajien tiedonhankinnasta ylipäänsä. Kommentteja voi antaa myös tässä viestiketjussa. Allekirjoittanut vastaa kysymyksiin aiheesta myös viestin lopusta löytyvän sähköpostiosoitteen välityksellä. Pyynnöstä voin yrittää aikanaan kyselyn tuloksia referoida nähtäville hieman pro gradu -tutkielmaa kevyemmässä muodossa.

Kysely: [URL]https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/20286/lomake.html[/url] (Kyselylomake on toteutettu E-lomake -palvelussa)
Kysely on auki 17.11.2017 - 26.11.2017

Ystävällisin terveisin;
- Ari Rintee, rintee.ari.p(at)student.uta.fi
maisteriopiskelija, Tampereen yliopisto
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös