• 20 943
  • 223

red.machine

Slovakia
Seabrook pelastaa ensin maalin, mutta Skinner saa pelivälineen takaisin ja lataa tarkalla rannarilla 2-0. Loistava alku.

Taccutucca

Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Toi on loistavaa, miten Barkov osaa siirtää kiekon melkein kiinni omiin jalkoihinsa, kun hän laukoo. Jälleen se avasi laukauslinjan, vaikka edessä oli kaksi paholaispelaajaa. Tällä kertaa tosin laukaus ei osunut kohti maalia, vaan meni ohi, mutta tuo kyky on todella hyvä olla pelaajan arsenaalissa. Tosin pikkuhiljaa vastustajat varmaan oppivat ottamaan sen huomioon.

Uuhis #97

Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Eiköhän Jesse mene takaisin farmiin, lisää nöyryyttä tekemiseen, Laine samointein.

Aleksandros

Suomi
Vaikka Jesse pelasi odotuksia paremman pelin niin itse en lähde keulimaan yhden pelin perusteella. Hän oli kuitenkin tuoreilla jaloilla kun muulla joukkueella back to back ja 5 peli 8 päivään.

Tästä on hyvä jatkaa.

En peliä nähnyt, joten en osaa arvioida tämän päivän otteita. Positiivisia ovat kuitenkin ilmeisesti olleet. Tuo on kuitenkin hyvä huomio, että pelasi suhteellisen tuoreena (ja varmasti äärimmäisen motivoituneena) muihin verrattuna, jolloin positiivisesti erottuminen on luonnollisesti todennäköisempää. Väkisin palaa mieleen viime kevään MM-kisat, joissa Pulju oli Ranska-pelin kolmannessa erässä irti päästyään aivan loistava. Lento kuitenkin katkesi tuohon erään, joten silloin juuri tämä tuoreus näytteli isoa roolia hyvissä esityksissä. Toivotaan tietysti, että touhu jatkuu samanlaisena.

Taccutucca

Coach Boughner päästää luottomiehensä Haleyn alivoimalle ja tästä seuraa Devilsille 5vs3 ylivoimaa.

Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Vittu kun meni Haley ottamaan penaltin.

Barkov hetken aikaa dominoi alivoimaa. Ja kaikesta nakee etta joukkuekaverit luottavat kuin vuoreen.

Ja heti 5-3 Devils iskee

Taccutucca

Vrbatalla paikka iskeä tyhjiin, kun Schneider oli teillä tuntemattomilla, mutta ilmeisesti Andy Greene hyppää kiekon eteen. Aiemmin Barkov lensi omalle penkilleen paholaisten toimesta. Santini vaan tönii Sashaa, joka lentää perse edellä päin Bjugstadiä (joka on siis vaihtopenkillä).

Taccutucca

Hunt on kyllä ollut hyvä näissä viidessä erässä, mitä on miehen pelailua tullut nähtyä. Mahtuu joukkueen top6-hyökkäykseen, kun McCann on telakalla. Toisaalta kertoo hieman joukkueen hyökkäyksen syvyydestä (tai sen syvyyden puutteesta).

Mathesonilla muuten ihan kohtalaiset kikat viivassa. Jokainen pakkipari pelaa huomattavasti paremmin hyökkäyspäässä, kun Sashan ketju on jäällä.

Helpompi lahtea kohti kiekkoa kun tieta etta varmistus pelaa

Taccutucca

Onkos Vrbata hukannut nyt yksin kolmannessa erässä jo kolme maalipaikkaa, vai olenko laskenut oikein? Hieman turhauttava pelaaja.

Taccutucca

Weegar lentää ikävästi päin laitaa Noesenin toimesta pelin ulkopuolella. Miehen luistin käy lähellä Reimerin kaulaa.

Noesenille & McCoshenille kakkoset.

Taccutucca

Schneider poistuu maalistaan ja lahjoittaa kiekon Trocheckille, mutta Vinny ei osaa nostaa laukaustaan ja Cory saa torjuttua kiekon, vaikka mies on kaukana maalivahdin alueesta.

Taccutucca

Noniin, pisteet jäävät paholaisille. Tiukka ottelu loppuun asti, Schneider oli koko ottelun aivan loistava.

vetti

Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Ihan saamarin huono peli ollut tuo Kojootit-Jets. Katsoin ensin Markkasen Bullsia ja ajattelin ettei enää huonommaksi voi mennä.
Näköjään voi. Hereillä kun pitää pysyä, niin kait tätä katsoo.

vetti

No, tuli siellä maali.

El Gordo

Tappara
Laine etätöissä. Kiintiömaali rystyropelilla punaviivan tienoilta. Sai myös puhuttua kakkossyötön itselleen johonkin aikaisempaan maaliin, joten 1+1, ei huono.