II-divisioonan lohko 1 kaudella 2017–2018 (etelä)

  • 66 808
  • 192
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tiistai-illan huumaa Kellokoskella 87 katsojan läsnäollessa. KelA otti avauspisteet ja vahvan otteen Tuusulan herruuteen voittamalla KJT Tuusulan osaston voittolaukauksilla 4-3. Hyvin oli Kelliksen kundit toipuneet lauantain turpajuhlasta ja työllistäneet KJT:n maalivahtia kiitettävästi, jolle merkittiin 48 torjuntaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Vaikka irrallisiankin ottelupareja on kuluneen viikon aikana nähty, niin tulevana viikonloppuna pelataan taas täysi kierros ja sille täysin klassisesta MuTu-hatusta vetästy veikkaus:

Pe 6.10.2017
klo 18.25 Kirkkonummi HCK Salamat - KJT Miehet * 2
Parilla edellisellä kaudella Salamat ovat onnistuneet olemaan hankala vastus Miehille. Nyttenkin taas Salamat iskee ja härnää, lopulta kuitenkin niukka mutta puhdas kakkonen.

La 7.10.2017
klo 16.30 Kellokoski KelA - GrIFK * 2
Tuuslan ykkösjengi saa vastaansa HAKI'lle yllätystappion kokeneen Oravalauman. Toista yllätystä ei perättäin tule ja Grani klaaraa vaikka KelA riivaa kiehuvan kotiyleisön tuella. .

klo 17.10 Hyrylä KJT (Tuusula) - HAKI * X 2
Kierroksen oletusarvoisesti tasaisin matsi. Hyvään vireeseen päässyt HAKI meinasi jo yllättää HKH:n ja oravaryhmän se nylkikin jo valuutaksi Lohjanharjulle. Haukkalainaketjun avulla KJT panee kampoihin mutta HAKI vie jatkolla.

klo 19.00 Hyvinkää H.K.H - Wolf * 1
Vierasvoittoisen kierroksen ehkä varmin ykkönen. Susilauma on ollut kovin verenhimoinen vaan vastassapa on ollutkin sarjan kevyempää osastoa. HKH vie, ei rökäleenä mutta kuitenkin selkeästi, pinnat kotilaariin.

klo 19.50 Tikkurila HC Vantaa - Viikingit *2
Hyyyyvin mielenkiintoinen matsi jonka lopputulos on täysin arvoitus. Jos Viikingit ovat liikkeellä vain virvelillä, jää pinnat Vantaalle, mutta jos mukana onkin trooli, niin kalansaalis voi jättää itsensä Pietarinkin varjoonsa. Siispä täysin puhdan arvaus että vieraille menee muttei selvästi.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Ja eikun uutta veikkauslappua laittamaan. Laitanpa ihan piruuttaan tuohon tuon aiemmin mainitun NordicBetin tarjoamat kertoimet noille omille arvauksilleni. ;)

Pe 6.10.2017

HCK Salamat - KJT Miehet 2 (1,85)
Ei ole ainakaan mun sääennusteessa vielä sellaisia myrskyn merkkejä, että Salamat iskisivät avauspisteensä tällä kaudella, vaikka saattaa kova vastatuuli Miehille puhaltaakkin.

La 7.10.2017
KelA - GrIFK 2 (1,25)
Oravalauma kuittaa edellisen ottelun romahtamisensa KelA:n kustannuksella. Jännityksensä otteluun tuo arvuuttelu montako jäähyä Jan Roos ottaa ja monenko niistä aikana vastustaja kuittaa YV-maalilla. Ekassa kolmessa pelissä mies on istunut 6 kakkosta ja kolmasti on omissa soinut, lisäbonuksena yksi aiheutettu onnistunut rankkari.

KJT (Tuusula) - HAKI X 1 (6,35)
HAKI sai varmasti uskoa omaan tekemiseensä vime viikonvaihteen tuplapeleistään ja onkin varmasti hyvällä asenteella liikkeellä. KJT taas antautui KelA:lle rankareilla tiistaina menetettyään kahden maalin johdon ottelun viime minuuteilla. Tiukka vääntö tiedossa, eikä tasuri ole ollenkaan epätodennäköinen vaihtoehto varsinaisen peliajan jälkeen. Jatkoajalla voi käydä miten tahansa, mutta veikkaan kotiedun painavan juuri sen ratkaisevan eron verran vaakakupissa.

H.K.H - Wolf X 1 (6,55)
Vierailla on sarjan alussa tehokkain hyökkäys 17 tehdyllä maalilla kahdessa ottelussa, eikä toisaalta kotijoukkue ole saanut puolustuspeliään vielä onnistumaan. Mutta kotiavauksessaan HKH saa uskoakseni pelinsä pyörimään jo hieman enemmän toivottuun suuntaan eikä anna myöskään jäähyjen muodossa vieraille liikaa tasoitusta. Tiukka ottelu silti ja mennee jatkoajalle, jolla kotijoukkueen liike ratkaisee matsin.

HC Vantaa - Viikingit 2 (1,95)
HC Vantaakin pääsee tarjoamaan kotiyleisölleen keikkoviihdettä ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Joukkueen maalinteko on tökkinyt kauden ekoissa matseissa ja toisaalta samaan aikaan Viikingit ovat onnistuneet tilkitsemään oman maalinsuunsa liki ilmatiiviiksi, joten hasikahtaa vierasvoitolta, sanotaan nyt vaikka parilla maalilla, viimmonen tyhjiin.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Pelipäivä taas tänään. Sherwoodin Miehet lähtevät tänään hakkaamaan päätään Varuboden Areenan seinään? Niinkö. Väite ei ole tuulesta temmattu sillä ennakkoarviot kertovat ns. Kirkkonummen kirouksesta, jota ei pidä sekoittaa historiallisempaan kirkon kiroukseen. Mutta ensin pari lainausta:

klo 18.25 Kirkkonummi HCK Salamat - KJT Miehet * 2
Parilla edellisellä kaudella Salamat ovat onnistuneet olemaan hankala vastus Miehille. Nyttenkin taas Salamat iskee ja härnää, lopulta kuitenkin niukka mutta puhdas kakkonen.
Pe 6.10.2017
HCK Salamat - KJT Miehet 2 (1,85)
Ei ole ainakaan mun sääennusteessa vielä sellaisia myrskyn merkkejä, että Salamat iskisivät avauspisteensä tällä kaudella, vaikka saattaa kova vastatuuli Miehille puhaltaakkin.
KJT Miehet facebook kirjoitti:
Tänään jatketaan sarjaa Kirkkonummella, kun matkataan Salamoiden vieraaksi. Viime kausina Kirkkonummi on ollut vaikea paikka pelata, eikä kovin montaa pistettä Keravalle ole matkannut. Tänään haetaan tuohon tilastoon muutosta! Kiekko jäähän 18.25, tervetuloa kannustamaan!
tästä kimposi pieni ennakontynkä...

Kirkkonummen kirous - totta vai urbaania legendaa
Jotenkin omaan kalloon on iskostunut ajatus, että Kirkkonummelta ei IKINÄ olla saatu pisteitä. No hutkiva shuurnalisti otti asioista selvää ja kaivoi tilastot esiin. No, tottahan se toinen puoli on, sillä kaudella 2015-16 ei saatu pisteen pistettä Varuboden Areenan laarista kotiin vietäväksi. Viime kaudella sitten kyllä molemmat matsit päättyivät Miesten voittoon. Sukelsin syvemmälle legendaan ja perkasin molemmat viime kauden matsit tilastostatistiikasta. Ja paljastuuhan ekasta matsista numeroiden 3-6 takaa tuskalla ja hiellä saatu voitto. Nimittäin siinä matsissa yilanne oli vielä 3-3 kahden erän jälkeen ja voittomaali saatiin 45 minuutin kohdalla ja tilanteessa 3-4 mentiin aina viimeiselle minuutille asti ja 3-5 tuli tyhjiin vajaa 15 sek ennen matsin loppua ja viimeinen oli kosmetiikkaa pelin jo ratkettua. Toinen voitto oli hieman helpompi kun Miehet siirtyivät kuskin paikalle jo ekan erän viimeisellä minuutilla ja takoivat toisessa erässä riittävän etumatkan. Lopputulemana totean, että viimeisen kahden kauden aikana neljästä Kirkkonummella pelatusta vierasmatsista vain yksi on ollut ns. kohtuullisen helppo, mutta tappiota tahi tuskaa. Legendassa on siis vinha perä. Siis, let's be careful out there. Rotsi bosessa ja skrinnarin nauhat tiukalla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Miehet selättivät Kirkkonummi kammonsa varsin selkeästi 3-8, ja mikä ilahduttavinta niin tehot jakautuivat tasaisesti, joskin ykkösvitja Jeskanen-Kivinen-Siren oli ahnein..

Tämän päivän peleistä. Huomasin juuri, että KJT Tuusulan tehotilaston kärkipelaaja Mikko Lindbom (5+2=7) liittyi takaisin Haukkaparven vahvuuteen ja lennähti sen mukana tänään Jyväskylään. Vaikkei sota tai peli yhtä miestä kaipaa, niin ehkä kahta kuitenkin, sillä myös tehotilaston nelonen Tuomas Lehtinen (1+3=4) on myös Haukkojen vahvuudessa, joten piirun verran HAKI:n urakka Tuusulan stidirasiassa helpottui.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Lisää tämän päivän peleistä. Noteerasin myös että GrIFK joutuu Kellokosken jäälatoon ilman ykkösmaalivahtiaan Ville-Pekka Koivua. Maalin suulla HAKI'a vastaan ei-niin-onnistunut Jani Ranta.

Huomasin juuri, että KJT Tuusulan tehotilaston kärkipelaaja Mikko Lindbom (5+2=7) liittyi takaisin Haukkaparven vahvuuteen ja lennähti sen mukana tänään Jyväskylään. Vaikkei sota tai peli yhtä miestä kaipaa, niin ehkä kahta kuitenkin, sillä myös tehotilaston nelonen Tuomas Lehtinen (1+3=4) on myös Haukkojen vahvuudessa, joten piirun verran HAKI:n urakka Tuusulan stidirasiassa helpottui.
KJT Tuusulan tehomiehistä puuttuu myös Juho Perttilä ja Haukka laina Niko Mättö eli kuudesta kärkipistemiehestä puuttuu neljä.

Ja jos joku kysyy nyt hiljaa itsekseen, että eikö tuolla perkeleellä ole parempaa tekemistä kuin kytätä alasarjan tilastoja, niin syy on että täytyy keksiä itselleen jotain tekemistä ettei täytyisi haravoida nurmikkoa. Vihaan haravointia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Rautaliigan veikkausen kolmannen kierroksen oikea rivi kera kommettiraidan.

Pe 6.10.2017

2 * HCK Salamat - KJT Miehet = 3-8
Sherwoodin Miehet hoitivat homman himaan viimeisessä erässä suvereenisti, taidolla, tuurilla ja kokemuksella.

La 7.10.2017
2 * KelA - GrIFK = 0-15
Pakko kerran kaudessa käydä Kelliksen jääladossa ja kaksi erää jaksoin istua palelemassa, tosin oma moka kun unohdin villapaidan himaan. Olisin istunut kolmannenkin erän mutta Grani vei niin suvereenisti ja KelA näytti olevan aivan väärällä sarjatasolla. Yleisöllä jaksoi kuitenkin herja lentää entiseen malliin, ja pullat olivat kahviossa todella tuoreita ja maukkaita. Tällä menolla KelA palaa kolmoseen.

2 * KJT (Tuusula) - HAKI = 4-7
Tuusulan avauserän hankkima 3-1 johto suli kuin lumiukko kusiringissä. HAKI näyttää saaneen juonesta kiinni ja tullee olemaan hankala vastus vielä monelle. Tuusulalle tämä ei lupaa hyvää sillä jos pataan tuli Kellokoskellakin, niin Ollakseen pohjakastin sijaan keksikastia, niin HAKI olisi pitänyt hoidella..

1X * H.K.H - Wolf = 3-2 VL
Hyvin laittoi susi kampoihin mutta kotivoitto rakkareilla. Hieman tuntuu tökkivän Hyvinkään kauden alku.

1 * HC Vantaa - Viikingit = 4-2
Tämän matsin suurin yllätys oli HC Vantaan maalivahti. Enpä olisi uskonut että Aaro Peltonen joka aivan hiljan vielä kolkutteli Liigankin portteja ja on ainakin kovan tason Mestis mokke, pelaisi Rautaliigaa. Niin vaan Aaro siellä pömpelissä seisoi ja tämän myötä Vantaalla on kyllä sarjan kovin maalivahti tandemi, sillä Högbackan Jere on ollut jo pari kautta Rautaliigan parhaita maalivahteja. Kärkikamppailu selkeästi jossa numeroita kaunisteltiin viimeisellä minuutilla puolin ja toisin.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
1X * H.K.H - Wolf = 3-2 VL
Hyvin laittoi susi kampoihin mutta kotivoitto rakkareilla. Hieman tuntuu tökkivän Hyvinkään kauden alku.

Sinänsähän kausi on alkanut pisteiden valossa ihan ookoo, kolme matsia ja kaksi voittoa. Toki pelin tasossa on vielä paljonkin parantamisen varaa, mutta tällä hetkellä prosessi menee ihan odotetulla tasolla, kun ottaa huomioon että joukkueesta lähti kesän aikana 8 pelaajaa. Ja kun lähtijät jättivät sangen suuria saappaita täytettäväksi (mm. Vilkman, Jäske) ja puolustuksen miehityksestä katosi 4 peluria, menee varmasti vielä aikansa ennenkuin täysin uudistetut ketjukoostumukset alkavat toimia täysin uuden vamentajan haluamalla tavalla. Merkkejä tästä tosin jo on havaittavissa.

Ennen matsin alkua nostin esiin pari pointtia kotijoukkueen pelaamisessa, joihin toivoin parannusta, nimittäin puolustuspelaamisen ja jäähyherkkyyden. HKH oli kahdeessa ekassa pelissään päästänyt 11 maalia ja antanut vastustajan laukoa 89 kertaa maalia kohti (maalit+torjunnat) sekä ottanut 16 kakkosta, mikä on aiva liikaa matsia kohden. Eilisillan thrillerissä omissa soi kahdesti, vastustajalla oli 35 laukausta ja boxissa istuttiin vain kolmasti, mikä on selkeä parannus kahteen ekaan peliin verrattuna.

Suurin tekijä ottelun voittoisaan lopputulokseen oli kuitenkin tolppien välissä. Kivinen oli aivan jäätävässä vedossa ja varsinkin rankkareissa (mukaanlukien se pelin aikana tuomittu) mies torjui vedot niin helpon näköisesti kuin olisi puolukoita mettässä pominut.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Snadi viikkokatsaus katsojalukemiin.

Pe 6.10.2017

Kirkkonummi HCK Salamat - KJT Miehet 83 hlöä
La 7.10.2017
Kellokoski KelA - GrIFK 102 hlöä
Hyrylä KJT (Tuusula) - HAKI 40 hlöä
Hyvinkää H.K.H - Wolf 378 hlöä
Tikkurila HC Vantaa - Viikingit 104 hlöä

Katsojakeskiarvo siis noin 141, mikä ei ole yllätys kun oli kotiotteluita Kellokoskella ja etenkin Hyvinkäällä. Kun nippuun laitetaan kahden aiemman täyden kierroksen keskiarvot 97 ja 71, niin tätä kierrosta voidaan pitään yleisömäärältään hyvänä.

Kierrosten keskiarvojen keskiarvo kolmen täyden rundin jälkeen 103 hlöä. Uteliaisuuttani laskin kaikkien otteluiden yleisömäärät ja niistä keskiarvon sarjalle ja tulos oli 105 mikä ei paljoa heitä tuosta keskiarvojen keskiarvosta. Ja sitten ottelukohtaisiin kommentteihin.

Olisin odottanut Kirkkonummelle enempi yleisöä kun kyseessä oli kuitenkin Salamoiden kotiavaus, alle keskiarvon mentiin.

Kellokoskella näyttää tuo sadan pinnassa olevan normimäärä.

Hyrylässä odotetun vähän ryhmää hallilla.

Hyvinkäällä hieno yleisömäärä, tuota kadehtii moni Suomi-sarja joukkuekin.

Vantaalla ihan keskiarvon mukainen määrä.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Taitaa muuten olla vähän liian lyhyt kausi ajallisesti, kattelin tossa otteluohjelmia ja viidellä joukkueella (Grani, HKH, KJT Miehet, Viikingit ja Wolf) on kolmen ottelun viikonloppuja listalla. Kieltämättä käy mielessä, että onkohan tollanen nyt pikkasen liikaa, siinä taitaa kyllä jo loukkaantumisriskikin kasvaa, ei meinaan taideta korkeemmillakaan sarjatasoilla pelata kolmena perättäisenä päivänä. Mutta näillä mennään ja savun hälvettyä lasketaan raadot.
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
Ylihuomenna, torstaina, pelataan varsin mielenkiintoinen peli Keravalla. Kjt Miehet saa vastaansa KJT Hyrylän. Yhtään kummankaan peliä ei ole tullut vielä nähtyä, mutta nyt olisi mahdollisuus tämä korjata. Yleisömääriin tällä ei lienee suurta vaikutusta kun vierailijoilla ei ole kovin montaa ”omaa” kannattajaa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Kyllä vaan, varsinainen KJT hegemonia matsi. KJT Tuusulalla on pieni mutta pippurinen kannatusryhmä eli saattaa hieman ääntä olla torstaina hallissa jos ja kun KJT Miestenkin Viides ketju saa koottua rivejään kauden lievän alkukankeuden jälkeen. Itse olen ainakin paikalla. Haastavaksi meille Miesten kannattajille tekee sen, että nyt ei voi huutaa pelkkää KJT:tä ettei kannata vastustajaa. No pulmansa kullakin. Miesten rivistöön on liittynyt pari uutta Tomia sekä Ville.Hyökkäykseen lisävoimaksu ovat tulleet #21 Tomi Väisänen joka on vielä A-junnuikäinen KJT / KJT Haukkt-kasvatti ja #33 Tomi Rouhiainen, joka on palannut jäälle parin sapattivuoden jälkeen ja kolme maaliakin on ehtinyt jo viimeistelemään. Tomilta löytyy taustaa junnuajalta HIFK:sta ja aikuisempana HCK, KJT Tuuski, Bewe ja Kiekko-Vantaa Itä. Puolustukseen tuli #9 Ville Reikko joka on myös palannut harrastekiekkoilun/tauon jälkeen kaukaloon, taustaa junuista HIFK/Jokerit ympyröistä ja aikuisena vähän sieltä sun täältä mm. HC Keravan riveistä 2005-06.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
No, ei kahta sanaa kumpi oli parempi KJT taistossa Miehet vs. Pojat. Miehet veivät haukotellen ja puolivaloilla ajellen pehmeän ja heikon Poikain joukkueen. Tuusulan maalivahti Ilya Apasovia on Poikien kiittäminen että numerot säilyivät noinkin säällisinä. Tosin mös Miehet saavat ostaa vähintäänkin kukkapuskan ja mäyräkoiran omalle kassarilleen Sami Nousiaiselle joka paikkasi Miesten kesäterässä ollutta puolustusta ja otti kiinni lähes kaiken. Tuollaisella pelillä Miehet ovat kusessa keskikastin joukkueitakin vastaan. Nyt on takana kolme voittoa, mutta ne kaikki ovat oletettavasti myös sarjan kolmesta heikoimmasta joukkueesta. Olisi aika alkaa heräämään. Sudet ja Viikingit vie muuten tulevissa matseissa Miehiä kuin mätää kukkoa.
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Tänään illemmalla HKH lähtee Vuosaareen hakemaan viikonlopputunnelmaa Viikinkien vieraaksi. Lauantaina joukkue saakin sitten vieraita Kirkkonummelta ja vielä sunnuntaina kiekkojuhlan rääppijäisiin matkustaa KelA. Ihan mielenkiinolla (lausu: kauhunsekaisella jännityksellä) odotan, millaiseksi kunkin pelin rosteri muotoutuu ja kuinka "lennokasta" on peli vielä sunnuntaina.

Mutta Vuosaareta aloitetaan ja odotettavissa on kova kamppailu. Viikingit ovat päästäneet kolmessa ottelussa yhteensä 6 maalia, joten maalintekeminen ei tule olemaan helppoa. Samaan aikaan oman puolustuksen on oltava hereillä, sillä muuten vastustajan hyökkäys kyllä kykenee rankaisemaan. Viikingit ovat myös ottaneet vain 11 kakkosta kolmeen matsiin, eli ylivoimapaikat olisi kyettävä käyttämään hyväksi ja se on ollut HKH:lla toistaiseksi vielä ongelmana. Tosin tämä ei johdu joukkueessa olevasta taion puutteesta vaan suurimmalta osalta vain siitä, että kauden alussa kootut uudet ketjokoostumukset eivät vain ole kunnoilla vielä klikanneet. Mutta se on vain ajan kysymys milloin nuo hitsautuvat yhteen.

Veikkaan tiukkaa, yhden maalin peliä, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan vain. Lopputulos 3-5 ja viimenen tyhjiin. Sevverran ny pitää kotiinpäin vetää!
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Mikä jäi mainitsematta edellisessä omassa viestissäni, niin KJT Miehet vs. Pojat matsin yleisömäärä oli ilahduttava 167 henkeä...

Viikonlopun megakierros ansaitsee toki oman 1X2 arvuuttelunsa, täysin arvaamattoman arvattavalla persetuntumalla taas veikataan:

Pe 13.10.2017
klo 19.25 Kirkkonummi, HCK Salamat - GrIFK - 2
Granin juna kulkee kuin Pendolino, vaikka Salamat ponnekkaasti yrittävät laittaa kampoihin, on Oravien torahampaat niin mittavat ettei niitä nujerreta yhdellä salamaniskulla jos kahdellakaan.

klo 19.35 Vuosaari, Viikingit - H.K.H - 1
Perjantai-illan huumaa Vuosaaren jääpyhätössä. Hyvinkääläiset ovat pinteessä kun Viikingit vie niukasti mutta ansaitusti pisteet kuumassa ja tasaisessa koitoksessa.

La 14.10.2017
klo 17.10 Hyrylä, KJT Pojat - Viikingit - 2
Vaikka palautuminen Vuosaaren ylpeydelle jää niukaksi, ja levännyt Poikajoukkkue tekee parhaansa, klaaraa Viikingit Skavabölen pojat kovalla rutiinilla

klo 17.30 Nikkilä, Wolf - KJT Miehet - 1 X
Kierroksen tasaisin ja kovin koitos. Miehet lähtevät susijahtiin kolmen matsin voittorännissä, panos kuitenkin uhkaa jäädä piippuun kun ruuti on hurjan susilauman keskellä märkää, vaikkei torstaina Miehet koville joutuneetkaan. Piste Miehille mutta kaksi Susille viimeistään rankkareilla ja Nikkilän jääpömpeli räjähtää riemusta. Miehet joutuvat kävelemään kotiin, kun koutsi Ritala koulutusmielessä ajaa bussin yksin takaisin Sherwoodiin kun ottaa pannuun lepsu puolustus. No onneksi Nikkilästä ei ole pitkä matka Keravalle.

klo 18.00 Hyvinkää, H.K.H - Salamat - 1
Aavistuksen pidemmän palautumisen saanut HooKooHoo saa Granin mankelista myllätyn salamaryppään. Kotijoukkue pistää vieraat tylysti halki poikki pinoon täpötäyden hallin suureksi riemuksi, tätä on Saturday Night Fever Hyvinkäällä parhaimmillaan.

klo 19.50 Tikkurila, HC Vantaa - HAKI - 1
Viikonlopun inhimillisimmän otteluohjelman saanut Vantaa vie piristynyttä HAKI'a kuitenkin kuin litranmittaa, varma ykkönen. Ei onnistu Harjunpojilta lohen kalastus kun vavat ovat poikki, siimat solmussa ja vieheet kaisilikossa. Busterin Evinrudeenkin tankattiin vahingossa diisseliä. Ei näin pojat, ei näin. Lohet polskuttaa vastavirtaan voimakkaasti massiivisen kotiyleisön suureksi iloksi.

klo 19.50 Kauniainen, GrIFK - KelA - 1
Granin tappotahti jatkuu. Salamoista lisää virtaa saanut Sapelihammasoravat tylyttää Kellokosken Alkua taas kaksinumeroisilla, ja Kauniaisten koko 69 päinen yleisö mylvii kliimaksissa omiensa voiton jälkeen.

Su 15.10.2017
klo 18.00 Hyvinkää, H.K.H - KelA - 1
Hyvinkääläisten härkä-weekend päättyy riemukkaaseen kotivoittoon, kun Granin selkäsaunan jäljiltä vain kaksi ketjullista KelAlaisiaa löytää tiensä Hyvinkäälle, loput ovat vieläkin hukassa. Vaikka isäntien luistin jo hieman painaa, niin väärällä sarjatasolla pelaava Kelliksen ylpeys ei pysty tosissaan haastamaan HKH:ta.

klo 18.50 Lohja, HAKI - Wolf - 1
Voittoendorfiineissä lyllertävä Susilauma kohtaa karun arkipäivän Lohjalla pyhäpäivänä. Edellisillan Vantaa-tappiosta sisuuntunut HAKI nylkee sudet suvereenisti ja Sipoossa ihmetellään pitkään "Höh, mikä meni pieleen?"
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Jos otteluseuranta pitää kutinsa, niin HKH:n maalivahti Jonas Lindberg on tehnyt Viikinkejä vastaan ekan erän lopulla alivoimamaalin!!!??
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
Kattelin kanssa otteluseurannassa samaa. Eissatana, jos toi pitää paikkansa eikä ole mikään krijotusvihe pöytäkirjassa niin olisi kyllä pitäny olla paikalla näkemässä. :D
 
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, TPS, RoKi
Kyllä tuossa sentään virhe on. :D Viikinkien pakki lähti yv:llä kaikessa rauhassa kuskaamaan kiekkoa ylöspäin ja koukatessaan maalinedestä, pomppasi kiekko lavan yli suoraan alakulmaan ohi hölmistyneen maalivahti Karvosen. Valmentaja Strömbergi antoi toki tunnustusta puolustajalle erätauolla kertoessaan, että aivan sama kohellus on sattunut hänellekin astetta korkeammalla sarjatasolla :D
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Kyllä tuossa sentään virhe on. :D Viikinkien pakki lähti yv:llä kaikessa rauhassa kuskaamaan kiekkoa ylöspäin ja koukatessaan maalinedestä, pomppasi kiekko lavan yli suoraan alakulmaan ohi hölmistyneen maalivahti Karvosen. Valmentaja Strömbergi antoi toki tunnustusta puolustajalle erätauolla kertoessaan, että aivan sama kohellus on sattunut hänellekin astetta korkeammalla sarjatasolla :D
Muistaakseni oman maalin tapauksessa se merkitään sitten sille vastapuolen pelaajalle joka viimeksi on koskenut kiekkoon, olisko Lindberg heittänyt purkukiekon päätyyn...? tms.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
No se on maali sitten Limperille :-D
 

SFPerkele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jää-Ahmat
HKH sitten lajoitti Kirkkonummelle näiden ensimmäiset pisteen antamalla vieraiden persraisk... siis voittaa kotijoukkue lukemin 4-8. Itse en päässyt katsomaan kuin kolmannen erän, joka sentäs päättyi 3-3, mutta jo pelkästään sen nähtyäni ymmärsin, miksi minut yritettiin käännyttää pois hallilta toisen erätauon aikana sinne saapuessani. Käsijarru päällä. Yksi sylinteri pimeenä. Luistimen terät tylsät. "Joku muu hoitaa"-asenne. Tuossa muutamia mielikuvia, jotka tuo kolmas erä toi mieleeni. Ehkä kuvaavinta lienee kommenttini kuullessani katsomoon kävellessäni toisen erän torjunnat 18-7: "Ei jumalauta!" Joo, se tuli huudettua, kovaa, pahoittelen sitä niille juniorikatsojille jotka sattuivat olemaan kuuloetäisyyden päässä. (kuuloetäisyys = n. 5,7 kilometriä tuulensuunnasta riippuen)

No, huomenna, tai siis nyt jo tänään on kasvojen pesun paikka. Ikävää Kellokosken pelajille että saippuana toimitte te!
 

Icehockey#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tavoitteelliset joukkueet
No, ei kahta sanaa kumpi oli parempi KJT taistossa Miehet vs. Pojat. Miehet veivät haukotellen ja puolivaloilla ajellen pehmeän ja heikon Poikain joukkueen. Tuusulan maalivahti Ilya Apasovia on Poikien kiittäminen että numerot säilyivät noinkin säällisinä. Tosin mös Miehet saavat ostaa vähintäänkin kukkapuskan ja mäyräkoiran omalle kassarilleen Sami Nousiaiselle joka paikkasi Miesten kesäterässä ollutta puolustusta ja otti kiinni lähes kaiken. Tuollaisella pelillä Miehet ovat kusessa keskikastin joukkueitakin vastaan. Nyt on takana kolme voittoa, mutta ne kaikki ovat oletettavasti myös sarjan kolmesta heikoimmasta joukkueesta. Olisi aika alkaa heräämään. Sudet ja Viikingit vie muuten tulevissa matseissa Miehiä kuin mätää kukkoa.
Nyt kun pääsin ensimmäistä kertaa näkemään livenä Miesten peliä niin hieman olen eri mieltä missä ne ongelmat ovat.
Kyllä näkisin, että isoin työmaa on hyökkääjien pelaamisessa. (Hyökkääminen ja puolustaminen).
Hyökkääjät pääsääntöisesti ylihyökkäävät, joka antaa vastustajalle mahdollisuuden ylivoimahyökkäyksiin. Lisäksi hyökkääjät tykkäävät jäädä ylös roikkumaan mikä tekee puolustajien avauspelaamisen vaikeaksi. Omassa päässä näyttäisi siltä, että kiekon ollessa vastustajien pakeilla mennään näennäisesti häiritsemään. Yhtään blokattua vetoa en nähnyt, joka kuitenkin on tämän päivän voittavien joukkueiden tavaramerkki. Taitoahan joukkueesta löytyy, mutta asenne on se heikko kohta.
Wolf oli näemmä kuitenkin eilen kaadettu, joten paniikkiin ei tarvitse vielä mennä (hymiö perään)
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Olen viisikkopuolustuksen suuri ystävä ja toki näin ollen omassa putkinäköisyydessäni katson että hyökkääjät ovat osa puolustusta, mutta asiaa puhut ja selkeämmin kuin minä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
No, huomenna, tai siis nyt jo tänään on kasvojen pesun paikka. Ikävää Kellokosken pelajille että saippuana toimitte te!
Kovin on liukas saippua tuo Kellokosken Alku-saippua kun ei pysy Hyvinkään pelurien käsissä. Toivottavasti ei käy kuin ruotsalaisessa suhkuhuonessa jossa saippuan pudottaminen voi olla kohtalokasta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös