Voi voi sitten vaan kun ei saada palloa sisään paikoista. Loppuun vielä muutama avopaikka, mutta kun ei niin ei. Tasuriksi jäi, onneksi ei sentään hävitty millään loppuhetken pomppumaalilla.

Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Cavani PSG:lle 2-0, Neuer olisi torjunut.

RaikkA

Ässässäsäsä
Tuomari lahjoittaa täysin jyrän alla olleelle Atleticolle pilkun, kun ei enää muuta keksinyt.

Vihellettävissä toki, mutta kolme minuuttia aikaisemmin toisessa päässä täysin vastaava läpi sormien.

Olipa masentava puoliaika Madridissa. Vierasjoukkueen täydellistä dominointia, hienoa ja luovaa hyökkäyspeliä, hyviä maalipaikkoja, pitävä puolustus ja sitten puolihuolimattomasti kulma omaan päähän ja Luiz repii vastustajan kumoon. Siitä pilkku ja 1-0.

No tällä menolla tuolta vielä tasurin saa helposti raavittua kasaan kun maalipaikoissa ollaan hieman terävämpiä, mutta kaksi maalia onkin isomman työn takana. Ja toisaalta kotijoukkue näytti saaneen ihan uutta virtaa maalistaan, joten ei tästä helppoa tule.

Tifosi

Home Box Office
Torinossa Olympiakosin maalivahdin otteet tuo mieleen pyhän ikerin realin/espanjan maalissa juvea/italiaa vastaan kun kaveri ottaa ihan täysin mahdottomatkin pallot kiinni. Juventus myllytti 44 minuuttia mutta ei niin ei.

Tifosi

Massimies Higuain 60. minuutilla sisään ja 68 kohdalla 1-0 Bianconerille! Melkein aloin jo masentua.

RaikkA

Ässässäsäsä
Tulihan se sieltä, Batsman!!

Ansaitut 3 pistettä Chelsealle.

Mielestäni ansaittu lopputulos. Conten porukka pelasi tänään hienon vierasottelun.

Diego Costan ilme lopussa melko priceless-osastoa.

A-piste

Vaasan Sport, SM-liigan perustajajäsen
Eurooppa-liigassa ruotsalainen pikkuseura Östersunds kirjoittaa aikamoista tarinaa. Karsinnoissa kaatui mm. Galatasaray ja PAOK. Ja nyt lohkovaihe on alkanut kahdella voitolla. Tänään kaatui kotona Hertha 1-0.

hemmo_1973

HIFK
Harry Kane tehnyt vasta kaksi maalia kun ottelua Huddersfield-Tottenham on pelattu 25 minuuttia (tilanne 0-3). Paljonkohan sopimuksen ulosostohinta olisi jos vaikka PSG sattuisi vielä tarvitsemaan hyökkääjää...aivan käsittämättömässä vireessä on Kane.

mikko600

NUFC, maapisteet, Captain Conker

Valioliiga-pelaajilla harvemmin on ulosostohintoja. Tämmöinen turha knoppi vain tähän väliin. Tosin olisi kyllä mielenkiintoista nähdä Kane ns. isossa seurassa.

ISH

NHL, HIFK, Arsenal
Kolmella edellisellä kaudella yhteensä 75 maalia pelkästään Valioliigassa. Joten aika pitkään on käsittämätön vire jo jatkunut. Huikea pelaaja.

Tämän tason lädin siirtosumma Valioliigan sisällä olisi varmaankin luokkaa 400 miljoonaa.

Viimeksi muokattu:

A-piste

Spursin ipelistä vielä. 0-2 maali oli aika kaunis: seitsemän yhden kosketuksen syöttöä keskialueella ja pallo lopulta Eriksenille. Ja Erkki pelasi siitä avopaikan Daviesille.

Lubeman

HIFK, Anaheim Ducks

Kieltämättä ihan nättiä pallottelua keskialueella, mutta ratkaisevan syötön takana oli Huddersfield-puolustaja Löwe joka koomaili muutenkin koko pelin ja otettiin vaihtoon tunnin kohdalla.

City johtoon Chelsean vieraana, de Bruyne iskee.

A-piste

Piti katsoa tuo maali vielä uudestaan. Oikeassa olet: Löwe sen tarjoili.

Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Olen noita Cityn touhuja seurannut 90-luvun lopulta asti ja tämän illan matsi oli yksi parhaita. Pl. tietysti ylivoimalla pelatut ottelut. Ehkä tuo PepG osaa kuitenkin jotain. Esim. Delph oli aivan maaginen tänään.