Jokerit Inside

  • 1 495
  • 0

Gemondo

Jäsen
Eiköhän tämäkin aiheuta sen verran keskustelua että oma ketju on perusteltu. Ainakin henkilökohtaisesti odotan jo sormet syyhyten dokumenttisarjan alkua.

Kyseessä on siis NHL:stä tutuiksi tulleiden "Road to the X Classic" sarjojen kotimainen versio jossa seurataan Jokereiden matkaa kohti joulukuussa pelattavaa Helsinki Ice Challenge-ulkoilmaottelua.

Ensimmäinen jakso esitetään Viasat Urheilu-kanavalla ja Viaplayssa torstaina 26.10. sekä myöhemmin ilmaisessa Viafree-palvelussa.

Jokerit Inside – elämää KHL-joukkueen matkassa | Jokerit.com

Jokerit.com kirjoitti:
Syksyn aikana aina Helsinki Ice Challenge -ulkoilmaotteluun saakka voit seurata Jokereiden matkaa uudessa Jokerit Inside -dokumenttisarjassa. Pääset kulissien syvemmälle kulissien taakse kuin koskaan aikaisemmin!

  • Kuusiosainen Jokerit Inside -dokumenttisarja kuvaa joukkueen arkea kauden alusta aina joulukuussa pelattavaan Helsinki Ice Challenge -ulkoilmaotteluun asti
  • Dokumentissä yhdistyy kolme tärkeää juhlavuotta: Suomi 100-vuotta, Jokereiden 50-vuotisjuhlakausi sekä KHL:n 10-vuotisjuhlavuosi
  • Ohjelmasarjan ensimmäinen jakso on ensiesityksessä Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplayssa to 26.10. sekä myöhemmin ilmaisessa Viafree-palvelussa

Viasatin ja Jokereiden yhteistuotantona toteutettava dokumenttisarja Jokerit Inside tuo kiekkoseuran arjen lähemmäksi katsojia kuin koskaan aikaisemmin. Kuusiosainen Jokerit Inside -ohjelmasarja tarttuu ainutlaatuisen suureen hetkeen Suomen, Jokereiden ja KHL:n historiassa – kaikkien kolmen viettäessä juhlavuotta. Ohjelmasarja huipentuu itsenäisyyspäivän aikaan pelattavaan ulkoilmaotteluun Kaisaniemen puistossa, missä Jokerit saa vastaansa suurseura SKA Pietarin.

Jokerit Inside näyttää millainen työpaikka ammattilaisjääkiekkoseura on pelaajille, valmentajille, huoltajille sekä koko organisaatiolle. Dokumenttisarja on siloittelematon kuvaus yksilöistä, tiimihengestä sekä ammattilaisurheilun kiehtovasta maailmasta. Ainutlaatuinen, ”all access” -tyyliin kuvattu ohjelmasarja näyttää mitä Jokerit -joukkueen ytimessä, suljettujen ovien takana tapahtuu, kun joukkue matkaa kohti joulukuussa pelattavaa ulkoilmaottelua.

-Olemme televisioineet Jokereiden KHL-taivalta jo vuosien ajan. Jokerit on aloittanut tämän kauden loistavasti ja joukkue on rakenteeltaan mielenkiintoisempi kuin koskaan. Euroopan kovatasoisin jääkiekkosarja KHL tarjoaa dokumentille oivan kontekstin. Joulukuussa pelattava ulkoilmaottelu Helsinki Ice Challenge on tärkeä kauden välietappi sekä Jokereille että meille Viasatilla. Dokumentti tarjoaa uuden näkökulman suomalaisen ammattijoukkueen arkeen ja juhlaan, intoilee Viasatin vastaava tuottaja Ville Klinga.

-Jääkiekkojoukkueen arki koostuu monista asioista, joita on vaikea selittää sellaiselle, joka ei ole toiminnassa päivittäin mukana. On hienoa, että pystymme näyttämään tätä puolta nyt myös katsojille, sanoo joukkueen GM, Jari Kurri.

-Kuvausryhmä on saanut olla avoimesti paikalla joukkueen arkeen liittyvissä tilanteissa. Nyt on varmasti hyvä mahdollisuus jääkiekonystävillä nähdä lähietäisyydeltä mitä kaikkea joukkueessa tapahtuu niin pelimatkoilla kuin Helsingissä, kertoo päävalmentaja Jukka Jalonen.

Jokerit Inside -ohjelmasarjan toteuttaa Matheus Oy ja tuottaja- sekä käsikirjoittajakaksikkona toimivat Matti Heusala ja Timo Simonen. Heidän monipuolinen kokemus urheilusta eri tehtävissä ja useiden dokumentaaristen urheiluohjelmien toteuttajina varmistaa sisällöllisesti monipuolisen näkökulman ammattiurheilun arkeen.

Youtubesta löytyvä traileri
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös