Parhaat kasvattajaseurat

  • 1 933
  • 0

Carlos

Jäsen
Veljenne Carlos perheineen saattaa olla miettimässä muuttoa vähitellen takaisin Suomeen, töistä johtuen todennäköisesti PK-seudulle. Turun suuntakin käy mainiosti jos pappa löytää töitä. Mutta se iso "?" on juniorityö. Tietty monen muun Q:n ohessa.

Täällä Suissessa on junnuissa käytännössä pari-kolme loistavaa junnuseuraa jotka tuottavat mahtavia pelaajia kaikissa ikäluokissa (esim Dübendorf ja Biel), ja sitten pari seuraa jotka keräävät lähialueen helmet ja menestyvät sillä. Nimiä mainitsematta Zürich ja Bern. Varauksin Kloten ja uudestaan Biel.

Mutta mitenkäs Suomessa ja Turku-Stadi akselilla? Olen nyt niin realisti kuin kiekkofaija osaa olla, mutta -06 poika on mielestäni oikeasti kyky. Tekee hirveästi töitä, luistelee todella vahvasti, ei vilkuile sivuille eikä taakse, menee eteenpäin ja pää raksuttaa hämmästyttäviä asioita pelin sisällä. Fyysinen peli on tasolla jossa 183/100 pappa ei halua ottaa 1-1 treenejä ilman täysiä varusteita. Ja jamppa on 145/45. Piiskatykki näyttää samalta kuin Numpalla, tarkkuudessa ja tasaisuudessa vielä hakemista.

Tytär -08 on taitava käsistään, myös hyvä luistelemaan, pirunsarvet aina päässä ("... ja sitten mä löin sitä päähän..."), mutta luonteeltaan laiska taiteilija. Hänen pelipaita on pesty oman veren takia ja ihoa tikattu sairaalassa, josta on kovin ylpeä. Kuittailee siitä vähän väliä veljelleen. Veljellä menee kuppi nurin. "Mä en mennyt lääkäriin vaan SAIRAALAAN." Täysissä varusteissa jopa. Vielä enemmän cool.

Mutta enivei, olisiko kellään antaa vinkkejä että mihin kannattaa mennä jos sinne tullaan? Mitkä jengit voittaa aina turnaukset? Missä jengeissä huomioidaan lasten yksilöllinen kehitys? Mistä jengeistä ponnistaa keskimääräistä enemmän hyvin treenanneita pelaajia?

Meillä kotona otetaan kiekko vakavasti mutta ei pakoteta (lopettaa saa kerran vuodessa jos haluaa), kentälle saa jäädä makaamaan vain jos on jotain niin rikki ettei pääse ylös, ja kiekon ulkopuolella "normaali" elämä hallitsee. Koulu on tärkeää, tekniikka ja teknologia on cooleja, barbit on hauskoja, pingis ja sulkis on kivaa, kalastus on hauska kontaktipinta luontoon. Halkojen hakkuu on hienoa. Ja Audi RS6R farmari on kiva perheauto lottovoittajalle. (joihin me emme kuulu, fyi)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös