Pesiskausi 2017

  • 238 339
  • 1 410
JoMa lyönyt nyt sekä ViVen että SoJyn. Mutta riittääkö syksyllä? Epäilen, että Sotkamoa vastaan voi riittää, mutta Vimpeliä ei. Mielipiteitä?
Nykykunnossa riittää, mutta ViVe parantaa satavarmasti kun miehet on 100% kunnossa.
Kypärän kestostahan se paljon on kiinni. Pronssipeli on kuitenkin läpsyttely loppuotteluun verrattuna, joten JoMan henkinen kantti joutuu aivan eriluokan testiin mahdollisessa finaalissa. Kotiedullakin on merkitystä ja näen, että erityisesti JoMalle se olisi lottovoitto.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Oli muuten ihan mukavasti tunnelmaa JoMa - SoJy ottelussa runkosarjapeliksi. Yleisöä 1900 ja sää mitä mainioin pesäpallo ottelulle. Joma oli kyllä tänään parempi kaikilla mittareilla, vaikka toki Jymy parit pinnat antoi ulkokenttänsä avustuksella. Mutta kuten yllä on jo mainuttu, niin kausi on vasta hyvinkin nuori ja joukkueet tulevat varmasti parantamaan otteitaan. Mutta voitto oli tärkeä. Jonkimoinen peikko tuo Sotkamon Jymy on Jomalle ollut. Matka jatkuu.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ilmeisesti Seinäjoella tuomarit sekoitti KaMan niin pahasti että pääsi tilanne repeämään. Siellä oli 1-2 tilanne maila-jusseilla ja KaMan Lukkari Olli heittää kakkoselle ja tuomari nostaa nyrkin pystyyn. Olli heittää vielä kerran kakkoselle ja tuomari vihelsi vapaataipaleen. Nyrkin noston jälkeenhän saa vielä kerran heittää takapesille. Tuon jälkeen pakka täysin sekaisin ja Seinäjoki paukutti 7 juoksua vaikka oli kaksi paloa alla. Tuomareina Laitinen ja Mäkinen.

Jaa siis tuomio oli vielä väärin? No, joka tapauksessa, siitä heti perään nitkahti koko jakso, sattumaa tai ei. Jotenkin ei täysin epätavanomaista KaMalta, joku tilanne herpaannuttaa, jakso ratkeaa ja sitten vähän luovutetaan.

Hyvinhän tuo ulkopeli toimi tohon 4Alun ratkahdukseen asti. Mutta vaikeeta on ekan jakson voittaminen. Vähän tulee onnistumisia sisällä ja liian paljon jää ehkä painetta ulos. Siinä oli ne ajonsa josta ei saatu tulosta ja peliin otetta. Tokalla jaksolla Joukainen osunut paremmin, mutta Vainionpään johdolla Jussit kyllä palotellu KaMan ulkokenttää. Ei taaskaan saumoja pisteille ellei päästetyt pysy tietyssä marginaalissa.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Suurimmat yllätykset olivat mielestäni lyöjätilaston kakkosen ja nelosen eli Janne Mäkelän ja Juha Niemen puuttumiset joukkueesta.
Joo ei tuolla järisyttäviä yllätyksiä tosiaan valinnoissa ollut, toki aina löytyy jotain mistä voi vääntää.. Mäkelän poisjättäminenkään ei siinä mielessä, kun Vedosta sai vain sen viisi pelaajaa ottaa. Tosiaan valitsija Aleksi Mäkelä sanoi avoimesti Twitterissä, että käytännössä Ruuskan Perttu tuon Mäkelän paikan vei.

Jaa Niemi oli nihkeästä alkukaudesta huolimatta noussut kuitenkin jo neljänneksi tilastoissa.. No kuitenkin, eipä ollut yllätys tuo pieni kotiinpäin veto ja Rönkköhän sen pidemmän korren sitten vei.

Lännen joukkue on hyvin odotettu. Oikeastaan yhtään yllättävää valintaa tuossa ei mielestäni ole. Joukkue olisi kutakuinkin paras mahdollinen, jos Ruuskan tilalla olisi Mäkelä. Tai no toki Vimpelistä olisi voinut ottaa Rinta-ahonkin, mutta ihan ok, että yhdestä joukkueesta ei oteta tolkuttomasti pelaajia.

Idän joukkueessa taas on joitakin yllättäviä asioita. Tai ainakaan tuo kopparipari Kivinen-Nurmio ei paljon vakuuta. Nurmio on KPL:ssä pääasiassa pelannut jokeripaidassa ja ainakin matsissa Sotkamoa vastaan hän pelasi hyvin epävarmasti takakentällä. Kivinen on varmaan parhaimmillaan ihan hyvä koppari, mutta ei hänkään ole takana kaikkia pelejä vetänyt. Vaikka Piiponniemen kausi mailassa on ollut melko vaatimaton, olisin hänet jengiin valinnut osin ulkopelin takia ja osin häikäisevän etenemisnopeuden ansiosta.
Ja Haukkala olisi Raunion tilalla sata kertaa parempana kopparina. Ja terveenä ja kunnossa ollessaan Isoketo etenijäjokerina..

Jep, Nurmio oli myös JymyJussit pelissä takana ihan paska. Kyllähän Piiponniemiemen nyt olisi Nurmion edelle pitänyt ajaa. No, ehkä näitä valintoja ei saisi ottaa niin vakavasti, sillä vakavamielisiähän ne eivät missään nimessä olekkaan. Jo nämä tietyt säännöt tekevät tästä hommasta sellaisen, ettei tuolla kuitenkaan niitä absoluuttisesti parhaita joukkueita ole kasassa.

En ole koskaan nähnyt SoJyä näin sekaisin. Toni Kohonen saa pitää vartin taukoja, vaihdattaa mailat ja pallot, mutta mikään ei auta.

Sekaisin ovat kuin seinäkello.
Mitäs se Kode siellä sääti sitten? Vaihdatti ulkopelissä ollessaan pallojakin, vai :) Se olisikin jo jotain, kun yleensä lyömässä oleva joukkue noita pyytää vaihtamaan..

Nykykunnossa riittää, mutta ViVe parantaa satavarmasti kun miehet on 100% kunnossa.
Kypärän kestostahan se paljon on kiinni. Pronssipeli on kuitenkin läpsyttely loppuotteluun verrattuna, joten JoMan henkinen kantti joutuu aivan eriluokan testiin mahdollisessa finaalissa. Kotiedullakin on merkitystä ja näen, että erityisesti JoMalle se olisi lottovoitto.
Hieman siipirikkoisena ollut Veto oli mun silmin JoMaa tuossa kotipelissäkin jo edellä. Ns. "pelin hallinta" oli Vedolla. Seitsemän vuoroa täyttä dominointia hyvän ulkopelin kautta ja JoMa saatiin näyttämään huonolta. Toki siinä oli molemmilla varmasti sisäpelissä petrattavaa.

JoMan henkinen kantti tosiaan kysymysmerkki finaaleissa, kun yleensä ovat tavanneet sulaa henkisesti kasaan jo välierävaiheessa. Mutta mutta, tällä hetkellä JoMalla on hyvä draivi päällä, siitä ei pääse mihinkään.

Ps. Olikohan JoMalla nuo lehdistöt tapana julkaista. Pääsee taas kuuntelemaan Pennasen kommentteja. En oikein pidä kaverista, mitä noita viime haastatteluja kuunnellut. Jotenkin ärsyttävän / hieman ylimielisen oloinen kaveri.
 

Steus

Jäsen
Ps. Olikohan JoMalla nuo lehdistöt tapana julkaista. Pääsee taas kuuntelemaan Pennasen kommentteja. En oikein pidä kaverista, mitä noita viime haastatteluja kuunnellut. Jotenkin ärsyttävän / hieman ylimielisen oloinen kaveri.
Jympän Youtubesta löytyy. Pennanenhan on eräs miellyttävimmistä pelinjohtajista kuunnella. Puhuu aina asiaa itsestäänselvyyksien ja perusjargonien sijaan. Kivimäen pikkupoikamaisesta räksyttämisestä huomauttaminen on saanut ilmeisesti vetolaisilla karvat pystyyn. Vihdoin joku laji-ihminen sanoi siitä ääneen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Pennanen on viihdyttävä pelinjohtaja. Uskaltaa sanoa Kivimäkeä kyrväksi, koska Kivimäki on kyrpä, ihan karvan verran kärjistettynä.

Olipa Jymyltä heikko suoritus. En muista vastaavaa nähneeni ihan hetkeen. Joukkueen tilasta tulee mieleen vuoden 2010 räpellys. Mutta mestaruuteen uskotaan.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minusta Pennanen vaikuttaa analyyttiseltä ihmiseltä, jolla on kohtuullisen hyvä itsetunto. Hän myös haastatteluissa sanoo ainakin jossain määrin asioita, jotka antavat syyn tehdä haastatteluja. Ylivoimainen enemmistö urheiluihmisistä ei sano haastatteluissa oikeasti yhtään mitään. En ole saanut Pennasesta millään lailla ylimielistä kuvaa. Mielelläni seuraan hänen tekemisiään ja haastattelujaan.

Kivimäestä sen sijaan minulle tulee valitettavasti juuri sellaisen heikkoitsetuntoisen vittusaatana-karjujan mielikuva.

Mutta nämä ovat toki mediasta saatuja mielikuvia, jotka saattavat olla aivan väärässäkin.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mitäs se Kode siellä sääti sitten? Vaihdatti ulkopelissä ollessaan pallojakin, vai :) Se olisikin jo jotain, kun yleensä lyömässä oleva joukkue noita pyytää vaihtamaan..

Ennen Niemen lyömää 5-0-juoksua oli pitkä tauko, kun ilmeisesti palloja vaihdettiin. Ja tosiaan Jymyn ulkovuorolla. Yritti sekoittaa varmaan ovelasti vastustajan peliä, mutta vielä 7-0 syntyi tuon oveluuden jälkeen.

Kaikissa urheilulajeissa vihaan sitä, että liian hyvät saavat tehdä, mitä mieleen sattuu juolahtamaan. Se on lajin kunnioittamattomuutta.
 

Histo

Jäsen
Muuta vääryyttä Jymy ei sitten tuomariston osalta kärsinytkään. Oli Roopen läpilyöntitilanteessa Rinta-Aholta estämistä tai ei, niin ei ikinä siitä olisi mies ennättänyt kolmoselle tai Niilo kotiin, eikä olisi edes kunnaria lähtenyt yrittämään. Tuon voi jokainen tv-kuvista katsella. Niin hämmästyttävän nopeasti oli taas "Suomen nopein pallojen joesta onkija" Haukkala poiminut pallon Savonjoesta.
Miten ulkojoukkuetta kuuluisi mielestäsi rangaista tuonkaltaisessa estämistilanteessa? Sisäjoukkuetta estämisistä rangaistaan aina vähintään kahdella palolla, olipa "pelin kulun" kannalta reilua tai ei. Nehän syyllistyivät estämisrikkeeseen.

Spekulointi "ei olisi ehtinyt/olisi luultavasti käynyt näin" on täysin merkityksetöntä estämistilanteessa. Tuomarin ei tarvitse alkaa harkitsemaan, vaan estämisestä pitää rangaista (tahaton/tahallinen, ei väliä). Sääntökirja antaa mahdollisuuden vapaataipaleisiin tai kortteihin.
 

Histo

Jäsen
Jees näin oli elikkäs yhden lyöjän verran meni vituiksi. Puputin olisi pitänyt olla viimeinen lyöjä. Syöttötuomarin virhe, mutta olisiko myös kirjuri voinut huomata/huomauttaa tästä asiasta, varmasti kyllä, ihan en ole perillä kirjurien velvollisuuksista/oikeuksista pelin aikana, mutta luulisi, että voi ilmoittaa tuomaristolle. Eli käytännössä tuplavirheet.
Kirjurin velvollisuus on huomatessaan lyöjän lyövän väärällä vuorolla (ts. tässä nro 6:n aloittaessa vuoron) ilmoittaa asiasta tuomarille. Taululle luultavasti oli merkitty alun perin oikein, että viitonen aloittaa, jonka tuomari halusi korjata. Kirjuri olisi mahdollisen väittelyn voittanut helposti, kun olisi kutsunut tuomarin katsomaan pöytäkirjaa jossa edellinen vuoro päättyi numero neljään. Tätä ei tapahtunut, joten joko kirjuri ei tajunnut tilannetta tai ei uskaltanut puuttua.

Sääntökirja vaatii virhellistä tilannetta oikaistavaksi seuraavan vuoron ensimmäisen syöttöön mennessä, eli tauon jälkeen olisi vielä ehtinyt asian korjata.

Sääntörikkeenähän tuo olisi uusintaottelun arvoinen, jos Rinta-ahon tullessa lyömään olisi vaadittu paloa väärästä lyöjästä eikä sitä olisi vihelletty tilanteessa eikä jälkikäteen. Pääsarjassa tuomaristo toki ratkaisee protestit heti kentällä, jonka jälkeen tuomiosta ei voi valittaa, mikä on mielestäni käsittämätöntä.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Eka peli tälle kesää Rännärillä (vai mikävitun Miiluareena se nyt virallisesti onkaan) ja olihan tuo hirveää paskaa PattU:lta. 1,2,3 eli Kolehmainen, Pelto, Kosonen näyttää superin miehistöltä ulkona ja sisällä, muut ei sitten niinkään. Tai no Salon Tapio ei ole enää se hasardi mitä joskus mutta siihen ne positiiviset jääkin. VMP miehiä...
 
SoJy jäi tänään Kouvolassa Koplan jyrän alle 2-0 (5-2, 4-2). Kolmostilanteet Koplalle 17-12.
Jotenkin oli Jymy aseeton molemmilla jaksoilla ja peli oli hyvin näennäistä. Oikeastaan kahta ensimmäistä ja viimeistä vuoroparia lukuunottamatta peli oli selkeästi kotijoukkueen käsissä.
Ei lähtenyt Jymyn kärjellä tänään(kään). Vikströmin kärkilyönnit 2/8, Piiponniemen 5/10. Niko Korhonen hoiti oman ruutunsa miehekkäästi numerolla 3. (8/9), Roope Korhonen kyllä varmasti kotiuttaisi enemmän, mutta tänään vain kolme kotiutusyritystä josta 2 onnistumista.
KPL:n ulkopeli jatkuu toistaiseksi sarjan parhaimpana. Jymyn vastaava ei ole takavuosien tasolla. KPL löi hyvin, mutta Kohoselle tuli puolenkymmentä vaikeaa palautusheittoa, pari juoksua sirvahti räpylästä ja vaihtotilanteissa palo vaihtui harhaheitoilla ainekin kahdesti ilmaiseksi vaihdoksi ja yhdestä tuli jopa juoksu.
Koplalla alkoi jo juhannustauko ja seuraava peli on vasta 27.6 Imatraa vastaan.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
"Täytyy jotenkin yrittää saada tästä etu", totesi en-nyt-muista-kuka-KaMalainen Pohjanlinnan kaukalosta. Kauden kolmesta ekasta kotipelistä tappiot 3/3 ja 0 pistettä, seuraavista neljästä voitot 4/4 ja 8 pistettä. Vastapainoksi vikasta viidestä vieraspelistä -jos Porikin sellaiseksi lasketaan- tappiot 5/5 ja 1 piste.

14 ottelua, ei yhtään 3 pisteen voittoa ja kahdesti voittaneet ekan jakson.

Parissa vikassa pelissä vissiin vähän tuomareiden ratkasut kääntyneet vastaan, näin ymmärrän. Mutta jos lyödyt juoksut on pelistä toiseen jossain kahden ja neljän välissä, ei oikein jaksa tollasestakaan kitistä. Noin vähillä lyödyillä kaikkien pomppujen ja ratkasujen täytyy kääntyä eduksi ja aina ne ei vaan käänny.

Kärkikuusikko näyttäs erottautuvan pisteillä että esityksillä mitattuna, ristiin pelataan ja noin teoriassa paikka seitsemän joukkoon ja ylempään jatkosarjaan on mahdollisia. Todennäkösämpää että näillä esityksillä taistelevat alemmassa jatkosarjassa 8. paikasta.

10 päivän tauko ennen peliä Alajärvellä, sitten kaksi peliä ja Ita-Länsi. En tiedä mitä tauoilla voi tehdä, tai tuliko hyvään saumaan, mutta raikkautta ja terävyyttä sisäpeliin tarttee löytyä jos halutaan kauden jatkuvan runkosarjan yli.
 

NaPa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsurit
Piiponniemeltä tänään hieno onnistuminen vaikeahkon jakson jälkeen - kärkkärit 10/10 ja 1+1/4. Tuo roimasti itseluottamusta ja uskoa, joka päästäänkin punnitsemaan heti tulevana tiistaina Hiukassa.

Silti, on se Roope Korhonen vaan Roope Korhonen. Kotiutustehot aika miehekkäät koko kaudelta ja tänäänkin varsin napsakoita osumia. Kärki kun onnistuu niin mikäpä siinä on lyödä ukkoa tupaan..
 

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Silti, on se Roope Korhonen vaan Roope Korhonen. Kotiutustehot aika miehekkäät koko kaudelta ja tänäänkin varsin napsakoita osumia. Kärki kun onnistuu niin mikäpä siinä on lyödä ukkoa tupaan..
Jep ja mitä olisikaan tänään ollut tehot ilman paria tolppaa? Mahdollisesti pari kunnaria ja muutama tavallinen lisää. Hieno esitys kyllä koko joukkueelta. Tuikka löi ainakin toisen kotiutuksen hienosti (toista en tainnut nähdä), joten oli Kostia parempi numerolla 5. Tiistaina herkullinen revanssi.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Tänään on kyllä suht mukavan kutkuttava odotus illan superin kierrokselle. Herkkupalana tosiaan tuo Sotkamo-Vimpeli. Näin ViVe:n kannattajana toivotaan vieraspisteitä mutta varmasti tiukka matsi tulossa. Toivottavasti on parhaat rosterit kehissä molemmilla joukkueilla niin ei tarvi mussutella ja parempi vieköön pojot.

Poimitaan vielä tuosta tuo Joensuu joka pelaa kotona Oulua vastaan. Kierroksen varmin kotivoitto ja murskaavasti. Jääkö Joensuu alle 20 juoksun?

E: Lomalla on mukava korkata illan päälle olut ja seurata huippupesistä. Hieno laji.
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Piru Kanala vielä tänäänkin pois. Liekkö edelleen selän kanssa ongelmia.. Harmittavasti varsin rikkonoinen kausi on tulossa tästäkin Mikolle ja eipä tarvi pahemmin henk.koht. tilastovoitoista haaveilla. Pääasia olisi toki saada mies täyteen pelikuntoon syksyä varten.

Eiköhän tänään nähdä klassisesti "yhden juoksun peli" tai jaksot. No, nyt kun sanon tämän ääneen, niin varmaan ihan kaikkea muuta.. Saas nähdä miten Jymyn kärkikolmikko tänään onnistuu. Roope on viime kierrokset ollut ainakin iskussa. Ohkainenhan tuo Jymyn kotiutuskaarti on. Toki jos Roope ja Toni paukuttavat pinnoja vuoroparista toiseen, niin sekin Jymylle riittää.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Vaikka tämä ei liveseuranta olekkaan niin pakko mainita että ei kyllä oikein vakuuta nuo jymyn Korhoset nyt. Eka jakso puhtaasti 0-3 ViVelle. Piiponniemi ja Hakkarainen ihan jees jos jotain hyvää hakee jymystä.
 
Viimeksi muokattu:

Crick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Sotkamon Jymy, Ducks ja FC Barcelona.
Eipä tarvitse jännittää tänään. Näyttää ihan kausien 2012-15 keskinäisiltä peleiltä, osat vaan vaihtuneet. Silloin Jymy hallitsi täysin ja nykyään Vimpeli. Toivottavasti Jymy saa tulevaisuudessa tuon käännettyä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Eipä tarvitse jännittää tänään. Näyttää ihan kausien 2012-15 keskinäisiltä peleiltä, osat vaan vaihtuneet. Silloin Jymy hallitsi täysin ja nykyään Vimpeli. Toivottavasti Jymy saa tulevaisuudessa tuon käännettyä.
Kyllä tarvitsee jännittää.

Näitä pelejä on hieno katsoa, kun koskaan ei tiedä mitä on tapahtumassa.

Kärki tiivistyy entisestään, mikä on hieno asia.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Sitä ku aikansa haukkuu nii kalahtaa omaan koipeen. Siellähän se Roope taas. Hieno pelaaja kyllä.
 
Kivimäki sanoi olevansa tyytyväinen joukkueen esitykseen. Itse en kyllä täysin omissa näpeissä olevan ottelun häviämisen jälkeen kovin tyytyväinen olisi. Vimpelin sisäpeli tosin oli nihkeää kahta vuoroparia lukuunottamatta, mutta 0-3 johto toisella jaksolla olisi pitänyt säilyttää.
Superissa kotisohvalle asti tiesi, että Roope Korhonen lyö viimeisellä vasurina kierteisen koukkunäpin kakkosrajaan, jonka Roope toteutti täydellisesti.
Tulos tekee sarjalle todella hyvää ja kärkinelikko on tiiviimpi kuin vuosiin. Sijat 1-4 on vielä juhannustauolla täysin auki. Seinäjokeakaan ei pidä aliarvioida kuuman Vainionpään ansiosta, mutta veikkaan jäävän muutaman pisteen kärkinelikosta.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Nojaah kolmea pistettä oli tyrkyllä, joten kyllähän tuo yksi aika kuivakalta maistuu. Jotain samaa tuon JoMa kotipelin kanssa oli siinä mielessä, että seitsemän vuoroa kaveri nollille erinomaista ulkopeliä pelaten ja vahva hallinnan tunne --> tänään kuusi vuoroa loistavaa tekemistä räpylässä, sitten pieni herpaantuminen ja kyllähän Jymyn tasoinen joukkue tämän käyttää hyväkseen, raapaisee tulitikkua ja saa hengen päälle. Roopekin nosti tasoaan huonon avausjakson jälkeen, johon asti päti tuo yllä mainitsemani, että Roopen ja Tonin varassa on aikalailla Jymyn kotiutukset = ei onnistumisia, ei pinnoja. Heidän ne avaavat juoksut on ainakin pakko lyödä. Tuossakin mielessä siis Komulaista huutaa Jymyn rosteri. Etenkin helpotuksen huokaus pääsee aina siinä vaiheessa, kun Jymyn kakkoskärki yrittää rakentaa tilannetta ja siellä ei olekaan sitä Jania heittää kehiin suuren läpilyöntiuhkansa kera.

Mutta joo eipä tuo Vedolla mitään timanttista ollut tänään todellakaan mailassa. Muutamat hyvät vuorot ja mm. Mäkelältä pari ottamatonta kotiutusta. Muutoin Jymykin jatkoi kärkipeleistään tuttua teemaa ja räpylässä todella paljon häpläyksiä.

Vedon onnistujat mailassa:
- Haapakoski (pelin loppupuoli Samiltakin heikompi)
- Ruuska (jatkaa hyviä otteitaan Jymyä vastaan)
- Mäkelä
- Heikkala ihan ok.

Puputilla taas Jymyä vastaan vaikeampaa, ei nyt ihan huono peli, mutta ei missään nimessä hyväkään. Ulkona pelasikin sitten erinomaisesti.

Pelin loppupuolisko muistutti noita muutaman vuoden takaisia Jymy-Veto pelejä Vimpelin osalta. Alkoi tulla ihmeellisiä ratkaisuja mailassa ja ei edes yritetty niitä omia hyviä lyöntejä. Ulkonakin alkoi näkymään pientä hermostuneisuutta.

Kyllähän terve Kanala olisi tietenkin tärkeää saada takaisin mahdollisimman pian. Kovat jalat ykköskärkeen, varma vaihtaja, läpilyöntiuhat ja tilanteet oikeisiin paikkoihin oikeille miehille (nyt Puputti numerolla 3).

Superissa kotisohvalle asti tiesi, että Roope Korhonen lyö viimeisellä vasurina kierteisen koukkunäpin kakkosrajaan, jonka Roope toteutti täydellisesti.
Tulos tekee sarjalle todella hyvää ja kärkinelikko on tiiviimpi kuin vuosiin. Sijat 1-4 on vielä juhannustauolla täysin auki. Seinäjokeakaan ei pidä aliarvioida kuuman Vainionpään ansiosta, mutta veikkaan jäävän muutaman pisteen kärkinelikosta.
Seinäjoki on tosiaan pelannut todella pirteästi. Potentiaali toki tiedossa, mutta kyllähän tässä vaiheessa pisteitä on enemmän mitä ainakaan itse olisin osannut odottaa. Ja heillä pelejä vähemmän pelattuna kuin muilla.

Rinta-Aho oli ihan ok mukana Roopen näpissä ja palohan tuosta olisi tullut, mutta heitto oli vaikea ja tätä ei Heimonen saanut kiinni. Sieltä oli kuitenkin nopea etenijä tulossa hyvillä lähdöillä..

Vimpeli hävisi tämän pelin tavallaan jo aiemmin, kun ei omia paikkojaan käyttänyt. Seiskavuoron Jymyn nousu oli toki myös sellainen merkittävä käännekohta tälle pelille.

Kouvola ja JoMa haastaneet alkukaudesta perinteistä kärkikaksikkoa todella hyvin, mutta saas nähdä kun mennään kohti syksyä ja tosipelejä. Myöskin heitä on avittanut se, että molemmat ovat välttyneet hyvällä prosentilla avainpelaajiensa loukkaantumisilta, jotka on sekoittanut sekä Jymyn että Vimpelin pakkaa aika rajustikin alkukaudesta.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sotkamon Jymy ei olisi Sotkamon Jymy, jos se ei olisi Sotkamon Jymy.

Tätähän se kehno ottelu tiesi, Roope Korhonen lyö flown päälle, niin Jymy voi puolihalvaantuneenakin kaataa kenet tahansa.

This is Sotkamo!
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Sotkamon Jymy ei olisi Sotkamon Jymy, jos se ei olisi Sotkamon Jymy.

Tätähän se kehno ottelu tiesi, Roope Korhonen lyö flown päälle, niin Jymy voi puolihalvaantuneenakin kaataa kenet tahansa.

This is Sotkamo!

Kyllähän Jymy oli löyhässä hirressä ennen ensimmäistä onnistumista. Ne vaan ruokkiin niitä onnistumisia sitten. Vikström oli aika suht paska mikä tietää hyvää syksyä ajatellen ViVelle.

Lisätään vielä että jos näillä mentäs niin ViVe-JoMa finaali ei ois mikään yllätys.

Toni Kohonen ja Roope Korhonen ei riitä enää tänä vuonna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös