Kovimmat siirrot 2016–2017

  • 170 646
  • 600

Fullhazard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Objektiivinen ja analyyttinen @rinne katosi jonnekin jo jokunen tunti sitten, joten suokaa minulle tämän verran anteeksi.

Tahdon kuitenkin nostaa esiin yhden siirron vielä näin ketjun pumppauksen muodossa. Blake Parlett. En mä enää edes muista, mitä tästä tyypistä haettiin. Kovuutta ja av:ta vahvistavaa peruspakkia kai tuosta palstalla odotettiin. Saatiin enemmän, paljon enemmän. Pudotuspelien paras pakki, joka taisi tavallaan ratkaista mestaruuden Tapparalle. Huikean eleetöntä ja virheetöntä suorittamista varsinkin pudotuspelien edetessä kohti huipennustaan. 5+3 tehot 18 peliin. Maaleista 2 oli voittomaaleja Ilves-sarjassa (mukaan lukien se Ilveksen selkärangan G6:ssa katkaissut jatkoaikaosuma), 2 maalia ratkaisevassa finaalissa. Isoja, isoja maaleja kun tarvittiin. Varsinkin välierissä ja finaaleissa jo kokonaisvaltaisesti, niin kiekollisena kuin kiekottomanakin aivan huikeaa pelaamista.

Huikean ukon naarasi Mikki jostakin täsmähakuna. Taitaa valitettavasti olla tasoa "Liian hyvä Liigaan", joten ensi talvena ei taideta herraa Liigassa nähdä...
Ensivaikutelma Pelicans pelissä oli loistava. Sitten huomattiin, että no ihan siedettävää pelaamista kiekolllsena, mutta puolustuspäähän ei tullut ihan sitä mitä haettiin. Vielä Ilves-sarjassa oli ehkä vähän puolivillaista tekemistä, mutta se jäähy ja maali sen jälkeen " herätti" Parlettin. Välierissä ja finaaleissa aivan mahtavaa pelaamista kokonaisvaltaisesti.

Muutenkin jälleen kerran nämä Tapparan kevään hankinnat onnistuivat. Krissellä ei lähtenyt vielä runkosarjassa kunnolla, mutta palasi lähes vime kauden tasolle välierissä ja finaaleissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös