Liigan otteluohjelma 2016–2017

  • 40 725
  • 180

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Liiga haluaa tietenkin maksimaallistaa lipputulonsa, mutta voi sitä järkeäkin käyttää.

Kyllähän siinä voi seurallakin omat halut olla, kyllähän perjantaina ainakin kaljamyyntiä tulee ja lisäksi saa muutaman päivän enemmän aikaa myydä aitioita. Nuo on ainoita tapoja saada jotain rahallistakin hyötyä peleistä. Toki olisihan se pelaajille paljon helppompaa jos pelattaisiin tosiaan vaikka keskiviikkona ja faneille myös. Kuitenkin taitaa henkilökunnalla juosta yhtä pitkälle palkat kun pelaajillakin joten voihan se seurakin niitä tuloja maksimoida. Ei nyt monesta tuhannesta puhutua mutta täytettä leivänpäälle.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Kyllä tässä on muutenkin suosittu runkosarjan 1. ja oletettavasti 2. Tappara ei ole käsittääkseni pelannut yhtään tuplapeliä näissä poffeissa? KalPa ja JYP sen sijaan pelaavat tänään jo 3. tuplapelin. Tämä on minusta aika outo ratkaisu ja tuo kyllä ison edun. Pitkä kausi takana ja tuplapelit + matkustelut siihen niin ei palaudu ihan samalla tavalla kun joka toinen päivä peli (välipäivän lepo/matkustus)
Kuten @Hirvonen jo sanoikin, kyllahan runkosarjan voittaja ansaitsee paalupaikan. Ennen kaikkea kuitenkin pidemman levon saa voittamalla sarjan 4-0. Omissa kasissa kaikki.
 

444

Jäsen
Minkä helvetin takia tuo pronssipeli pelataan vasta perjantaina? HIFK:lla tulee n. puolentoista ja JYPillä viikon tauko peleistä. Luulis, että välierien jälkeen joukkueet haluais mahdollisimman nopeasti hoitaa tuo pakkopullan pois ja lähtenä lomille.

Olisi mielenkiintoista tietää, miten HIFK tulee käyttämään tuon 9 päivän tauon. Varmaan helvetillistä treeniä ja palaverejä siitä, miten Jypin puolustus murretaan.

En kritisoi tällä pronssiottelun tarpeellisuutta, vaan tuota pelipäivää.

Liiga haluaa tietenkin maksimaallistaa lipputulonsa, mutta voi sitä järkeäkin käyttää.
Tietenkin siksi, että näin molempien joukkueiden pelaajilla on aikaa vetää vähintään viikon ränni tuohon pelin alle. Siinä kohmelossa pelatessa ei paljon kiinnosta träppäys eikä muukaan meidänpelihelvetti, joten peli on väsyneisyydestään huolimatta viihdyttävää. Virheitä tulee liukuhihnalta ja pelaajat kompuroivat luistimennauhoihinsa.

Mun mielestä pronssimatsin vois pelata myös juhannusaattona. Paikalla tosin ovat vain sopimuksenalaiset pelaajat ja samat viisi katsojaa, jotka siellä käyvät muutenkin.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Mun mielestä pronssipeli pitäs olla pelattuna ennen finaalien alkamista. Olis myös jotain jännättävää tässä odotellessa.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mun mielestä pronssipeli pitäs olla pelattuna ennen finaalien alkamista. Olis myös jotain jännättävää tässä odotellessa.

Oma veikkaus että pääsiäinen sotkee aika paljon jonka takia myös JYP varmaan halusi pitää tuon perjantain eikä aikaistaa. Kuitenkin lipunmyyntikin alkaa vasta tiistaina kun paikat on auki. Jos olisi nyt pelattu niin maksellaan työntekijöille isompaa palkkaa ja ottelusta tulisi menoja kun liiga vie lipputulot ja aitiot ja muu tulot jää minimiin kun yleisöä ei paljon ja lipunmyynti vielä vaikeutuu siitä entisestäkin kun pronssipeli ei vedä muutenkaan. Sinällään aika luonnollista kun rahan takia näitä pelataan vaikka olisihan se pelaajien ja yleisön kannalta hyvä että mahdollisimman nopeasti välierien jälkeen pelataan pois, ihan jo sen takia että esim. pelaajat myös vapautuisi nopeammin maajoukkueiden käyttöön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös