Real Madrid C.F. 2016–2017

  • 65 140
  • 379

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
En itse jaksa uskoa siihen, että kolmen linjalla peliin lähdetään. Toki vaihtoehdot ovat vähissä, mutta ennemmin pudottaisin casemiron toppariksi ja nachon laitapakiksi mikäli Carvajal on sivussa. Seuraava ongelma tuleekin sitten kk kun casemiro ei ole siinä rouhimassa mutta itse lähtisin Muncheniin maltilla kenties yhtä vierasmaalia iskemään.

Navas
Nacho/Carvajal-Ramos-Nacho/Casemiro-Marcelo
Kroos - modric
Bale Isco Ronaldo

Benz/Mora
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Tänään. Tänään mennään. Eilinen Juven näytös oli hyvä alkuruoka ja nyt pitäisi lounaaksi hakea Allianzilta hyvä tulos. Vierasmaali on Realin jatkohaaveiden kannalta lähes ehdoton juttu.

Uskon että Carvajal parsitaan kasaan vaikka väkisin ja avaus tulee olemaan sama kuin Atleticoa vastaan, pl. Pepe, jota tuuraa Nacho. Keskikentän pitää pelata kauden paras ottelu molempiin suuntiin. Tukea puolustusta ja etenkin laitapakkeja, sekä tarjota BBC:lle paikkoja vastaiskuihin. Gareth Balelta odotan isoa tasonnostoa. CR ja Benz ovat olleet mun silmiin hyviä ja klikkaavat edelleen hienosti yksiin, mutta viimeistely ei ole ollut kliinistä. Nyt sitä tarvitaan jälleen.

Hala Madrid.
 

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Innolla odotellaan matsia. Jos Real aikoo tänään hyvän tuloksen saada, niin kk ja puolustus on tärkeässä roolissa kuten @Vahtimestari sanoi.

Hummels on ilmeisesti Neuerin kanssa ? Illan peliin, ja jos mm hummeli puuttuu on Realilla oiva mahdollisuus erikoistilanteissa toki muutenkin. Cmon Real!!
 
Suosikkijoukkue
Flyers/RM
Olipa suvereeni näytös. Ylin kolmikkokin laitto työhaalarit päälle ja sitä oli kyllä mahtavaa katsoa. Maailman parhaalle 2 maalia allianz areenalla ja jäi kyllä hampaankoloon kun lukemat ilman Neueria olis ollu huomattavasti rumemmat

Eihän tämä ohi vielä ole mutta hyvät asetelmat seuraavaan.
Oli Realin hyvyyttä että saivat Bayernin noin aseettomaksi. Ei siinä hädän päivää ollut missään vaiheessa. Real oli edellä joka osa-alueella.
Zizoulta hyvä vaihto laittaa asensio kentälle.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Ronaldo oli oman pelaajahistoriansa pisimmässä maalittomassa putkessa UCL peleissä (6 peliä) ennen tätä ottelua, mutta Bayernin verkkoon vieraissa 2 maalia. Kyllä se Ronaldokin vain syttyy kun panokset kovenevat, vaikka ikä alkaa pikku hiljaa miehen tahtia hidastamaan.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Esitys tyydyttää, tulos ei. Olihan Realilla oikeasti noiden kahden Rollen maalin lisäksi neljä-viisi huippuluokan maalipaikkaa, joista vedettiin jääkiekkotermein "suoraan päin logoa". Toki vaikka moni veto suuntatui suoraan Neueria kohtiin niin ottihan mies pari aika näyttävää reaktiotorjuntaa. Etenkin viimeistelyn tehottomuus jätti hampaankoloon, koska tämä matsi olisi ollut mahdollista naulata jo ensimmäisessä osaottelussa Martinezin kahden keltaisen jälkeen, koska Real myllytti niin vahvasti.

Esitys kuitenkin tyydytti. Yllätyin jopa siitä, että miten paljon Real piti palloa ennen Martinezin ulosajoa, koska ajattelin täysin, että Bayern pitää palloa ~65-prosenttisesti ja Real tyytyy kyttäämään vastahyökkäyksiä. Ensimmäinen puoliaikahan oli nyt aikamoista silsaa, Zizoun Real on tosiaankin tuollainen diesel-moottori, joka alkaa pelaamaan vasta sitten toisella puoliajalla. Ei eilenkään ollut mitään varsinaista hätää ensimmäisellä puoliajalla vaikka Bayern saikin pallon kerran maaliin ja pilkulle. Oli ihan onni onnettomuudessa, että Vidal teki pilkulta becksit/ramosit/messit ja ampui pallon yli maalin, koska eihän tuosta nyt olisi alunperin pitänyt edes viheltää pilkkua.

Toisella puoliajalla CR7 oli erittäin näkyvä ja ehdottomasti miehen parhaita puoliaikoja tämän kauden aikana. Ensiksi tasoitus Carvajalin keskityksestä, jonka jälkeen mies hankki Martinezille kaksi keltaista ja Javi lähti isoista ovista ulos. En tiedä, että näyttikö Ancelotti Bayern-puolustukselle kahden-kolmen vuoden takaisia videoita Ronaldosta, koska eihän mies olisi päässyt millään puolustuksesta ohi, mutta Martinez oli molemmissa tilanteissa askeleen myöhässä ja joutui pysäyttämään Ronaldon. No, ei valittamista ja tuskin noista nyt voi kukaan mitään purnata. Molemmat sinänsä ihan fiksuja rikkeitä Martinezilta (jos ei olisi ollut lappua ollenkaan alla), mutta toinen oli kieltämättä vähän hazardi tuossa tilanteessa.

Bale oli vaisu. Ei ole ihan sen nilkkavammansa jälkeen ollut enää parhaimmillaan. Voisiko Balea käyttää kenties näin loppukauden ajan ns. supersubina, koska tällä hetkellä sekä Karim että CR pääsevät maalipaikoille ja heillä klikkaa edelleenkin ihan hyvin (vaikka tehoja ei ole tullut aikaisempien vuosien tahtiin), mutta Bale hidastaa vain tuota peliä. Kyllähän Balesta saisi tällä hetkellä huomattavasti enemmän irti siten, että mies tulee viimeiseksi 30 minuutiksi kentälle kuin siitä, että mies surffailee sen ensimmäiset 60-70 minuuttia. Toki Real on nyt muutenkin pelannut jo lähes koko kauden ensimmäisen puoliajan huonommin kuin toisen, joten Balen tuoreista jaloista olisi varmasti hyötyä juuri toisella puoliajalla kun koko muu Realin joukkue syttyy pelaamaan myös. Rolle ja Benzema kärjessä, neljän/viiden miehen keskikenttä ja puolustukseen sitten ne, jotka ovat nyt ylipäätänsä edes terveinä.

Hyvät lähtökohdat kuitenkin toiseen otteluun. Ottelupari on kaikkea muuta kuin taputeltu varsinkin, jos Bayern saa avaukseen Lewandowskin Müllerin sijaan, joka oli eilen kentän vaisuimpia ja näkymättömimpiä pelaajia. Ei muuta kuin Gijonia vastaan rotaatioruletti (kenties Castillasta muutama nimi helpottamaan etenkin toppareiden ja Marcelon pelitaakkaa) käyntiin, tuosta pitäisi nyt kaiken järjen mukaan kairata vierasvoitto vaikka B-joukkueella. Hyvältä näyttää tällä hetkellä, mutta seuraavat 1,5 vkoa ovat kauden onnistumisen suhteen erittäin kriittiset. Gijonia vastaan EI saa puppeloida Barcan tavoin, Bayern täytyy hoitaa kotinurmella ja sitten El Clasicossa ratkaistaan kenties lopullisesti se La Ligan voitto. Vamos!
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Lewandowskille ei ole Bayernissa varsinaista korvaajaa, Müllerin oikea rooli on Lewandowskin takana hääräten rankkarialueen kulmilla. RL on sen tasoinen hyökkääjä, että oikeastaan mahdoton korvattavaksi. Vähän sama jos Ronaldo puuttuisi.

Bayern halusi tälle kaudelle huippuparin toppareiksi eli Hummels-Boateng, mutta Boateng oli kuukausia poissa ja vaikka Martinez-Hummels pari on näkemissäni BuLi-matseissa ollut varsin vahva, niin aika surkeaan aikaan Hummelsinkin nilkka viime viikolla meni. Olisivat vain pysyneet Lewan kanssa Dortmundissa..

Martinez otti molemmat korttinsa keskikentällä, joka on aika käsittämätöntä.

Realin kannalta harmillista oli, etteivät laittaneet matsia pakettiin. Saumoja kyllä oli.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ai, että teki nasulia, kun Rolle kävi maalinsa paukuttamassa. Juuri hetkeä aiemmin manasin kaverilleni, että CR ei pääse enää vahingossakaan vastustajasta ohi, mutta tekee kyllä maalin, kun paikka tulee. No, pari paikkaa tuon kommentin jälkeen tuli.

Toki otteluparin olisi voinut naulata, mutta toisaalta Bayern tarvitsee kaksi maalia Bernabeulla ja Madrid hyvin suurella todennäköisyydellä ei jää nollille kotonaan. Hyvät lähtökohdat siis kotiotteluun.

Ottelu eteni aika lailla odotetulla tavalla, kotijoukkue myllytti alussa, mutta toisella puoliajalla vierailijat pääsivät koko ajan paremmin mukaan ja iki-ihanan Javin kortit sitten käänsivät ottelun lopullisesti valkoisille.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Casilla; Danilo - Nacho - Ramos - Coentrao; Isco - Kovacic - James; Lucas - Morata - Asensio.

Aika mielenkiintoinen avaus. BBC ei ole edes penkillä. Ihan hyvä niin, sillä tauko lienee paikallaan. Toivon mukaan kakkosketju kykenee hoitamaan homman kotiin. Nacho taitaa olla keltaisen päässä pelikiellosta.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Casilla; Danilo - Nacho - Ramos - Coentrao; Isco - Kovacic - James; Lucas - Morata - Asensio.

Aika mielenkiintoinen avaus. BBC ei ole edes penkillä. Ihan hyvä niin, sillä tauko lienee paikallaan. Toivon mukaan kakkosketju kykenee hoitamaan homman kotiin. Nacho taitaa olla keltaisen päässä pelikiellosta.

Tuohan nyt oli jo ajat sitten tiedossa että BBC:tä lepuutetaan jälleen tässä pelissä, ja taitaa siellä Balella olla jotain vamman tynkää. Mutta ilmeisesti "fanin" korvaan ei ole tälläinen info kantautunut...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Mutta ilmeisesti "fanin" korvaan ei ole tälläinen info kantautunut...

Onneksi trollin korvaan ilmeisesti oli. En oikein ymmärrä miksi kirjoitat Rellun ja Barcan ketjuihin, kun kumpaankaan ei ole mitään annettavaa?
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Onneksi meillä on Isco! Ja toivoa sopii, että pysyykin. Iso voitto vaikeassa saumassa kahden bayern matsin välissä. Kyllä tämä peli osoitti Lucasin olevan rotaatiopelaaja ja vaihdosta sisään tuleva isoissa peleissä. Olisi ollut paikka osoittaa arvonsa. James oli hyvä.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
On kyllä käsittämätöntä sokeutta Zizoulta pitää Isco ulkona ykkösavauksesta. Vuoden vaihteen jälkeen ollut Realin ylivoimaisesti paras pelaaja ja eilenkin hoiti pisteet yksin kotiin. Sportingilla ei ollut tuon taivaallista hätää, kun James ja muut olivat pallossa, mutta Iscon saadessa pallon oli helvetti irti joka ainut kerta.
Pitäisi mennä heittämällä joko louhikko-Casemiron tai hasbeen-Ronaldon tilalle ihanneavaukseen. Sen sijaan Perez ja Zizou ovat ajamassa kaverin ulos seurasta. Zizou siellä höpötteli pelin jälkeen että haluaa Iscon jatkavan, mutta Iscoa varmaan nappaa hemmetisti jatkaa penkillä, varsinkin kun taitojen ja peliesitysten puolesta kuuluu avaukseen.
Ja Iscona ottaisin tuon kyllä pienenä loukkauksena, että yksi maaginen Sporting peli kääntää Zizoun pään, kun Zizou ei ole aiemmin tehnyt elettäkään kumotakseen huhuja Iscon siirrosta. Sporting peliä edeltäneet loistavat kolme kuukautta ovat menneet täysin Zizoulta ohi ja vaille arvostusta, ja tämän arvostuksen ja peliajan puutteen takia mies tulee siirtymään muualle.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
mutta Iscoa varmaan nappaa hemmetisti jatkaa penkillä, varsinkin kun taitojen ja peliesitysten puolesta kuuluu avaukseen.

En tiedä miten hyvä kaveri olet Herra Iscon kanssa, mutta ainakin on viime päivinä vakuutellut jäävänsä Madridiin. Ja miksei joku haluaisi pelata maailman suurimmassa ja mahtavimmassa seurassa?

Siinä asiassa olen tietysti samaa mieltä Herra VilleLeinon kanssa, että avauksen paikkaa olisi hyvä Zidanenkin ruveta miettimään. Ei tietenkään Casemiron tai Ronaldon paikalle, mutta itse näkisin Iscolle löytyvän paikka tuosta kärkikolmikosta. Vaikka Bale-CR-Isco. Benzema ei pelaa tällä hetkellä sillä tasolla, että pitäisi lähtökohtaisesti avata jokainen ottelu.

Näin se elämä muuttuu. En jaksa kaivaa viestihistoriaa sen enempää, mutta jos Ronaldo olisi dominoinut Sportingia vastaan, todennäköisesti tämä kuitataan helpolla vastustajalla. Nyt kun selässä lukee joku muu, sen pitäisi korvata jo maailman paras.
 

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Casemiro on korvaamaton.jätkä realille kk pelaajana, joten ei iscoa siihen millään saa. Paljon riippuu vastuksesta, mutta Iscon ainut paikka kentällä varsinkin Bayern tyyppisissä otteluissa on.ehdottomasti @Lampinen mainitsemassa paikassa. Näitä LaLigan heikompia vastaan, voi pudottaa kklle. Mutta hyvä pelaaja, ja.tuo oman erilaisen panoksensa kentälle vs esim Benzema . Diggaan Iscosta henkilökohtaisesti todella paljon, mutta ei ehkä sopivaa roolia löydy vaan.näihin koviin peleihin.
 
Suosikkijoukkue
Flyers/RM
Diggaan Iscosta henkilökohtaisesti todella paljon, mutta ei ehkä sopivaa roolia löydy vaan.näihin koviin peleihin.

Juurinäin ja myös Kroos ja Modric ovat korvaamattomia koska ovat täydellisiä kk pelaajia. Jos isco avais vaikka bayernia vastaan keskikentällä olisi Real haavoittuvampi omiin päin joten sen pelipaikan olisi oltava juuri näiden herrojen yläpuolella.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Jep. Isco vapaammassa roolissa palvelisi Real Madridia paremmin, kun alhaalla on myös puolustussuuntaan hyvää duunia tekeviä pelaajia, mitä Herra VilleLeino ei nyt ihan sisäistä. Hyökkäyspäässä tuo Bale-Crisu-Isco kolmikko olisikin sitten täyttä myrkkyä.

Bale missaa UCL-pelin, joten mielenkiintoista nähdä kuka nousee kolmikkoon.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Bale missaa UCL-pelin, joten mielenkiintoista nähdä kuka nousee kolmikkoon.

Toivon mukaan Isco saa nyt sen vapaamman roolin ylimmässä kolmikossa. Lisäksi sexIsco kykenee Balen tavoin jeesaamaan Karvajalkaa puolustussuuntaan.

Benzema ei tällä hetkellä kykene tekemään maalia kirveelläkään, mutta muuten hän pelaa oikein kivasti. Kykenee pitämään palloa ja välillä jopa luomaan paikkoja Ronaldolle. Hänen kannaltaan valitettavaa on, että Morata on huomattavasti kyvykkäämpi maalari piikkiin. Kannattajien kannalta valitettavaa, että ranskalaiset pitävät yhtä ja Kariminho avannee hamaan tappiin asti.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jostain luin jonkun toimittajan spekulaatiota siitä miten Ronaldo viihtyy pelin aikana oikeasti enemmän Benzeman paikalla kun Benzema itse. Ronaldon jos siirtäisi sinne kärkeen missä hän oikeasti huseeraa koko pelin niin Iscolle tulisi tilaa ylempään keskikenttään.

Tietysti noin rajuja muutoksia ei tule kun juna kulkee ja voittoja tulee, mutta onhan tuossa ideaa.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hienoa, että Real jatkaa ja Bayern tippui, mutta kyllä valitettavasti jäi hieman paska maku voitosta.

Vidal lensi ulos ja tämän perusteella myös Casemiron olisi aikaisemmin pitänyt lentää pihalle. Kaksi paitsiomaalia, joista toinen oli niin räikeä, että se olisi pitänyt nähdä.

Tämä on jalkapalloa, kun ei haluta ottaa videoita käyttöön. Kuten studiossa todettiin, niin ei siinä menisi kuin muutama sekunti ja tuomari saisi varmistuksen.

Turha tästä Realia kuitenkaan syyttää, valitettavasti nämä räikeät virheet ovat osa jalkapalloa.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Vidal lensi ulos ja tämän perusteella myös Casemiron olisi aikaisemmin pitänyt lentää pihalle. Kaksi paitsiomaalia, joista toinen oli niin räikeä, että se olisi pitänyt nähdä.

Pysäytyskuvassa se on räikeä, mutta Douglas Costa tekee juuri keskityksen lähtiessä liikkeen alaspäin kun taas Ronaldo liikkuu palloa vastaan, joten ihmissilmälle todella vaikea tilanne hahmottaa.

Videot pitäisi olla jo käytössä. Näin someaikana tuomarit lahdataan ja revitään palasiksi sekunneissa, kun hyökkäävän pelaajan varvas onkin ollut paitsioasemassa, eikä se perkeleen avustava ole tätä nähnyt.

Kaiken kaikkiaan Real ansaitsi mennä jatkoon. Homma olisi pitänyt taputella ensimmäisessä osassa ja myöhemmin Bernabeulla ennen jatkoaikaa, mutta katastrofaalinen viimeistely, Casemiron idioottimainen tilanteeseen meno Robbenia vastaan ja surkuhupaisa oma maali venyttivät tämän aina jatkoajalle asti. Bayern ei todellakaan ollut parhaimmillaan, kun vielä avainpelaajat olivat enemmän tai vähemmän toipilaita. 1-2 maalin jälkeen heillä oli momentum ja paikat mennä jatkoon. Muuten homma oli jopa ihmeen hyvin kotijoukkueen näpeissä.

Lauantaina La Ligan finaali. Toivottavasti Isco/Asensio avaa senkin matsin, eikä Balea yritetä väkisin parsia kasaan.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Tuomarivirhe paitsiomaalissa oli selvä. Vidalin punainen oikeutettu, sillä mies teki rajun keltaisen kortin arvoisen rikkeen aikaisemmin, kun hänellä oli kortti alla, mutta tuomari antoi suullisen varoituksen käydä oikeudesta. Tässä vaiheessa oli selvä, että pienemmästäkin rikkeestä Vidal tullaan heittämään ulos, ja näin myös kävi. Bayernille 2 pilkkua tässä otteluparissa, joista toinen täysin haamupilkku ja toinenkin melko Robbenin hienolla heittäytymisellä myyty. Tuomarivirheitä siis puolin ja toisin.

Bayern ei kuitenkaan pystynyt tekemään yhtäkään tekemällä tehtyä maalia itse tässä ottelussa, vaan Robbenin heittäytymisen johdosta tullut pilkku (kontakti oli, ja tottakai Robben tälläiset myy, ei siinä mitään), sekä Real Madridin naurettava oma maali piti homman jännittävänä, joten vaikea argumentoida, että oikea joukkue ei olisi mennyt jatkoon.

Ronaldo 5 maalia Bayernin verkkoon. On se huono.
 
Viimeksi muokattu:

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Cmon Real jatkaa! Eilinen ottelu ihan hyvin näpeissä, järkyttävä oma maali ja pallo pilkulta sisään, joten suht aseettomana Bayern pystyttiin pitämään. Ja mitä tohon tuomarointiin tulee, niin Vidal omalla.helvetin tyhmyydellään lensi pihalle, rikkoi eilen useamman kerran ja tuomari varoitti kaveria hyvissä ajoin, ensimmäisen kortin kohdallaennen 10min peliä oli selvää, että chilen poika ei peliä loppuun pelaa. Casemiro rikkoi, mutta mutta vähän niin ja näin olisko pitänyt antaa punikki. Ja mitä tuohon paitsioon tulee, itse ainakin hämäännyin Costan juoksusta alaspäin. Ja viheltihän tuomari Saksassa turhan pilkunkin. Nää on näitä,mutta Realin KK/puolustus yhteistyö toimi, ja peli pidettiin suht hyvin lapasessa. Oikea joukkue jatkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös